14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Grillit


Grilli: täydellinen ulkoilmanautinto

Onko kesällä mitään parempaa, kuin herkullisten makkaroiden ja mehukkaiden pihvien grillaaminen puutarhassa tai terassilla? Eipä juuri! Vastagrillatun lihan, kalan tai vihannesten houkutteleva tuoksu, kylmiä juomia ja herkullisia lisukkeita: muuta emme tarvitsekaan ollaksemme onnellisia lämpimänä vuodenaikana. Mutta talvigrillauskin on aina vain suositumpaa. Lämpimään takkiin pukeutuneena ja kuumaa glögiä siemaillen on ihana nauttia tulen lämmöstä ja grilliruoan vastustamattomasta mausta. Mutta on yhdentekevää, oletko auringonpalvoja vai talvi-ihminen, ilman hyvää grilliä nautinto jää vajanaiseksi. Joko liha ei kypsenny tasaisesti, grillipihdeille ja muille tarvikkeille ei ole laskupaikkaa tai joskus koko rakenne on vain liian epävakaa. Siksi suosittelemmekin panostamaan korkealaatuiseen grilliin heti ensimmäisellä kerralla. Löydät sen – aivan kuten grillaustarvikkeetkin – tietysti meiltä. Jäljelle jää vain kysymys: hiili, sähkö vai kaasu? Me autamme sinua päätöksenteossa!

Hiiligrilli: rustiikkista viehätystä huokuva klassikko

Monet vannovat hiiligrillin nimeen, sillä se antaa grilliruoalle tyypillisen savuisen aromin. Vaikka hiilloksen odottelemiseen meneekin tovi, se ei haittaa, sillä mukavassa seurassa aika kuluu nopeasti. Lisäeduksi voidaan lukea se, että hiiligrillillä olet täysin riippumaton sähköstä ja kaasusta. Se sopii siten erinomaisesti myös spontaaneihin grillijuhliin. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan hiiligrillin: suositusta pallogrillistä aina vaativien nautiskelijoiden makuun sopiviin savustimiin! Ja jos haluat muutakin kuin "vain" grillaustoiminnon: meillä on myös monitoimimalleja, kuten esimerkiksi tyylikäs grillitynnyrimme!

Sähkögrilli: ihanteellinen hellävaraiseen ja spontaaniin grillaukseen

Sähkögrilli pitää vain liittää sähköverkkoon: ja grillausilo voi alkaa! Se on oikea valinta aina silloin, kun haluat nauttia herkullisia grilliruokia myös ilman valmisteluaikaa. Myös sen käyttö on erittäin helppoa ja täysin mutkatonta. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut grillimestari valmistaaksesi täydellisiä pihvejä, makkaroita ja vihanneksia. Meillä voit lisäksi valita: haluaisitko sähkökäyttöisen pöytägrillin ilman jalustaa vai mieluummin mallin, jossa on vankka jalusta ja käytännöllistä laskutilaa? Ja kuten Klarsteinilla olet tottunut, kaikki mallimme vakuuttavat erinomaisella laadulla ja ensiluokkaisella työstöllä. Mikään ei siis enää ole seuraavan spontaanin grilli-illan esteenä!

Kaasugrilli: ammattilaisten ehdoton suosikki

Kaasugrilli on yhtä nopeasti käyttövalmis kuin sähkögrilli. Sen käytössä ei synny savua tai nokea, joten sitä voi käyttää ongelmitta myös parvekkeella, ilman että naapurit valittavat. Toivottu lämpötila voidaan säätää erittäin tarkasti, ja niin kauan kuin kaasua riittää, voit lisätä grillattavaa grillille. Se on siten ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka istuvat mielellään useamman tunnin ajan grillin äärellä ja nauttivat tunnelmasta. Lisäksi kaasugrilli on erityisen puhdas ja helppohoitoinen vaihtoehto. Meiltä saat kompakteja kaasugrillejä sinkkutalouksiin ja erityisen suuria malleja perheille.

Ylös