Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen

Sonnendeck -jäähdytyslaite

ilmanjäähdytin Valkoinen
184,99 € 227,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Virkistävä vire: 2 tuulilajia, 3 tuuletusnopeutta ja ilmavirta 888 m³/h

Miellyttävä täyttää: irrotettava, 6 litran vesisäiliö

Keinuliike: erikseen päällekytkettävä horistontaalinen ja vertikaalinen oskillointi

Tuotteen yksityiskohdat

Täsmällistä jäähdytystä kaikissa tiloissa: Klarstein Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite huolehtii virkistävästä vireestä kuumina kesäpäivinä.

Klarstein Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite jäähdyttää lämmintä huoneilmaa 45 watin teholla, ja viileä ilmavirta purkautuu huoneeseen laitteen etupuolella olevasta aukosta. Jäähdytysprosessi tapahtuu irrotettavassa ja täytettävässä 6 litran vesisäiliössä olevan veden avulla ja aktivoituu painamalla kosketuskäyttöpaneelissa sijaitsevaa lumihiutalesymbolia. Jäähdytys tapahtuu veden haihduttamisen periaatteella: 3 in 1 -jäähdytyslaite imee lämmintä ilmaa laitteen takaosan läpi ja kosteuttaa sen. Siten ilma jäähtyy luonnollisella haihduttamisella ja purkautuu sen jälkeen takaisin huoneeseen. Samalla ilmankosteus nousee, minkä vuoksi laite on ihanteellinen tiloihin, joissa on kuiva huoneilma. Jäähdytystehoa voi tehostaa jääpalojen tai kylmävaraajien avulla.

3 tuuletusnopeutta ja 2 tuulilajia – normaali- ja yötila – tarjoavat paljon liikkumatilaa monipuolisten jäähdytysmahdollisuuksien saralla: normaalitilassa ilmavirta pysyy tasaisena, kun taas unitilassa tuuletus hiljenee portaittain ja edistää miellyttävää nukahtamista. Ilmavirran täsmällisen jakautumisen mahdollistaa erikseen kytkettävä, automaattinen oskillointi, joka liikuttaa ilmavirtaa joustavasti sekä oikealle ja vasemmalle että ylös ja alas.

3 in 1 -jäähdytyslaite voidaan ajastaa sammumaan automaattisesti tunnin tarkkuudella jopa 8 tunnin päästä. 4 sujuvasti liikkuvaa pyörää takaa maksimaalisen liikkuvuuden. Tarvittaessa pyörät voidaan lukita. Irrotettava ja helposti puhdistettava suodatin huolehtii alati pölyttömästä ilmasta. Jäähdytyslaite on myös hyvin energiaasäästävä ja ympäristöystävällinen matalan kulutuksensa ansiosta. Kaukosäätimellä voi valita erilaisia toimintoja, ja laitteen hallinta onnistuu näin myös pienen etäisyyden päästä.

Tehokas 3 in 1 -laite lukuisilla toiminnoilla: Klarstein Sonnendeck -jäähdytyslaite huolehtii aina tasaisesta ruumiinlämmöstä.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • Teho: 45 W
 • Ilmavirta: jopa 888 m³/h
 • Käyttöääni: max. 59 dB
 • 3 tuuletusnopeutta
 • 2 tuulilajia: normaali/yö
 • Erikseen päällekytkettävä, automaattinen oskillointi
 • Jopa 8 tunnin sammutusajastin
 • Vesisäiliö: 6 l
 • Sisältää kaukosäätimen
 • Virtalähde: 220–240 V~ / 50 Hz
Sonnendeck 3 in 1 -jäähdytyslaite 45 W 8 h ajastin kaukosäädin valkoinen

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 29 x 75,5 x 31 cm (LxKxS)
 • Sähköjohdon pituus: 150 cm
 • Paino: n. 7,2 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x jäähdytyslaite
 • 1 x kaukosäädin
 • Monikielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

227.99 €

Asiakaskokemukset

(10 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich habe mir das Gerät fürs Büro gekauft und hatte mir mehr erhofft. Ausprobiert mit kaltem,Eiskaltem, Eiswürfeln immer das gleiche Ergebnis. Die Temperaturen im Raum 10m3 erhöhen sich nicht! Sprich bei 25° einschalten und die Luft wird auf ist Zustand gehalten +- 1°. Es ist Ok, der Ventilator ist auf kleinster Stufe angenehm leise und die Luft wird optional nach links/rechts/hoch/runter gesteuert. Kann man aber auch wenn gewünscht auf einen Punkt fixieren. Tank fasst 6Liter Wasser das für 6-8Std. Betrieb reicht, wenn leer ertönt ein Warnton und der Kühler schaltet selbstständig auf Ventilator um. Der Kühler ist trotz seiner Größe angenehm leicht und leicht zu verschieben. Die Rollen haben eine Bremse um ihn zu fixieren. Im Anbetracht des Preises und der erhoften Leistung bin ich nicht überzeugt und würde ihn nicht wieder kaufen. Das ist aber meine subjektive Meinung. Für jemanden der einen Kühler sucht mit den angesprochenen Vorteilen ist er genau richtig.

Ostin laitteen toimistoon ja toivoin lisää. Kokeiltu kylmällä, jääkylmällä, jääkuutioilla aina sama tulos. Huoneen 10m3 lämpötilat eivät nouse! Toisin sanoen kytke se päälle 25°:ssa ja ilma pidetään +- 1°:ssa. Ei hätää, tuuletin on miellyttävän hiljainen alimmalla tasolla ja ilmaa voi valinnaisesti ohjata vasemmalle/oikealle/ylös/alas. Mutta voit myös korjata sen johonkin pisteeseen, jos haluat. Säiliöön mahtuu 6 litraa vettä 6-8 tuntia. Toiminta riittää, kun tyhjästä kuuluu varoitusääni ja jäähdytin kytkeytyy automaattisesti tuulettimelle. Kokostaan huolimatta jäähdytin on miellyttävän kevyt ja helppo liikuttaa. Pyörissä on jarru sen korjaamiseksi. Kun otetaan huomioon hinta ja odotettu suorituskyky, en ole vakuuttunut, enkä ostaisi sitä uudelleen. Mutta tämä on minun subjektiivinen mielipiteeni. Jollekin, joka etsii jäähdytintä, jossa on mainitut edut, se on aivan oikein.

Verified tarkastelu

Für kleine Räume und auf die Person gerichtet, in bestimmter Entfernung, ist es angenehm frisch.

Pienissä tiloissa ja tietyllä etäisyydellä olevaan ihmiseen suunnattu se on miellyttävän raikas.

Verified tarkastelu

Also der Geräuschpegel ist sehr leise und die Luft sehr schön frisch ! Mit der Fernbedienung lässt sich alles gut bedienen Das Gerät ist echt top und kann ich empfehlen

Joten melutaso on erittäin hiljainen ja ilma on erittäin mukavaa ja raikas! Kaukosäätimellä kaikki toimii hyvin.Laite on todella hieno ja voin suositella

Verified tarkastelu

Gerät kam schnell gut verpackt. Der Geräuschpegel ist nicht hoch, man kann gut schlafen dabei. Die Kühlung ist angenehm. Würde ich wieder kaufen.

Laite saapui nopeasti ja oli hyvin pakattu. Melutaso ei ole korkea, voit nukkua hyvin. Jäähdytys on miellyttävä. Ostaisinko uudestaan.

Verified tarkastelu

Hat mit Kühlakkus in den Tank gelegt auch bei der Hitzewelle gut gekühlt. Auf Stufe 1 kann das Gerät selbst beim TV-gucken laufen ohne durch Lautstärke zu stören.

Säiliöön sijoitetuilla jääpakkauksilla se jäähdytettiin hyvin myös helleaallon aikana. Tasolla 1 laite voi toimia jopa television katselun aikana häiritsemättä äänenvoimakkuutta.

Verified tarkastelu

Wir sind sehr zufrieden. Läuft ruhig und gibt kühle Luft ab.

Olemme erittäin tyytyväisiä. Käy hiljaa ja vapauttaa viileää ilmaa.

Verified tarkastelu

Vergleichbar mit einer Schüssel kaltem Wasser vor dem Ventilator, also eher ein Luftbefeuchtungs gerät. Ich habe es trotzdem behalten wegen dem schicken Design

Verrattavissa kulhoon kylmää vettä tuulettimen edessä, joten enemmän ilmankostutin. Säilytin sen joka tapauksessa tyylikkään muotoilun takia

Verified tarkastelu

Macht bist jetzt einen guten Eindruck, stinkt nicht. Kühlt gut.

Teet nyt hyvän vaikutuksen, älä haise. Jäähtyy hyvin.

Verified tarkastelu

Ich find den Kühler klasse. Schöne frische Luft, leicht zu bedienen mit Fernbedienung, geht aber auch ohne. Die Ventilatorlamellen bewegen sich automatisch auf und ab oder durch wieder drauf drücken der Pfeile bleiben sie in gewünschter Position stehen. Wasserbehälter ist herausnehmbar und Lautstärke ist angenehm. Auch für die Nacht ganz gut und mit sleeptimer

Minusta jäähdytin on loistava. Mukava raitis ilma, helppo käyttää kaukosäätimellä, mutta pärjää myös ilman. Tuulettimen siivet liikkuvat ylös ja alas automaattisesti tai painamalla nuolia uudelleen ne pysyvät haluttuun asentoon. Vesisäiliö on irrotettava ja tilavuus on mukava. Sopii hyvin myös yökäyttöön ja uniajastimella

Verified tarkastelu

Mir gefällt der Sonnendock besonders durch seine Touchbedienung auf der Oberseite und die Steuerung durch die Fernbedienung. Die schwarzen Akzente verleihen den Modell eine Edelkeit. Das Modell verfügt über Rollen und kann jederzeit hin und her gefahren werden. Besonders gut finde ich, dass selber entschieden werden kann, ob man nur die Ventilator Funktion nutzt, zusätzlich mit Wasser und Eispacks noch befeuchtet und ob rotiert werden soll oder nicht. Für den Preis eine schicke und nützliche Kombination für die heißen Tage!

Pidän aurinkotelakasta erityisesti sen yläosassa olevien kosketusohjaimien ja kaukosäätimen vuoksi. Mustat aksentit antavat mallille jalouden. Mallissa on rullat ja sillä voidaan ajaa edestakaisin milloin tahansa. Minusta on erityisen hyvä, että voit itse päättää, haluatko käyttää vain tuuletintoimintoa, kostuttaa sen lisäksi vedellä ja jääpakkareilla ja haluatko pyörittää vai ei. Tyylikäs ja hyödyllinen yhdistelmä kuumille päiville hintaan!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja