14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Induktiokeittolevy – testi ja opas

Induktiokeittolevyt ovat varmasti nopein ja mukavin tapa kokkaamiseen ja maukkaiden ruokalajien valmistamiseen kotona. Klarsteinilta löydät induktiokeittolevyt erilaisissa kokovaihtoehdoissa, integroitaviksi, vapaasti sijoitettaviksi tai retkeilykäyttöön. Suuressa osto-oppaassamme esittelemme sinulle erilaisia malleja, valotamme hyviä ja huonoja puolia sekä autamme sinua löytämään ihanteellisen keittolevyn juuri omiin tarpeisiisi.

Induktiokeittolevyt: toimintojen vertailu

Oikean induktiokeittolevyn valinta on ratkaiseva seikka tehokkaan ja mukavan ruoanlaittokokemuksen luomisessa. Valinnassa tulisi kiinnittää huomiota sellaisiin tekijöihin kuin keittoalueiden lukumäärä, keittolevyn koko ja yksittäisten keittoalueiden teho, jotta yksilölliset tarpeet ja ruoanlaittotavat tulevat täytetyiksi. Lisätoiminnot, kuten ajastin, kosketusohjaus ja turvallisuusominaisuudet, voivat myös auttaa päätöksenteossa, kun valitsee sopivaa induktiokeittolevyä omaan keittiöönsä. Myös retkeilyn saralla tai muissa paikoissa induktiokeittolevy voi osoittautua hyödylliseksi. Kytke vain pistoke kiinni ja laita ruokaa missä vain. Näytämme sinulle, miten voit tehdä parhaan päätöksen.

Klarstein induktiokeittolevy kahdella keittoalueella

Delicatessa Slim musta

Tuotevinkki

Delicatessa Slim musta

Kaksilevyinen Delicatessa-induktiokeittolevy on helppokäyttöinen ja tuo monia etuja mukanaan!

 • 3500 watin teho
 • Joustava keittoalue ja tehotoiminto
 • Intuitiivinen, turvallinen käyttö
Induktiokeittolevyihin

Induktiokeittolevyt kahdella keittoalueella soveltuvat optimaalisesti pieniin, 1 - 3 hengen talouksiin. Induktiokeittolevyt tuovat mukanaan voimakasta tehoa, ne on helppo puhdistaa ja ne tarjoavat maksimaalista joustoa kokkailuun joustavan keittoalueen ansiosta. Siten voit käyttää suurtakin pataa kahden pienen kattilan sijasta. Lisätoimintoja ovat lapsilukko, kattilan tunnistus ja ajastustoiminto.

  Edut:​

 • Ihanteellinen pieniin talouksiin
 • Nopeaa ja intuitiivista ruoanlaittoa

  Haitat:​

 • Ei sovellu suuriin talouksiin tai ruokalajeille, jotka vaativat enemmän kuin kaksi kattilaa.

Klarstein-induktiokeittolevy yhdellä keittoalueella

VariCook Single -induktiokeittolevy

Tuotevinkki

VariCook Single -induktiokeittolevy

Yhdellä keittoalueella varustetun VariCook-induktiokeittolevyn voi sijoittaa kaikkialle, ja sitä on erittäin helppo käyttää.

 • Energiaa säästävä
 • LED-näytöllä
 • Ajastimella
Tuotteeseen

Yhdellä keittoalueella varustettu induktioliesitaso on erittäin käytännöllinen yhden hengen talouksiin. Sitä voi käyttää intuitiivisesti ja todella helposti, siinä on sisäänrakennettu ajastin, ja se on jopa 1800 watillaan erittäin tehokas. Koska sitä ei tarvitse integroida kalusteeseen, sen voi ottaa mukaan minne tahansa.

  Edut:​

 • Käytännöllinen ja kompakti
 • Helppo käyttää
 • Verrattain edullinen

  Haitat:​

 • Soveltuu vain yhdelle kattilalle

Induktiokeittolevy 80 cm

Delicatessa 77 Hybrid Prime

Tuotevinkki

Delicatessa 77 Hybrid Prime

Tämä induktioliesi tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia Induktiokeittolevy 80 cm:n leveydellä tarjoaa yhteensä neljä keittoaluetta, joita voi käyttää vaihtelevasti

 • Joustavat alueet
 • Kokonaisteho 7000 W
 • Touch to Slide -ohjaus
Tuotteeseen

Induktiokeittolevyt 80 cm:n leveydellä ovat todellisia monitaitureita. Monilla keittoalueilla, helppokäyttöisyydellä ja Thermo Boost -toiminnolla ruoanlaitto nousee aivan uudelle tasolle. Integroitavat induktiokeittolevyt tarjoavat suurinta turvallisuutta ja mukavuutta erilaisilla toiminnoilla, kuten ajastimella, lapsilukolla, jälkilämmön hyödyntämisellä ja monella muulla.

  Edut:​

 • Suurta joustoa ruoanlaittoon
 • Maksimaalista tilaa useille kattiloille
 • Monia toimintoja ja uusinta tekniikkaa

  Haitat:​

 • Verrattain kallis
 • Suhteellisen suuri

Induktiokeittolevy retkeilyyn

VariCook Slim induktiokeittolevy kahdella keittoalueella

Tuotevinkki

VariCook Slim induktiokeittolevy kahdella keittoalueella

Kompakti, käytännöllinen ja tehokas: tämä retkeilyyn suunniteltu induktiokeittolevy on aina käyttövalmis.

 • Kompaktit mitat
 • Yksinkertainen käyttö
 • 2 keittoaluetta
Tuotteeseen

Retkeillessä ei aina tarvitse välttämättä käyttää hiiligrilliä tai kaasuliettä. Retkeilyyn suunnitelluilla induktiokeittolevyillä loman ruokalista nousee aivan uudelle tasolle. Voimakas 3500 watin teho huolehtii siitä, että kahdella keittoalueella voi aina taikoa jotain maukasta.

  Edut:​

 • Kompaktit mitat
 • Helppo käyttää
 • Kaikkialla käyttövalmis

  Haitat:​

 • Ei joustavia keittoalueita

Induktiokeittolevyt vertailussa

Delicatessa Slim VariCook Single induktiokeittolevy Delicatessa 77 Hybrid Prime induktiokeittolevy VariCook Slim induktiokeittolevy kahdella keittoalueella
Keittoalueet 2 1 4 2
Teho 3500 Watt 1800 Watt 7000 Watt 3500 Watt
Mitat 29 x 5,5 x 52 cm 29,5 x 7 x 36 cm 80 x 5,5 x 52 cm 60 x 7 x 36 cm
Paino 4,6 kg 1,7 kg 12 kg 5,2 kg
Materiaali keraaminen keraaminen keraaminen keraaminen
Erityisominaisuudet - kosketuspaneeli
- ajastin 99 minuuttiin asti
- huipputeho-, grillaus- ja lämpimänäpitotoiminnot
- ajastustoiminto automaattiselle sammutukselle - 0:01 - 3:00 tuntia
- erilaiset tehoportaat
- LED-näyttö
- ajastin säädettävissä 99 minuuttiin asti
- säästötoiminto: keittoalueen tehoa alennetaan automaattisesti ylikuormituksen estämiseksi
- joustava alue: 39,5 x 19 cm
- automaattinen kattilan tunnistus
- erilaiset tehoportaat
- ajastustoiminto automaattiselle sammutukselle: 1 - 180 minuuttia

Oikean induktiokeittolevyn osto

Nyt kun olet tutustunut erilaisiin mahdollisuuksiin, haluamme seuraavaksi tarjota vielä viisi kysymystä, joihin sinun pitäisi vastata ihanteellisen induktiokeittolevyn valinnan yhteydessä:

  • 1. Miten monia keittoalueita tarvitsen kokkaustottumuksiini ja keittiöni tilaan sopien?
  • 2. Minkä kokoinen induktiokeittolevyn tulisi olla, jotta voin hyödyntää omistamiani ruoanlaittoastioita optimaalisesti?
  • 3. Millainen teho yksittäisillä keittoalueilla on, ja vastaako se vaatimuksiani nopean lämmittämisen ja täsmällisen lämpötilansäädön osalta?
  • 4. Mitkä lisätoiminnot, kuten ajastin, kosketusohjaus tai turvallisuusominaisuudet, ovat minulle niin tärkeitä, että niiden tulee sisältyä induktiokeittolevyni varustukseen?
  • 5. Sopiiko valittu induktiokeittolevy budjettiini ja tarjoaako se hyvän hinta-laatusuhteen muihin markkinoilla oleviin malleihin verrattuna?

Induktioliesi uunilla

Induktioliesi ja uuni sopivalla muotoilulla ja voimakkaalla teholla? Sekään ei ole minkäänlainen ongelma. Usein on tarjolla malleja valmiina settinä. Kuten meidän integroitava Gusteau Delicatessa -uunisettimme. Siten voit sovittaa kaiken yhteen uuden keittiön suunnitelussa ja luoda yhtenäisen ja sopusointuisen sisustuksen.

Usein kysyttyä

Valinta induktiokeittolevyn ja keraamisen keittolevyn välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja vaatimuksista. Induktioliedet tarjoavat nopeampia esilämmitysaikoja, täsmällistä lämpötilansäätöä ja suurempaa energiatehokkuutta, kun taas keraamiset liedet tarjoavat laajempaa yhteensopivuutta keittoastioiden kanssa. Päätös tulisi tehdä yksilöllisiin tarpeisiin, turvallisuusvaatimuksiin ja budjettiin perustuen.

Induktiokeittolevyllä saa käyttää ainoastaan magneettisista materiaaleista, kuten valuraudasta tai ruostumattomasta teräksestä, valmistettuja pannuja ja kattiloita, joissa on magneettinen pohja. Muut materiaalit, kuten alumiini, kupari tai lasi eivät sovellu induktioliedellä käytettäviksi, koska ne eivät ole riittävän magneettisia hyödyntääkseen sähkömagneettista induktiota. Sen vuoksi induktioliedellä ei pitäisi käyttää sellaisia materiaaleja kuin posliini ja keramiikka eikä myöskään sellaisia astioita, joissa ei ole magneettinen pohja. On tärkeää, että keittoastiat on merkitty induktioliedelle sopivalla merkinnällä, jotta voidaan varmistaa, että ne soveltuvat käytettäviksi kyseisellä liesityypillä.

Kyllä, kattila voi olla pienempi kuin induktiokeittoalue. Se voi kuitenkin johtaa lämmön epätasaiseen jakautumiseen. On suositeltavaa valita kattila, jonka halkaisija sopii keittoalueen kokoon lämmön tehokkaan siirtymisen mahdollistamiseksi.

Selvittääksesi, onko pannu induktiolle sopiva, voit suorittaa seuraavan toimenpiteen: kokeile, onko pannussa magneettinen pohja - magneetin pitäisi kiinnittyä siihen. Kiinnitä huomiota valmistajan ohjeisiin tai pakkauksen symboleihin, jotka kertovat sopivuudesta induktioliedelle. Voit suorittaa myös lyhyen testin induktioliedellä nähdäksesi, lämpeneekö pannu tasaisesti ja nopeasti.

Induktiokeittolevy toimii sähkömagneettisella induktiolla. Se synnyttää voimakkaan magneettisen kentän, joka aktivoi metalliset keittoalueet. Kun keittoalueelle asetetaan kattila, jossa on magneettinen pohja, magneettisen vaihtovirran avulla kattilan pohjaan syntyy pyörrevirtauksia, jotka lämmittävät sen. Keittolevy itsessään pysyy samalla suhteellisen viileänä.

Induktiokeittolevyn puhdistusta varten tulee ensinnäkin odottaa, että keittolevy on jäähtynyt. Sen jälkeen voit käyttää mietoa puhdistusainetta ja pehmeää liinaa epäpuhtauksien ja rasvaroiskeiden poistamiseen. Kiinnitä huomiota siihen, että vältät hankaavien puhdistusaineiden tai naarmuttavien sienten käyttämistä estääksesi naarmujen syntymisen levyn pintaan.

Omavarainen induktiokeittolevy tarkoittaa, että se on itsenäinen eikä ole tarkoitettu erilliseen uuniin yhdistettäväksi. Omavaraisessa induktiokeittolevyssä on pääsääntöisesti integroidut ohjauselementit, ja sitä voidaan käyttää muista laitteista riippumattomasti. Ne tarjoavat joustavuutta sijoittelussa ja mahdollistavat erilaisten keittoalueiden ja toimintojen käyttämisen yksilöllisesti.

Ylös