Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta Musta

Drybest 2000 2G - ilmankuivain

Musta ilmankostutin
83,99 € sis. alv
väri:

Drybest 2000 2G - ilmankuivain

83,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Kompakti ilmankuivain ja ionisaattori, poistaa huoneilmasta liiallisen kosteuden ja pölyhiukkaset

Säästeliäs: virrankulutus vain 70 W

Parantaa huoneilmaa vaatehuoneissa, pienissä kylpyhuoneissa tai ruokakomeroissa

Tuotteen yksityiskohdat

Hengitä syvään: Klarstein Drybest 2000 2G ilmankuivain poistaa kostean, tunkkaisen huoneilman ja tekee hengittämisestä nautinnollista.

Sano hyvästit kostealle ilmalle ja kondensoituneelle vedelle. Toisen polven Klarstein Drybest 2000 ilmankuivain poistaa huoneilmasta entistä paremmin liiallisen kosteuden. Laite kerää ilmasta jopa 700 ml vettä päivässä 2 litran kokoiseen keräyssäiliöön. Drybest 2000 2G on varustettu Peltier-elementillä ja se on virrankulutukseltaan säästeliäs, sillä se kuluttaa vain 70 W sähköä. Myös laitteen käyttöääni on hiljainen. Laite työskentelee niin kauan kunnes sensori huomaa vesisäiliön olevan täynnä. Sitten laite sammuu automaattisesti. Heti kun keräyssäiliö on tyhjennetty, esim. kasteltu sillä huonekasvit, laite käynnistyy taas. Laite ilmoittaa kahdella LED-merkkivalolla siitä, onko laite käynnissä vai pitääkö vesisäiliö tyhjätä.

Klarsteinin Drybest 2000 2G ilmankuivain sopii erityisesti parantamaan huoneilmaa pienissä, huonosti tuuletettavissa huoneissa. Vaatehuoneet, kylpyhuoneet ja ruokakomerot ovat ilmankuivaimen aluetta. Laite poistaa ei-toivotun vesihöyryn ja auttaa ehkäisemään tai vähentämään veden kondensoitumista ja hometta. Ionisaattori raikastaa ilmaa entisestään sitomalla pölyhiukkaset ilmasta ja vähentämällä epämiellyttäviä hajuja.  Klarstein Drybest 2000 ilmankuivain sulautuu hillityn tyylikkään ulkonäkönsä ja pienten mittojensa ansiosta huomaamattomasti jokaiseen asuntoon tai työtilaan.

Paras huoneilma: Klarstein Drybest 2000 2G ilmankuivain poistaa liiallisen kosteuden ja auttaa parantamaan huoneilmaa.

Saatavilla olevat värit: musta, harmaa (tuotenro 10029871)

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Virtakytkin laitteen takana
 • Soveltuu käytettäväksi ilmankostuttimen kanssa tasaamaan huoneilmaa
 • Integroitu ionisaattori: sitoo pölyhiukkasia ja vähentää epämiellyttäviä hajuja
 • LED-käyttövalot: laite käynnissä, vesisäiliö täynnä
 • Sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä
 • Miellyttävä, kompakti design
 • Ilmankuivaimen teho: 700 ml/päivä
 • Vesisäiliön tilavuus: 2 litraa
 • Liukumattomat kumijalat
 • Virtalähde: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Drybest 2000 2G ilmankuivain ionisaattori 700 ml/d 70 W musta

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat: n. 24 x 36 x 12,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: n. 1860 g

Toimituskokonaisuus

 • 1 x laite
 • 1 x keräyssäiliö
 • 1 x verkkolaite
 • Käyttöohje (kielet: englanti, saksa, italia, ranska, espanja)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

89.99 €

Asiakaskokemukset

(13 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

In Bezug auf Design und Grösse ein tolles Gerät!
Jedoch für meinen Zweck nicht das richtige,
da der Verbrauch bei 100 Watt/Std. liegt.
Der Leistung steht für mich nicht im Verhältnis zu der Menge an Feuchtigkeit die in 24h aus der Luft gezogen wird.

Ich bin auf den DryFy 10 Kompressions-Luftentfeuchter umgestiegen. Dieser hat zwar einen höheren Verbrauch, zieht aber ein vielfaches an Feuchtigkeit aus der Luft.

Loistava laite muotoilultaan ja kooltaan! Ei kuitenkaan oikea käyttötarkoitukseeni, sillä kulutus on 100 wattia/tunti. valheita. Minulle suorituskyky ei ole verrannollinen kosteuden määrään, joka imeytyy ilmasta 24 tunnissa. Vaihdoin DryFy 10 -pakkauskuivaimeen. Vaikka tämä kuluttaa enemmän, se imee paljon enemmän kosteutta ulos ilmasta.

Verified tarkastelu

ist genau das , wofür es gedacht ist. habe es im schlafzimmer 18qm , dass ist aber auch die grenze. Leiser geht es glaube ich nicht mehr, einfach Top.

on juuri sitä, mihin se on tarkoitettu. Minulla on se 18 neliömetrin makuuhuoneessa, mutta se on myös raja. En usko, että se on hiljaisempaa, vain hienoa.

Verified tarkastelu

Für uns war es leider nicht das richtig Produkt.

Valitettavasti se ei ollut oikea tuote meille.

Verified tarkastelu

Das Gerät funktioniert einwandfrei und macht das was es soll.

Laite toimii täydellisesti ja tekee sen mitä pitääkin.

Verified tarkastelu

Sieht gut aus, bissen laut aber und für der Leistung bissen teuer.

Näyttää hyvältä, mutta hieman äänekkäältä ja vähän kallis suorituskyvylle.

Verified tarkastelu

Ich benutze den Entfeuchter in meinem Wohnzimmer (ca. 20m2), in dem ich zwangsläufig auch meine Wäsche trockne. Bisher ist die Luftfeuchtigkeit tatsächlich runter gegangen. Zuvor hatte ich ein Schimmel Problem und das Gerät hilft dabei tatsächlich aus. Man sollte kein Wunder erwarten, aber für den Preis ist das echt eine tolle Leistung.

Käytän ilmankuivaajaa olohuoneessani (n. 20m2), jossa kuivaan väistämättä myös pyykkiäni. Toistaiseksi kosteus on todellakin laskenut. Minulla oli aiemmin homeongelma ja laite todella auttaa siihen. Älä odota ihmeitä, mutta hintaansa nähden se on todella loistava suoritus.

Verified tarkastelu

Top Qualität für das Geld weiter empfehlenswert für kleine Räume top

Huippulaatua rahalle suositellaan edelleen pieniin huoneisiin

Verified tarkastelu

Funktioniert wunderbar.

Toimii hyvin.

Verified tarkastelu

Das Gerät läuft leise und entzieht der Luft die Feuchtigkeit. Sehr zu empfehlen!

Laite toimii hiljaa ja poistaa kosteuden ilmasta. Suosittelemme!

Verified tarkastelu

Davor hatte ich immer Beutel gekauft, um die Feuchtigkeit aus dem Zimmer zu ziehen. Trotzdessen hatten wir weiterhin Schimmel. Ich bin auf die elektrische Variante umgestiegen und bin zufrieden. Ich merke keinen Schimmel an den Wänden. Zudem muss ich sagen, dass meine gekauften Beutel das Budget dieses Gerätes schon überstiegen haben. Ich sehe den elektrischen Luftentfeuchter als wesentlich günstiger an. Er sieht auch schöner im Raum aus als die Plastikklötze auf dem Boden.

Ennen sitä ostin aina pusseja vetääkseni kosteuden pois huoneesta. Tästä huolimatta meillä oli silti hometta. Vaihdoin sähköiseen versioon ja olen tyytyväinen. En huomannut hometta seinissä. Minun on myös sanottava, että ostamani laukut ovat jo ylittäneet tämän laitteen budjetin. Mielestäni sähköinen ilmankuivain on paljon halvempi. Se näyttää myös mukavammalta huoneessa kuin muoviharkot lattialla.

Verified tarkastelu

Für kleinere Räume gut geeignet. Vom Geräuschpegel her auch nicht lauter als ein kleines Gerät mit 20 W. Schönes Produkt!

Sopii hyvin pienempiin huoneisiin. Myöskään melutaso ei ole kovempi kuin pienessä 20 W laitteessa. Hieno tuote!

Verified tarkastelu

Die Lieferung erfolgte zügig und die Ware kam unbeschädigt bei mir an. Im Lieferumfang enthalten waren ein Luftentfeuchter in dunkelgrau und das Netzkabel. Um das Gerät mit Strom zu versorgen muss man das Netzkabel an den Luftentfeuchter anschließen. Der Luftentfeuchter sieht optisch erstaunlich gut aus und hat eine schicke Beleuchtung. Vorne sieht man an der Anzeige, was gerade in Betrieb ist. Wenn er zu voll ist, dann wird das auch angezeigt. Zusätzlich kann man auf der Vorderseite unten eine Skala sehen, wie voll der Behälter ist. Entleeren kann man den Wasserbehälter auf der Rückseite. Dazu nimmt man das Gerät vorher vom Strom und zieht dann den Behälter auf der Rückseite unten raus. Dann nimmt man den Deckel ab und entleert den Behälter. Danach den Deckel wieder rauf machen und den Behälter wieder reinschieben und den An/Aus-Schalter auf der Rückseite oben betätigen. Man kann das Gerät leicht transportieren da es nicht viel wiegt und auf der Rückseite auch eine praktische Griffmulde eingearbeitet ist. Luftentfeuchter sind sehr gut, wenn man wie ich, feuchte Wäsche in der Wohnung aufhängt. Feuchte Luft kann zu Schimmel in der Wohnung führen und somit zu Erkrankungen der Atemwege. Auch in der kalten Jahreszeit, habe ich ein tropisches Klima in der Wohnung, durch die Heizung und die feuchte Wäsche. Da hilft so ein Entfeuchter wirklich sehr gut, um wieder gute Luft in der Wohnung zu haben. Lüften reicht oft nicht aus, gerade wenn es draußen auch feucht ist. Ich empfehle den Luftentfeuchter sehr gerne weiter. Das Preisleistungsverhältnis ist in Ordnung bei einem Gerät mit 70 Watt und 700 ml Flüssigkeitsaufnahme. Gerne gebe ich volle Punktzahl da ich sehr zufrieden mit dem Gerät bin.

Toimitus oli nopea ja tavara saapui ehjänä perille. Toimitukseen sisältyi tummanharmaa ilmankuivain ja virtajohto. Laitteen virran saamiseksi sinun on kytkettävä virtajohto ilmankuivaajaan. Ilmankuivain näyttää visuaalisesti upealta ja siinä on tyylikäs valaistus. Etuosan näyttö näyttää, mikä on tällä hetkellä toiminnassa. Jos se on liian täynnä, se näkyy myös. Lisäksi näet etupuolella alta asteikon, kuinka täynnä säiliö on. Voit tyhjentää takana olevan vesisäiliön. Voit tehdä tämän irrottamalla ensin laitteen virtalähteestä ja vedä sitten ulos alla olevasta takaosasta. Poista sitten kansi ja tyhjennä säiliö. Laita sitten kansi takaisin ja liu'uta säiliö takaisin sisään ja paina päälle/pois-kytkintä takana ylhäällä. Laitetta on helppo kuljettaa, koska se ei paina paljon ja takana on myös käytännöllinen upotettu ote. Ilmankuivaajat ovat erittäin hyviä, jos, kuten minä, ripustat kosteaa pyykkiä asuntoon. Kostea ilma voi aiheuttaa hometta kotona ja siten hengityselinsairauksia. Kylmänä vuodenaikanakin asunnossani on trooppinen ilmasto lämmityksen ja kostean pyykin takia. Ilmankuivain todella auttaa saamaan asuntoon taas hyvän ilman. Tuuletus ei useinkaan riitä, varsinkin kun ulkona on kosteaa. Suosittelen lämpimästi ilmankuivaajaa. Hinta-laatusuhde on kohdallaan laitteelle, jonka teho on 70 wattia ja nestetilavuus 700 ml. Annan mielelläni täydet pisteet, koska olen erittäin tyytyväinen laitteeseen.

Verified tarkastelu

BUON GIORNO, VORREI CHIEDERE SE POTREBBE ANDAR BENE PER UNA STANZA DA LETTO DI CIRCA 20 MQ E SE POTRà ESSERE UTILIZZATO ANCHE DI NOTTE? QUANTO RUMOROSO è? E' DOTATO DI MOTORE A COMPRESSORE?

HYVÄ PÄIVÄ, HALUAISIN KYSYMYKSI, SOVELTOIKO SE NIN 20 neliömetrin MAkuuhuoneeseen JA VOIKO MYÖS YÖKÄYTTÖÄ? KUINKA ÄÄNÄÄ se on? ONKO SE VARUSTETTU KOMPRESSORIMOOTTORILLA?

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja