Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta Musta

Plug+Play FM -pistokeradio

0 UKW 9,5 cm
57,99 € sis. alv
väri:

Plug+Play FM -pistokeradio

57,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

laadukasta soundia: pistokeradio integroidulla laajakaistakaiuttimella

monipuolisia musiikkikokemuksia: FM-radio takaa kaikkien paikalliskanavien vastaanoton

kompakti design: äänipaketti sopii tilaasäästävässä formaatissa täydellisesti kaikenlaisiin tiloihin

Tuotteen yksityiskohdat

OneConcept Plug+Play FM -pistokeradio vakuuttaa joustavana jokapaikanhöylänä ja soittaa monien toimintojen ansiosta aina oikeaa musiikkia oikeaan aikaan.

Pistokeradio sopii kompaktin muotoilunsa ansiosta täydellisesti kaikkiin tiloihin ja tekee vaikutuksen moninaisilla toistomahdollisuuksillaan. Integroidun FM-radion ja sen automaattisen kanavahaun ansiosta laite vastaanottaa kaikki radiokanavat analogisesti ja parhaassa äänenlaadussa. Bluetooth-toiminnon avulla voi suoratoistaa lukemattomia musiikkitiedostoja langattomasti ja luotettavasti älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta tai tabletista. USB-portin kautta voi lisäksi toistaa musiikkitiedostoja MP3-formaatissa. Irrotettava pistoke tekee laitteesta sopivan sekä EU- että UK-markkinoille. Off-näppäimen painamisen jälkeen kompakti radio siirtyy standby-tilaan. Täydellistä virrankatkaisua varten radio täytyy irrottaa verkkovirrasta.

Kytke pistorasiaan ja aloita: rikastuta kotiasi oneConcept Plug+Play FM -pistokeradion myötä voimakkaalla, monipuolisella ja kompaktilla vastaanottimella.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: USB-portti
 • bluetooth-toiminto
 • FM-/PLL-radiovastaanotin
 • irrotettava pistoke
 • väri: musta
 • käyttöjännite: 220–240 V; 50–60 Hz
Plug+Play FM pistokeradio, FM-radio, USB, bluetooth, musta

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 9,5 x 13,5 x 11 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 290 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x VDE-pistoke
 • 1 x BS-pistoke
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Die Radiosender sind nur mit schlechtem Empfang zu hören

Radioasemat voidaan kuulla vain huonolla vastaanotolla

Verified tarkastelu

Es nervt etwas dass man nicht gleich das Radio einstellen kann, sondern erst alle anderen Funktionen erst durchschalten muss. Ansonsten vom Klang her sehr gut.

Vähän harmittaa, että radiota ei voi laittaa heti käyttöön, vaan kaikki muut toiminnot pitää ensin käydä läpi. Muuten ääni on erittäin hyvä.

Verified tarkastelu

Tolles Gerät. Schlecht finde ich das man mehrere male drücken muss um zu Radio zu kommen.Sollte gleich am Anfang sein. Der Anfgangston ist viel zu laut. LG.

Hieno laite. Minusta on huono, että joudut painamaan useita kertoja päästäksesi radioon, sen pitäisi olla heti alussa. Alkuääni on liian kova. LG.

Verified tarkastelu

Mein Mann konnte schnell einstellen. Super Einstellungen auch Bluetooth - top. Ist zwar nicht grad klein, aber uns stört es nicht und bei dem guten Preis kann man sich nicht beschweren.

Mieheni sai nopeasti palkan. Superasetukset myös Bluetooth - hienoa. Se ei ole aivan pieni, mutta se ei haittaa meitä ja hyvästä hinnasta ei voi valittaa.

Verified tarkastelu

Das Steckdosenradio dient bei uns in der Küche als FM-Hintergrundbeschallung bei Koch- und Spülarbeiten. Die extrem simple Inbetriebnahme und Bedienung sind Selbstgänger. Rundum überzeugende Klangqualität kann man aus einem so kleinen Kunststoffgehäuse natürlich nicht erwarten, aber für den Verwendungszweck reicht's allemal. Verblüffend ist der gute und stabile Empfang. Das hat unser jetzt ausgemustertes, sehr viel teureres Unterbau-Küchenradio trotz langer Wurfantenne nicht geschafft. Etwas vermisst wird ein Sender-Display, aber das ist bei dem außerordentlich günstigen Preis Jammern auf hohem Niveau. Tolles Kästchen!

Pistorasiaradiota käytetään keittiössämme FM-taustamusiikkina ruoanlaittoon ja astianpesuun. Erittäin yksinkertainen käyttöönotto ja käyttö ovat itsestäänselvyys. Kaikinpuolin vakuuttavaa äänenlaatua ei tietenkään näin pieneltä muovikotelolta voi odottaa, mutta aiottuun tarkoitukseen se varmasti riittää. Hyvä ja vakaa vastaanotto on hämmästyttävää. Nyt käytöstä poistettu, paljon kalliimpi keittiöradiomme ei selvinnyt tästä pitkästä lanka-antennista huolimatta. Lähettimen näyttö puuttuu jonkin verran, mutta se on korkealla tasolla poikkeuksellisen alhaisen hinnan vuoksi. Hieno laatikko!

Verified tarkastelu

Bei dem Preis habe ich eine Weile überlegt aber die Anschaffung hat sich absolut gelohnt.Die Sender haben sich automatisch eingestellt und sofort meinen Lieblingssender gespeichert.Die Handhabung ist sehr einfach und vor allem kann man das Radio gut mit in den Urlaub nehmen da es sehr klein ist und es sich in dem

Mietin hintaa hetken, mutta osto oli ehdottomasti sen arvoinen. Asemat virittyivät automaattisesti ja tallensivat suosikkiasemani heti. Käsittely on erittäin helppoa ja ennen kaikkea radion voi ottaa mukaan lomalle, koska se on hyvin pieni on ja se on

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja