Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC

Greenshelter M - kasvatusteltta

0 0 0
210,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Omasta puutarhastasi: vakaa tomaatti- ja talviteltta tuoreille kukille ja vihanneksille kaikkina vuodenaikoina

Tukeva runko: täysin sinkitty teräsputki, jonka halkaisija on 25 mm

Kestävä PVC-verkkokalvo: repäisemätön, läpikuultava, vedenpitävä ja UV-kestävä

Tuotteen yksityiskohdat

Lopulta nauti kirkkaista kukista tai tuoreista vihanneksista omasta puutarhastasi talvella - Waldbeck Greenshelter M -kasviteltalla tämä ei enää ole ongelma.

Kuusikanttinen Waldbeck Greenshelter M folioteltta tarjoaa kesällä ja talvella ihanteellisen paikan kasvaa sääherkille kasveille. Nopeasti tukeva runko on pystytetty, joka on valmistettu täysin sinkitystä 25 mm paksuisesta teräsputkesta ja jonka tukeva kalvo on PVC-verkkoa. äärimmäinen kestävyys luonnehtii kalvoa: repeytymisen kestävä, UV-kestävä, läpikuultava ja vedenpitävä, se erottaa sisätilat ulkopuolelta ja luo oman suojailmansa kasveille. Tomaatit ja kurkut menestyvät myös talvipuutarhassa, ja ne ovat suojassa liikaa sateelta kesällä  - varsinkin jälkimmäinen tekee Greenshelter M:stä mainion omaan tomaattijalostukseen. Sisäilman säätelyyn, mutta myös helppoon kulkuun kasvihuoneessa on yksi rullattava ovikangas ja kaksi ikkunaluukkua. Tarrat ja vetoketjut takaavat lujan pidon ja pitkän käyttöiän. Jotta kalvoteltta ei siirtyisi voimakkaammalla tuulella, se toimitetaan tappien ja kiinnitysköysien kanssa. Helppoon siirtämiseen tai kun se ei ole käytössä, voidaan tilaa säästävästi säilytyttää mukana toimitetussa kantolaukussa.

Tuoretta omasta puutarhastasi ympäri vuoden: Waldbeck Greenshelter M -kasvihuone, joka on valmistettu ruudukkofoliosta.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • suuri pinta-ala (> 0,6 m²) ja korkeus käytettäviksi lukuisilla tai suurilla kasveilla
 • tilaa säästävä säilytys ja helppo kuljetus kuljetuskassilla
 • lattiakangas valmistettu tukevasta 300D polyesteristä
 • sopii keskikokoisten ja suurien ruukkukasvien majoitukseen tai istutukseen
 • turvallinen pysyvyys jopa voimakkaassa tuulessa tappien ja kiinnitysköysien avulla
 • mahdollisuus ruuvata maahan
 • helppo liikuttaa pienen painon vuoksi
 • metalliset vetoketjut pitkäikäisyyteen
 • suojaa talvella kylmältä ja kesäisin sateelta
 • ihanteellinen tomaattien viljelyyn: paras ilmastointi, suojaa liialta sateelta
 • pakkassuojajärjestelmä, joka sopii erinomaisesti ruukkukasvien, kuten oleanteri- tai enkeli-trumpettien talvehtimiseen puutarhassa
 • kuusikulmainen pohja
Greenshelter M talviteltta 240x200cm teräsputki Ø25mm PVC

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: 240 x 200 cm (Øxk)
 • Paino: n. 12 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x kasvihuone (pystytyssetti)
 • 1 x pystytyssarja köysillä ja 24 tapilla
 • 1 x kuljetuslaukku
 • asennusohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Das Zelt ist sehr einfach aufzubauen und entspricht der Beschreibung! Ich habe es bestellt für meine Zitruspflanzen . Ich persönlich verwende dazu noch eine Gewächshausheizung mit minimaler Heizleistung um einen Frost zu verhindern und muss sagen die Pflanzen sehen nicht schlecht aus !

Teltta on erittäin helppo pystyttää ja vastaa kuvausta! Tilasin sen sitruskasveilleni. Henkilökohtaisesti käytän myös kasvihuonelämmitintä, jonka lämpöteho on minimaalinen pakkasen estämiseksi, ja täytyy sanoa, että kasvit eivät näytä huonoilta!

Verified tarkastelu

Artikel wie beschrieben. Das Zelt abe ich auf meine noch 1,20m hohen gekürzte Bananenstauden gestülpt. Weitere Pflanzen im Topf habe ich dazugestellt. Alles okay.

Kuvauksen mukainen kohde. Laitoin teltan 1,20 m korkeiden lyhennettyjen banaanipuideni päälle. Lisäsin lisää kasveja ruukkuihin. Kaikki hyvin.

Verified tarkastelu

habe es seit 3 Monaten in Verwendung. Bis jetzt funktioniert alles wunderbar. Meine Pflanzen fühlen sich wohl. Ich verwende einen Frostwächter mit zwischengeschalteten Thermostat als Wärmequelle. Das Zelt zu kaufen war die beste Entscheidung.

Olen käyttänyt sitä 3 kuukautta. Toistaiseksi kaikki toimii hyvin. Kasvini tuntuu hyvältä. Käytän lämmönlähteenä pakkasvahtia, jonka välissä on termostaatti. Teltan ostaminen oli paras päätös.

Verified tarkastelu

Einfacher schneller Aufbau. Sehr robust, hält die Wärme super.

Yksinkertainen nopea asennus. Erittäin tukeva, pitää lämmön erinomaisena.

Verified tarkastelu

Der Boden könnte Feuchtigkeit durch lassen, es bilden sich vom Kondenswasser große Pfützen.

Lattia voi päästää kosteutta läpi, kondensaatiosta muodostuu suuria lätäköitä.

Verified tarkastelu

Leider nicht ganz Wasserdicht. Über alle Reißverschlüsse dringt Regen ein. Und auch ein Zipper vom Reißverschluss unten war nicht dran.

Valitettavasti ei täysin vedenpitävä. Sade tunkeutuu kaikkien vetoketjujen läpi. Ja myös vetoketjua alla olevasta vetoketjusta ei ollut siellä.

Verified tarkastelu

Sehr zufrieden, entgegen schlechteren Bewertungen hat der Aufbau auch alleine gut funktioniert! Ein Punkt Abzug lediglich für das Metallkreuz in der Spitze, dieses ist sehr scharfkantig und ich habe vorbeugend ein Polster zwischen Kreuz und Zeltwand angebracht. Ansonsten ist das Zelt sehr stabil und sehr geräumig.

Erittäin tyytyväinen, toisin kuin huonommat arvostelut, rakenne toimi hyvin yksinään! Yksi piste vähennettiin vain yläosassa olevasta metallirististä, tämä on erittäin teräväreunainen ja sen estämiseksi laitoin ristin ja teltan seinän väliin pehmusteen. Muuten teltta on erittäin vakaa ja erittäin tilava.

Verified tarkastelu

Bin sehr zufrieden, Aufbau war auch nicht schwer, hat schon den ersten Frost und Starkregen hinter sich. Also meine Pflanzen sind geschützt und sieht auch noch gut aus. Auf jeden Fall von mir eine Kaufempfehlung

Olen erittäin tyytyväinen, ei ollut vaikea pystyttääkään, ensimmäinen pakkanen ja rankkasade on jo takana. Joten kasvini ovat suojattuja ja näyttävät edelleen hyviltä. Ehdottomasti ostosuositus minulta

Verified tarkastelu

Sehr schnelle Lieferung, Aufbauanleitung könnte verständlicher sein

Erittäin nopea toimitus, kokoamisohjeet voisivat olla selkeämmät

Verified tarkastelu

Verarbeitung gute Qualität, ordentliche Verschweißung, alle Teile aus Metall, sehr stabil. Aufbauanleitung könnte etwas besser sein, insbesondere der Hinweis das Gestänge in das Zelt zu bauen und die Füße dann von außen durch die Öffnungen im Zelt verbinden. Aufbau geht schnell, eine zweite Person ist hilfreich. Das Zelt bietet jede Menge Platz bei guter Wärmeleistung und guter Verarbeitung.

Hyvä laatutyö, oikea hitsaus, kaikki metalliosat, erittäin vakaa. Kokoamisohjeet voisivat olla hieman paremmat, varsinkin neuvo rakentaa tangot telttaan ja sitten liittää jalat ulkopuolelta teltassa olevien aukkojen kautta. Asennus on nopeaa, toinen henkilö on hyödyllinen. Teltta tarjoaa runsaasti tilaa, hyvä lämmöntuotto ja hyvä ammattitaito.

Verified tarkastelu

Zelt ist echt top ,für unsere eingepflanzte Palme,nur der versprochene Reißverschluss fehlt im Boden ! Schade....

Teltta on todella hieno, istutetulle palmullemme vain luvattu vetoketju puuttuu maasta! Sääli....

Verified tarkastelu

Positiv: Das Zelt ist einfach aufzubauen. Material scheint sehr robust. Mal schauen wie es den Winter übersteht. Negativ: Die Reisverschlüsse des Eingangs sind nicht gegen Regen z.B. mit einer Lasche geschützt. Bei Starkregen läuft durch die Ritzen viel Wasser in das Zelt.

Plussat: Teltta on helppo pystyttää. Materiaali näyttää erittäin tukevalta. Katsotaan kuinka se kestää talven. Negatiivinen: Sisäänkäynnin vetoketjut eivät ole suojattu sateelta, esimerkiksi läpällä. Kovalla sateella telttaan valuu paljon vettä halkeamien kautta.

Verified tarkastelu

Wurde bisher nur zusammengebaut um zu schauen ob alles ok ist. Macht aber einen guten und stabilen Eindruck und ist denke ich zum überwintern der Blumen gut geeignet. Habe es sogar nochmal bestellt weil eins doch für 2 Große Pflanzen zu klein ist.

Toistaiseksi se on vain koottu katsomaan, onko kaikki kunnossa. Mutta tekee hyvän ja vakaan vaikutelman ja mielestäni se sopii hyvin kukkien talvehtimiseen. Tilasin sen jopa uudelleen, koska toinen on liian pieni kahdelle suurelle kasveille.

Verified tarkastelu

Keine Bauanleitung dabei. Stäbe krumm. Schlechte Verarbeitung. Kompliziert im Zusammenbau.

Ei kokoamisohjeita mukana. tangot vinossa. Huono käsittely. Monimutkainen koota.

Verified tarkastelu

Leider kann ich nichts zur Wärmedämmung- Frostschutz etc. sagen- Durch eine völlig unzureichende Aufbauanleitung und einem Hinweis auf einen Link - der auch nicht weiterhilft - ist ein vernünftiger Aufbau nicht möglich - es erklärt sich nicht von selbst..... Ging zurück/ Schade

Ikävä kyllä en osaa sanoa mitään lämmöneristyksestä, pakkassuojasta tms. - täysin puutteellisten asennusohjeiden ja linkin linkin takia - mikä ei myöskään auta - järkevä kokoonpano ei ole mahdollista - se ei ole itse- selittävä..... Meni takaisin/ Sääli

Verified tarkastelu

Für den Preis ok

OK hintaan

Verified tarkastelu

ES war superschnell und leicht aufzubauen. Wie die Pflanzen darin den Winter überstehen bleibt abzuwarten.

Se oli supernopea ja helppo asentaa. Nähtäväksi jää, kuinka kasvit selviävät talvesta.

Verified tarkastelu

Der Aufbau war auch alleine gut zu schaffen. Alle meine sechs Zitonen- und Orangenbäumchen gingen hinein. Hoffe wenn es dann Frost gibt, daß alles gut geht und ich alle über den Winter bekomme. Sollte dies der Fall sein was ich hoffe und glaube, dann ärgern mich die 500 Euro die ich jedes Jahr an meine Gärtnerei fürs Überwintern gezahlt habe.

Kokoaminen oli helppo tehdä yksin. Kaikki kuusi sitruuna- ja appelsiinipuutani menivät sisään. Toivon, että pakkasella kaikki menee hyvin ja saan kaikki selviämään talvesta. Jos näin on, mitä toivon ja uskon, niin se 500 euroa, jonka maksoin lastenhuoneelleni joka vuosi talvesta, ärsyttää minua.

Verified tarkastelu

Vorweg : ich habe lange gesucht um etwas zu finden, wo ich meine selbstgezüchteteten Zitronen und Pepperonies über den Winter gut unter bzw. durch bringe und nicht im Haus hin und her rutschen muss. :-) Ich habe die kleine Variante gewählt, da ich nur ein kleines schnuckeliges Zelt wollte. ° Lieferung ging schnell, kam gut verpackt hier an ° Aufbau : ging zügig , allerdings sollte man (zumindest bis es auf 2-3 stäben steht) zu zweit sein ° leider war keine Aufbauanleitung dabei, es ist nicht schwierig, aber man muss dann trotzdem erstmal überlegen , ok wie funktioniert das jetzt !!! ° man kann es auf der Wiese aufstellen und mit Haken befestigen ° oder wie ich auf die Terasse stellen, siehe Fotos (allerdings sollte es ein geschütztes Plätzchen sein , falls der Wind mal kräftiger ist) ° Material - feste durchsichtige Plane - sehr gut ° Stangen stabil ° untergrund - ist stoff den man auch aufmachen kann zb. wenn man es auf die Wiese stellt sehr gutes Produkt, würde ich mir immer wieder zulegen

Ensinnäkin: Olen pitkään etsinyt jotain, jossa voisin säilyttää kotitekoisia sitruunoita ja pepperoneja talven yli eikä tarvitse liukua edestakaisin talossa. :-) Valitsin pienen version, koska halusin vain pienen, söpön teltan. ° Toimitus oli nopea, tuli perille hyvin pakattuna ° Kokoaminen: meni nopeasti, mutta pitäisi olla kaksi henkilöä (ainakin kunnes se seisoo 2-3 tikun päällä) ° valitettavasti ei ollut kokoamisohjeita, se ei ole vaikeaa, mutta sinun täytyy silti mieti ensin, ok, miten se nyt toimii!!! ° voit asettaa sen nurmikolle ja kiinnittää koukuilla ° tai kuten minä laittaa terassille, katso kuvat (mutta sen pitäisi olla suojainen paikka jos tuuli on voimakkaampi) ° materiaali - kiinteä läpinäkyvä pressu - erittäin hyvä ° pylväät vakaa ° maan alla - on materiaalia, joka voidaan myös avata, esim. jos laitat sen niitylle erittäin hyvän tuotteen, ostaisin sen uudestaan ja uudestaan

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja