Klarstein meets NUMAN

Nauti kotona kirkkaista soundeista

Rakastatko kokata ja leipoa lempikappaleitasi kuunnellen ja mukana laulaen?
Siinä tapauksessa meillä on jotain aivan erityistä sinulle: Klarstein tekee yhteistyötä NUMANin kanssa - HiFi-tuotteiden laatumerkin. Kaiuttimista radioiden kautta kompakteihin stereolaitteistoihin Klarstein ja Numan toimittavat sinulle nyt kaiken, mitä korvasi kaipaavat, ja voivat täyttää päiväsi täyteläisillä soundeilla.

Löydä uudet audiokategoriamme

Kaiuttimet

Oikeiden kaiutinten valinnan on syytä olla tarkoin pohdittu, sillä ne muodostavat määräävän äänikomponentin uusimpien lempikappaleidesi, livekonserttien tai ikivihreiden albumien kuuntelussa. Pidätkö enemmän kiinteästi asennettavista, massiivisista jalustakaiuttimista vai ovatko suosikkejasi pikemminkin hylly- ja keskikaiuttimet, jotka voit integroida joustavasti sisustukseesi? Oletko erityisen täyteläisten soundien ystävä? Siinä tapauksessa subwooferimme on juuri oikea valinta sinulle.

Kaiuttimet

HiFi- & kaiutinsetit

Haluaisitko, että kaikki olisi kuin yhdestä muotista - myös audiovarustuksesi osalta? Siinä tapauksessa: NUMAN tarjoaa sinulle hillityn eleganttia designia tarkalleen viilatulla ääniestetiikalla, joka täydentää optimaalisesti kaikki setin osaset ja tarjoaa joka tilaan harmonisen äänikokonaisuuden.

Setit

Radiot

Onko sen parempaa kuin nauttia aamun ensimmäinen kahvikupponen lämpimässä keittiössä istuen ja radiota kuunnellen... Oletko utelias kuulemaan, mitä uutta maailmalla on tapahtunut? Haluaisitko herätä paitsi ensimmäisten auringonsäteiden valoon, myös lempihittiesi sointuihin? Ei ongelmaa: NUMAN-radiomme ovat puristisen ulkonäkönsä ansiosta paitsi ehdoton design-kohokohta, ne myös pitävät sinulle tunnelmallista seuraa arjen keskellä.

Radiot

Kaiutinten lisävarusteet

Yksityiskohdat ratkaisevat: tukevasti ja äänioptimoidusti NUMAN-sarjamme kaiutinsuojukset, jalustat ja kaapelit onnistuvat tekemään musiikin ja kotiteatterin kuuntelukokemuksesta täydellistä systemaattisesti ja joustavasti.

Lisävarusteet
Ylös