IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen Valkoinen

IR-260 internetradio

0 28 cm internetradio
133,99 € sis. alv
väri:

IR-260 internetradio

133,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
30 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Paras vastaanotto: internet, DAB + ja FM-radioviritin ohjelmien monimuotoisuuden parantamiseksi

Puhdas musiikkinautinto: yhdistä suoraan omaan käyttäjätiliisi Spotify-Connect -palvelun avulla

Kaikki yhdellä silmäyksellä: 2,8 tuuman HCC-näyttö näyttää sää- ja järjestelmätiedot sekä uutiset

Tuotteen yksityiskohdat

Koko kodin WiFi-verkon musiikkimaailma: auna IR-260 internetradio stereokaiuttimilla ei ainoastaan avaa tuhansia radioasemia vaan myös striimaa musiikkitiedostoja USB-yhteyden kautta muilta laitteilta.

Auna IR-260 internetradio yhdistää itsensä nopeasti ja mutkattomasti WLAN-verkon kautta olemassa oleviin verkkoihin ja tuo sähköisen radioverkon musiikillisen valikoiman internetverkolta. Alueellisten lähetystoiminnan harjoittajien lisäksi voidaan tuoda suoraan Etelä-Amerikan kuumia rytmejä, Country-Folkkia Texasista tai aasian hengellisiä ääniä. Lite toimii myös verkko-mediasoittimena ja striimaa musiikkikappaleet integroiduilla stereokaiuttimilla.

Yhteyden muodostaminen ja tarvittavat valikkoasetukset tehdään lyhyessä ajassa monitoimisellä pyörösäätimellä - kuuntelukokemus voi jo alkaa. 2,8 tuuman TFT-värinäyttö HCC Display-tekniikalla tarjoaa myös erilaisia tietolähteitä, kuten paikallisia sääraportteja, uutisia tai radiotietoja.

Jos et halua kuunnella radiota kaikkialta maailmasta, voit käyttää lukuisia muita medialähteitä. MP3- ja WMA-tiedostot yhdistyvät takana olevan USB-porttiin, kun taas bluetooth mahdollistaa johdottomasti ulkoisten laitteiden, kuten matkapuhelinten, MP3-soittinten tai kannettavan tietokoneen käytön. UPnP tai DLNA-standardin kautta voidaan striimata täysin langattomasti musiikkikappaleita internetverkon kautta tietokoneista. Kaukosäädin tarjoaa kätevän ohjauksen täydelliseen toimintaan sekä mahdollisuuden ohjata sovelluksen Air Music Controlin kautta liitetyistä mobiililaitteista, kuten älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

Tyylikyytensä ja nostalgisen ulkopinnan ansiosta auna IR-260 internetradio löytää paikan lähes kaikissa tunnelmissa. Kolmen herätystoiminnon ansiosta on myös helppoa suorittaa makuuhuoneen radioherätyksen tehtävät.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Liitännät: 1 x USB-liitäntä, 1x 3,5 mm jakki-AUX-sisäänmeno, 1x 3,5 mm jakki-line-ulostulo
 • Tuetut WLAN-verkot: IEEE 802.11 b/g/n
 • Tuetut salausstandardit: WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPS
 • Streaming: DLNA- ja UPnP-tuki
 • Tuetut datamuodot: WMA / MP3
 • Spotify-Connect
 • Helppo käyttää monitoimintapyörösäätimellä
 • 250 suosikin tallennuspaikkaa
 • Virrankatkaisuajastin: enintään 100 minuutia
 • Sleep Timer: 5, 30, 60, 90, 120, 150 ja 180 minuutia
 • 3 asetettavaa herätyssingaalia herätysäänen, melodian, internetradion tai USB:n kautta
 • NAP-hälytys voidaan säätää 5 / 10 / 20 / 30 / 60 / 90 ja 120 minuuttiin
 • Virtaa säästävä himmennystoiminto
 • Kellonajan ja päivämäärän näyttö
 • Päivitettävissä oleva ohjelmisto
 • Muovinen kaiutinten suoja
 • Luistoa estävät kumijalat
 • Teleskooppiantenni
 • Output: 5 V / 1.5 A
 • Virrankäyttö: 7,5 wattia
 • Kaukosäätimen virtalähde: 2 x AAA-paristo
 • Virtalähde: 100-240 V~ 50/60 Hz
IR-260 internetradio WLAN USB AUX UPnP 2.8" HCC-näyttö kaukosäädin valkoinen

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 28 x 13 x 12,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Virtajohdon pituus: n. 150 cm
 • Paino: n. 1 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x radio
 • 1 x virtajohto
 • 1 x kaukosäädin
 • käyttöohje useilla kielillä

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(34 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Excellent product. Good sound. The option of a larger remote control would be desirable.

Erinomainen tuote. Hyvä ääni. Isomman kaukosäätimen mahdollisuus olisi toivottava.

Verified tarkastelu

Ich benutze es nur als Internetradio und Wecker. Einfache automatische Installation und guter Klang. Super Preis-Leistungs-Verhältnis.

Käytän sitä vain internetradiona ja herätyskellona. Helppo automaattinen asennus ja hyvä ääni. Hyvää vastinetta rahalle.

Verified tarkastelu

Ich wollte ein Radio mit WLAN Empfang für digitales Radio aus aller Welt. Das funktioniert sehr gut. Der DAB+ Empfang ist auch schon recht gut gelungen. Der FM Radio Empfang hingegen ist einfach nur schlecht und die Nebengeräusche sind unerträglich. Spotify geht auch sehr gut mit der App auf dem Smartphone. Bluetooth Kopplung mit meinem Realme GT Neo 2 ging auch sehr gut und es läuft ohne Probleme. Die Bedienung ist schon etwas mühselig, man muss sich dafür schon recht viel Zeit nehmen, um alles zu lernen. Was so gar nicht geht und das ist nun mal das Wichtigste, der eklatant schlechte Klang. Wenn ich mein Smartphone in einen Zinkeimer lege und Musik abspiele, klingt das auch nicht schlechter. Was habt Ihr Euch gedacht bei Chal-Tec? Wäre der Klange nur 25% so gut wie beim Auna Stanford, dann hätte ich das noch durchgehen lassen. Aber so geht das überhaupt nicht. Das ist peinlich für diesen Preis von 70,- Euro. Da muss nachgebessert werden und dann bin ich auch bereit, da ein paar Euros mehr zu investieren. Dann noch hier und da an der Stabilität der Software arbeiten, dann hängt das Gerät auch nicht zu oft und man muss komplett neustarten. Ansonsten ist die Optik ganz ok, aber alles aus Kunststoff? Auch nicht so Öko.

Halusin radion, jossa on WLAN-vastaanotto digitaaliselle radiolle kaikkialta maailmasta. Tämä toimii erittäin hyvin. DAB+-vastaanotto on myös melko hyvä. FM-radion vastaanotto sen sijaan on vain huono ja taustamelu on sietämätöntä. Spotify toimii myös erittäin hyvin älypuhelimen sovelluksen kanssa. Bluetooth-pariliitos Realme GT Neo 2:n kanssa sujui myös erittäin hyvin ja se toimii ilman ongelmia. Operaatio on vähän työläs, kaiken oppimiseen pitää viedä aika paljon aikaa. Mikä ei toimi ollenkaan ja se on tärkein asia, räikeän huono ääni. Jos laitan älypuhelimen sinkkiämpäriin ja soitan musiikkia, sekään ei kuulosta yhtään pahemmalta. Mitä ajattelit Chal-Tecissä? Jos soundi olisi vain 25 % yhtä hyvä kuin Auna Stanfordissa, olisin antanut sen mennä. Mutta se ei toimi ollenkaan niin. Tämä on noloa tälle 70 euron hinnalle. Sitä on parannettava ja sitten olen valmis sijoittamaan muutaman euron lisää. Työskentele sitten siellä täällä ohjelmiston vakauden parissa, niin laite ei jumiudu liian usein ja sinun on käynnistettävä kokonaan uudelleen. Muuten optiikka on ihan ok, mutta onko kaikki muovia? Ei myöskään niin ekologinen.

Verified tarkastelu

Für das Geld eigentlich sehr gut. Habe in unserem Gebiet einiges an Sendern. Der Klang ist für so ein kleines Gerät gut. Bin zufrieden.

Itse asiassa erittäin hyvä rahalle. Minulla on alueellamme useita asemia. Ääni on hyvä näin pienelle laitteelle. Olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Kleines Radio der alle Verbindungsmöglichkeiten hat. Nutze nur DAB, und das funktioniert gut

Pieni radio, jossa on kaikki liitäntämahdollisuudet. Käytä vain DAB:ta ja se toimii hyvin

Verified tarkastelu

Selbst mit einem DAB+ Radio hatte ich kaum Empfang . Ein Internetradio war die Lösung . Bedienungsanleitung etwas gewöhnungsbedürftig , aber der Empfang ist grandios . Kein schnarren oder rauschen . Hab den Kauf nicht bereut !

Jopa DAB+-radiolla minulla ei ollut juuri mitään vastaanottoa. Internet-radio oli ratkaisu. Käyttöohje vaatii totuttelua, mutta vastaanotto on loistava. Ei surinaa tai suhinaa. Ei katunut ostosta!

Verified tarkastelu

Ausgepackt eingeschaltet passt alles hatte vorher einen Xoro internetradio kein Vergleich. Bin sehr zufrieden

Purettu ja päällä kaikki sopii ennen oli Xoro Internet-radio ei vertailla. Olen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Einfache Installation Schön kompakt Nur die Lautstärkenregelung könnte etwas feiner sein

Helppo asennus Mukava ja kompakti Vain äänenvoimakkuuden säädin voisi olla hieman hienompi

Verified tarkastelu

Das Radio wurde wie angegeben pünktlich geliefert, hab es gleich mit dem Internet verbunden und eingerichtet. Alles läuft wie erwartet. Angemessener Klang, einfache Bedienung und die Fernbedienung ist auch vorhanden. Der Puffer arbeitet manchmal etwas langsam, aber ansonsten gibt es nichts auszusetzen. Würde es auf jeden Fall weiter empfehlen!

Radio toimitettiin ajallaan, kuten kerroin, liitin sen Internetiin ja asensin sen heti. Kaikki menee odotetusti. Riittävä ääni, helppokäyttöisyys ja kaukosäädin on myös saatavilla. Puskuri toimii joskus hieman hitaasti, mutta muuten ei ole mitään valittamista. Suosittelisin ehdottomasti!

Verified tarkastelu

Das Radio ist einfach einzurichten. Es findet sehr viele Wlan's in der Nähe und verbindet sich recht stabil mit dem ausgewählten Wlan. Bisher keine Probleme und für die Größe des Radios ein angenehmer Klang.

Radio on helppo asentaa. Se löytää lähellä olevia WLAN-verkkoja ja muodostaa yhteyden valittuun WLAN-verkkoon melko vakaasti. Ei ongelmia toistaiseksi ja miellyttävä ääni radion kokoon nähden.

Verified tarkastelu

Einfach ein super Gerät, das Spaß macht.

Yksinkertaisesti superlaite, joka on hauska.

Verified tarkastelu

alles super

kaikki hienoa

Verified tarkastelu

*UKW und alle DAB+ sender *Internet radios *Bluetooth *USB *super sound ,tolle design,schön schnee weis(Fernbedienung konnte auch weiss sein aber..) alle verbindungen wlan/wps bluetooth,webradio funktionieren..auch wenns mal stockt abdrehen neustarten..vielleich kann firmware updates noch verbessern.. im Großen und Ganzen spitzen gerät mit guten preiss..

*FM ja kaikki DAB+-lähettimet *Internet-radiot *Bluetooth *USB *superääni, upea muotoilu, kiva lumivalkoinen (kaukosäädin voisi olla myös valkoinen mutta...) kaikki liitännät wlan/wps bluetooth, verkkoradio toimii... sammuta ja käynnistää uudelleen vaikka se horjuisi ..ehkä laiteohjelmistopäivitykset voivat parantaa sitä.. kaiken kaikkiaan loistava laite hyvällä hinnalla.

Verified tarkastelu

sehr schönes gerät im retro styl, einfache instalation und gute handhabung. Der klang kommt etwas blechern daher aber für die Küche allemal ausreichend.

Erittäin mukava retrotyylinen laite, helppo asentaa ja helppokäyttöinen. Ääni on hieman tina, mutta se riittää keittiöön.

Verified tarkastelu

wie beschrieben und schnell gesendet

kuvatulla tavalla ja lähetetty nopeasti

Verified tarkastelu

Gerät überrascht mit seiner Technik und seinem Top Retro Look!

Laite yllättää teknologiallaan ja huippuretroulkoisuudellaan!

Verified tarkastelu

Dachte erst für das Geld kann es nicht viel wert sein.Allerdings bin ich positiv überrascht.Installation ist ziemlich einfach.Findet WLAN automatisch und der Klang ist für dieses kleine Teil auch nicht schlecht. Absolute Kaufempfehlung!!!!

Ajattelin aluksi, ettei ehkä ole paljoakaan hintansa arvoinen. Olen kuitenkin iloisesti yllättynyt. Asennus on melko helppoa. Löytää WiFin automaattisesti ja ääni ei ole huono niin pienelle laitteelle. Ehdoton ostosuositus!!!!

Verified tarkastelu

Sehr schön , funktioniert in DAB,INTERNET sehr gut die anderen Funtionen habe ich noch nicht getestet.Als Küchenradio prima , auch wenn der Klang nicht so kräftig ist wie bei einer Anlage.

Erittäin hyvä, toimii erittäin hyvin DAB:ssa, INTERNETissä Muita toimintoja en ole vielä testannut.. Loistava keittiöradiona, vaikka ääni ei olisikaan niin voimakas kuin järjestelmässä.

Verified tarkastelu

Sehr guter Kauf voralem für diesen Preis

Erittäin hyvä ostos varsinkin tähän hintaan

Verified tarkastelu

>Internetradio für wenig Geld< war für mich das wichtigste Kaufkriterium ….alles andere ist schön zu haben. Die Technik: GUT - Das INTERNETRADIO funktioniert einwandfrei, eine wahre Freude und eine Riesenauswahl an Sendern. Auch wenn es umständlich zu bedienen ist. Hat man erstmal seine Favoriten abgespeichert interessiert das nicht mehr wirklich. Die „AirMusic Control“ App ist da eine große Hilfe. - Das UKW-RADIO arbeitet einwandfrei, auch hier kann man Presets setzen. - Die „AirMusic Control“ App war schnell eingebunden und funktioniert intuitiv und komfortabel, jedenfalls deutlich einfacher als der Multifunktionsknopf am Gerät oder mit Fernbedienung Auch die Belegung der Favoritenliste ist mit der App ein Klacks. - Die BLUETOOTH-Anbindung an mein Smartphone habe ich durchführen können, somit spielt das AUNA IR260 die MP3s vom Smartphone ab. Im Gerätedisplay werden die Songdaten und ggf. auch die CD-Cover angezeigt. Gesteuert wird das Abspielen durch den Player des Smartphones, das ist prima, ich benutze dafür die App „Poweramp“. NEUTRAL - SPOTIFY bleibt ohne Wertung, ich habe kein Konto. - Das DAB-RADIO bleibt ohne Wertung, da bei mir kein Empfang möglich ist (Wohnsitz außerhalb der EU). - Der Mp3-PLAYER über USB funktioniert, macht aber leise Nebengeräusche. Die Zufallswiedergabe ist nicht wirklich nützlich für mich, da sie nicht ordnerübergreifend ist. D.h. ich müsste alle MP3s, ohne Ordnerstruktur, auf dem Stick speichern. - Die KLANGQUALITÄT ist nicht Hifi aber besser als bei den meisten Küchenradios. ...ABER... bei leisen, ruhigen Passagen sind fast immer auch (Stör)Nebengeräusche zu hören. - Das DESIGN hat 70er-Jahre-Ost-Charme, anders kann ich es nicht umschreiben. Man muss es mögen und eine große Portion Nostalgie- und Plastik-Toleranz besitzen, sonst hasst man es. Es ist so altbacken, dass es schon fast wieder gut ist. - Die VERARBEITUNG ist gar nicht so übel, wenn man die billigen (Plastik-)Materialien bedenkt, aber wertig ist natürlich anders. SCHLECHT - Die AUX-Wiedergabe macht recht laute, nervende, zirpende Nebengeräusche auch wenn gar kein Kabel angeschlossen ist, das ist übel und sogar für meine Zwecke unbrauchbar! - Die gedruckte BEDIENUNGSANLEITUNG ist völlig indiskutabel, der Download des PDF-Manuals funktioniert allerding einfach und die PDF-Anleitung ist dann schon besser, hat aber auch noch deutlich Verbesserungspotential. FAZIT Für mich 3 Sterne, weil es meinen Bedürfnissen und Erwartungen gerecht wird. Für einen anderen Nutzer könnten aber schon 3 Sterne zu viel sein. Manche ältere Verwandte würden es nicht zum Laufen bekommen. Die Nebengeräusche allein kosten schon mindestens einen Stern Abzug. Das Preis-Leistungsverhältnis ist trotzdem noch gut, ich habe das Radio im Angebot für 49.90 EUR erstanden.

>Internet-radio pienellä rahalla< oli minulle tärkein ostokriteeri...kaikki muu on kiva saada. Tekniikka: HYVÄ - INTERNET-RADIO toimii täydellisesti, todellinen nautinto ja valtava valikoima asemia. Vaikka se on hankala käyttää. Kun olet tallentanut suosikkisi, sillä ei ole enää väliä. "AirMusic Control" -sovellus on suuri apu. - FM RADIO toimii täydellisesti, voit myös asettaa esiasetuksia täällä. - "AirMusic Control" -sovellus integroitui nopeasti ja toimii intuitiivisesti ja kätevästi, joka tapauksessa paljon helpommin kuin laitteen monitoimipainike tai kaukosäätimellä. Suosikkilistan määrittäminen on myös sovelluksen pala kakkua. - Pystyin muodostamaan BLUETOOTH-yhteyden älypuhelimeeni, joten AUNA IR260 toistaa MP3-tiedostoja älypuhelimesta. Kappaleen tiedot ja tarvittaessa CD-kansi näkyvät laitteen näytössä. Toistoa ohjaa älypuhelimen soitin, mikä on hienoa, käytän tähän "Poweramp" -sovellusta. NEUTRAALI - SPOTIFY pysyy luokittelemattomana, minulla ei ole tiliä. - DAB-RADIO jää ilman luokitusta, koska en voi vastaanottaa sitä (asuin EU:n ulkopuolella). - MP3-SOITIN USB:n kautta toimii, mutta pitää vähän taustamelua. Shuffle ei ole minulle todella hyödyllinen, koska se ei ole kansioiden välinen. Tämä tarkoittaa, että minun pitäisi tallentaa kaikki MP3-tiedostot muistitikulle ilman kansiorakennetta. - ÄÄNENLAATU ei ole hifi, vaan parempi kuin useimmat keittiöradiot. ...MUTTA... hiljaisissa, hiljaisissa kohdissa (häiritsevät) taustaäänet voidaan kuulla melkein aina. - DESIGNissä on 70-luvun itämaista charmia, en voi sitä muuten kuvailla. Sinun täytyy pitää siitä ja sinulla on oltava suuri osa nostalgiaa ja muovista suvaitsevaisuutta, muuten vihaat sitä. Se on niin vanhanaikainen, että se on taas melkein hyvä. - KÄSITTELY ei ole niin paha, jos ottaa huomioon halvat (muovi)materiaalit, mutta laatu on tietysti erilainen. BAD - AUX-toisto pitää melko kovaa, ärsyttävää, sirkuttavaa taustaääntä, vaikka kaapelia ei olisi kytketty, se on huonoa ja jopa hyödytöntä minun tarkoituksiini! - Painettu KÄYTTÖOHJE on täysin poissuljettu, PDF-oppaan lataaminen on helppoa ja PDF-käsikirja on parempi, mutta siinä on myös merkittävää parannuspotentiaalia. PÄÄTELMÄ Minulle 3 tähteä, koska se vastaa tarpeitani ja odotuksiani. Toiselle käyttäjälle 3 tähteä voi olla liikaa. Jotkut vanhemmat sukulaiset eivät saaneet sitä toimimaan. Pelkästään taustamelu maksaa vähintään yhden tähden vähennyksen. Hinta-laatusuhde on edelleen hyvä, ostin radion alennuksesta 49,90 eurolla.

Verified tarkastelu

als Küchenradio durchaus zu gebrauchen, macht was es soll, DAB und Internetradio funktionieren gut. Es ist kein Klangwunder was aber für den Preis zu verschmerzen ist.

voidaan käyttää keittiöradiona, tekee mitä pitääkin, DAB ja nettiradio toimivat hyvin. Se ei ole äänen ihme, mutta hintaansa nähden se on siedettävä.

Verified tarkastelu

Wir haben es als Küchenradio, dafür ist es perfekt.

Meillä se on keittiöradiona, se on täydellinen siihen.

Verified tarkastelu

Servas. Internet-Radio auna IR-260 im retro design. Saugutes Teil! Guter empfang, manchmal aussetzer, liegt aber am internet! Ausschalten u einschalten, lafft wie geölte eulenkacke! Bin sehr begeistert! Guter sound, eq einstellbar, einfache bedienung! Klare kaufempfehlung zum fairen preis!!!!

Serva. Internet-radio auna IR-260 retro-design. Hieno osa! Hyvä vastaanotto, joskus katkokset, mutta se on Internetissä! Sammuta ja kytke päälle, laffta kuin öljytty pöllönpaska! Olen todella innoissani! Hyvä ääni, eq säädettävä, helppokäyttöinen! Selkeä ostosuositus kohtuulliseen hintaan!!!!

Verified tarkastelu

So ist das Gerät nicht so schlecht nur der Sound ist nicht so gut.

Joten laite ei ole niin huono, vain ääni ei ole niin hyvä.

Verified tarkastelu

Danke für die schnelle Lieferung. Das Radio installiert sich fast alleine mit dem Internet. Klasse Tonqualität, immer wieder würden wir das kaufen.

Kiitos nopeasta toimituksesta. Radio asennetaan lähes yksin Internetin kanssa. Erinomainen äänenlaatu, ostamme sen uudelleen ja uudelleen.

Verified tarkastelu

Das Radio hat einen tollen Klang, durch DAB+ auch für bestes Digitalradio! Durch Bluetooth und USB ist auch die Wiedergabe eigener Medien und Mp3 Dateien möglich. Durch Spotify Connect ist es ohne Probleme möglich Spotify auf dem Radio zu nutzen. Eine schwäche hat das Radio: Wenn man von Spotify Connect wieder auf DaB+ Empfang zurück schaltet hängt es sich öfters mal auf und reagiert nicht mehr. Man muss dann den Netzstecker ziehen.

Radiossa on loistava ääni, kiitos DAB+:n myös parhaasta digitaalisesta radiosta! Bluetoothin ja USB:n ansiosta voit myös toistaa omia media- ja MP3-tiedostoja. Spotify Connect mahdollistaa Spotifyn käytön radiossa ilman ongelmia. Radiolla on yksi heikkous: Jos vaihdat takaisin DaB+-vastaanottoon Spotify Connectista, se usein katkaisee puhelun eikä enää vastaa. Sitten sinun on vedettävä virtapistokkeesta.

Verified tarkastelu

Bedienung ist gut aber der Sound ist trotz Equalizer nicht gut. Auna 10026418 hat dagegen einen super Klang.

Toiminta on hyvä, mutta ääni ei ole hyvä taajuuskorjaimesta huolimatta. Auna 10026418:ssa sen sijaan on loistava soundi.

Verified tarkastelu

Ein preislich sehr günstiges Internetradio. Welches alle notwendigen und auch darüber hinaus Stückerln spielt.. Alles mögliche zum Einstellen.. Wem es tatsächlich zu leise sein sollte, was an und für sich nicht der Fall ist, der kann ja kann ganz billige kleine Boxen, mit Aktivverstärker (bereits um 11 € anhängen. Notwendig ist es nicht.. .Absolut gut funktionierendes Teil mit allen möglichen Features. .Absolute Kaufempfehlung mit 5 Sternen..

Erittäin edullinen nettiradio. Joka soittaa kaikki tarvittavat kappaleet ja vieläkin.. Kaikki säädettävä €. Ei välttämätön.. .Todella toimiva osa kaikenlaisilla ominaisuuksilla.. Ehdoton ostosuositus 5 tähdellä..

Verified tarkastelu

Für wenig Geld ein gutes Küchenradio.

Hyvä keittiöradio pienellä rahalla.

Verified tarkastelu

Versand ist top. Leider hängt sich das Radio immer mal auf, was zur Folge hat das man es Ausschalten muss und dann leider alles vergessen tut. Nervig! Händler hat das fehlerhafte Radio ohne wenn und aber umgetauscht. Das neue zugeschickte Radio funktioniert einwandfrei. Top für den Preis Folge.... Alles wieder neu eingeben. Vielleicht benötigt es auch eine Zeit um die evtl intern Akku zu laden.

Toimitus on hienoa. Valitettavasti radio katkeaa aina, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy sammuttaa se ja sitten valitettavasti unohtaa kaikki. Ärsyttävä! Jälleenmyyjä vaihtoi viallisen radion ilman jos ja mut. Lähetetty uusi radio toimii täydellisesti. Erinomainen hintatuloksen kannalta... Syötä kaikki uudelleen. Myös sisäisen akun lataaminen voi kestää jonkin aikaa.

Verified tarkastelu

Es hat auf Anhieb alles geklappt und ist bedienerfreundlich. Nur das Design ist ein wenig altbacken. Und die Lautstärke läßt sich nicht über die Fernbedienung regeln. Wir haben den Artikel zurückgeschickt.

Kaikki toimi heti ja on käyttäjäystävällinen. Vain muotoilu on hieman vanhanaikainen. Ja äänenvoimakkuutta ei voi ohjata kaukosäätimellä. Olemme palauttaneet tuotteen.

Verified tarkastelu

Perfekt für meinen Zweck

Täydellinen tarkoitukseeni

Verified tarkastelu

Einfache Installation im Netzwerk,guter Empfang über DAB und UKW.Ich bin rundum zufrieden.Man kann das Radio aus meiner Sicht sehr emfehlen.

Helppo asennus verkkoon, hyvä vastaanotto DAB:n ja FM:n kautta Olen täysin tyytyväinen.Radiota voi mielestäni suositella.

Verified tarkastelu

Radio hatte Wlanabbrüche, formschönes Gerät

Radiossa oli wifi kaatumisia, muodokas laite

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja