14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus
klarstein about us

Opi lisää Klarsteinista

Keitä me olemme: Klarstein made in Germany

Klarstein on perustettu Berliinissä 2008, ja Klarsteinin taakse kätkeytyy kansainvälistä tiimityöskentelyä, jonka painopiste on luotettavissa kotitaloustuotteissa ja modernin asumisen tuotteissa, jotka tekevät arkisista hetkistä kotona neljän seinän sisällä erityisen mukavia.
Meille Klarsteinilla on ykkössijalla autenttisuus, luotettavuus ja innostus omia tuotteitamme kohtaan. Vakaumuksenamme on välittää nämä ominaisuudet asiakkaillemme.

Mitä teemme: Klarstein-tuotteet

Suunnittelemme tuotteita, jotka seuraavat päivääsi aamukahvista illalliskutsuihin asti ja istuvat kotiarkeesi saumattomasti ja arkeasi tukien.
Mitä sitten arkeesi toivotkaan - liikunnan iloa, kotitoimiston, siivousintoa, hauskaa ruoanlaittoa tai rentoutusta ja viihdettä olohuoneessa, monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa sinulle aina sopivaa tukea.

Filosofiamme: Klarstein-laatu

Hyvä laatu, intuitiivinen design ja luotettava käytännöllisyys ovat meille berliiniläisenä merkkinä erityisen tärkeitä.
Lähes kaikki tuotemuotoilusta ja teknisistä konsepteista aina myyntiin asti on peräisin omasta talostamme. Mikä on motiivimme?
Rakastamme omia tuotesankareitamme ja hyödynnämme samalla maailmanlaajuisia trendejä ja kaikkea asiakkaidemme antamaa palautetta taataksemme valikoimamme jatkuvan puntaroinnin, optimoinnin ja laajentamisen.

Klarstein x Berlin Brands Group

Klarstein on Berlin Brands Groupin merkki, ja se on kasvanut tähän päivään mennessä kansainväliseksi menestykseksi - ei vähiten BBG:n 70 markkinointiasiantuntijan, 100 maailmanlaajuisen markkinointikanavan ja kolmen miljoonan kuukausittaisen kaupassa vierailijan ansiosta.
Oletko itse jonkin tuotemerkin omistaja ja haluaisit myydä sitä tehokkaasti?
Ota meihin siinä tapauksessa heti yhteyttä.

Ylös