Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini Hopea

Silver Star CD-DAB CD-soitin

1 40 cm radio/CD-soitin
134,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

digitaalinen ja analoginen: asemien moninaisuutta DAB+- ja FM-radiolla

muunneltava: irrotettavat jalat mahdollistavat 2 sijoitusvaihtoehtoa

teollinen & retro: metallinen etupaneeli ja puuta jäljittelevä kotelo

Tuotteen yksityiskohdat

Auna Silver Star Stand CD-DAB -CD-soitin on todellinen monitoimisoitin. Sen lisäksi, että se toimii CD-soittimena, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa DAB+- ja FM-radiota. 50-luvun retrohenkinen, jalallinen laite, jota ei voi ohittaa, on myös upea koriste-esine missä tahansa huoneessa.

Langattomalla Bluetooth-yhteydellä voi liittää älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen laitteeseen, minkä lisäksi ulkoisia mediasoittimia voidaan liittää AUX-tulon kautta. Slot-in-mallinen CD-soitin toistaa yleisimpiä CD-formaatteja, kun taas USB-portti toistaa MP3-tiedostoja. Laitteessa on tietysti liitäntä kuulokkeiden liittämistä varten, joten voit kuunnella lempimusiikkiasi kaikkina vuorokaudenaikoina muita häiritsemättä.

Tyylikäs SolidSteel-design, jossa on harjattu, alumiininen etupaneeli ja puuta jäljittelevä kotelo, on hillitty katseenvangitsija missä tahansa asuinympäristössä. Tietoja ajasta, kappaleesta tai esittäjästä näytetään luotettavasti ja selkeästi näytöllä, jotta pysyt ajan tasalla. Ohjaus tapahtuu suoraan CD-soittimesta tai kätevästi kaukosäätimellä sohvalta käsin.

Aunan Silver Star Stand -DAB-CD-radio tarjoaa suurenmoista ääntä ja tekee vaikutuksen tyylikkään etupaneelin lisäksi monipuolisuudellaan ja mutkattomalla käytöllään.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: USB-portti, 3,5 mm AUX-sisääntulo, 3,5 mm kuulokelähtö
 • lähtöteho: 2 x 10 W RMS
 • taajuusalue: DAB 174-240 MHz; FM 87,5-108 MHz
 • teleskooppiantenni
 • LCD-näyttö himmennettävällä taustavalaistuksella
 • Bluetooth-yhteys suoratoistoon älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta
 • CD-levyjen, radion ja MP3-tiedostojen toistamiseen
 • CD-soittimessa ohjelmointitoiminto toistoon määritellyssä järjestyksessä
 • herätys- ja lepotoiminnolla
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
Silver Star CD-DAB 2 x 10 W max. CD-soitin DAB+ Bluetooth alumiini

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat jaloilla: n. 40 x 60,5 x 25,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • mitat ilman jalkoja: n. 40 x 13,5 x 24 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • virtajohdon pituus: 155 cm
 • paino: n. 6,4 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x CD-soitin
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x muuntaja
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Also, ich suchte nach einem Beistelltisch, auf den ich zum Filmegucken mein Notebook aufstellen kann, daneben einen kleinen Bluetooth-Lautsprecher. Dann fand ich das hier - und bin sehr zufrieden. Ein schönes Retroradio, auf das ich mein Notebook platziere und dann mit dem Bluetooth des Radios verbinde (den Zusatzlautsprecher brauche ich nun nicht mehr, die Akkus dort sind auch immer schnell leer). Funktioniert alles hervorragend, die Lautstärke lässt sich durch einen Knopf in der Mitte des Radios drehen, das auch DAB hat und einen CD-Player sowie einen Aux-Eingang. Auch gibt es einen USB-Eingang, doch leider kann man nicht das Notebook hierüber aufladen. Was aber auch so in der Produktbeschreibung steht und was ich wusste. Schade, hätte mir das dennoch gewünscht. Das Radio an sich läuft über einen Stromanschluss, hat also keinen Akku. Es gibt auch einen Equilizer sowie eine Fernbedienung. Hat man sich für Bluetooth entscheiden, erscheint auf dem kleinen Display auch die Uhrzeit, was ich sehr praktisch finde. Nun zum Klang: Super-HIFI-Klänge sollte man über die beiden Lautsprecher nicht erwarten, aber auch nicht Gequäke wie aus einem Küchenradio. Irgendwo dazwischen. Für mich klingt das Radio sehr dezent und angenehm, ich habe meine abendliche Freude daran. Kleiner Nachteil: Das Gerät schalten nach Benutzung nur auf Standby. Ich ziehe aber immer das Stromkabel heraus, weil ich es auch nicht jeden Tag benutze. Dass es heutzutage noch Standby-Geräte gibt, wundert mich dann doch.

Joten etsin sivupöytää, johon voisin laittaa muistikirjan elokuvien katseluun, ja sen vieressä oli pieni Bluetooth-kaiutin. Sitten löysin tämän - ja olen erittäin tyytyväinen. Kiva retroradio, johon laitan muistikirjan ja liitän sen sitten radion Bluetoothiin (lisäkaiutinta en enää tarvitse, akut tyhjenevät aina nopeasti). Kaikki toimii hienosti, äänenvoimakkuutta säädetään radion keskellä olevalla nupilla, jossa on myös DAB ja CD-soitin sekä aux-tulo. Siinä on myös USB-sisääntulo, mutta valitettavasti sillä ei voi ladata kannettavaa. Mutta näin tuotteen kuvaus sanoo ja mitä tiesin. Harmi, olisin tykännyt siitä joka tapauksessa. Radio itsessään toimii virtaliitännällä, joten siinä ei ole akkua. Mukana on myös taajuuskorjain sekä kaukosäädin. Jos olet valinnut Bluetoothin, aika näkyy myös pienessä näytössä, mikä on mielestäni erittäin käytännöllistä. Nyt ääneen: kahdesta kaiuttimesta ei kannata odottaa superHIFI-ääntä, mutta ei myöskään keittiöradion kauhua. Jossain siltä väliltä. Minulle radio kuulostaa erittäin hienovaraiselta ja miellyttävältä, nautin siitä iltaisin. Pieni haittapuoli: Laite siirtyy valmiustilaan vasta käytön jälkeen. Irrotan kuitenkin aina virtajohdon, koska en myöskään käytä sitä joka päivä. Olen yllättynyt, että valmiustilassa olevia laitteita on vielä nykyäänkin.

Verified tarkastelu

Dieses Radio ist genau das, was wir für unsere Retro-Sitzecke gesucht haben. Es ist absolut stylisch und hat dazu einen mega Klang. Wir waren absolut positiv überrascht. Es verfügt über einen CD Player, DAB+ und Bluetooth und hat somit alle für uns wichtigen Funktionen. Würde ich direkt wieder bestellen.

Tämä radio on juuri sitä mitä etsimme retro-oleskelualueellemme. Se on todella tyylikäs ja siinä on mega soundi. Olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Siinä on CD-soitin, DAB+ ja Bluetooth ja siksi siinä on kaikki meille tärkeät toiminnot. Tilaan heti uudestaan.

Verified tarkastelu

Die DAB plus Funktion ist super, ohne Rauschen Sender hören. Für die Größe ist der Klang super und es sieht Oldschool aus! ;) Sehr stylisches Gerät.

DAB plus -toiminto on loistava, sillä voit kuunnella asemia ilman kohinaa. Ääni on kokoon nähden loistava ja näyttää vanhalta koululta! ;) Erittäin tyylikäs laite.

Verified tarkastelu

Wir haben uns diesen Radioplayer als Geschenk für unseren Freund in seiner neuen Wohnung ausgesucht da es zum einen sehr klassisch und doch auffallend wirkt. Besonders cool ist, das es entweder freistehend mit den mitgelieferten Beinen genutzt werden kann oder falls bereits ein geeigneter Platz vorhanden ist alleine aufgestellt werden kann. Der Sound hat allen Gästen gefallen und auch die zusätzliche Nutzung mittels einer CD oder dem Handy ist zur heutigen Zeit nicht mehr wegzudenken und vorhanden und schnell verbunden. Das Holz ist verarbeitet und somit ohne scharfe Spähne.

Valitsimme tämän radiosoittimen lahjaksi ystävällemme hänen uuteen asuntoonsa, koska se näyttää erittäin klassiselta ja silti silmiinpistävältä. Erityisen siistiä on, että sitä voidaan käyttää joko vapaasti seisovana mukana tulevien jalkojen kanssa tai jos sopiva tila on jo vapaana, se voidaan pystyttää yksinään. Kaikki vieraat pitivät äänestä ja CD-levyn tai matkapuhelimen lisäkäyttö on nyt korvaamatonta ja saatavilla ja nopeasti yhdistettävissä. Puu on käsitelty ja siksi ilman teräviä lastuja.

Verified tarkastelu

Schnelle Abwicklung, Top Qualität - kann ich nur Empfehlen!

Nopea käsittely, huippulaatua - voin vain suositella!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja