Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja UV mustavalo 18 W 18 W
Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja UV mustavalo 18 W 18 W
Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja UV mustavalo 18 W 18 W

Mosquito Buster 6000 - hyönteisansa

hyönteisansa 19 cm 63 cm
56,99 € sis. alv
Variantin teho:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Helppokäyttöinen hyönteistuhoaja pitää hyönteiset loitolla sisätiloista

UV-valo houkuttelee hyönteisiä: laite on hiljainen ja toimii ilman kemikaaleja tai myrkkyjä

Korkeajänniteverkko tappaa hyönteiset nopeasti ja kivuttomasti

Tuotteen yksityiskohdat

Ei enää ärsyttäviä kiusanhenkiä! DURAMAXX Mosquito Buster 6000 UV-hyönteistuhoaja tuhoaa lentävät hyönteiset, jotta olohuoneessa, makuuhuoneessa, toimistotiloissa sekä ravintoloissa tai rappukäytävillä vallitsisi viimeinkin rauha.

Toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Energiaa säästävä UV-valoputki houkuttelee hyönteiset luokseen. Häiritsemättä ihmisiä pistoillaan tai surinallaan, kiusanhenget lentävät kuin hypnotisoituina lampun valoa kohti. Samalla ne pääsevät tekemään tuttavuutta korkeajännitteisen verkon kanssa. Lyhyt ja nopea sähköisku tappaa ne ja kuolleet hyönteiset tippuvat hyönteistuhoajan keräysastiaan. Kaikki tämä tapahtuu täysin ilman ääntä, kemikaaleja, myrkkysuihkeita tai hermoja raastavaa jahtaamista sanomalehdellä tai kärpäslätkällä.

DURAMAXX Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja sopii jatkuvaan käyttöön 18 W:n virrankulutuksen ansiosta. Keräysastian voi irrottaa, joten kuolleet hyönteiset saa hävitettyä helposti. Laite vain sijoitetaan sinne, missä sitä tarvitaan. Laitteen yläosassa oleva kahva helpottaa siirtämistä.

Nopeaa, hiljaista, tappavaa. DURAMAXX Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja tekee lopun ärsyttävistä hyönteisistä täysin ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

Saatavilla olevat vaihtoehdot: 18 W, 10 W (tuotenro 10029602), 15 W (tuotenro 10029603)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Virtakytkin laitteen yläosassa
 • 18 W UV-A-valoputket
 • Suojausluokka: IPX4 (roiskevesitiivis)
 • Ritilä estää kontaktin sähköritilään
 • Laitteen päällä oleva kahva helpottaa siirtämistä
 • Kotelon materiaali: muovi ja metalliverkko
 • Väri: musta
 • Lamppu: G13 1xT8 BLF 18W
 • Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa, ravintoloissa, kaupoissa, toimistoissa, sairaaloissa, rappukäytävissä, käytävillä tai tehdashalleissa
 • Virtalähde: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Mosquito Buster 6000 hyönteistuhoaja UV mustavalo 18 W

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 20,5 x 68 x 12,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: n. 2,2 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x hyönteistuhoaja
 • 1 x englannin- ja saksankielinen käyttöohje

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(38 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Modernes Design. Praktikabel, mit Schublade für tote Insekten.

Moderni muotoilu. Käytännöllinen, laatikko kuolleille hyönteisille.

Verified tarkastelu

Bester Insektenvernichter-elektrischer*****

Paras Bug Killer-Electric*****

Verified tarkastelu

Die Lampe zieht wirklich jede fliege im Raum an würde sie wieder kaufen

Lamppu todella houkuttelee jokaista perhoa huoneessa ostaisi uudestaan

Verified tarkastelu

Hi all, ich schreibe nicht besonders häufig Rezensionen aber hier finde ich muss ich dann doch mal eine Meinung abgeben. Zuerst einmal muss man meiner Meinung nach klarstellen wofür das Gerät geeignet ist und wofür nicht. Gut geeignet ist es um allerlei fliegendem Getier den Garaus zu machen. Dazu zählen die typ. " Schmaasmicke", Stubenfliegen, Motten, auch Lebensmittelmotten die es total klasse finden ins Licht zu gehen. Also allen Insekten die, warum auch immer, auf UV-Licht stehen, also zum Licht fliegen. Nicht wirksam ist es z.B. gegen Stechmücken. Wer also den Kauf erwägt um diesem miesen hinterlistigen Stecherpack den Kampf anzusagen.. vergesst es. Alles andere macht das Gerät zuverlässig platt. Das geschieht mitunter recht lautstark wenn so ein fetter Brummer zwischen die Hochspannungspole gerät, es knallt wie ein Ladykracher. Ich hatte schon einige Geräte ähnlicher Bauart am Start, entweder das Licht hat die Insekten nicht attraktiert, oder die spannungsführenden Gitter im Inneren hatten nicht genug Wumms. Und wir wollen ja einen schnellen schmerzvollen Tod nicht wahr? Eine Sache noch: Mitunter bleiben die toten Insekten zwischen den Eleoktroden, also in diesem Gitter hängen und dann schmurgeln die so eine Weile vor sich hin, was lustige Lichteffekte mit sich bringt, aber wirklich nicht gerade angenehm riecht. Preis geht voll in Ordnung, Reinigung ganz ok, ich hatte die 5000er Variante, jetzt zum 2. mal gekauft. So kann ich in zwei Räumen gleichzeitig töten. Kaufempfehlung!

Hei kaikki, en kirjoita arvosteluja kovin usein, mutta mielestäni minun on annettava mielipide täällä. Ensinnäkin mielestäni sinun on selvitettävä, mihin laite sopii ja mihin se ei. Se sopii hyvin kaikenlaisten lentävien olentojen lopettamiseksi. Näitä ovat tyypilliset "Schmaasmicke", huonekärpäset, yöperhot ja myös ruokaperhot, joiden mielestä on aivan mahtavaa mennä ulos valoon. Joten kaikki hyönteiset, jotka mistä tahansa syystä, kuten UV-valo, eli lentävät valoon. Se ei ole tehokas esimerkiksi hyttysiä vastaan. Joten jos harkitset tämän ostamista julistaaksesi sodan tälle surkealle salakavalalle puukottajajoukolle... unohda se. Kaikki muu tasoittaa laitteen luotettavasti. Tämä tapahtuu joskus melko kovaa, kun niin paksu summeri joutuu korkeajännitteen napojen väliin, se pamahtaa kuin lady cracker. Minulla on ollut alussa muutama samantyyppinen laite, joko valo ei houkutellut hyönteisiä tai sisällä olevissa live-ristikoissa ei ollut tarpeeksi puomia. Ja me haluamme nopean, tuskallisen kuoleman, eikö niin? Vielä yksi asia: Joskus kuolleet hyönteiset juuttuvat elektrodien väliin, eli tähän ruudukkoon, ja sitten ne nurisevat hetken, mikä tuo mukanaan hauskoja valoefektejä, mutta ei todellakaan haise kovin miellyttävältä. Hinta on ok, siivous kunnossa, minulla oli 5000 versio, nyt ostin sen toisen kerran. Joten voin tappaa kahdessa huoneessa samaan aikaan. Osta suositus!

Verified tarkastelu

Diese Mückenlampe bringt es echt. Bitte nicht im freien Verwenden, da das Gerät wirklich große mengen an Insekten killt.

Tämä hyttyslamppu todella tuo sen. Älä käytä ulkona, sillä laite todella tappaa suuria määriä hyönteisiä.

Verified tarkastelu

Ich habe dieses Gerät 2 Wochen in Benutzung und alle die schreiben es wirkt nicht sofort sind auf dem falschen Dampfer. Es gilt sofern die Moskitos Blut geleckt haben kommen sie irgendwann sowieso in das Licht! Ich habe die Fenster zugemacht und nach 2 Tagen hat es zweimal geknallt und ich wusste sofort es waren keine Falter sondern die Stechmücken die mich am Vorabend genervt haben also kommen sie nicht sofort ins Licht sondern man muss Geduld haben und Nachtaktive Mücken/Geziefer werden auf jeden Fall gebruzzelt .

Olen käyttänyt tätä laitetta 2 viikkoa ja kaikki, jotka kirjoittavat, että se ei toimi heti, ovat väärällä höyrystimellä. Niin kauan kuin hyttyset ovat maistaneet verta, ne tulevat lopulta valoon joka tapauksessa! Suljin ikkunat ja 2 päivän kuluttua se pamahti kahdesti ja tiesin heti, etteivät perhoset, vaan hyttyset ärsyttivät minua edellisenä iltana, joten ne eivät tule heti valoon, mutta sinun on oltava kärsivällinen ja yöhyttyset/ bugeja tulee varmasti säröillä.

Verified tarkastelu

Nach 4 Monaten war die UV Lampe plötzlich aus. Hoffe es liegt nur am Leuchtmittel aber wie gesagt 4 Monate !! Sehr schneller Kundenservice habe umgehend eine neue bekommen.

4 kuukauden kuluttua UV-lamppu sammui yhtäkkiä. Toivottavasti se on vain valonlähde, mutta kuten sanoin, 4 kuukautta! Erittäin nopea asiakaspalvelu sai heti uuden.

Verified tarkastelu

Tolles Gerät. Der absolute Mückenmagnet.

Hieno laite. Ehdoton hyttysmagneetti.

Verified tarkastelu

Also, zuerst war ich skeptisch, aber dann, ja, das ist es :-) Fruchtfliegen verabschieden sich mit einen lauten knall. OK, man erschreckt sich ständig, aber dafür verrichtet es seine Arbeit TÖDLICH. Die Tiere werden sogar aus dem Käfig geschleudert. Am Tag ist es nicht so effektiv, aber auch hier kommt es zur Tötung diverser Insekten. Wenn man es tagsüber in einer etwas abgedunkelten Ecke stellt, knallt es auch hier. Für mich eine ABSOLUTE Empfehlung!

No, aluksi olin epäileväinen, mutta sitten, kyllä, siinä se :-) Hedelmäkärpäset hyvästelevät kovaa popsausta. OK, se pelottaa sinua koko ajan, mutta se tekee TUOTTAVASTI. Eläimet heitetään jopa ulos häkistä. Se ei ole yhtä tehokas päivällä, mutta se tappaa myös erilaisia hyönteisiä. Jos laitat sen päivällä hieman pimennettyyn nurkkaan, se halkeilee myös täällä. Ehdoton suositus minulle!

Verified tarkastelu

If you are in Mosquito Coast, this device is for you. It really catches many mosquitos. It's a bit too bright though and if it falls it will break.. so be careful.

Jos olet Mosquito Coastissa, tämä laite on sinua varten. Se todella pyydystää monia hyttysiä. Se on kuitenkin hieman liian kirkas ja jos se putoaa, se rikkoutuu.. joten ole varovainen.

Verified tarkastelu

schnell und gut. es gibt nicht viele die qualitativ so gut sind

nopea ja hyvä. ei ole montaa yhtä laadukasta

Verified tarkastelu

macht was es soll ,würde ich nochmal kaufen

tekee mitä pitääkin, ostaisi uudestaan

Verified tarkastelu

Inzwischen sind wir begeistert und können das Gerät nur wärmstens weiterempfehlen.

Sillä välin olemme innostuneita ja voimme vain suositella laitetta lämpimästi.

Verified tarkastelu

Ich hatte bereits die kleinere Version. Nun habe ich für den Küchenschrank ein 2. bestellt. Das Gerät tut was es soll. Deutsche Anleitung war dabei. Das Gerät ist sehr hoch mit ca. 54 cm, bitte beachten. Wie beim Vorgänger stelle ich es an die Wand da das Gitter sich vorne befindet. Fluginsekten verabschieden sich mit einem lauten Knall. Unten befindet sich eine Auffangschale. Zur Wartung ziehe ich den Netzstecker und warte etwas wegen der Hochspannung. Dann nehme ich einen kleinen Borstenpinsel und entferne vorsichtig Reste. Es ist geräuschlos wenn kein Insekt reinfliegt.

Minulla oli jo pienempi versio. Olen nyt tilannut toisen keittiön kaappiin. Laite tekee mitä pitää. Mukana oli saksankieliset ohjeet. Laite on erittäin korkea, noin 54 cm, huomioi. Kuten edeltäjässä, laitoin sen seinää vasten, koska ristikko on edessä. Lentävät hyönteiset sanovat hyvästit kovalla pamahduksella. Pohjassa on tippakaukalo. Huollon vuoksi vedän verkkopistokkeesta ja odotan hetken korkean jännitteen takia. Sitten otan pienen harjasharjan ja poistan varovasti jäännökset. Se on hiljaa, kun mikään hyönteinen ei lennä sisään.

Verified tarkastelu

Zieht alles an was fliegen kann und killed alles was durch das Gitter kommt. Man darf allerdings nicht schreckhaft sein, denn jedes Flugobjekt verabschiedet sich mit einem lauten Knall.

Houkuttelee kaikkea, mikä voi lentää ja tappaa kaiken, mikä tulee arinan läpi. Älä kuitenkaan saa hyppiä, sillä jokainen lentävä esine jättää hyvästit kovalla pamahduksella.

Verified tarkastelu

Wirkungsvoll und effizient. Riesengroß.

Vaikuttavaa ja tehokasta. valtava.

Verified tarkastelu

Dieser Moskito Booster entfacht zu später Stunde (Dunkelheit) ein wahres Feuerwerk. Alles was das unter Strom stehende Gitter berührt wird gegrillt und verabschiedet sich mit einen lauten Knall aus seinen leben. Voller Erfolg schon am ersten Tag/ Nacht, leider ist die Reinigung des Gitters ein wenig aufwendig .

Tämä hyttysten tehostin sytyttää todellisen ilotulituksen myöhään (pimeässä). Kaikki, mikä koskettaa sähköistettyä verkkoa, grillataan ja jättää elämälle hyvästit kovalla pamahduksella. Täydellinen menestys ensimmäisenä päivänä/yönä, valitettavasti ristikon puhdistaminen on vähän aikaa vievää.

Verified tarkastelu

Das Gerät ist einfach gesagt, zu groß

Yksinkertaisesti sanottuna laite on liian suuri

Verified tarkastelu

Knallt mitunter recht laut, gerade wenns dickere Brummer sind, zieht die lästigen Viecher zuverlässig an und es fliegen auch Funken ab und zu. Leistung für unsere Erwartungen echt stark.

Joskus se paukuttaa melko kovaa, varsinkin kun on kovaa huminaa, se houkuttelee luotettavasti ärsyttävät otokset ja kipinät lentävät silloin tällöin. Todella vahva suoritus odotuksiimme nähden.

Verified tarkastelu

für lebensmittelmotten nur bedingt geeignet - weil leider sehr wenige im keller in die falle gingen - musste dann doch (harmlose) chemie einsetzen - geräusch war mir im keller egal

soveltuu vain rajoitetusti ruokaperhoille - koska valitettavasti vain harvat niistä putosivat kellarin ansaan - sitten jouduin käyttämään (haitattomia) kemikaaleja - en välittänyt kellarin melusta

Verified tarkastelu

Zieht tatsächlich Mücken und Wespen an. Abends dadurch mehr Ruhe auf der Terrasse.

Itse asiassa houkuttelee hyttysiä ja ampiaisia. Hiljaisempi terassilla illalla.

Verified tarkastelu

Prima Gerät, hat uns schon gut geholfen

Loistava laite, on auttanut meitä jo paljon

Verified tarkastelu

21.12.2018 Aber Achtung, das Teil ist ganz schön groß. 21 cm Breit, 14 Tief und 54 Hoch. Das Anschlußkabel geht von oben weg, dort ist auch der Griff. Kein Haken oder Öse für evtl. Aufhängung, die kann man aber am Gitter festmachen. An/Aus oben rechts. Viecher fallen unten in einen Schacht den man leer machen kann. Praktisch. Wenn man gezählt hat wie viele Flieger im Raum sind, kann man mit der Zeit mitzählen wie oft es knallt. Dauert nicht langen, dann kann das Gerät wieder aus. Alles Gut. Gruß.

21.12.2018 Mutta ole varovainen, osa on aika iso. Leveys 21 cm, syvyys 14 ja korkeus 54 cm. Liitäntäkaapeli lähtee ylhäältä, löytyy myös kahva. Ei koukkua tai silmukkaa mahdollista ripustusta varten, mutta voit kiinnittää sen ristikkoon. Päällä/pois oikeasta yläkulmasta. Olennot putoavat kuiluun, joka voidaan tyhjentää. Käytännöllinen. Jos olet laskenut, kuinka monta konetta huoneessa on, voit laskea kuinka usein se pamahtaa ajan mittaan. Ei kestä kauan, kun laite sammuu uudelleen. Kaikki on hyvin. Tervehdys.

Verified tarkastelu

Hängt draußen in unserem Pavillon und hat uns den Sommer über gut vor Insekten geschützt. Das "Peng" mit dem Sie geröstet werden ist wirklich etwas laut, aber auch für die Kinder sehr lustig

Riippuu ulkona huvimajassamme ja on pitänyt meidät hyvin suojassa hyönteisiltä kesän ajan. "Peng", jolla sinua paahdetaan, on todella vähän äänekäs, mutta myös erittäin hauska lapsille

Verified tarkastelu

Ich hatte den Mosquito Buster in einem Party Zelt zu hängen. Ob er nun Efektiv gewirkt hat mag ich zu Bezweifeln, jedoch haben sich einige Plage Geister darin verirrt und sind mit einem sehr lauten Knall Geräusch aus dem Leben geschieden. Für mich etwas zu Laut.

Minun piti ripustaa Mosquito Buster juhlatelttaan. Epäilen, toimiko se tehokkaasti, mutta jotkut ruttohenget eksyivät siihen ja kuolivat erittäin kovalla pamahduksella. Vähän liian kovaa minulle.

Verified tarkastelu

ist sein Geld wert , schaft mir die fliegen und Gelsen ( Schnacken) vom leib . ist sein Geld in Gold wert am besten im dunkeln aufhängen.. bei mir über ne zeitschaltuhr geschaltet brauche ich mich um nichts kümmern ....... ein spizen Protukt.......weiter so

on rahan arvoinen, päästä eroon kärpäsistä ja hyttysistä (käärmeistä). on kullan arvoinen katkaise puhelin parhaiten pimeässä .. kun minulla on ajastin päällä minun ei tarvitse huolehtia mistään ....... loistava tuote ...... jatka samaan malliin

Verified tarkastelu

Fängt alles Ungeziefer was Flügel hat, aber knallt extrem laut, dass sogar unserer Klingelverstärker (Entfernung 2m) anschlägt. Ich benutze es gleichzeitig als Nachtlicht.

Saa kiinni kaikki tuholaiset, joilla on siivet, mutta paukuttelee erittäin kovaa, jopa kellovahvistimemme (etäisyys 2m) soi. Käytän sitä samalla yövalona.

Verified tarkastelu

Für große Räume zu wenig power.

Liian vähän tehoa suuriin huoneisiin.

Verified tarkastelu

am Anfang war ich ein bisschen skeptisch, aber nach kurze zeit habe ich gewusst und gesehen das mein Insektenvernichter mach das für was er geschaffen wurde .

Olin aluksi hieman skeptinen, mutta hetken kuluttua tiesin ja näin, että hyönteisten tappajani tekee sen, mitä varten se oli luotu.

Verified tarkastelu

Das Teil veranstaltet ein regelrechtes Feuerwerk. Aufgestellt, abgeschaltet und unsere Terasse ist im Umkreis von 10 Metern Insektenfrei. Einfach klasse.

Osa järjestää todellisen ilotulitusnäytöksen. Asetettu, sammutettu ja terassimme on vapaa hyönteisistä 10 metrin säteellä. Aivan mahtavaa.

Verified tarkastelu

Produkt wurde sehr schnell geliefert. Leider habe bei der Bestellung nicht auf die Maße geachtet und war etwas irritiert wegen der Größe, habe es nicht zurück gesendet, weil wir Platz genug für das Gerät. Für den Preis einfach sehr gut. Haben auch schon Erfolge bei der Mückenjagd.

Tuote toimitettiin erittäin nopeasti. Valitettavasti en kiinnittänyt huomiota mittoihin tilattaessa ja olin hieman hämmentynyt koosta, en lähettänyt sitä takaisin, koska meillä oli tarpeeksi tilaa laitteelle. Hintaansa nähden vain erittäin hyvä. On menestynyt hyttysenmetsästyksessä.

Verified tarkastelu

sehr zufriede, reduziert den Insektenbestand erheblich und arbeitet ohne gift, es wurde auch sorgsam verpackt und schnell geliefert. Aus unserer Sicht enpfehlenswert

erittäin tyytyväinen, vähentää merkittävästi hyönteispopulaatiota ja toimii ilman myrkkyä, se oli myös huolellisesti pakattu ja toimitettu nopeasti. Suositeltava meidän näkökulmastamme

Verified tarkastelu

Funktioniert einwandfrei.Bin zufrieden mit dem Gerät. Es macht was es soll, vorallem keine Chemie wird gebraucht. Kann das Gerät nur empfehlen.

Toimii täydellisesti, olen tyytyväinen laitteeseen. Se tekee mitä pitääkin, etenkään kemikaaleja ei tarvita. Voi vain suositella laitetta.

Verified tarkastelu

DAS gERÄT FUNKTONIERT SEHR GUT: IST LEIDER ETWAS GROSS: bEI SEHR HELLER uMGEBUNG WERDEN DIE FLIEGEN NICHT ANGELOCKT: SAMMELBEHÄLTER IST HYGIENISCH

LAITE TOIMII ERITTÄIN HYVIN: SE ON JOTAkin SUURI: ERITTÄIN VALKASISSA YMPÄRISTÖISSÄ KÄRHÄT EIVÄT VETOKO: KERÄYSSÄILIÖ ON HYGIEENINEN

Verified tarkastelu

Sehr viel einfaches Plastik. Aber sonst macht es, was es soll

Paljon tavallista muovia. Mutta muuten se tekee mitä pitääkin

Verified tarkastelu

Es ist ein super gerät jedoch habe ich einige Punkte zu bemängeln: 1. das Gerät ist wenn eine Mücke hinein fliegt sehr laut d.h. es knallt sehr 2. nur ca. 50% der toten Tiere landen in dem dafür vorgesehenen Behälter. 3. einige Tiere bleiben in den Gitterstäben hängen und fangen dann zu rauchen.

Se on hieno laite, mutta minulla on muutama valitettava seikka: 1. laite on erittäin äänekäs hyttysen lentäessä, eli se pitää paljon ääntä 2. vain noin 50 % kuolleista eläimistä päätyy hyttysen sisään. kontti tarjotaan. 3. Jotkut eläimet juuttuvat tankoihin ja alkavat sitten tupakoida.

Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung. Die Lampe war super verpackt und hat, nach dem Aufstellen und anschalten, nach kurzer Zeit schon das Zimmer von Mücken befreit. Der Kauf hat sich gelohnt.

Pikatoimitus. Lamppu oli pakattu hyvin pakattuna ja sen pystytyksen ja sytytyksen jälkeen tyhjensi huoneen hyttysistä hetken kuluttua. Osto oli sen arvoinen.

Verified tarkastelu

Macht was es soll, zieht die mücken super an. lieferzeit war bombe 2 tage war das gerät da. Vielen dank. Gerne wieder

Tekee mitä pitääkin, houkuttelee hyttysiä. toimitusaika oli pommi 2 päivää laite oli siellä. Kiitos paljon. Mielellään taas

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja