AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT Hopea

AMP 5100 BT stereovahvistin

Digital 0 52 cm
155,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
RCA > 3,5mm jakki -kaapeli, pituus: 2 x 1,5m, 2 kpl
RCA > 3,5mm jakki -kaapeli, pituus: 2 x 1,5m, 2 kpl plugikaapeli 1,5 m 1,5 m 22,99 € sis. alv
Auna Cinch - RCA-liitäntäkaapeli
Auna Cinch - RCA-liitäntäkaapeli RCA-liitäntäkaapeli 4 1,5 m 28,99 € sis. alv
TR OFC - kaiutinkaapeli
TR OFC - kaiutinkaapeli kaiutinkaapeli 0,5 kg 3000 cm 57,99 € sis. alv
CJ-264 - RCA-6,3 mm plugi
CJ-264 - RCA-6,3 mm plugi plugi - RCA-kaapeli 1,5 m 1,5 m 14,99 € sis. alv
sijasta 17,99 € Säästät 3,00 €
TR-100 OFC - kaiutinkaapeli
TR-100 OFC - kaiutinkaapeli kaiutinkaapeli 0,5 kg 3000 cm 112,99 € sis. alv
Näytä enemmän lisävarusteita Näytä vähemmän lisävarusteita

Huippuominaisuudet

5.1-surround-vahvistin: teho 2 x 120 wattia + 3 x 50 wattia RMS

langaton ja kätevä: bluetooth-yhteys kaikkien äänitiedostojen toistoon älypuhelimesta tai tabletista

2 mikrofonituloa: äänenvoimakkuuden, keskiäänien ja basson säädöillä sekä kaikuefektillä

Tuotteen yksityiskohdat

Kompakti, tehokas ja monipuolinen: auna AMP 5100 BT 5.1 surround-vahvistimella älykäs äänioptimointi saa uuden muodon.

Bluetooth-liitännällä varustetun stereovahvistimen kautta voidaan toistaa kaikki äänitiedostot 20 metrin etäisyydeltä langattomasti ja kätevästi älypuhelimesta tai tabletista. 2 x 120 watin ja 3 x 50 watin RMS-teho sekä laitteen takana olevat liitännät tukevat jopa viiden kaiuttimen, subwooferin ja DVD-soittimen erinomaista äänentoistoa. auna AMP 5100 BT stereovahvistimen etupuolella on lisäksi USB-portti ja SD-paikka MP3-tiedostojen helppoon toistoon, kaksi mikrofoniliitäntää säädettävillä diskanteilla ja bassoilla sekä yksi 3,5 mm:n AUX-sisääntulo ulkoisten äänilaitteiden liittämistä varten. Kaksi VU-mittaria esittävät visuaalisesti äänen säätöä ja antavat stereovahvistimelle modernin ja houkuttelevan ulkonäön. Mukana kaukosäädin kätevään ohjaukseen etäältä.

Yleiskäyttöisenä kotilaitteena auna AMP 5100 BT stereovahvistin on ihanteellinen lisä kaikille musiikkinautinnon ystäville.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Liitännät: 3 x stereo cinch-audiotulo, 1 x stereo cinch-dvd-tulo, 1 x cinch-subwoofer-lähtö, 5 x ruuviliitäntäsarja kaiuttimien liittämistä varten, 1 x antennitulo, 2 x 6,3 mm liitäntä mikrofoni tulo (etupuolella), 1 x 3,5 mm liitäntä mikrofoni tulo (etupuolella), 1 x USB-portti (etupuolella), 1 x SD-paikka (etupuolella)
 • teho: 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS
 • master-äänenvoimakkuus: portaattomasti säädettävissä
 • säädettävä mikrofonin kaikuefekti
 • säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus
 • säädettävät mikrofonin diskantit
 • säädettävät mikrofonin bassot
 • taajuusvaste: 20 Hz - 20 kHz
 • impedanssi: 4 -16 ohmia
 • takaosassa tuuletin
 • käyttöjännite: 230 V~ | 50 Hz
AMP 5100 BT stereovahvistin 2 x 120 W + 3 x 50 W RMS BT

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 43 x 11 x 32 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 7 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x stereovahvistin
 • 1 x kaukosäädin
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Leider ein Fehlkauf

Valitettavasti huono ostos

Verified tarkastelu

Alles klar danke

Selvä kiitos

Verified tarkastelu

Es ist leider ein Dauersummen auf diesen Gerät, und der Woofer geht nur wen über AC3 angeschlossen ist, und nicht über DVD.

Valitettavasti tästä laitteesta kuuluu jatkuvaa huminaa, ja bassokaiutin toimii vain, jos se on kytketty AC3:n kautta, ei DVD:n kautta.

Verified tarkastelu

Ordentlicher Klang und Leistung für viele Zwecke. Es ist ein reiner Verstärker, die Töne werden bei mir von PC, TV. DVD Player, DAB+ Empfänger geliefert. Ich verwende einen 4 way Audio Input Controller für die Eingangs Umschaltung. Ein USB Stick mit rund 1600 Musiktiteln in FAT32 wird problemlos verarbeitet. Man sollte, wie immer bei MP3 Musik solche Sammlungen am PC einer Lautstärkeangleichung unterziehen, dann klappt die Party. Der Verstärker arbeitet auch im Stereobetrieb wenn angewählt mit 5 Lautsprechern.

Hyvä ääni ja suorituskyky moneen tarkoitukseen. Se on puhtaasti vahvistin, äänet tulevat tietokoneeltani, televisiostani. Mukana DVD-soitin, DAB+-vastaanotin. Käytän 4-suuntaista äänituloohjainta tulojen vaihtamiseen. USB-tikku, jossa on noin 1600 musiikkinimikettä FAT32-muodossa, käsitellään ilman ongelmia. Kuten aina MP3-musiikin kanssa, sinun tulee säätää tällaisten kokoelmien äänenvoimakkuutta PC:llä, niin juhlat onnistuvat. Vahvistin toimii myös stereotilassa, kun se valitaan 5 kaiuttimella.

Verified tarkastelu

Er macht was er soll mein JBL Lautsprecher laufen prima damit top Klang gute Power und der Micro Eingang auch top ! Super für karaoke!

Se tekee mitä sen pitääkin, JBL-kaiuttimeni toimivat sen kanssa loistavasti, huippuääni, hyvä teho ja mikrotulo on myös huippu! Loistava karaokeen!

Verified tarkastelu

Der Verstärker macht das was er soll, ABER der SUIB-Ausgang funktioniert nicht. Es steht am Display ERROR.

Vahvistin tekee mitä sen pitääkin, MUTTA SUIB-lähtö ei toimi. Näytössä näkyy ERROR.

Verified tarkastelu

Mein Sohn hat das Gerät gestern angeschlossen und ich muss schon sagen, für ein Teil dieses Preises ist es geradezu ein Wunderkästchen. Am Sound gibt es nichts zu bemängeln. Die Bässe sind tief, die Höhen zwitschern wie ein Vögelchen. Die Bedienung ist einfach. Sie ergibt sich fast von selber durch die übersichtliche Anschlussauswahl. Wir sind sehr zufrieden. Gerne wieder und weiter zu empfehlen .

Poikani kiinnitti sen eilen, ja minun on sanottava, että murto-osalla hinnasta se on todellinen helmi. Äänessä ei ole mitään moitittavaa. Bassot ovat syviä, korkeat visertävät kuin pieni lintu. Käyttö on helppoa. Se on lähes itsestäänselvyys selkeän liitäntävalinnan ansiosta. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kiva suositella uudestaan ja uudestaan.

Verified tarkastelu

Da mein altes Gerät den Geist aufgegeben hat, musste ein neuer aber günstiger Verstärker her. Mein Bruder hat mir diesen hier empfohlen, worüber ich jetzt sehr glücklich bin. Der Verstärker nimmt nicht viel Platz in Anspruch. Im Vergleich zu meinem vorigen Brummer ist der neue echt klein, aber was der alles kann! Bluetooth Verbindung ging sofort mit dem Handy. Ich muss mich zwar an das ganze moderne Schnickschnack noch gewöhnen aber dank der Bedienungsanleitung ist es auch für mich verständlich. Den Anschluss hat allerdings mein Bruder gemacht, das ist nicht so meins. Funktioniert alles einwandfrei, schaut zudem noch richtig gut aus und für den Preis würde ich ihn wieder kaufen. Top!

Koska vanha laitteeni luopui haamusta, piti löytää uusi mutta halvempi vahvistin. Veljeni suositteli tätä minulle, mistä olen nyt erittäin iloinen. Vahvistin ei vie paljoa tilaa. Edelliseen Brummeriin verrattuna uusi on todella pieni, mutta mihin se pystyy! Bluetooth-yhteys meni suoraan puhelimeen. Täytyy vielä tottua kaikkiin nykyaikaisiin röyhelöihin, mutta käyttöohjeiden ansiosta se on minullekin ymmärrettävää. Veljeni kuitenkin loi yhteyden, se ei todellakaan ole minun juttuni. Kaikki toimii täydellisesti, se näyttää myös todella hyvältä ja hintaan, jonka ostaisin sen uudelleen. Huippu!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja