Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine Pastellinsininen

Espressionata Gusto -espressokeitin

0 19,5 cm espressokeitin
142,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

tehokas: espressokeitin 15 baarin paineella ja automaattisella paineen alennuksella

tyylikäs look: poikkeuksellinen retro-design lämpötilan näytöllä

helppo käyttää: erittäin helppoa kahvinkeittoa Easy Brewing -teknologialla

Tuotteen yksityiskohdat

Intohimoisille nautiskelijoille: Klarstein Espressionata Gusto -espressokeitin tekee vaikutuksen paitsi nopeasti valmistetulla, voimakkaalla ja maukkaalla espressolla, myös huomionarvoisella muotoilulla.

Espressionata Gusto painaa tehokkaalla 1100 watin teholla ja 15 baarin paineella kuumaa vettä jauhettujen kahvipapujen läpi ja avaa siten niiden täyden aromin. Irrotettavaan vesisäiliöön mahtuu yksi litra, ja suuren kantokahvan ansiosta säiliön voi irrottaa, täyttää ja asettaa taas paikoilleen erittäin helposti. Easy Brewing -teknologian ansiosta laitteen käyttö on yksinkertaista ja selkeää: kolme suurta näppäintä yksiselitteisillä symboleilla ja merkkivaloilla ovat erinomaisen havainnolliset. Espressokeittimen kohokohta on epäilyksettä suuri lämpötilan näyttö retro-lookissa: se on äärimmäisen helppo lukea ja antaa jatkuvaa tietoa lämpötilasta. Höyryä voi ohjata yksinkertaisesti suurilla pyöritettävillä säätimillä, ja liikkuva vaahdotus- ja kuumavesisuutin taikoo käden käänteessä vaahdotettua maitoa cappuccinoon tai muihin erikoisuuksiin.

Poikkeuksellisen retro-designin ansiosta Klarsteinin Espressionata Gusto -espressokeittimestä tulee katseenvangitsija joka keittiöön, ja se ihastuttaa aina vastavalmistetuilla kahvierikoisuuksilla.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • pumppausteho: 15 baaria
 • vesisäiliön tilavuus: 1 l
 • virrankulutus: 1100 W
 • irrotettava tippa-allas ruostumattomalla teräsritilällä
 • suodatinkahvan koko: 5,3 x 2,1 cm (halkaisija x korkeus)
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz
Espressionata Gusto -espressokeitin, 1100W 15 baarin paine

Mitat & tekniset tiedot

 • kokonaismitat (suodatinkahvalla): n. 19,5 x 30,5 x 34 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • mitat (ilman suodatinkahvaa): n. 19,5 x 30,5 x 29 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • virtakaapelin pituus: n. 90 cm
 • paino: n. 3,6 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x espressokeitin
 • 1 x suodatinkahva
 • 1 x suodatin
 • 1 x mittalusikka
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Super kleines Teil, macht eine schöne Crema. Sind rundum zufrieden. Das einzige was wir noch nicht probiert haben ist die Dampfdüse zum Milch aufschäumen, liegt daran weil wir unseren Espresso schwarz trinken.

Erittäin pieni osa, tekee mukavan creman. Ovat täysin tyytyväisiä. Ainoa asia, jota emme ole vielä kokeilleet, on maidon vaahdotukseen tarkoitettu höyrysuutin, koska juomme espressomme mustana.

Verified tarkastelu

Lieferung schnell aussehen einfach klasse Geschmack super so ein schönes Ding freu mich jeden Morgen auf den Café

Nopea toimitus näyttää aivan mahtavalta maku super niin kaunis asia Odotan innolla kahvilaa joka aamu

Verified tarkastelu

Alles top

Kaikki hienoa

Verified tarkastelu

Die Anleitung ist gut verständlich. Das Gerät macht genau, was es soll und macht einen Espresso mit schöner Crema.

Ohjeet on helppo ymmärtää. Laite tekee juuri sen mitä sen pitääkin ja tekee espresson mukavalla cremalla.

Verified tarkastelu

Bin mehr als Zufrieden... Klasse Design, hochwertig gearbeitet, bereitet super Kaffee auf Profi Niveau und das für einen unschlagbaren Preis! Zudem deutlich ökologischer als Maschinen die mit Pads oder Kapseln funktionen sind somit auch günstiger. Kann die Maschine nur weiter empfehlen!

Olen enemmän kuin tyytyväinen... Upea muotoilu, laadukas työ, valmistaa upeaa kahvia ammattitasolla ja lyömättömään hintaan! Lisäksi se on huomattavasti ekologisempaa kuin tyynyillä tai kapseleilla toimivat koneet, mikä tarkoittaa, että ne ovat myös halvempia. Voi vain suositella konetta!

Verified tarkastelu

Die Kaffeemaschine kam sehr schnell an, jedoch mit ein paar Kratzern. Beim erste. Versuch lief das Wasser aus beim Kaffee machen , dann habe ich nicht so fest mit dem Stempel auf das Kaffeepulver gedrückt und dann lief es nicht mehr aus. Ich hätte es fast zurück geschickt gehabt enzschied mich jedoch die Maschine trotz den Schönheitsfehlern zu behalten, da sie funktioniert. Außerdem ist die Handhabung sehr einfach und relativ günstig im Vergleich zu anderen Siebträgermaschinen. Der Wasserbehälter ist auch mit einem Griff easy rauszunehmen jedoch aufgrund den nicht herausnehmbarer Griff schwer zu waschen. Jedoch bereue ich meinen Einkauf nicht, auch wenn ich weiś dass die Maschine wahrscheinlich eine kurze Lebensdauer hat da es fast ausschließlich aus Kunststoff besteht.

Kahvinkeitin saapui erittäin nopeasti, mutta muutamalla naarmulla. Alussa. Kokeilin, että vesi loppui kahvia keitettäessä, sitten en painanut leimaa niin voimakkaasti kahvijauheeseen ja sitten se ei enää loppunut. Lähetin sen melkein takaisin, mutta päätin pitää koneen virheistä huolimatta, koska se toimii. Lisäksi käsittely on erittäin helppoa ja suhteellisen halpaa verrattuna muihin portafilter-koneisiin. Vesisäiliö on myös helppo irrottaa kahvalla, mutta vaikea pestä irrotettavan kahvan ansiosta. En kuitenkaan ole katunut ostostani, vaikka tiedän, että koneella on todennäköisesti lyhyt käyttöikä, koska se on melkein kokonaan muovia.

Verified tarkastelu

Da ich gerne Espresso trinke wollte ich mal eine Maschine die mir auch ein bisschen Spaß, macht und gut ausschaut. Genau die richtige ausgewählt.

Koska pidän espresson juomisesta, halusin koneen, josta nautin myös hieman ja joka näyttää hyvältä. Juuri oikea valittu.

Verified tarkastelu

Wir haben nach einer günstigen Alternative zu einem Kaffeevollautomat gesucht. Vorher hatten wir eine ganz normale Filtermaschine. Jeden Morgen wollte meine bessere Hälfte einen Kaffee vor der Arbeit trinken, ich trinke jedoch meinen ersten Kaffee erst auf der Arbeit. Somit hatten wir jeden Morgen einen Filterbeutel für eine Tasse Kaffee "verschwendet". Deshalb die Überlegung sich einen Kaffeevollautomaten zu kaufen. Da diese aber ab 500 Euro aufwärts gehandelt werden, haben wir uns für eine Siebträgermaschine entschieden. Wir sind sehr zufrieden damit. Einen Stern Abzug aber weil ich zwei Sachen bemängeln muss. Eines davon ist der Milchaufschäumer. Dieser funktioniert zwar aber es dauert sehr lange bis dieser aufgeheizt und bis die Milch dann aufgeschäumt ist, auch kann man sich an dem heißen Dampf sehr leicht verbrennen. Auch die Reinigung ist nicht so einfach. Wir benutzen ihn daher so gut wie nie. Das zweite Manko ist das die Maschine nur für kleine Tassen geeignet ist. Unsere alten Kaffeetassen passen leider nicht darunter. Da wir uns aber sowieso neue Tassen zulegen wollten haben wir uns 6 Stück kleinere gekauft. Somit war das für uns jetzt nicht schlimm. Als Espresso- und Kaffeemaschine absolute Empfehlung! Wir würden sie für diesen Preis auf jeden Fall immer wieder kaufen!.

Etsimme halpaa vaihtoehtoa täysautomaattiselle kahvinkeittimelle. Ennen meillä oli normaali suodatinkone. Joka aamu parempi puoliskoni halusi juoda kahvin ennen töitä, mutta juon ensimmäisen kahvini vasta töissä. Joten "hukasimme" suodatinpussin kahvikupilliseen joka aamu. Siksi harkitaan täysin automaattisen kahvinkeittimen ostamista. Mutta koska näillä käydään kauppaa 500 eurosta ylöspäin, päädyimme portafilter-koneeseen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen. Yhden tähden vähennys, koska minun on valitettava kahdesta asiasta. Yksi niistä on maidonvaahdotin. Tämä toimii, mutta kestää kauan ennen kuin se lämpenee ja maito vaahtoaa, ja voit polttaa itsesi erittäin helposti kuumasta höyrystä. Puhdistaminen ei myöskään ole niin helppoa. Joten emme käytä sitä tuskin koskaan. Toinen puute on, että kone sopii vain pienille kupeille. Valitettavasti vanhat kahvikupit eivät mahdu alle. Mutta koska halusimme kuitenkin ostaa uusia kuppeja, ostimme 6 pienempää. Joten se ei ollut niin paha meille. Ehdoton suositus espresso- ja kahvinkeittimeksi! Ostaisimme niitä varmasti uudestaan ja uudestaan tähän hintaan!.

Verified tarkastelu

Sehr schön und Lecker, aber Dampf funktioniert manchmal nicht. Werde Hersteller anschreiben. Die Bedienungsanleitung ist kompliziert beschrieben. Gehäuse natürlich Plastik aber Gerät super für den Preis.

Erittäin kaunis ja maukas, mutta höyry ei joskus toimi. Kirjoitetaan valmistajalle. Käyttöohje on monimutkainen. Kotelo on tietysti muovia, mutta laite on hintaansa nähden loistava.

Verified tarkastelu

Das Design der Maschine ist top. Preis Leistung ist ok, allerdings ist die Maschine doch sehr klein und fast komplett aus Plastik. Man kann einen genießbaren Kaffee zaubern, wenn man sich damit auseinander gesetzt hat, aber das dauert seine 3-4 Kaffees. Der siebträger ist oft undicht und läuft neben raus, was ärgerlich ist da man den kaffe direkt nochmal neu machen muss. Michaifschäumer funktioniert ganz gut, aber ist ziemlich niedrig, dass man Milch in ganz kleinen Portionen schäumen muss was etwas nervt. Alles in allem OK , werde mich aber nach einer hochwertigeren Maschine umschauen.

Koneen muotoilu on huippuluokkaa. Hinta-laatusuhde on ok, mutta kone on hyvin pieni ja lähes kokonaan muovia. Voit loihtia nautinnollisen kahvin, kun olet oppinut siihen, mutta siihen tarvitaan 3-4 kahvia. Portafilteri on usein vuotava ja loppuu sen viereen, mikä on ärsyttävää, koska kahvit täytyy keittää heti uudestaan. Michaif-vaahdotin toimii varsin hyvin, mutta on melko alhainen, joten maitoa on vaahdotettava hyvin pienissä annoksissa, mikä on hieman ärsyttävää. Kaiken kaikkiaan ok, mutta aion etsiä laadukkaampaa konetta.

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. First of all, the flavour is good if you follow the procedure in the instruction. The warmth is too but not great, there is not enough pressure for coffee maker to dry the coffee at the end as you can see at the end of the movie how watery is the remaining. The other reason could be the plastic handle! I did not expect to see the compact plastic in handle! With very small holes with low pressure cause the watery remaining. In short I can summarize it here Pros: 1- good taste and flavour 2- Low noise 3- good steam pressure 4- good size and design Cons: 1- plastic handle which could cause the defect in the long term. 2- the designs is also plastic which is far from the pictures you see in ads. I expected a better one but still it's good to be honest. 3- Low coffe maker pressure which cause the watery remaining. Wrt to the price I like the product and I enjoy the coffee every morning. Espresso is goid but not dark or hot enough. For a casual daily utilities it's great. But I hope it could work in long term as well.

Die Medien konnten nicht geladen werden. Ensinnäkin maku on hyvä, jos noudatat ohjeen menettelyä. Lämpöä on liikaa, mutta ei mahtavaa, kahvinkeittimessä ei ole tarpeeksi painetta kuivaamaan kahvia lopussa, kuten elokuvan lopussa huomaa kuinka vetistä on jäljellä. Toinen syy voi olla muovinen kahva! En odottanut näkeväni kompaktia muovia kahvassa! Hyvin pienillä rei'illä alhaisella paineella aiheuttaa vetisen jäännöksen. Lyhyesti voin tiivistää sen tähän. Plussat: 1- hyvä maku ja maku 2- hiljainen 3- hyvä höyrynpaine 4- hyvä koko ja muotoilu Miinukset: 1- muovikahva, joka voi aiheuttaa vian pitkällä aikavälillä. 2- mallit ovat myös muovia, mikä on kaukana mainoksissa näkemistäsi kuvista. Odotin parempaa, mutta se on silti hyvä olla rehellinen. 3- Alhainen kahvinkeittimen paine, joka aiheuttaa vesipitoisuuden. Wrt hintaan Pidän tuotteesta ja nautin kahvista joka aamu. Espresso on hyvä, mutta ei tarpeeksi tumma tai kuuma. Satunnaiseen päivittäiseen käyttöön se on hienoa. Mutta toivon, että se voisi toimia myös pitkällä aikavälillä.

Verified tarkastelu

Das Gerät ist für die alltägliche Benutzung brauchbar, hat aber auch Schwächen. Leider besitzt das Gerät keine Füllstandsanzeige des Wasservorrates an der Vorderseite. Wenn das Gerät z.B. in einem Schrank oder Regal steht, muss man es immer umständlich vorrücken und herumdrehen. Das bemängle ich schon sehr. Weiterhin könnte das Gerät einen höheren Druck erzeugen (am Besten wäre es, wenn man diesen noch regeln könnte) und das Wasser über eine größere Fläche über den Espresso verteilt werden würde; dies geschieht leider nur im Zentrum des Siebträgers (Brühkammer). Daher nur 3 Sterne.

Laite on jokapäiväisessä käytössä, mutta siinä on myös heikkouksia. Valitettavasti laitteen etupuolella ei ole vesitason ilmaisinta. Jos laite on esimerkiksi kaapissa tai hyllyssä, sitä on aina siirrettävä vaivalloisesti eteenpäin ja käännettävä ympäri. Valitan todella siitä. Lisäksi laite voisi tuottaa korkeamman paineen (olisi parasta, jos voit edelleen säätää sitä) ja vesi jakautuisi suuremmalle alueelle espresson päällä; Valitettavasti tämä tapahtuu vain portafilterin (haudutuskammion) keskellä. Siksi vain 3 tähteä.

Verified tarkastelu

Also ich kann leider keine 5 Sterne geben da ich zwar zufrieden bin und für den Preis kann man auch nicht meckern aber,leider finde ich das der Filter nicht genug durch lässt somit manchmal etwas daneben geht. Es stört mich jetzt nicht sehr aber das muss man mal verbessern ;-)

Joten valitettavasti en voi antaa 5 tähteä, koska olen tyytyväinen, eikä hinnastakaan voi valittaa, mutta valitettavasti mielestäni suodatin ei päästä tarpeeksi läpi, joten joskus menee pieleen. Se ei minua nyt juurikaan haittaa, mutta sitä pitää parantaa ;-)

Verified tarkastelu

Ich muss zugeben, dass ich mich hab etwas abschrecken lassen von den anderen Bewertungen.Habe lang ueberlegt,aber ich bin eine Frau.Für mich war auch das Design und Farbe wichtig. Vor der ersten Ingebrauchnahme habe ich paarmal Wasser durchlaufen lassen. Der Wassertank ist etwas schwierig zu öffnen, aber wenn man dreh raus hat, geht es..Tipp. Den Tank in Richtung lassen, wie er Geraet ist und dann den Deckel aufziehen. Habe Kaffee in den Espressobehaelter gefüllt und dann wenn Lampe grün war, ging es los. Aber nächste Schwierigkeit ist, das runde Teil rauszukriegen. Hier muss man schauen, wo der kleine Punkt ist, dann klappt auch das. Ich trinke nr 1 bis 2 Kaffee, und hoffe, dass sich einige negative Bewertungen nicht bewahrheiten, dass Maschine schnell defekt ist. Bisher nach 1 Woche läuft sie. Die Lieferung war sehr schnell, und schon nach 2 Tagen danach ca 4 Monaten funktioniert produkt gut und kann negativen Bewertungen nicht nachvollziehen.

Täytyy myöntää, että minua vähän tyrmistyttivät muut arvostelut.. Mietin sitä pitkään, mutta olen nainen. Myös muotoilu ja väri olivat minulle tärkeitä. Juoksin sen läpi vettä pari kertaa ennen kuin käytin ensimmäistä kertaa. Vesisäiliö on hieman vaikea avata, mutta kun siihen pääsee käsiksi, se on mahdollista. Vinkki. Jätä säiliö siihen suuntaan, jossa se on, ja vedä sitten korkki pois. Täytin espressosäiliön kahvilla ja kun lamppu oli vihreä, se alkoi. Mutta seuraava vaikeus on saada pyöreä osa esiin. Tässä pitää katsoa missä se pieni piste on, niin sekin toimii.. Juon 1-2 kahvia ja toivon, että jotkut negatiiviset arvostelut eivät pidä paikkaansa, että kone on nopeasti rikki. Toistaiseksi 1 viikon kuluttua se on käynnissä. Toimitus oli erittäin nopea, ja vain 2 päivän kuluttua, noin 4 kuukautta myöhemmin, tuote toimii hyvin, enkä ymmärrä negatiivisia arvosteluja.

Verified tarkastelu

Die Maschine kam vor dem angekündigten Datum an. Beim Auspacken fiel auf, dass es sich bei dieser offenbar um einen Rückläufer handelt, denn die Klebestreifen zur Transportsicherung waren nicht mehr dort, wo sie eigentlich hätten sein sollen. Auch das Sieb war schon im Träger. Das Gerät ist eine optische Wohltat in meiner Küche - absolut stilsicher und außergewöhnlich (ich habe die Version im raren 50er-Jahre-Blau). Die Rezensionen dahingehend, das Produkt sei "wenig vertrauenserweckend" kann ich nicht nachvollziehen - alles ist solide verarbeitet. Da ich in München wohne und somit recht kalkhaltiges Wasser verwende, trifft die wichtigste Maßnahme zum Erhalt der Lebensdauer von Geräten mit Wasserkontakt auf mich besonders zu: regelmäßiges Entkalken. Auch deutlich teure Geräte sind naturgemäß nicht vor dem "Kalkinfarkt" gefeit - somit stellt dieses Gerät für mich eine optimale Lösung dar. Aus meiner Sicht zu diesem Preis eine klare Kaufempfehlung!

Kone saapui ennen ilmoitettua päivämäärää. Pakkauksen purkamisen yhteydessä huomattiin, että tämä oli ilmeisesti paluu, koska kuljetusturvallisuuden liimanauhat eivät enää olleet siellä, missä niiden olisi pitänyt olla. Seula oli jo telineessä. Laite on visuaalinen herkku keittiössäni - aivan tyylikäs ja poikkeuksellinen (minulla on versio harvinaisen 1950-luvun sinisenä). En voi ymmärtää arvioita, että tuote on "vähän luottamusta herättävä" - kaikki on käsitelty vankasti. Koska asun Münchenissä ja käytän siksi erittäin kovaa vettä, tärkein toimenpide veden kanssa kosketuksiin joutuvien laitteiden käyttöiän ylläpitämiseksi koskee erityisesti minua: säännöllinen kalkinpoisto. Myös huomattavasti kalliimmat laitteet eivät luonnollisesti ole immuuneja "kalkkiinfarkille" - joten tämä laite on minulle optimaalinen ratkaisu. Minun näkökulmastani selkeä ostosuositus tähän hintaan!

Verified tarkastelu

Nur 4 Sterne, weil die Maschine leider schon nach knapp 6 Monaten kaputt war. Aber ein mega Plus für den schnellen Austausch vom Händler. Die neue Maschine ist vor 1 Woche angekommen und bisher läuft sie tadellos ️

Vain 4 tähteä, koska kone valitettavasti meni rikki vajaan 6 kuukauden jälkeen. Mutta mega plussa nopeasta vaihdosta jälleenmyyjältä. Uusi kone saapui viikko sitten ja toimii toistaiseksi täydellisesti ️

Verified tarkastelu

Espressomaschine auf den ersten Eindruck sehr gut! Habe heute meinen ersten Kaffee zubereitet, schmeckt meiner Meinung nach besser als mit der Bialetti-Espressokanne, das habe ich nicht erwartet! Gerät easy zu bedienen und für den Preis mit durchdachten Details ausgestattet. Optisch wirklich ein Hingucker. Preis und Leistung stimmen hier. Leider wurden seitens des Kunden die Dienste von DPD in Anspruch genommen. Ich wurde NICHT (mit einem Zettel im Postkasten/Tür) verständigt, dass und wo meine Espressomaschine abholbereit ist. Mühsam habe ich mir das erarbeitet. Das ist leider dann doch sehr ärgerlich. Ich habe mit DPD (zumindest in meinem Bezirk in Wien) nicht nur alleind diese Erfahrung gemacht. Als ich meine Kaffemaschine von der Packstation abgeholt habe, standen vor mir weitere Kunden mit exakt dem gleichen Problem. (keine Verständigung, somit recherchiert und mühsam erarbeitet wo, man seine Lieferung abholen kann). Vermutlich hat der Zusteller die Lieferungen gleich direkt zur Packstation gebracht. Somit habe ich statt am 9.1.2020 meine Espressomaschine am 17.1.2020 erhalten. NICHT der Fehler des Händlers .... allerdings sollte der Händler seine Vertragspartner überdenken - ich kaufe normalerweise nicht ein, wenn ich DPD als Lieferant sehe.

Espressokeitin ensivaikutelma erittäin hyvä! Tein tänään ensimmäisen kahvini, maistuu mielestäni paremmalta kuin Bialetti-espressokannulla, en odottanut sitä! Laite on helppokäyttöinen ja varustettu hyvin harkituilla yksityiskohdilla hintaansa nähden. Visuaalisesti todella katseenvangitsija. Hinta ja suorituskyky ovat tässä. Valitettavasti asiakas käytti DPD:n palveluita. MINULLE EI ilmoitettu (postilaatikossa/ovessa oleva huomautus), että ja missä espressokoneeni oli valmis noudettavaksi. Tein kovasti töitä saadakseni sen. Valitettavasti se on erittäin ärsyttävää. Minulla ei ole ollut tätä kokemusta vain DPD:stä (ainakin alueellani Wienissä). Kun hain kahvikoneeni Packstationilta, edessäni oli muita asiakkaita, joilla oli täsmälleen sama ongelma. (ei kommunikaatiota, joten tutkittu ja vaivalloisesti mietitty, mistä voit noutaa toimituksesi). Oletettavasti toimittaja toi toimitukset suoraan Packstationille. Sain siis espressokoneen 17.1.2020 tammikuun 9.2020 sijaan. EI jälleenmyyjän vika...myyjän pitäisi kuitenkin harkita sopimuskumppaneitaan - en yleensä tee ostoksia, kun näen DPD:n toimittajana.

Verified tarkastelu

Ich hatte diese Maschine bestellt, da meine alte kaputtgegangen war. Den Impuls zum Kauf hat das Design gegeben. Die Maschine ist optisch durchaus schick. Ein weiterer Pluspunkt ist der Geschmack des mit ihr begrauten Espressos. Allerdings war ich ziemlich verdutzt, dass es der Espressodurchlauf nicht automatisch stoppt. Von meiner alten Maschine war ich das so gewohnt, dass man auf den Knopf drückt und dann ein (oder 2, je nach Einstellung) Espresso rauskommt. Bei dieser Maschine muss man das Ende des Durchlaufs manuell durch nochmaliges Drücken des Knopfes wieder abstellen, was ich sehr nervig finde, da ich ständig danebenstehen und aufpassen muss. Ein weiterer Minuspunkt ist der Wassertank. Der Deckel ist so ungeschickt angebracht, dass man ihn nicht ganz öffnen kann und beim Versuch, Wasser nachzufüllen, gut die Hälfte des Wassers nicht im Tank landet. Der wirklich gute Preis relativiert die Minuspunkte wieder etwas, aber ein einfacheres Handling wäre doch wünschenswert.

Tilasin tämän koneen, koska vanha meni rikki. Suunnittelu antoi sysäyksen ostaa. Kone on visuaalisesti varsin tyylikäs. Toinen plussa on sillä valmistetun espresson maku. Olin kuitenkin melko ymmälläni, ettei espresson virtaus pysähdy automaattisesti. Vanhasta koneestani olin tottunut siihen, että painat nappia ja sitten tulee yksi (tai 2, asetuksesta riippuen) espressoa. Tällä koneella joudut pysäyttämään juoksun loppumisen manuaalisesti painamalla painiketta uudelleen, mikä on mielestäni erittäin ärsyttävää, koska joudun seisomaan ja tarkkailemaan koko ajan. Toinen miinuskohta on vesisäiliö. Kansi on niin hankalasti kiinni, ettei sitä saa auki kokonaan ja kun yrität täyttää vettä, reilu puolet vedestä ei päädy säiliöön. Todella hyvä hinta tuo negatiiviset puolet taas perspektiiviin, mutta yksinkertaisempi käsittely olisi toivottavaa.

Verified tarkastelu

Das ist die erste Kaffeemaschine, die ich gekauft habe. Ich entschied mich dafür, den Preis unter 100 Euro zu halten. Nach dem ersten Kaffee habe ich eine gute Wahl getroffen. Das ist eine Basic Kaffeemaschine - es funktioniert aber gut. Und was ist wichtig - es gibt nicht so viele Teile, die zusammengebaut werden müssen..So ist es ziemlich bereit, den ersten Kaffee zuzubereiten. Die Bedienung ist sehr intuitiv - Sie müssen nur auf die Schaltflächen klicken, um Kaffee zuzubereiten oder Milch zu schäumen. Auf der Vorderseite der Maschine befindet sich ein Thermometer, das den Stand der Kaffeezubereitung zeigt - es gibt den "Old School" -Look, den ich wirklich mag. Maschine hat auch einen Milchschaumerzeuger, Sie können zwischen verschiedenen Drücken / Temperaturen wählen. Ich bin mit der Wahl zufrieden, ich denke, dass die Maschine guten Kaffee mit einem guten Temperaturniveau zubereiten kann, so dass der Kaffee warm genug ist. Genauso wie Ratschläge, ist es wichtig, gut gemahlenen Kaffee zu kaufen, der einen schönen Geschmack ergibt, aber das ist natürlich eine persönliche Entscheidung. Empfohlen für jemanden, der sich zu Hause einen guten Kaffee machen möchte.

Tämä on ensimmäinen ostamani kahvinkeitin. Päätin pitää hinnan alle 100 eurossa. Ensimmäisen kahvin jälkeen tein hyvän valinnan. Tämä on perus kahvinkeitin - mutta se toimii hyvin. Ja mikä tärkeintä - koottavia osia ei ole niin paljon..Joten se on melkein valmis keittämään ensimmäinen kahvisi. Käyttö on erittäin intuitiivinen - sinun tarvitsee vain klikata painikkeita valmistaaksesi kahvia tai vaahdottaaksesi maitoa. Koneen etuosassa on lämpömittari, joka näyttää kahvin keittämisen edistymistä - se antaa "vanhan koulun" ilmeen, josta pidän todella. Koneessa on myös maidonvaahdotin, voit valita eri paineiden/lämpötilojen välillä. Olen tyytyväinen valintaan, mielestäni koneella voi tehdä hyvää kahvia hyvällä lämpötilatasolla, joten kahvi on riittävän lämmintä. Kuten neuvojenkin kohdalla, on tärkeää ostaa hyvin jauhettua kahvia, joka maistuu hyvältä, mutta se on tietysti henkilökohtainen valinta. Suositellaan henkilölle, joka haluaa keittää hyvää kahvia kotona.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja