Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua

Kirjoituspöydän lokerikko

25 cm arkistointijärjestelmä 600 g
27,99 € sis. alv

Kirjoituspöydän lokerikko

27,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

järjestelytaituri: käytännöllinen kynäteline pöydälle

kaikki hyvin järjestyksessä: kynät, kumit ja muut tarvikkeet

kaikki paikoillaan: 6 eri lokeroa

Tuotteen yksityiskohdat

Tervetuloa uuden kirjoituspöydän ääreen: kynien, viivoittimien, kumien ja klemmarien selkeään ja järjestelmälliseen säilytykseen modernissa ja käytännöllisessä kirjoituspöydän lokerikossa blumfeldtilta. Voit järjestellä kaikki toimistotarvikkeesi ihanteellisesti kuuteen pieneen lokeroon ja tiedät aina, missä mikäkin on. Se helpottaa suuresti työtäsi kirjoituspöydän äärellä. Lisäksi kynätelineessä on käytännöllinen kahva. Kun siis luot kotitoimistoosi järjestystä tai siivoat yksityistä kirjoituspöytääsi: sinulla on kaikki käden ulottuvilla ja voit mukavasti siirrellä laatikkoa ja sen sisältöä.

Ei vain järjestystä, vaan myös iloa: sitä toimistoosi tuo moderni kirjoituspöydän lokerikko. Sen avulla kynä on nopeasti saatavilla, töissä on järjestystä ja samanaikaisesti kaunis sisustus, joka saa sinut hyvälle tuulelle jo yhdellä silmäyksellä.

Karkota muovi toimistostasi tai kodin kirjoituspöydältä: kestävä, bambusta valmistettu kynäteline blumfeldtilta.

Näytä lisää

Ominaisuudet

 • käytännöllinen kirjoituspöydän lokerikko
 • luo järjestystä toimistoon
 • 6 eri lokeroa
 • kansi 100 % bambua
 • kevyt paino
 • kompakti formaatti
 • moderni ja hillitty design
Kirjoituspöydän lokerikko, kynäteline, 6 lokeroa, mitat: 25 x 12 x 18 cm, bambua

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 25 x 12 x 18 cm
 • lokeroiden mitat: n. 8 x 11 x 7,5 cm
 • paino: n. 600 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x kirjoituspöydän lokerikko

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(18 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

das produkt kam verzogen an, alle teile sind geleimt, nur dort, wo sich der boden löst, wurde halbherzig mit zwei klammern versucht, die optik zu retten. zu niedrig für die meisten stifte.

tuote saapui vääntyneenä, kaikki osat liimattu, vain sieltä mistä pohja irtoaa oli puolimielinen yritys pelastaa optiikka kahdella klipsillä. liian matala useimmille kynille.

Verified tarkastelu

Die Kinder tragen ihn bequem herum zb zum Küchentisch. Da die Stifte nach Farben übersichtlich sortiert werden können und man nicht kramen muss, werden die guten Buntstifte bei uns wieder häufiger genutzt. Braucht zwar Platz und parkt daher auf dem Schreibtisch (und nicht mehr im Schrank), sieht aber gut aus.

Lapset kantavat sen helposti mukana esimerkiksi keittiön pöydälle. Koska kynät saa selkeästi lajiteltua värin mukaan eikä tarvitse turhailla, niin hyviä värikyniä käytetään täällä taas useammin. Se vie tilaa ja on siksi pysäköity pöydälle (eikä enää kaappiin), mutta näyttää hyvältä.

Verified tarkastelu

Preis Leistung und Qualität gut. Für die Aufbewahrung von Stiften sind die Fächer jedoch zu flach. Stifte und Scheren stehen nicht anständig in den Fächern.

Hyvä vastine rahalle ja laatu. Osastot ovat kuitenkin liian matalia kynien säilyttämiseen. Kynät ja sakset eivät pysy kunnolla lokeroissa.

Verified tarkastelu

Sehr gute Qualität

Erittäin hyvä laatu

Verified tarkastelu

Alles Top...!!!

Kaikki hienoa...!!!

Verified tarkastelu

Alles ok.

Kaikki hyvin.

Verified tarkastelu

Endlich hat alles seinen Platz und alles ist griffbereit. Nie mehr ohne !!

Lopulta kaikelle on paikkansa ja kaikki on käden ulottuvilla. Ei koskaan enää ilman!!

Verified tarkastelu

habe mich ja bewusst für so eine große Box entschieden und so habe ich jetzt alles schön zusammen. Die Box erfüllt also voll ihren Zweck... und sieht schön aus, da sie auch gut verarbeitet ist.

Tein tietoisen päätöksen hankkia näin ison laatikon ja nyt minulla on kaikki kauniisti kasassa. Laatikko siis palvelee täysin tarkoitustaan... ja näyttää hyvältä, koska se on myös hyvin tehty.

Verified tarkastelu

Ein Stifteutensilo für unsere bastelfreudige Tochter musste her , sie hat so viele Stifte und diese Plastik- oder Papierteile kippen immer um oder fassen nicht so viel Kram. Diese Kiste aus Bamus ist sehr robust, steht sicher, hat oben einen Griff zum Umstellen und zudem kann man sie später für was anderes nutzen. Ein gutes Produkt mit viel Stauraum für Stifte, Scheren, Klebe.... Preis ist 'etwas' hoch, aber ok. Lieferung erfolgte nach Plan.

Meidän käsitöitä rakastavalle tyttärellemme piti löytää kynäväline, hänellä on niin paljon kyniä ja nämä muovi- tai paperiosat aina kaatuvat tai eivät sisällä niin paljon tavaraa. Tämä bambusta valmistettu laatikko on erittäin tukeva, seisoo tukevasti, ylhäällä on kahva sen siirtämistä varten ja voit käyttää sitä myös myöhemmin johonkin muuhun. Hyvä tuote, jossa runsaasti säilytystilaa kynille, saksille, liimalle.... Hinta on 'hieman' korkea, mutta ok. Toimitus oli suunnitelman mukainen.

Verified tarkastelu

Schreibtisch Organizer sehr schön, bequem zum Tragen. Verwenden es für Buntstifte, Filzstifte, Bastelsachen. Mein Sohn ist sehr zufrieden. Preis ist etwas Hoch, Qualität und Verarbeitung sehr gut.

Pöytäjärjestäjä erittäin kaunis, kätevä kuljettaa. Käytä sitä väriliiduille, tussille ja askartelutarvikkeille. Poikani on hyvin onnellinen. Hinta on hieman korkea, laatu ja ammattitaito erittäin hyvä.

Verified tarkastelu

Schön gearbeiteter Artikel mit viel Stauraum.

Kauniisti muotoiltu esine, jossa runsaasti säilytystilaa.

Verified tarkastelu

Holds a lot of pens for the kids

Sisältää paljon kyniä lapsille

Verified tarkastelu

Habe die Box für die Malstifte meines Sohnes gekauft. Ist super zum Sortieren, aber die Stifte liegen ziemlich schräg, weil die Wände für die gängige Stiftegröße relativ niedrig sind. Verarbeitung ist tiptop.

Ostin laatikon poikani väriliiduille. Se on hieno lajitteluun, mutta kynät ovat melko vinoja, koska seinät ovat suhteellisen matalat yleiseen kynäkokoon nähden. Käsittely on huippuluokkaa.

Verified tarkastelu

Der kleine Schreibtischorganizer ist sehr schön, stabil, robust und erfüllt bei mir seinen Zweck. Allerdings nutze ich das Teil nicht als Schreibtischorganizer, sondern für Aufbewahrung und Transport meiner Gewürzmühlen (Chili, schwarzer Pfeffer , Weisser Pfeffer, Szechuanpfeffer, körniges Meersalz ) und einiger hoher schmaler Gewürzgläser .Ich bin sehr zufrieden . Genau so hatte ich mir das vorgestellt und gewünscht . Ich habe einige Zeit gesucht, um dann zum Glück den kleinen Organizer zu finden . Dank der Unterteilungen in je drei Fächer pro seite und dem praktischen Tragegriff kann ich den kleinen Organizer genau so nutzen, wie ich mir das gewünscht habe. Alles steht stabil während des Transportes, kein Glas kann umfallen und auf den Boden stürzen während des Transportes . Vom Serviertablett stürzte mir immer mal wieder vereinzelt ein Gewürzglas um und rollte dann davon ... Absturz mit Glasbruch auf den Boden vorprogrammiert, da ich das Tablett meist mit zwei Händen tragen muss . Mit dem Organizer sind meine Gewürzmühlen und -gläser vor Absturz geschützt und ich habe lange Freude daran , an den Gewürzmühlen und -gläsern und auch am wunderschönen nützlichen Bambus-organizer . Ich bin sehr zufrieden und freue mich jeden Tag über meine schöne Gewürzaufbewahrung .

Pieni pöytäjärjestäjä on erittäin kaunis, vakaa, vankka ja palvelee minulle tarkoitustaan. En kuitenkaan käytä osaa pöydän järjestäjänä, vaan maustemyllyni (chili, mustapippuri, valkopippuri, Szechuan pippuri, rakeinen merisuola) ja joidenkin korkeiden kapeiden maustepurkkien säilyttämiseen ja kuljettamiseen. tyytyväinen. Juuri tätä olin kuvitellut ja toivonut. Etsin jonkin aikaa ja onneksi löysin pienen järjestäjän. Kolmen sivuosaston ja käytännöllisen kantokahvan ansiosta voin käyttää pientä järjestystä juuri niin kuin haluan. Kaikki on vakaata kuljetuksen aikana, mikään lasi ei voi pudota ja pudota maahan kuljetuksen aikana. Ajoittain maustepurkki putosi tarjoilualustalta ja vieri sitten pois... Lattialla olevan lasin kaatuminen ja rikkoutuminen on väistämätöntä, koska yleensä joudun kantamaan tarjotinta kahdella kädellä. Järjestäjällä maustemyllyni ja -purkkini ovat suojassa putoamiselta ja olen nauttinut maustemyllyistä ja -purkkeista pitkään sekä kauniista, hyödyllisestä bambujärjestäjästä. Olen erittäin tyytyväinen ja odotan kaunista maustevarastoani joka päivä.

Verified tarkastelu

Genau das was ich gesucht habe, schlichter aber moderner Organizer in perfekter Aufteilung und Größe. Gute Verarbeitung und super Material.

Juuri sitä mitä etsin, yksinkertainen mutta moderni järjestäjä, jossa on täydellinen asettelu ja koko. Hyvä työstö ja hyvä materiaali.

Verified tarkastelu

Ich habe den Stiftehalter für ein bisschen mehr Ordnung im Kinderzimmer bestellt. Mit seinen sechs Fächern bietet er genug Platz zum Sortieren verschiedener schreib- und Malutensilien. Das zeitlose Aussehen wird auch in zehn Jahren noch einen Platz im Zuhause finden lassen. Der Köcher ist gut verarbeitet und wirkt robust. Die Verpackung war sehr sparsam. Daumen hoch für Bestellvorgang, Produkt und Preis-Leistung!

Tilasin kynätelineen lastenhuoneeseen vähän enemmän järjestystä varten. Kuuden lokeronsa ansiosta se tarjoaa riittävästi tilaa erilaisten kirjoitus- ja maalausvälineiden lajitteluun. Ajaton ulkonäkö löytää paikkansa kodissa vielä kymmenen vuoden kuluttua. Vihreä on hyvin tehty ja näyttää tukevalta. Pakkaus oli erittäin taloudellinen. Peukut pystyssä tilausprosessille, tuotteelle ja vastineelle rahalle!

Verified tarkastelu

Ein tolles Produkt und wahrer Hingucker auf meinem Schreibtisch. Dieser Organizer macht richtig was her. Ich habe länger nach einer nachhaltigen und wirklich schönen Möglichkeit gesucht um meinen Schreibtisch zu gestalten und bin hier fündig geworden. Der Organizer kam sehr schnell an , ist super verpackt gewesen und hat eine tolle Verarbeitung. Vielen Dank

Loistava tuote ja todellinen katseenvangitsija työpöydälläni. Tämä järjestäjä todella tekee eron. Olen jo pitkään etsinyt kestävää ja todella mukavaa tapaa suunnitella työpöytäni ja löysin sen täältä. Järjestäjä saapui erittäin nopeasti, oli pakattu erittäin hyvin ja viimeistely oli upea. Kiitos paljon

Verified tarkastelu

Perfekte Qualität! Schaue es sehr gerne an und es fühlt sich gut an, sich für etwas Hochwertiges entschieden zu haben ;-)

Täydellinen laatu! Nautin sen katsomisesta todella paljon ja tuntuu hyvältä, että valitsin jotain laadukasta ;-)

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja