Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi Musta

Stavanger - ilmankostutin

Musta ilmankostutin
49,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

säästeliäs ilmankostutin huoneilman parantamiseen

ultraäänikostutin: ei kuumaa vesihöyryä

soveltuu jatkuvaan käyttöön: vie vain 25 wattia tehoa

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein Stavanger -ultraääni-ilmankostutin kasvattaa hyvinvointia ja auttaa aktiivisesti terveyden ylläpitämisessä. Kuiva lämmitysilma ärsyttää hengitysteitä ja silmiä ja tekee alttiiksi taudinaiheuttajille. Tähän ongelmaan auttaa ilmankostutin.

Klarsteinin Stavanger-ilmankostutin kohottaa tuntien ajan pehmeästi ilmankosteutta tai pitää sen miellyttävällä tasolla. Laitteen höyrytystehoa voi säätää portaattomasti jopa 300 ml/h asti ja mukauttaa juuri henkilökohtaisiin toiveisiin ja hyvinvointiin sopivaksi. Ultraääni-ilmankostutin muuttaa veden täysin ilman kuumuutta hienoksi, virkistäväksi höyryksi, joka jakautuu pehmeästi huoneeseen. Tämän ansiosta paitsi ihmiset ja eläimet hengittävät kevyesti, myös kasvit kiittävät raikkaalla ulkonäöllä ja voimakkaalla kasvulla, kun taas puiset huonekalut menettävät rumat halkeamansa ja narisevat vähemmän, ja niiden pinnat kiiltävät pidempään.

Klarsteinin Stavanger-ilmankostutin lisää miellyttävää tunnetta myös irrotettavalla aromiosalla. Muutamalla aromitipalla kostutettuna se tuo ulostulevaan vesihöyryyn miellyttävää tuoksua ja luo hienovaraisesti rentouttavaa ilmapiiriä huoneeseen. Kun vesisäiliö on tyhjä tai se irrotetaan asemastaan, ilmankostutin keskeyttää toimintansa. 3,5 litran vesisäiliön tyhjentymisestä ilmoittaa lisäksi LED-valo, joka kiinnittää huomion säiliön välttämättömään täyttämiseen. Ulkonäkönsä puolesta Klarsteinin Stavanger-ilmankostutin vakuuttaa kompakteilla, pyöristetyillä muodoillaan. Turkoosinvärinen vesisäiliö ja ylellinen musta kotelo täydentävät väreinä toisiaan ja sovittavat laitteen täydellisesti sekä oleskelutiloihin että toimistoihin.

Saatavilla olevat värit: musta/turkoosi, valkoinen/turkoosi (artikkeli 10029855)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • virtakytkin laitteen etusivulla (tehonsäädin)
 • vesisäiliö: 3,5 litraa
 • höyrytysteho: jopa 300ml/h
 • maksimihöyrytyksellä vesisäiliö riittää noin 12 tunnin jatkuvaan käyttöön
 • automaattinen sammutus ja LED-merkkivalon syttyminen, kun vesisäiliö on tyhjä
 • sammutustoiminto, kun vesisäiliö irrotetaan
 • aromitoiminto: täyttömahdollisuus soveltuville aromi- ja tuoksuöljyille
 • helppo käyttää pyöritettävällä säätimellä
 • käyttöjännite: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Stavanger ilmankostutin aromitoiminto ultraääni 3,5 l musta/turkoosi

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 19 x 28,5 x 16 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaapelin pituus: n. 150 cm
 • paino: n. 1400 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Sehr guter Luftbefeuchter mit großem Fassungsvermögen. Bei höchster Stufe Vorsicht bei Holzuntergrund! Ein Teil der Feuchtigkeit fällt dann sofort nach unten!

Erittäin hyvä ilmankostutin suurella kapasiteetilla. Korkeimmalla tasolla ole varovainen puupintojen kanssa! Osa kosteudesta putoaa sitten heti alas!

Verified tarkastelu

Keine Ahnung wie das Teil ist hab es zurück geschickt

Ei aavistustakaan kuinka osa lähetetään takaisin

Verified tarkastelu

Ein wackeres Kerlchen, und sieht auch nett aus. In einem geschlossenen, nicht allzu grossen Raum tut er genau das was er für mich machen soll. Er entspannt meine von trockener Heizungsluft gereizten empfindlichen Atemwege und sorgt dafür für die langersehnte Atemruhe, Erneuter Kauf wahrscheinlich.

Rohkea pikkumies ja näyttää myös hyvältä. Suljetussa, ei liian suuressa huoneessa hän tekee juuri sitä, mitä hänen pitäisi tehdä minulle. Se rentouttaa herkkiä hengitysteitäni, joita kuiva lämmitysilma ärsyttää ja varmistaa kauan odotetun hengityksen rauhallisuuden.. Ostan todennäköisesti uudelleen.

Verified tarkastelu

Erfüllt seinen Zweck prima. Ich gebe ihn nicht mehr her

Täyttää hyvin tarkoitustaan. En luovuta hänestä enää

Verified tarkastelu

Ich habe den Luftbefeuchter gekauft, um einigen luftfeuchtigkeitsliebenden Pflanzen etwas Gutes zu tun. Zunächst mal das Positive: Der Luftbefeuchter tut was er soll, sieht gut aus und ist auch bei stärkster Stufe wirklich super leise. Solange genügend Wasser drin ist, funktioniert das Gerät sehr gut und ist dicht. Negativ: Geht das Wasser zur Neige, fängt es an oben aus der Düse zu sprudeln. Und das BEVOR die rote Lampe leuchtet! Ringsherum war alles klitschnass. Dadurch ist das Ganze mit der Selbstabschaltung irgendwie sinnfrei wenn ich vorab kontrollieren, ausschalten oder auffüllen muss. Betrieb bei längerer Abwesenheit hat sich somit erledigt. Das die Düse nur nach vorn geneigt den Dampf ausstößt, ist ebenfalls unpraktisch, da ich es nun umdrehen muss, dass der Dampf da hin geht, wo er hin soll. Und zuletzt, aber das bezieht sich auf alle Hersteller: WARUM hat ein Gerät was erhöht und in einer gewissen Entfernung zur Wand oder Möbeln stehen soll, so ein kurzes Stromkabel???? Ich werde das Gerät dennoch behalten, da auch bei anderen Herstellern die Problematik mit dem vorzeitigen Aus trotz genügender Wasserfüllung beschrieben wird und der Preis hier ok ist.

Ostin ilmankostuttimen tehdäkseni jotain hyvää joillekin kosteutta rakastaville kasveille. Ensinnäkin positiiviset: ilmankostutin tekee sen mitä sen pitääkin tehdä, näyttää hyvältä ja on todella superhiljainen korkeimmallakin tasolla. Niin kauan kuin siinä on tarpeeksi vettä, laite toimii erittäin hyvin ja on tiukka. Negatiivinen: Kun vesi loppuu, se alkaa valua ulos yläosassa olevasta suuttimesta. Ja se ENNEN kuin punainen lamppu syttyy! Kaikki ympärillä oli märkää. Tämä tekee koko hommasta automaattisen sammutuksen kanssa jotenkin turhaksi, jos joudun tarkistamaan, sammuttamaan tai tankkaamaan etukäteen. Leikkaus pidemmän poissaolon aikana on siis tehty. Myös se, että suutin päästää höyryä vain eteenpäin kallistettuna, on epäkäytännöllistä, koska minun on nyt käännettävä se ympäri, jotta höyry menee minne sen kuuluukin. Ja lopuksi, mutta tämä pätee kaikkiin valmistajiin: MIKSI laitteessa on niin lyhyt virtajohto, jonka pitäisi olla korkealla ja tietyllä etäisyydellä seinästä tai huonekalusta???? Säilytän laitteen joka tapauksessa, koska myös muut valmistajat kuvailevat ennenaikaisen sammutuksen ongelmaa riittävästä vesitäytöstä huolimatta ja hinta tässä on ok.

Verified tarkastelu

Luftbefeuchter steht im Wohnzimmer (36 qm) und verrichtet seinen Dienst ruhig und zuverlässig. In Verbindung mit einem separaten, digitalem Hygrometer - nur so macht m.E. ein Betrieb Sinn - lässt sich ein angenehmes Klima bzw Luftfeuchte einstellen. Nach Erreichen der gewünschten Lüftfeuchte schalte ich das Gerät aus und die Luftfeuchtigkeit hält sich mehrere Stunden. Preis Leistung für mich top.

Ilmankostutin on olohuoneessa (36 m²) ja tekee tehtävänsä hiljaa ja luotettavasti. Yhdessä erillisen, digitaalisen kosteusmittarin kanssa - mielestäni se on ainoa tapa käyttää sitä - voidaan säätää miellyttävä ilmasto ja kosteus. Kun haluttu kosteus on saavutettu, sammutan laitteen ja kosteus kestää useita tunteja. Erinomainen vastine rahalle minulle.

Verified tarkastelu

Super Qualität und super Preis.

Erinomainen laatu ja hyvä hinta.

Verified tarkastelu

Ich bin sehr, sehr zufrieden mit dem Luftbefeuchter. Ein grosser, leicht befüllbarer Tank. Die Umgebung wird nicht feucht. 5 Sterne +

Olen erittäin, erittäin tyytyväinen ilmankostuttimeen. Suuri, helposti täytettävä säiliö. Ympäristö ei kostu. 5 tähteä +

Verified tarkastelu

Alles gut

Kaikki on hyvin

Verified tarkastelu

Keeps the room nice and humid! Can highly recommend.

Pitää huoneen mukavana ja kosteana! Voi lämpimästi suositella.

Verified tarkastelu

Was für mich wichtig vor allem wichtig war, ist die einfache Reinigung. Mein vorheriges hatte viele Kurven und Ecken an die man nicht rankam und sich dann unschöne schmierige Kalkablagerungen festsetzten. Bei diesem Gerät absolut kein Problem. Einfacher kann die Reinigung nicht sein. Außerdem war bei mir auch die individuelle Stärke des Verdampfens wichtig. Auch hier 100%ige Zufriedenheit.

Minulle tärkeintä oli siivouksen helppous. Edellisessä oli monta mutkaa ja kulmia, joihin ei päässyt, ja sitten rumat rasvaiset kalkkikerrostumat asettuivat. Ei mitään ongelmaa tämän laitteen kanssa. Siivoaminen ei voisi olla helpompaa. Lisäksi yksilöllinen höyrystymisvoimakkuus oli minulle tärkeä. 100% tyytyväisyys täälläkin.

Verified tarkastelu

Super Luftbefeuchter der auch optisch etwas hermacht. Ich habe nach einem Befeuchter gesucht, damit meine Pflanzen den Winter gut überstehen und genug feuchte Luft haben. Da hilft ein Luftbefeuchter ungemein. Für den Preis bekommt man ein solides Produkt das seinen Zweck erfüllt. Lediglich ein Staubmagnet ist der Befeuchter ein wenig, aber das ist nichts was die Funktion beeinträchtigt. Kann ich weiterempfehlen!

Superkostutin, joka myös näyttää hyvältä. Etsin ilmankostutinta, jotta kasvini selviävät hyvin talvesta ja riittävän kosteaa ilmaa. Ilmankostutin auttaa valtavasti. Hintaan saat vankan tuotteen, joka palvelee tarkoitustaan. Kostutin on vain pölymagneetti, mutta se ei vaikuta toimintaan. voin suositella!

Verified tarkastelu

Arbeitet wie beschrieben. Qualitativ hochwertig. Einfach zu säubern. Design ist ansprechend. Sehr gut ist die Stärke des Dunstes ein zu stellen.

Toimii kuvatulla tavalla. Korkealaatuinen. Helppo puhdistaa. Muotoilu houkuttelee. Sumun voimakkuutta voi säätää erittäin hyvin.

Verified tarkastelu

Normale Versandzeit. Gerät ist einfach in der Bedienung, variable Verdunstereinstellung möglich. Sehr leise im Betrieb und schön anzusehen (auch die Verdunsterschwarden). Für uns DER Kauf der Heizungs- und Kaminsaison. Unsere Schleimhäute freuen sich gut angelegtes Geld!

Normaali toimitusaika. Laite on helppokäyttöinen, säädettävä höyrystimen asetus mahdollista. Erittäin hiljainen käytössä ja mukava katsella (myös höyrystimet). Meille lämmitys- ja takkakauden osto. Limakalvomme ovat onnellisia hyvin käytettyjä rahoja!

Verified tarkastelu

Ein optisch sehr schöner Diffussor mit grossem Wassertank,so das eine Füllung nur 1 mal am Tag notwendig ist(zumindest bei mir).Am Drehknopf die Stärke der Vernebelung individuell einstellbar. Wenn man möchte kann man ein paar Tropfen seines Duftöls auf das Aromapad träufeln das einen dezenten Duft verströmt.

Optisesti erittäin mukava diffuusori isolla vesisäiliöllä, joten täyttö on tarpeen vain kerran päivässä (ainakin minulla).Sumutuksen voimakkuutta voi säätää yksilöllisesti kiertonupilla. Halutessasi voit tiputtaa muutaman pisaran tuoksuöljyäsi aromityynylle, joka antaa hienovaraisen tuoksun.

Verified tarkastelu

Also der Luftbefeuchter ist echt klasse und ich bin echt positiv überrascht Er hat meine 15 qm von 35% auf locker 55=60% angehoben und das nur mit ca.70% Leistung und es wäre bestimmt noch % mehr möglich. Der Versand war auch sehr zügig und er war in knapp 3 Tagen bei mir und er war super Verpackt. Die Bedienung ist auch kinderleicht und die Bedienungsanleitung ist auf deutsch natürlich. Das Wasser auffüllen ist auch sehr leicht und schnell erledigt. Daumen hoch und alles ist bis jetzt gut

Ilmankostutin on siis todella hieno ja olen todella positiivisesti yllättynyt, sillä se nosti 15 neliötäni 35 %:sta helposti 55=60 %:iin ja tuohon vain noin 70 %:n teholla ja olisi varmasti mahdollista tehdä vielä enemmän. Toimitus oli myös erittäin nopea ja se oli mukanani vajaassa 3 päivässä ja se oli erittäin pakattu. Käyttö on myös erittäin helppoa ja käyttöohjeet ovat tietysti saksaksi. Veden täyttäminen on myös erittäin helppoa ja nopeaa. Peukut pystyssä ja kaikki on hyvin toistaiseksi

Verified tarkastelu

Bin sehr zufrieden mit diesem Luftbefeuchter. Er hat einen großen Wasserbehälter, womit man mit einer Füllung wirklich viele Stunden auskommt, außer er rennt immer auf "volldampf", dann gehts etwas schneller zu neige. Das Gerät spricht einen auch optisch an, im Vergleich zu Luftbefeuchtern die ich mir schon angesehen habe. Der Luftbefeuchter arbeitet sehr leise, dennoch ist ein sanftes plätschern zuhören, dass sich aber sehr angenehm anhört und führ eine wohlige Stimmung sorgt. Das Gerät ist auch sehr einfach zu bedienen. Es gibt einen Dreher mit dem man den kalten Dampf regulieren kann. Lange Rede kurzer Sinn: Kann ich nur weiter empfehlen.

Olen erittäin tyytyväinen tähän ilmankostuttimeen. Hänellä on iso vesisäiliö, joka todella kestää monta tuntia yhdellä täytöllä, ellei hän aina käy "täydellä höyryllä", sitten se loppuu vähän nopeammin. Laite houkuttelee sinua myös visuaalisesti verrattuna kostuttimiin, joita olen jo katsellut. Kostutin toimii erittäin hiljaa, mutta silti kuuluu lempeä roiske, joka kuulostaa erittäin miellyttävältä ja luo kodikkaan tunnelman. Laite on myös erittäin helppokäyttöinen. Siellä on säädin, jolla voit säätää kylmää höyryä. Pitkä tarina lyhyesti: Voin vain suositella sitä.

Verified tarkastelu

Je l'ai depuis le début de la semaine et ça fonctionne bien.
J'ai été surpris de la taille du carton, car je ne pensais pas qu'il était si imposant. (Une fois posé la ou je voulais, ça va, il se fond dans le décor.
Son design est sympa, je l'ai pris en noir et bleu.

J'aime le côté grande capacité (3.5 L) ça laisse de quoi voir venir.
J'aime aussi le coté variateur de brume qu'il a. (donc la possibilité de juste laisser un fin filé ou une brume plus conséquente)

Avec quelques gouttes d'huiles essentielles c'est parfait. Ça désodorise très bien la pièce.

Pour le moment j'en suis satisfait.

Minulla on ollut se viikon alusta lähtien ja se on toiminut hyvin. Olin yllättynyt laatikon koosta, koska en uskonut sen olevan niin suuri. (Kun olen asettanut minne halusin, se on hyvä, se sulautuu sisustukseen. Sen muotoilu on mukava, otin sen mustana ja sinisenä. Pidän suuresta tilavuudesta (3,5 L) se jättää jotain nähtävää. Pidän myös siinä on vaihteleva sumupuoli (siis mahdollisuus jättää vain ohut lanka tai yhtenäisempi sumu) Muutamalla pisaralla eteerisiä öljyjä se on täydellinen.Deodorisoi huoneen erittäin hyvin Tällä hetkellä olen siihen tyytyväinen.

Verified tarkastelu

L' humidificateur d'air à ultrasons est superbe, j'adore les huiles essentielles, et il est parfait car a une capacité de 3Litres5 , donc je ne suis pas toujours entrain de remplir la cuve, il diffuse très longtemps, il est efficace il va jusqu'à 300ml/h .

Il est facile a transporter il est vraiment pratique a changer de pièces avec le chauffage les pièces de la maison sont sèches, il est parfait pour les chambres .
J'adore son design il est très joli sur le meuble de mon salon.
Son variateur permet de jouer avec le débit comme vous pourrez le voir dans la vidéo.
Pour le remplir il suffit d’ôter le réservoir de son support, dévisser pour le remplir d'eau, le revisser et enfin le remettre en place.
Sur le support il y a un petit support en mousse pour y placer les huiles essentielles, ensuite replacer le réservoir et le tour est joué .
Il est très très simple d'utilisation c'est un jeux d'enfants.
Il est peu encombrant d'un joli noir brillant et le dessus est transparent et bleu.

Son cordon d'alimentation est assez long , il y a de l'aisance .

Je pense que cet été il tournera pas mal, pour rafraîchir les pièces en même temps car la vapeur sort bien froide.
Il consomme peu ; seulement 25W c'est parfait


* Il peut y avoir une légère brume d'humidité si la pièce n'est pas ventilée, sur les meubles faire attention s'ils sont repeints ou fragile, certains mobiliers supportent mal l'humidité.

Excellent produit très bon rapport qualité prix .

Ultraäänikostutin on loistava, rakastan eteerisiä öljyjä, ja se on täydellinen, koska sen tilavuus on 3 litraa5, joten en aina täytä säiliötä, se hajoaa erittäin pitkään, se on tehokas, se menee jopa 300 ml/ h. Se on helppo kuljettaa, on todella käytännöllistä vaihtaa huonetta lämmityksellä talon huoneet ovat kuivia, sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin. Rakastan sen muotoilua, se näyttää erittäin kauniilta olohuoneeni huonekaluissa. Sen himmentimen avulla voit leikkiä virtauksella, kuten näet videosta. Täytä se yksinkertaisesti irrottamalla säiliö tuesta, ruuvaamalla se irti täyttääksesi sen vedellä, ruuvaamalla sen takaisin ja asettamalla lopuksi takaisin paikoilleen. Tuen päällä on pieni vaahtomuovituki eteeristen öljyjen sijoittamiseen, sitten säiliö vaihdetaan ja olet valmis. Se on erittäin helppokäyttöinen, se on lasten leikkiä. Se on tilaa säästävä mukavan kiiltävän mustana ja yläosa on läpinäkyvä ja sininen. Sen virtajohto on tarpeeksi pitkä, se on helppokäyttöinen. Luulen, että tänä kesänä onnistuu aika hyvin, jäähdyttää huoneet samaan aikaan, koska höyry tulee ulos erittäin kylmänä. Se kuluttaa vähän; vain 25W on täydellinen * Pientä kosteussumua voi esiintyä, jos huone ei ole tuuletettu, huonekalujen kohdalla ole varovainen, jos ne ovat uudelleenmaalattuja tai hauraita, jotkut huonekalut eivät siedä kosteutta hyvin. Erinomainen tuote erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja