Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB 47 l | Musta

Yummy-jääkaappi

jääkaappi Musta
215,99 € sis. alv
tilavuus:
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

pieni mutta mahtava: minijääkaappi, jossa on 47 litran tilavuus ja säädettävä jäähdytyslämpötila 0-10 °C:n välillä

moderni: tyylitelty kahva uusretrossa tyylissä

kompaktit mitat: sopii täydellisesti pieniin kotitalouksiin, toimistoihin tai hotellihuoneisiin

Tuotteen yksityiskohdat

Pieni ja hieno: Klarstein Yummy -minijääkaappi tarjoaa 47 litran tilavuudellaan tilaa monille virkistäville juomille ja välipaloille.

Kompaktien mittojensa ansiosta jääkaappi löytää paikkansa kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Mikään ei siis estä nopeaa virkistäytymistä valitsemassasi paikassa. Ajattoman kotelonsa ansiosta se sopii visuaalisesti mihin tahansa ympäristöön - olipa kyseessä sitten yksinkertainen asuntolahuone, moderni toimisto tai viihtyisä vierashuone. Sisätilassa on ritilähylly, joka pitää erilaiset juomat ja välipalat toisistaan erotettuina ja on myös helppo puhdistaa. Oven sisäpuolen kaksi lokeroa tarjoaa lisää säilytystilaa tölkeille tai pulloille. Jäähdytyksen voimakkuuden voi säätää haluttuun tasoon kiertosäätimen avulla. Erillisen pakastelokeron ansiosta jääpalat odottavat aina valmiina viileitä juomia varten.

Sulatus on tehty helpoksi: paina vain kiertosäätimen painiketta, ja puoliautomaattinen sulatusprosessi käynnistyy. Kun sulatusjakso on päättynyt, Yummy palaa takaisin normaaliin toimintaan.

Kaikkien näiden etujen lisäksi Klarsteinin Yummy -jääkaapin energiankulutus on alhainen, 105 kWh/vuosi. Äänitehotaso on alhainen, vain 41 dB, mikä on korvaamaton etu erityisesti toimisto- tai hotellihuoneissa.

Ulkoa tilaa säästävä, sisältä suurenmoinen: Klarstein Yummy -jääkaappi rikastuttaa jokaista sijoituspaikkaansa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • energiatehokkuusluokka: A+
 • äänitehotaso: 41 dB
 • käyttötilavuus elintarvikkeille: 44 litraa
 • pakastelokeron käyttötilavuus: 3 litraa
 • kylmäaine: R600a
 • puoliautomaattinen sulatusjärjestelmä
 • kaksi ovilokeroa
 • erillisellä pakastelokerolla
 • oven kätisyys vaihdettavissa
 • mekaaninen jäähdytyksen säätö
 • virrankulutus: 105 KWh/vuosi
 • käyttöjännite: 200–240 V ~ 50 Hz
Yummy-jääkaappi pakastelokerolla A+ 47 litraa 41 dB

Mitat & tekniset tiedot

 • ulkomitat: n. 45 x 51,5 x 48 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • jääkaappiosan sisämitat: n. 38,5 x 41 x 37 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • pakastelokeron sisämitat: n. 27 x 5 x 18 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • johdon pituus: n. 155 cm
 • paino: n. 14,5 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x jääkaappi
 • 3 x ritilähylly
 • 1 x tippa-astia
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(14 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Ich habe mir diesen Kühlschrank für mein Büro gekauft und lagere darin ausschließlich Getränke. Über rasch bin ich über die geringe Lautstärke, das Gerät ist wirklich zurückhaltend. Die Getränke bleiben schön kühl. Ich bin vollends zufrieden.

Ostin tämän jääkaapin toimistooni ja säilytän siinä vain juomia. Olen liian nopea alhaisen äänenvoimakkuuden suhteen, laite on todella varattu. Juomat pysyvät mukavina ja viileinä. Olen täysin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Der Kühlschrank ist schön anzusehen und scheint mir gut verarbeitet zu sein. Es gibt kein Licht und Sie müssen vor dem Kauf bedenken, was sie dort hineinstellen wollen. Das Gefrierfach ist sehr klein, daher passen größere Packungen dort nicht hinein; allenfalls eine große oder 2-3 kleine - Tiefkühlpizza wird knapp. Offene Glasflaschen von 750 ml können Sie seitlich leider nicht lagern. Sie können jedoch geschlossene oder verschließbare Flaschen hineinlegen. Alles in allem ein toller Kühlschrank für eine überschaubare Menge an Lebensmitteln.

Jääkaappi on mukava katsoa ja näyttää minusta hyvin tehdyltä. Valoa ei ole, ja sinun on harkittava, mitä haluat laittaa sinne ennen kuin ostat sen. Pakastinosasto on hyvin pieni, joten isommat pakkaukset eivät mahdu sinne; korkeintaan yksi iso tai 2-3 pientä - pakastepizzasta on tulossa vähiin. Valitettavasti et voi säilyttää avoimia 750 ml:n lasipulloja sivulla. Sisään voi kuitenkin laittaa suljettuja tai suljettavia pulloja. Kaiken kaikkiaan loistava jääkaappi hallittavalle ruokamäärälle.

Verified tarkastelu

Einziger Nachteil: das Gefrierfach schließt nicht ganz dicht

Ainoa haittapuoli on, että pakastelokero ei sulkeudu tiukasti

Verified tarkastelu

Exactly as described. Not the largest of fridges but perfect for students or to accompany another larger one. It was easy to switch the door to the other side.

Juuri kuvatulla tavalla. Ei suurin jääkaappi, mutta täydellinen opiskelijoille tai toisen suuremman mukana. Oven oli helppo vaihtaa toiselle puolelle.

Verified tarkastelu

Kühlt gut

Jäähtyy hyvin

Verified tarkastelu

Es ist nicht laut wenn man es nicht auf der höchsten Stufe dreht hält kühl Eiswürfelfach macht auch was es soll perfekt für neben den Sofa

Se ei ole meluisa, ellet laita sitä päälle korkeimmalla säädöllä pitää sinut viileänä Jääkaukalo tekee myös sen, mitä sen oletetaan olevan täydellinen sohvan viereen

Verified tarkastelu

Der Geräuschpegel ist sehr gering, er sieht auch gut aus und kühlt sehr gut. Aber der Zustand bei Auslieferung. Karton nicht beschädigt, aber eine Delle an der Seitenwand. Als ich die Deckplatte abnahm um den Türanschlag zu wechseln, war eine Gehäuseecke eingedrückt. Der Thermostatschalter hing lose im Kühlschrank herum, war mitsamt den Schrauben abgerissen. Da die Schutzfolie der Tür auch schon entfernt war, gehe ich davon aus, das ich nicht der erste bin der diesen Kühlschrank geliefert bekam. Wenn das das Geschäftsprinzip der Firma Klarstein ist, dann man „Gute Nacht“.

Melutaso on erittäin alhainen, se myös näyttää hyvältä ja jäähdyttää erittäin hyvin. Mutta kunto toimituksen yhteydessä. Pahvi ehjä, mutta sivupaneelissa on kolhu. Kun irrotin kansilevyn oven saranan vaihtamiseksi, kotelon kulma oli kolhunut. Termostaattikytkin roikkui löysästi jääkaapissa, oli repeytynyt ruuvien mukana. Koska oven suojakalvo oli jo poistettu, oletan, että en ole ensimmäinen, jolle tämä jääkaappi toimitetaan. Jos se on Klarsteinin liiketoimintaperiaate, sano "Hyvää yötä".

Verified tarkastelu

Klasse Kühlschrank, funktioniert sehr gut. Danke

Hieno jääkaappi, toimii erittäin hyvin. Kiitos

Verified tarkastelu

unser "Mini" bietet fast alles ... fast perfekt ; eine kleine Verbesserungsmöglichkeit wäre noch eine Innenbeleuchtung, dann wäre alles perfekt; aber auch so nur zu empfehlen; Preis-Leistungs-Verhältnis absolut ok; sieht stylisch aus und passt überall gut hin und als Barkühlschrank für zuhause wirklich prima

"mini" tarjoaa melkein kaiken ... melkein täydellinen; pieni parannusmahdollisuus olisi sisävalaistus, silloin kaikki olisi täydellistä; mutta silti vain suositeltava; Hinta-laatusuhde täysin ok; näyttää tyylikkäältä ja sopii hyvin joka paikkaan ja todella hyvä baarijääkaappi kotiin

Verified tarkastelu

Schon etwas klein. Preis Leistung ok

Vähän pieni. Hinta/laatu ok

Verified tarkastelu

bin zufrieden mit demartikel

olen tyytyväinen tuotteeseen

Verified tarkastelu

Prima kleiner Kühlschrank. Wirklich sehr leise man hört ihn kaum und die Kühlleistung ist sehr sehr gut. Kann ich mit gutem Gewissen weiter empfehlen. Lieferung erfolgte sehr schnell.

Hieno pieni jääkaappi. Todella hiljainen, sitä tuskin kuulet ja jäähdytysteho on erittäin hyvä. Voin suositella sitä puhtaalla omallatunnolla. Toimitus oli erittäin nopea.

Verified tarkastelu

Leider hat ist kein Licht im Kühlschrank,aber sonst ist er super

Valitettavasti jääkaapissa ei ole valoa, mutta muuten se on loistava

Verified tarkastelu

Wir haben einen neuen großen Balkon, auf dem im Sommer auch mal die eine oder andere Party gefeiert wird. Doof nur, dass der nächste Kühlschrank so weit weg ist - deswegen habe ich zugeschlagen, als ich diesen kleinen Kühlschrank von Klarstein gesehen habe. Ich liebe die rote Farbe, die nicht zu grell, aber doch plakativ ist. Er steht jetzt im Flur gleich neben der Balkontüre und wartet darauf, dass es Sommer wird und man wieder zusammenkommen darf (was wir alle doch hoffen). Das Fassungsvermögen ist mehr als ausreichend, ich könnte ihn mir auch für einen Single-Haushalt oder ein Paar sehr gut vorstellen, ein kleines Eisfach ist auch dabei. Der Kühlschrank kühlt echt super runter und ist dabei so leise, dass ich erst gar nicht wusste, ob ich ihn überhaupt angeschaltet habe. Von mir 5 Sterne, ich bin sehr zufrieden.

Meillä on uusi iso parveke, jolla kesällä juhlitaan jompaakumpaa. On vain typerää, että lähin jääkaappi on niin kaukana - siksi tartuin siihen, kun näin tämän pienen Klarsteinin jääkaapin. Pidän punaisesta väristä, joka ei ole liian kirkas, mutta silti silmiinpistävä. Hän seisoo nyt käytävällä aivan parvekkeen oven vieressä ja odottaa kesän tuloa ja että pääsemme taas yhteen (mitä me kaikki toivomme). Tilavuus on enemmän kuin riittävä, voisin kuvitella sen erittäin hyvin yksittäiselle kotitaloudelle tai pariskunnille, mukana tulee myös pieni pakastin. Jääkaappi jäähdyttää todella hyvin ja on niin hiljainen, että en edes tiennyt, laitoinko sitä edes päälle. 5 tähteä minulta, olen erittäin tyytyväinen.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja