[C-Stock] Kronleuchter L -saarekeliesituuletin

214,99 € sis. alv
tuotenumero: 53033106
Kronleuchter L -saarekeliesituuletin
214,99 € sis. alv
Tämä tuote on saatavana myös uutena
 • Comprar reenvasado
  269,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 4 - 6 päivää Toimitusaika: 4 - 6 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

C-Stock: pieniä käytön jälkiä

Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.

Huippuominaisuudet

 • puhdasta ylellisyyttä: kattoon asennettava saarekeliesituuletin vapaasti sijoitettavien liesitasojen ylle

 • ympäristöystävällinen: säästeliäs energiatehokkuusluokassa A

 • puhdasta ilmaa: pestävä, alumiininen rasvasuodatin ja vapaavalintaiset aktiivihiilisuodattimet keittiön hajuja vastaan

Ominaisuudet

 • virtakytkin etureunan alapuolella
 • valittavissa kolme eri tuuletusporrasta
 • integroitu, valkoinen liesitason valaistus kaikissa kolmessa tehoportaassa
 • energiatehokkuusluokka A
 • irrotettava ja pestävä alumiininen rasvasuodatin
 • punaiset LED-merkkivalot
 • ripustuksen korkeus säädettävissä, max. 60 cm
 • kiertoilmakäyttöinen liesituuletin; ei mahdollista muuntaa poistoilmakäyttöön
 • kansilevyssä aukko virtakaapelille
 • sopiva aktiivihiilisuodatin saatavana varaosaksi artikkelinumerolla 10030983
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
tuotenumero: 53033106

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 60 x 35 x 35 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kansilevyn mitat: n. 28,5 x 4 x 28,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • kaapelin pituus: 150 cm
 • paino: n. 16,9 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x liesituuletin
 • 1 x kansilevy
 • 1 x asennusmateriaali (ruuvit ja holkit)
 • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, espanja, ranska, italia

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 4 - 6 päivää

239.99 €

Asiakaskokemukset
19 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 16/05/2024

Perfecto!

Täydellinen!

Verified tarkastelu 29/04/2024

Ainda não o instalei, no entanto veio impecável, bem embalado e protegido.
Exatamente como apresentado no site.

En ole vielä asentanut sitä, mutta se saapui virheettömästi, hyvin pakattuna ja suojattuna. Juuri niin kuin nettisivuilla on esitetty.

Verified tarkastelu 14/02/2024

awaiting answer from Customer service, exterior looked good, only to find out that after installing the kronleuchter that the entire motor is broken and not functioning.

Odotan vastausta asiakaspalvelusta, ulkoa näytti hyvältä, mutta huomasin, että kronleuchterin asennuksen jälkeen koko moottori on rikki ja ei toimi.

Verified tarkastelu 04/10/2022

Sehr schöne Dunstabzugshaube der Abzug ist sehr gut leider ist sie sehr laut

Erittäin mukava liesituuletin liesituuletin on erittäin hyvä valitettavasti se on erittäin meluisa

Verified tarkastelu 02/06/2022

Einfach sehr schön. Absolut empfehlenswert. Ich bin sehr zufrieden.

Vain erittäin kaunis. Erittäin suositeltavaa. Olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu 23/03/2022

Sieht wie gebraucht aus. Geräusch ist laut.

Käytetyn näköinen. melu on kovaa

Verified tarkastelu 13/03/2022

Sehr schönes Design. Funktioniert, wie es sein muss. Allerdings sehr laut (auch in unteren Stufen).

Erittäin mukava muotoilu. Toimii kuten pitääkin. Kuitenkin erittäin äänekäs (jopa alemmilla tasoilla).

Verified tarkastelu 26/01/2022

Die Saugleistung ist in Ordnung, sie ist jedoch sehr sehr laut. Radio oder Türklingeln hört man nicht, wenn sie läuft. Daher sind wir der Meinung, dass technisch noch Luft nach oben ist. Da wir aber nicht sooo oft lange anbraten etc. stört uns das nicht. Optisch ist die Dunstabzugshaube ein absoluter Hingucker!

Imuteho on kunnossa, mutta se on erittäin, erittäin kovaa. Et kuule radiota tai ovikelloa, kun se on päällä. Siksi olemme sitä mieltä, että teknisesti on vielä parantamisen varaa. Mutta koska emme paista sitä niin usein pitkään aikaan jne., se ei meitä haittaa. Visuaalisesti liesituuletin on ehdoton katseenvangitsija!

Verified tarkastelu 23/12/2021

Schöne Teile aber darüber muss man für 2 Kohle filter 50 €. Bezahlen

Hienoja osia, mutta joudut suodattamaan 50 € 2 hiiltä. Maksaa

Verified tarkastelu 14/12/2021

Montage war interessant , da man es von solcher Ware gewohnt ist, das Gewinde für Halteschrauben normalerweise vorhanden sein sollte - hier nicht der Fall. Aber seitdem Sie hängt ist nichts grossartig passiert. Im Werk sollte nur mal danach geschaut werden das derjenige der die Lackierung vornimmt, das nächste mal richtig abklebt.

Asennus oli mielenkiintoista, kuten tällaisissa tavaroissa on totuttu, kiinnitysruuvien kierteen pitäisi olla normaalisti saatavilla - ei tässä tapauksessa. Mutta mitään suurta ei ole tapahtunut sen jälkeen, kun hän hirtettiin. Tehtaalla tulee vain tarkastaa, että maalauksen tekijä ottaa seuraavan kerran naamion pois kunnolla.

Verified tarkastelu 03/05/2021

Das Gerät funktioniert sehr gut, ist aber auch im Vergleich zu unserem älteren Gerät sehr viel lauter, daher einen Punkt Abzug. Sonst hat alles perfekt gepasst. Da wir von dem Problem mit dem Kabel hier in den Rezensionen gelesen haben, haben wir das Gerät gleich so installiert, dass das Kabel an einem der Stahlseile anliegt und es mit winzigen Kabelbindern daran befestigt. Sichtbar ist es zwar noch immer, aber es fällt kaum noch ins Gewicht.

Laite toimii erittäin hyvin, mutta on myös paljon äänekkäämpi verrattuna vanhempaan laitteeseen, joten pistevähennys. Muuten kaikki oli täydellistä. Koska luimme täällä arvosteluista kaapelin ongelmasta, asensimme laitteen välittömästi niin, että kaapeli oli yhtä teräskaapelia vasten ja kiinnitimme sen siihen pienillä nippusiteillä. Se on edelleen näkyvissä, mutta tuskin merkittävä.

Verified tarkastelu 23/04/2021

Sieht schick aus (bis auf das schwarze Kabel). Hatte erst Bedenken, die DAH an die Trockenbaudecke anzuhängen. Bis jetzt hängt sie noch. Anbau ging leicht, es müssen aber zwei Leute machen.

Näyttää tyylikkäältä (paitsi musta kaapeli). Aluksi minulla oli varauksia DAH:n kiinnittämiseen kipsilevykattoon. Toistaiseksi se roikkuu edelleen. Asennus oli helppoa, mutta sen tekemiseen tarvitaan kaksi henkilöä.

Verified tarkastelu 03/02/2021

Sehr schöner Dunstabzug. Hatten vorher einen nach außen führenden Abzug. Deshalb war ich skeptisch bezgl. Gerüche. Mit den Kohlefilter klappt dies aber wunderbar ! Fast geruchslos. Wenn Wasser gekocht wird bleibt der Dunst , was ja klar ist , im Raum . Fenster kippen. Fernbedienung ist nicht dabei, wäre aber auch unnötig, da das Gerät sehr gut zu bedienen ist. (Nicht sichtbare Sensorknöpfe) Die beiden LED sind absolut ausreichend. Ich habe den Abstand von Herd zu Dunstabzug auf 650 mm gehalten. Lauter ist ein Umluft auf jeden Fall als ein Abluftgerät. Allerdings ist Stufe 1 ausreichend beim kochen. Zumindest bei mir. An den mitgelieferten Deckenschrauben könnte man ein Auto hängen :) Bei den 4 Schrauben mit denen die Abdeckung und der Dunstabzug auf die Grundplatte geschraubt werden muss man aufpassen das man diese nicht abdreht. Hier wären Gewindeschrauben besser als Bohrschrauben. Aber hält, obwohl diese gegenüber den Deckenschrauben sehr schwach dimensioniert sind. Allerdings werden Ab Scherkräfte gegenüber Auszugkräfte ganz anders berechnet. Hält auf jeden Fall. Die weiß satinierten Glasflächen schauen sehr wertig aus. Meiner Meinung nach ein absolut super Gerät. Zur Montage noch: Wenn der Dunstabzug oben mit der Grundplatte verschraubt wird (Mit den 4 kleinen Schrauben) sollten die Stahlseile entspannt sein. Abdeckung auf Ceranfeld, Wenn vorhanden einen Barhocker auf Herd stellen und dann den Dunstabzug draufablegen, verschrauben und dann natürlich den Barhocker wieder entfernen :)

Todella hieno imuri. Aiemmin oli ulkoinen laukaisu. Siksi olin skeptinen hajujen suhteen. Hiilisuodattimen kanssa tämä toimii loistavasti! Melkein hajuton. Kun vettä keitetään, höyry jää huoneeseen, mikä on selvää. kallistusikkuna. Kaukosäädin ei sisälly toimitukseen, mutta olisi myös tarpeeton, koska laite on erittäin helppokäyttöinen. (Näkymättömät anturipainikkeet) Kaksi LEDiä ovat täysin riittävät. Pidin lieden liesituulettimen etäisyyden 650 mm:ssä. Kiertoilmalaite on ehdottomasti äänekkäämpi kuin poistoilmalaite. Taso 1 riittää kuitenkin ruoanlaittoon. Ainakin minulle. Mukana oleviin kattoruuveihin voisi ripustaa auton :) Niillä 4 ruuvilla joilla kansi ja liesituuletin ruuvataan pohjalevyyn, pitää olla varovainen, ettet väännä niitä irti. Kierreruuvit olisivat tässä parempia kuin porausruuvit. Mutta se kestää, vaikka nämä ovatkin erittäin heikkoja kattoruuveihin verrattuna. Ab-leikkausvoimat vs. ulosvetovoimat lasketaan kuitenkin aivan eri tavalla. Ehdottomasti viimeinen. Valkoiset satiinilasipinnat näyttävät erittäin arvokkailta. Omasta mielestäni aivan loistava laite. Asennus: Jos liesituuletin ruuvataan pohjalevyyn ylhäältä (4 pienellä ruuvilla), teräskaapelit tulee löysätä. Peitä keraaminen liesi, jos mahdollista, aseta liedelle baarijakkara ja aseta sitten liesituuletin siihen, ruuvaa kiinni ja sitten tietysti baarijakkara pois :)

Verified tarkastelu 24/01/2021

Die Haube kam schnell und unkompliziert und war gut verpackt. Sie lässt sich zu zweit gut aufhängen, wobei die Ausrichtung mit den Seilen etwas kniffelig ist. Funktioniert aber (wenn man bedenkt, was so mache Hauben kosten war das zu erwarten und völlig ok). Abzug und Licht funktionieren gut, ebenso wie die Steuerung. Ich bin - in Anbetracht des Preises - zufrieden.

Huppu saapui nopeasti ja helposti ja oli hyvin pakattu. Kaksi ihmistä voi ripustaa sen helposti, vaikka kohdistaminen köysien kanssa on hieman hankalaa. Mutta se toimii (jos ottaa huomioon, mitä jotkut huuvat maksavat, se oli odotettavissa ja täysin ok). Liipaisin ja valo toimivat hyvin, samoin kuin säätimet. Hintaan nähden olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu 27/09/2020

Insgesamt eine gute Lösung für den günstigen Preis. Die Montage mit zwei Personen war problemlos. Dübel und Schrauben sind für eine Betondecke definitiv überdimensioniert. Das nicht integrierte Stromkabel stört optisch - das könnte man besser lösen. Funktional ist die Inselhaube prima. Empfehlung: Nicht zu hoch aufhängen, sonst kann die Saugleistung zu schwach werden. Von den 60 cm Breite steht nur die Hälfte für den Dunstabzug zur Verfügung, der Rest ist Blende und Beleuchtung. Für Nutzer, die häufig 3 oder mehr Kochfelder gleichzeitig im Einsatz haben, wäre ein größeres Format sinnvoll. Eine Fernbedienung wäre ebenfalls schön, ist aber nicht im Lieferumfang enthalten. Dennoch vier Sterne - für meine Zwecke bin ich zufrieden.

Kaiken kaikkiaan hyvä ratkaisu edulliseen hintaan. Kokoaminen kahdella henkilöllä oli helppoa. Tapit ja ruuvit ovat ehdottomasti ylimitoitettuja betonikattoon. Integroimaton virtajohto on visuaalisesti häiritsevä - se voitaisiin ratkaista paremmin. Toiminnallisesti saarihuppu on loistava. Suositus: Älä ripusta puhelinta liian korkealle, muuten imuteho voi olla liian heikko. Liesituulettimeen on saatavilla vain puolet 60 cm leveydestä, loput on paneeli ja valaistus. Suurempi muoto olisi järkevä käyttäjille, jotka käyttävät usein kolmea tai useampaa keittotasoa samanaikaisesti. Kaukosäädin olisi myös kiva, mutta ei sisälly. Silti neljä tähteä - tarkoituksiini olen tyytyväinen.

Verified tarkastelu 15/09/2020

Die mitgelieferten schrauben, zum justieren an den deckenhalter, waren bei mir das letzte. Beim befestigen 2x der Kopf abgebrochen. ansonsten echt stylisches teil.

Mukana toimitetut ruuvit kattokannattimen säätämiseen olivat viimeinen asia minulle. Pää katkesi kahdesti kiinnitettäessä. muuten todella tyylikäs osa.

Verified tarkastelu 15/09/2020

Sehr schöner Dunstabzug. Die LED aus der Unterseite sieht toll aus, sowie die spiegelnde Oberfläche. Was auf den Bildern nicht gut rüber kommt, die Seiten sind nicht wie Vorder- und Rückseite, schwarz hochglänzend, sondern es sind Spiegel. Das hat mich überrascht beim Auspacken. Aber ich finde es sieht toll aus. Klarstein verkauft neben diesem Modell hier, auch das Modell "Barett", dass für viele bestimmt ebenfalls interessant ist, die sich für die kleine Version von "Kronleuchter" interessieren. Barett hat zusätzlich die Funktion "Nachlauf" (Lüftung läuft noch paar Minuten nach) und hat auch eine Fernbedienung. Das hat das teurere Modell "Kronleuchter" nicht. "Kronleuchter" hat aber eine etwas umständliche "One Touch Bedienung", im Vergleich zu den Tasten von Modell Barett. Mit einem Knopf, schaltet man die Stärken durch. Der verbaute Motor scheint übrigens identisch zu sein, obwohl Kronleuchter viel größer ist. Kronleuchter hat innen einfach noch viel Platz. Insgesamt finde ich trotz der geringeren Funktionen, der größeren Größe und des höheren Preises, dieses Modell hier (Kronleuchter) die bessere Wahl. Kronleuchter bedient den Wunsch nach einem Dunstabzug mit sehr edlem Design, der jede Küche aufwertet. Das sehr tolle Design birgt Abstriche bei der Funktion und Bedienbarkeit. Hier ist Barett besser. Barett ist funktionaler als Kronleuchter. Barett ist aber auch optisch nicht so ansprechend. Barett ist eher funktional ausgerichtet ausgelegt. Beide Produkte haben eindeutig verschiedene Schwerpunkte. Es gibt kein "Modell X ist besser als Modell Y". Ob nun Kronleuchter oder Barett, sollte man davon abhängig machen, wie viel Wert man persönlich Funktion bemisst und wieviel Wert man Design beimisst.

Todella hieno imuri. Pohjalla oleva LED näyttää hyvältä, samoin kuin heijastava pinta. Mikä ei näy kuvista hyvin, sivut eivät ole kiiltävän mustia kuten edessä ja takana, ne ovat peilit. Se yllätti minut, kun avasin sen. Mutta mielestäni se näyttää hienolta. Tämän mallin lisäksi Klarstein myy täällä myös "Beret" -mallia, joka on varmasti myös kiinnostava monille "Chandelier" pienestä versiosta kiinnostuneille. Beretissä on myös "jälkikäynti"-toiminto (tuuletus jatkuu muutaman minuutin) ja siinä on myös kaukosäädin. Kalliimmassa "kattokruunu" -mallissa tätä ei ole. Kuitenkin "Chandelier" on hieman hankala "One Touch Operation" verrattuna Beret-mallin painikkeisiin. Napin painalluksella voit vaihtaa vahvuuksia. Muuten, sisäänrakennettu moottori näyttää olevan identtinen, vaikka kattokruunu on paljon suurempi. Kattokruunussa on yksinkertaisesti paljon tilaa sisällä. Kaiken kaikkiaan vähemmistä ominaisuuksista, suuremmasta koosta ja korkeammasta hinnasta huolimatta tämä malli (kattokruunu) on mielestäni parempi valinta. Kattokruunu täyttää toiveen liesituulettimesta, jonka erittäin tyylikäs muotoilu täydentää jokaista keittiötä. Erittäin hieno muotoilu sisältää kompromisseja toimivuuden ja käytettävyyden suhteen. Täällä baretti on parempi. Beretti on toimivampi kuin kattokruunu. Baretti ei kuitenkaan ole niin visuaalisesti houkutteleva. Beretti on suunniteltu toiminnallisemmaksi. Molemmilla tuotteilla on selvästi erilaiset painopisteet. Ei ole olemassa "malli X on parempi kuin malli Y". Se, onko kyseessä kattokruunu vai baretti, riippuu siitä, kuinka paljon arvostat henkilökohtaisesti toimivuudelle ja kuinka paljon arvostat suunnittelua.

Verified tarkastelu 11/02/2020

DAH kam mit kaputten Motor. Lieferung 3 Tage auf versendet. Bis ich den Support kontaktierte dann wurde sie versendet. Karton beschädigt. Dann diese Tolle Montage Elektriker bekam die Krise. Hab den Support kontaktiert bzgl. Rücksendung ich war erheblich überrascht. So was von einer Kulanz. Er bot einen Gutschein an einfach top Da können sich manch anderer Vekäufer ein Beispiel nehmen. Schade hatte mich schon für eine andere entschieden.

DAH:n moottori oli rikki. Toimitus 3 päivää lähetyksestä. Kun otin yhteyttä tukeen, se oli lähetetty. Laatikko vaurioitunut. Sitten tämä mahtava sähköasentaja joutui kriisiin. Otin yhteyttä tukeen palautuksesta, olin suuresti yllättynyt. Mikä hyvän tahdon ele. Hän tarjosi kuponki yksinkertaisesti loistava Monet muut myyjät voivat ottaa esimerkin siitä. Harmi, että olin jo päättänyt toisen.

Verified tarkastelu 04/01/2020

Schaut super chic aus, was mich lediglich stört und wofür ich zwei Sterne abgezogen habe ist der Stromkabel. Dieser hätte zumindest transparent sein können. Optisch stört dieser so sehr, dass ich’s lieber doch zurück schicken würde. Da mein Mann aber diesen bereits in meiner Abwesenheit montiert hat, lass ich’s. Beleuchtung ausreichend für mich zum kochen; Abzug benutze ich zwar selten, aber auch dieser ist meiner Meinung nach ausreichend.

Näyttää supertyylikkäältä, ainoa asia, joka häiritsee ja josta sain kaksi tähteä, on virtajohto. Tämä olisi ainakin voinut olla läpinäkyvää. Visuaalisesti tämä on niin ärsyttävää, että lähetän sen mieluummin takaisin. Mutta koska mieheni asensi sen ollessani poissa, jätän sen rauhaan. riittävä valaistus ruoanlaittoon; Käytän liipaisinta harvoin, mutta mielestäni se riittää.