Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen

Iceblock ilmastointilaite

liikuteltava ilmastointilaite Valkoinen
581,99 € sis. alv

Iceblock ilmastointilaite

581,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

3 in 1 -ilmastointilaite: viilennys, kuivaus ja tuuletus

tehot: viilennin 12 000 BTU/3,5 kW:n teholla ja maksimiilmankierto 400 m³/h

tehokas: 35–59 m²:n tilojen viilennin

Tuotteen yksityiskohdat

Tervetullutta viilennystä kuumina kesäpäivinä: Klarsteinin Iceblock 3-in-1-ilmastointilaite vakuuttaa monilla toiminnoillaan, suurilla tehoillaan ja siirrettävyydellään.

Klarstein Iceblock siirrettävä ilmastointilaite tuo 3-in-1-tehokkuudellaan ilmastointia, tuuletusta ja ilmankostuttamista kesällä asuin- tai työtiloihin. Ilmastointilaitteena se jäähdyttää 35–59 m²:n sisätilat kuumina päivinä miellyttäviin lämpötiloihin 16–30 °C. Kolmella tehotasolla ja jopa 400 m³:n ilmankierrolla tunnissa, integroitu puhallin jakaa jäähdytetyn ilman koko huoneeseen. Kosteudenpoistotoiminto toimii teholla 1,2 l/h ja tuo trooppisen kaltaisen ilman. Voimakkaan 12 000 BTU:n tai 3,5 kW:n jäähdytystehon ansiosta A-energiatehokkuusluokassa Klarstein Iceblock 3-in-1 -ilmastointilaite on myös jatkuvassa käytössä miellyttävän säästeliäs ja ympäristöystävällinen.

Monipuolista ilmanviilennintä ohjataan manuaalisesti selkeästä käyttöpaneelista tai kätevästi mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Aktivoitava tuuletusaukon oskillointi tai jopa 24 tunnin ajaksi ohjelmoitava sammutus-/käynnistysajastin laajentavat Iceblock-ilmastointilaitetta hyödyllisillä toiminnoilla. Klarstein Iceblock ilmastointijärjestelmän mukana toimitetaan tiivistesetit liuku- ja kippi-ikkunoille, jotta laitteen voi ottaa nopeasti käyttöön. Ilmaletku, joka voidaan vetää ulos 1,5 metrin pituuteen ja tasaisesti kulkevat pyörät helpottavat paikan valintaa ja laitteen siirtämistä.

Nauti viileästä kesästä: siirrettävä Klarstein Iceblock -ilmastointilaitteen kanssa kuumuus ei ole ongelma asuin- ja työtiloissa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • nimellisteho: 1350 W
 • jäähdytysteho: 12 000 BTU/3,5 kW
 • maksimi-ilmankierto: 400 m³/h
 • säädettävä tuuletusnopeus: hidas, keskitaso, nopea
 • asteittain säädettävä lämpötila alueella 16–30 °C
 • erikseen kytkettävä tuuletuksen oskillointi
 • vaikutusalue: n. 35–59 m²
 • 24 tunnin ajastin säädettävissä tunnin portaissa
 • maksimi kosteudenpoiston teho: 1,2 l/h
 • käyttöääni min.: 52 dB
 • käyttöääni max.: 65 dB
 • virtakytkin laitteessa ja kaukosäätimessä
 • kylmäaine: R290
 • kaukosäätimen paristot: 2 x AAA (sisältyy toimitukseen)
 • käyttöjännite: 220–240 V~ / 50 Hz
Iceblock ilmastointilaite 3-in-1 12.000 BTU/3,5 kW 400 m³/h max. valkoinen

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 42 x 74,5 x 35 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • poistoputken maksimipituus: n. 1,5 m
 • verkkojohdon pituus: n. 1,8 m
 • paino: n. 32 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x ilmastointilaite
 • 1 x kaukosäädin (sis. paristot)
 • 1 x ikkunatiivistesetti liukuikkunoille
 • 1 x ikkunatiivistesetti kippi-ikkunoille
 • 1 x poistoputki
 • käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää

682.99 €

Asiakaskokemukset

(34 Arvostelut) Lisää arvostelusi

Asiakasarvioita Suomesta

Verified tarkastelu

Kaikki on hienoa, parasta laatua, pitää mitä lupaa. Voidaan suositella

Verified tarkastelu

Olemme jo ostaneet useita tuulettimia tältä merkiltä, ja tähän mennessä kaikki on aina toiminut hyvin.
Laite ostettiin lahjaksi isälleni, ja se on läpäissyt ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan, mitä kesä tuo tullessaan.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Wir haben eine Dachgeschosswohnung, die im Sommer schon mal über 30 Grad hat. Die Klimaanlage habe ich für Wohnraum und Küche bestellt. War zuerst skeptisch, da wir bis zur Decke ca. 6m an Höhe haben und der Raum über 50 qm ist..aber sie kühlt trotzdem ganz gut. Durch den hohen Raum bekommen wir natürlich keine 20 Grad, aber es ist sehr angenehm mit 24/25 Grad. Von der Lautstärke her ist es auch ok, ist jetzt nicht lauter wie unser Trockner, der in der Küche steht, den wir gewohnt sind von der Lautstärke her. Wir sind auf jeden Fall froh, dass wir sie haben, besonders an heißen, unerträglichen Tagen:-))

Meillä on ullakkohuoneisto, jossa on kesällä joskus yli 30 astetta. Tilasin ilmastoinnin olohuoneeseen ja keittiöön. Olin aluksi skeptinen, koska meillä on noin 6 metriä kattoon ja huone on yli 50 neliömetriä.. mutta silti se viilentää melko hyvin. Korkeasta huoneesta johtuen meillä ei tietenkään tule 20 astetta, mutta 24/25 asteessa on erittäin mukavaa. Se on myös ok äänenvoimakkuuden suhteen, se ei ole kovempi kuin keittiössä oleva kuivausrumpu, johon olemme tottuneet äänenvoimakkuuden suhteen. Olemme todella iloisia, että meillä on niitä, varsinkin kuumina, sietämättöminä päivinä :-))

Verified tarkastelu

Wir haben die Klimaanlage für meine Mutter gekauft. Sie hat sie im Wohnzimmer mit geöffneter Balkontür. Und die kühlt wunderbar das ganze Zimmer angenehm runter. Nicht zu laut. Gut einstellbar. Absolute Kaufempfehlung.

Ostimme ilmastointilaitteen äidilleni. Hänellä on ne olohuoneessa parvekkeen ovi auki. Ja se viilentää miellyttävästi koko huoneen. Ei liian kovaa. Hyvin säädettävä. Ehdoton ostosuositus.

Verified tarkastelu

Preis/Leistung top!!!

Hinta/suorituskyky huippu!!!

Verified tarkastelu

Tolles Gerät, einfaches aufbauen Etwas laut

Upea laite, helppo asentaa Hieman meluisa

Verified tarkastelu

Die Anlage steht bei uns zur Unterstützung der Fussboden Kühlung im Homeoffice OG. Und kühlt diesen auch anstandslos runter. Ich schließe mich der Bewertung an und zweifle die Raumangaben der Kühlleistung etwas an. Gerät, Schlauch - alles ok, Fensterdichtung passte nicht bei unseren Bodentiefen und den Fensterbacken. Wir haben ein Tuch das unser Fenster geöffnet abdeckt. Fernbedienung und App sind nett aber für uns uninteressant. Nun zum negativen: Nach einigen Tagen leuchtete die FULL Leuchte auf. Wasser abgelassen - es tröpfelte etwas aber viel kam nicht und leuchte ging nicht mehr aus. Anlage lief dann noch 3 Monate. Plötzlich flog Sicherung und FI raus. Anlage war heiss und kühlte nicht mehr. Nach dem Abkühlen neuer Versuch. Kompressor geht an aber keine Kühlung und Lüftung. Die Abwicklung über den Kundendienst hier bei Amazon lief allerdings reibungslos. Defektes Gerät eingepackt und nach einer Woche kam der Austausch / Reparatur. Mal sehen wie es hiermit läuft...

Järjestelmä on mukanamme tukemassa kotitoimiston yläkerroksen lattiajäähdytystä. Ja viilentää sitä epäröimättä. Olen samaa mieltä arvion kanssa ja epäilen huoneen jäähdytystehoa koskevia tietoja. Laite, letku - kaikki ok, ikkunan tiiviste ei sopinut meidän lattiasyvyyksiemme ja ikkunanpuitteihimme. Meillä on lakana, joka peittää ikkunamme, kun se on auki. Kaukosäädin ja sovellus ovat mukavia, mutta meille ei kiinnosta. Nyt negatiivinen: muutaman päivän kuluttua FULL-valo syttyi. Vesi valui pois - vähän tippui, mutta ei paljoa tullut eikä valo enää sammunut. Järjestelmä toimi sitten vielä 3 kuukautta. Yhtäkkiä sulake ja FI lensivät ulos. Järjestelmä oli kuuma eikä enää jäähdytetty. Yritä uudelleen jäähtymisen jälkeen. Kompressori käynnistyy, mutta ei jäähdytystä ja ilmanvaihtoa. Asiakaspalvelun käsittely täällä Amazonissa sujui kuitenkin sujuvasti. Viallinen laite pakattu ja viikon kuluttua tuli vaihto/korjaus. Katsotaan kuinka tässä käy...

Verified tarkastelu

Die Klimaanlage kühlt gut und ist der Bedienung einfach. Leider waren das Zubehör, um den Schlauch am Fenster zu befestigen defekt, das Klett hält nicht und die Installation ist nicht so einfach wie beschrieben. Der Hersteller meldete sich bis heute nicht zu meinen Beschwerden.

Ilmastointi jäähdyttää hyvin ja on helppokäyttöinen. Valitettavasti tarvikkeet letkun kiinnittämiseksi ikkunaan olivat viallisia, tarranauha ei pidä eikä asennus ole niin helppoa kuin kuvattiin. Valmistaja ei ole tähän mennessä vastannut valituksiini.

Verified tarkastelu

Ausgangssituation: ca. 20m² Büro das in einem ehemaligen Ladengeschäft mit Schaufenstern durchgehend auf Süd- und Westseite bestückt ist. Was ich beim Umzug nicht bedacht hatte: Kein Fenster zum Öffnen und ab 11:00 Uhr Sonneneinstrahlung. Das mobile Gerät auspacken, hinstellen und funktioniert: ja - aber... Lüftungsschlauch bedeutet, dass die Warmluft trotzem irgendwie weg muss und Fenster ist nicht. Die Lösung war ein 15cm-Loch in der neuen Leichtbauwand, viele Rohre und einiges an Bastelarbeit und schon passt es. Die Kopplung zwischen App und Klimagerät hat bei mir leider nicht funktioniert. Vielleicht probier ich das später nochmal. Bei Sonneneinstrahlung habe ich ohne das Gerät (Außentemperatur 18 Grad) hier schnell 28 Grad. Selbst wenn ich nur auf 26 Grad herunter kühle geht das sehr schnell und die Luft ist nicht mehr drückend. Bin letztlich voll zufrieden.

Lähtötilanne: n. 20m² toimisto entisessä myymälässä, jossa näyteikkunat kauttaaltaan etelä- ja länsipuolella. Mitä en ollut ajatellut muuttaessani: ei ikkunaa auki ja aurinko paistaa klo 11.00 alkaen. Pura mobiililaite pakkauksestaan, laita alas ja toimii: kyllä - mutta... tuuletusletku tarkoittaa, että lämpimän ilman on silti mentävä jotenkin eikä ikkunaa ole. Ratkaisuna oli 15cm reikä uuteen kevytseinään, paljon putkia ja vähän käsityötä ja se sopii. Valitettavasti sovelluksen ja ilmastointilaitteen välinen kytkentä ei toiminut minulla. Ehkä yritän myöhemmin uudelleen. Kun aurinko paistaa, ilman laitetta (ulkolämpötila 18 astetta), minulla on täällä nopeasti 28 astetta. Vaikka jäähdyn vain 26 asteeseen, se tapahtuu hyvin nopeasti eikä ilma ole enää ahdistava. Loppujen lopuksi olen täysin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Sehr gutes Gerät. Würde ich nochmal kaufen und es kam auch sehr schnell an.

Erittäin hyvä laite. Ostaisin uudestaan ja tuli todella nopeasti.

Verified tarkastelu

Einziges Manko ist die Lautstärke dieser Geräte allgemein. Bei mir kam hinzu, dass Irgendetwas im Gerät vibriert und zu klappern beginnt im Betrieb. Nicht immer aber wiederkehrend. dann wird es richtig unangenehm. Ich konnte das weitestgehend beheben durch Abstützen des Abluftschlauches und Entfernen der hinteren Abdeckung. Dadurch verspannt sich das Gehäuse scheinbar nicht mehr so, was die Vibrationen auslöst. Die App funktioniert gut, wenn man online eine Bedienungsanleitung findet wie das Gerät zu koppeln ist! Die Info wird nicht mitgeliefert.

Ainoa haittapuoli on näiden laitteiden äänenvoimakkuus yleensä. Lisäksi jokin laitteessa tärisee ja alkaa kolisea käytön aikana. Ei aina, mutta toistuvasti. silloin se tuntuu todella epämukavalta. Pystyin korjaamaan tämän lähinnä tukemalla poistoletkua ja poistamalla takakannen. Tämän seurauksena kotelo ei näytä jännittyvän niin paljon, mikä laukaisee tärinän. Sovellus toimii hyvin, jos löydät verkosta oppaan laitteen yhdistämisestä! Tiedot eivät sisälly.

Verified tarkastelu

Vi har redan köpt flera fläktar från detta märke och hittills har allt varit bra.
Apparaten köptes som en gåva till min far och har klarat de första testerna. Vi får se vad sommaren kommer att ge.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja toistaiseksi kaikki on ollut hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja on läpäissyt ensimmäiset testit. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Alles super.Beste Qualität,hält was es verspricht. Kann man empfehlen

Kaikki super. Paras laatu, pitää mitä lupaa. Voitko suositella

Verified tarkastelu

Nous avons déjà acheté plusieurs ventilateurs de cette marque et jusqu'à présent, tout s'est toujours bien passé.
L'appareil a été acheté comme cadeau pour mon père et a passé avec succès les premiers tests. Voyons ce que l'été nous réserve.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja tähän mennessä kaikki on aina sujunut hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja läpäisi ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

War mir nicht ausreichend aber top gerät

Ei riittänyt minulle, mutta loistava laite

Verified tarkastelu

Abbiamo già comprato diversi ventilatori di questa marca e finora tutto è sempre andato bene.
Il dispositivo è stato acquistato come regalo per mio padre e ha superato con successo i primi test. Vediamo cosa porta l'estate.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja tähän mennessä kaikki on aina mennyt hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja läpäisi ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Alles is geweldig, beste kwaliteit, komt na wat het belooft. Kan worden aanbevolen

Kaikki on hienoa, parasta laatua, antaa mitä lupaa. Voidaan suositella

Verified tarkastelu

Allt är jättebra, bästa kvalitet, håller vad det lovar. Kan rekommenderas

Kaikki on hienoa, parasta laatua, pitää lupauksensa. Voidaan suositella

Verified tarkastelu

Tout est super. La meilleure qualité, tient ses promesses. A recommander

Kaikki on mahtavaa. Paras laatu, pitää lupauksensa. Suositella

Verified tarkastelu

Klimagerät Kühlt gut,aber ich bin noch am testen.

Ilmastointilaite jäähdyttää hyvin, mutta testaan edelleen.

Verified tarkastelu

Gut, bei 35 Grad im Schatten kommt das Gerät an seine Grenzen. Aber darunter kühlt es innerhalb 1 Stunde einen 20qm Raum im DG um locker 3 Grad ab. Und zieht die Feuchtigkeit aus der Luft! Eine Wohltat im Homeoffice oder beim Schlafen. Funktioniert auch, wenn man den Schlauch einfach so aus dem Fenster hängt und es ein bisschen zudrückt ( Folie zum Abdichten liegt bei). Wiegt im Karton 28 Kilo!! Laut ist das Teil allerdings schon. Fernsehen nebenbei ist nicht. Fernbedienung funktioniert nur, wenn man direkt raufhält. Leider fehlt ein Schlauch zum Wasserablassen.

No, laite saavuttaa rajansa 35 asteessa varjossa. Mutta sen alapuolella se jäähdyttää 20 neliömetrin ullakkohuonetta 3 astetta tunnissa. Ja vetää kosteuden pois ilmasta! Siunaus kotitoimistossa tai nukkuessa. Toimii myös, jos ripustat letkun vain ulos ikkunasta ja puristat sitä hieman (tiivistysfolio sisältyy pakkaukseen). Paino laatikossa 28 kiloa!! Osa on kuitenkin äänekäs. Televisio sivulla ei ole. Kaukosäädin toimii vain, jos pidät sitä suoraan ylhäällä. Valitettavasti ei ole letkua veden tyhjentämiseen.

Verified tarkastelu

Ya hemos comprado varios ventiladores de esta marca y hasta ahora todo ha ido siempre bien.
El aparato se compró como regalo para mi padre y ha superado con éxito las primeras pruebas. A ver qué nos depara el verano.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja tähän mennessä kaikki on aina mennyt hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja on läpäissyt ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Já comprámos vários fãs a esta marca e até agora tudo tem estado sempre bem.
O aparelho foi comprado como um presente para o meu pai e passou com sucesso nos primeiros testes. Vamos ver o que o Verão traz.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja toistaiseksi kaikki on ollut hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja läpäisi ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Preisgünstige Alternative mit der man sich natürlich auch ein paar Nachteile einkauft. Hauptsächlich in der Lautstärke. Das Gerät ist immer laut, egal welcher Luftermodus aktiv ist, da der Kompressor am Ende das lauteste Bauteil ist. Die Fernbedienung ist 90er Jahre Technik. Zum wichtigsten: Kühlleistung ist wirklich zufriedenstellend für den Kampfpreis. Darüber lässt sich grundsätzlich nicht klagen. Die exorbitanten Quadratmeterangaben im Beschreibungstext hat der Praktikant jedoch am Freitag Nachmittag gewürfelt. Das Gerät sieht schick aus, fühlt sich solide verarbeitet an. Die Knöpfe funktionierenden gut. Das Zubehör wie Schlauch ist brauchbar.

Edullinen vaihtoehto, jolla luonnollisesti ostat myös muutamia haittoja. Pääasiassa volyymin suhteen. Yksikkö on aina meluisa riippumatta siitä, mikä puhallintila on aktiivinen, koska kompressori on lopulta meluisin komponentti. Kaukosäädin on 90-luvun tekniikkaa. Mikä tärkeintä: jäähdytysteho on todella tyydyttävä kilpailukykyiseen hintaan. Periaatteessa ei ole mitään valittamista. Harjoittelija kuitenkin rullasi perjantai-iltapäivänä kuvaustekstiin kohtuuttoman suuria neliöitä. Laite näyttää tyylikkäältä ja tuntuu tukevalta tehdyltä. Painikkeet toimivat hyvin. Lisävarusteet, kuten letku, ovat käyttökelpoisia.

Verified tarkastelu

Todo es genial, la mejor calidad, cumple lo que promete. Se puede recomendar

Kaikki on hienoa, parasta laatua, pitää lupauksensa. voidaan suositella

Verified tarkastelu

We hebben al verschillende ventilatoren van dit merk gekocht en tot nu toe is alles altijd goed gegaan.
Het toestel werd gekocht als geschenk voor mijn vader en heeft de eerste tests met succes doorstaan. Laten we zien wat de zomer brengt.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja tähän mennessä kaikki on aina mennyt hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja läpäisi ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Everything is great, best quality, keeps what it promises. Can be recommended

Kaikki on hienoa, parasta laatua, pitää lupauksensa. Voidaan suositella

Verified tarkastelu

Tudo é óptimo, da melhor qualidade, cumpre o que promete. Pode ser recomendado

Kaikki on hienoa, parasta laatua, täyttää sen mitä lupaa. voidaan suositella

Verified tarkastelu

We have already bought several fans from this brand and so far everything has always been fine.
The device was purchased as a gift for my father and has successfully passed the first tests. Let's see what the summer brings.

Olemme jo ostaneet useita tämän merkin faneja ja tähän asti kaikki on aina ollut hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja on läpäissyt ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Haben schon einige Lüfter von der Marke gekauft und bisher war immer alles in Ordnung.
Das Gerät wurde als Geschenk für meinen Vater besorgt und hat die ersten Tests erfolgreich bestanden. Mal sehen was der Sommer so bringt.

Olen jo ostanut muutaman fanin merkiltä ja toistaiseksi kaikki on aina ollut hyvin. Laite ostettiin lahjaksi isälleni ja on läpäissyt ensimmäiset testit onnistuneesti. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

Verified tarkastelu

Wir haben die klimaanlage vor einpaar tagen bestellt, und es kam zügig geliefert. Es war gut verpackt. Es waren wurden sehr viele zubehör mitgeliefert. Einigen davon brauchen wir gar nicht. Unser grösster sorge war, wie wir den warmluftschlauch nach aussen führen. Diese wurde jedoch durch die mitgeliefert „fensterschieber“ perfekt umgesetzt. Wir haben fenster mit rolladen, und dafür war es wirklich super. Leider ist im moment noch nicht so heiss, sodas wir es voll testen können. Aber es läuft und kühlt. Ich freue mich schon auf den sommer und hoffe, ich werde nicht enttäuscht. Klare kaufempfehlung

Tilasimme ilmastointilaitteen muutama päivä sitten ja se toimitettiin nopeasti. Se oli hyvin pakattu. Mukana tuli paljon lisävarusteita. Emme edes tarvitse joitain niistä. Suurin huolenaiheemme oli kuumailmaletkun reitittäminen ulos. Tämä toteutettiin kuitenkin täydellisesti mukana toimitetulla "ikkunan liukusäätimellä". Meillä on ikkunat, joissa on rullakaihtimet, ja se oli todella hyvä siihen. Valitettavasti se ei ole niin kuuma tällä hetkellä, joten voimme testata sen täysin. Mutta se kulkee ja jäähtyy. Odotan jo innolla kesää ja toivottavasti en tule pettymään. Selkeä ostosuositus

Verified tarkastelu

Dies ist unsere erste echte Klimaanlage. Im Dachgeschoss wird es recht schnell warm und ungemütlich. Jetzt wo wir Kinder haben, musste eine Lösung her. Im Lieferumfang war alles nötige bei, Ich habe die Fensterdichtung an einem Dachfenster angebracht. Das ging alles recht problemlos. Die Klimaanlage ist hörbar aber nicht übertrieben laut. was mit gefällt, man kann die Klimaanlage auch ausschalten und sie nur als Ventilator oder Luftentfeuchter nutzen. Im ventilatorbetrieb ist die Klimaanlage leiser. Auch wenn nur geringfügig. Ich werde noch eine zweite Fensterdichtung kaufen und sie dann immer zwischen den Kunderzimmern hin und her rollen. Recht cool ist, dass ich die Anlage über die App auch von unten aus dem Wohnzimmer steuern kann und nicht extra nach oben muss.

Tämä on ensimmäinen oikea ilmastointilaite. Ullakolla lämpenee nopeasti ja tuntuu epämukavalta. Nyt kun meillä on lapsia, oli löydettävä ratkaisu. Kaikki tarvittava sisältyi toimitukseen.Kiinnitin ikkunan tiivisteen kattoikkunaan. Kaikki sujui melko sujuvasti. Ilmastointi kuuluu, mutta ei liian äänekäs. Pidän siitä, että voit sammuttaa AC:n ja käyttää sitä vain tuulettimena tai ilmankuivaajana. Tuuletintilassa ilmastointilaite on hiljaisempi. Vaikka vain vähän. Ostan toisen ikkunatiivisteen ja rullaan sitä aina edestakaisin asiakkaan huoneiden välillä. Todella siistiä, että voin ohjata järjestelmää myös olohuoneen alakerrasta sovelluksen kautta, eikä tarvitse mennä yläkertaan.

Verified tarkastelu

Hallo, ich habe mir mal eine Klimaanlage gegönnt. Die Anlage werde ich für mein Schlafzimmer benutzen, da wir ja in den letzten Jahren auch in Deutschland extreme Temperaturen von 40 Grad hatten. Mein Schlafzimmer hat ca.30qm und die Klimaanlage hat 2,6 kw . Das wird locker reichen. Die Anlage hat einen Abluft Schlauch,der nach draußen führt. Dafür ist sogar im Lieferumfang 2 Abdichtungen fürs Fenster dabei, was ich super finde. Die Anlage kann per Fernbedienung super einfach gesteuert werden. Die Batterie für die Fernbedienung sin mit dabei. Man kann sich auch eine App herunterladen und die Klimaanlage mit dem Handy steuern. Die Anlage hat auch eine zeitschaltuhr die man programmieren kann,das ist toll wenn man von der Arbeit nach Hause kommt und es ist schon kühl zuhause. Das Gebläse ist auf der ersten Stufe sehr leise und nicht störend. Die Verarbeitung ist sehr hochwertig und ich bin sehr zufrieden mit der Klimaanlage. Ich kann sie euch nur empfehlen.

Hei, hoitoin itseäni kerran ilmastointilaitteella. Käytän järjestelmää makuuhuoneessani, koska meillä on Saksassa viime vuosina ollut 40 asteen äärimmäisiä lämpötiloja. Makuuhuoneessani on noin 30 neliötä ja ilmastointi 2,6 kW. Se onnistuu helposti. Järjestelmässä on poistoletku, joka johtaa ulos. Toimitukseen sisältyy jopa 2 tiivistettä ikkunaan, mikä on mielestäni hienoa. Järjestelmää on helppo ohjata kaukosäätimellä. Kaukosäätimen paristo sisältyy hintaan. Voit myös ladata sovelluksen ja ohjata ilmastointia matkapuhelimellasi. Järjestelmässä on myös ohjelmoitava ajastin, joka on hienoa, kun tulet töistä kotiin ja kotona on jo kylmä. Tuuletin on erittäin hiljainen ensimmäisellä tasolla eikä ärsytä. Työ on erittäin laadukasta ja olen erittäin tyytyväinen ilmastointijärjestelmään. Voin vain suositella niitä sinulle.

Verified tarkastelu

Tutto è fantastico, la migliore qualità, mantiene ciò che promette. Può essere raccomandato

Kaikki on hienoa, parasta laatua, pitää lupauksensa. Voidaan suositella

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja