Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+ Valkoinen

Metrobreeze Rom ilmastointilaite

Valkoinen liikuteltava ilmastointilaite
526,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10029856_Klarstein_Metrobreeze_Rom_lite-Magazin.png

Huippuominaisuudet

tasaisen viileää: viileää raikkautta kuumina päivinä

haluttu lämpötila: asetus asteen tarkkuudella 18-30 °C:n välillä

29-49 m²: suuriin huoneisiin

Tuotteen yksityiskohdat

Klarstein Metrobreeze Rom -ilmastointilaite antaa kesähelteille kylmää kyytiä. Olitpa sitten toimistossa tai kotona: rentouttava viilennys on nyt taattu.

Klarstein Metro Breeze Rom -ilmastointilaite tuottaa 10 000 BTU / 3,0 kW:n jäähdytysteholla miellyttäviä toivelämpötiloja 18 ja 30 °C:n välillä. Tehon ei tarvitse olla kallista: laite on niin taloudellinen, että se on ansainnut energiatehokkuusluokan A+. 3-portaisesti säädettävä tuuletin jakaa jäähdytettyä ilmaa lempeänä tuulahduksena tai voimakkaana puhurina huoneeseen. Klarstein Metrobreeze Rom -ilmastointilaitteen kaikkia toimintoja voidaan säätää joko laitteen kosketuspaneelista tai kätevästi kaukosäätimellä.

Anna kesän tulla: virkistystä on saatavilla taloudellisella, liikkuvalla Metrobreeze Rom -ilmastointilaitteella Klarsteinilta!

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • jäähdytysteho: 10 000 BTU/3,0 kW
 • virrankulutus: 900 W
 • suositeltu huonekoko: 29 - 49 m²
 • maksimiäänitaso: 63 dB
 • virtakytkin laitteen yläosassa
 • ilmanpoistolla toimiva ilmastointilaite sis. ilmanpoistoletkun ja ikkunantiivistyssetin
 • virtavalo virtakytkimessä
 • kylmäaine: R290
 • 3 käyttötilaa: jäähdytys, kuivatus ja tuuletus
 • jäähdytystila: vakiotila huoneiden jäähdyttämiseen, lämpötilan valinta 18-30 °C:n välillä
 • kuivatustila: poistaa kondenssivettä ilmastointilaitteesta
 • tuuletin: tuulettimen erillinen toiminta ilman jäähdytystä
 • 3 tuuletustasoa: matala, keskitaso, korkea
 • 2 ajastustilaa: sammutusajastin ja käynnistysajastin
 • ajastin säädettävissä 0,5 tunnin portaissa enintään 3 tuntiin asti / 1 tunnin portain 3 - 24 tunnin välillä
 • yötila: laskee tuulettimen nopeuden alhaiseksi ja sammuttaa laitteen 7 tunnin kuluttua
 • ohjaus laitteen päällä olevalla ohjauspaneelilla, jossa on LCD-näyttö ja LED-käyttövalot
 • kaikkia toimintoja voidaan hallita kaukosäätimellä
 • lämpötilan näyttö valittavissa °C tai °F
 • integroidut pyörät helpottavat siirtämistä
 • kaapeliteline laitteen takana
 • kippi-ikkunan ikkunatiiviste sopii enintään 3,9 m:n ikkunakokoon (2 x ikkunan korkeus + 1 x ikkunan leveys < 3,90 m)
 • laitteen käyttöjännite: 220–240 V~ / 50-60 Hz
 • kaukosäätimen paristot: 2 x AAA-paristo (sisältyy toimitukseen)
Metrobreeze Rom ilmastointilaite 10 000 BTU/3,0 kW energiatehokkuusluokka A+

Mitat & tekniset tiedot

 • laitteen mitat: n. 33 x 63 x 48 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • ilmanpoistoputken mitat: n. 60 - 125 x 15,2 cm (pituus x halkaisija)
 • paino: n. 24,1 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x ilmastointilaite
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x joustava, jatkettava ilmanpoistoputki (1,5 m)
 • 1 x laitteen letkuliitäntä
 • 1 x ilmanpoistoaukon letkuliitäntä (suorakulmainen)
 • 1 x ikkunantiivistesetti tekstiili (kippi-ikkunoihin: katso tuote 10028604)
 • 1 x ikkunantiivistyssetti muovi (liukuikkunoihin: katso tuote 10029318)
 • 2 x AAA-paristo
 • englanninkieliset käyttöohjeet (muut kielet: saksa, italia, ranska, espanja)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 8 - 10 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Gerät ist etwas laut. Macht was es soll. Wir konnten mit Unterstützung eines Ventilators die ganze Wohnung, ca. 90qm bei niedrigster Stufe soweit abkühlen, dass es angenehm war.

Laite on hieman meluisa. Tekee mitä pitää. Tuulettimen avulla pystyimme jäähdyttämään koko asunnon, n. 90 neliötä, alimmalle tasolle niin, että se oli mukava.

Verified tarkastelu

Kam rasch. Läuft prima und der Geräuschpegel Stufe 1 ist klasse. Stufe 3 ist auch nicht all zu laut. Bin sehr zufrieden. Kann gekauft werden

Tuli nopeasti. Toimii hyvin ja melutaso 1 on loistava. Taso 3 ei myöskään ole liian kovaääninen. Olen erittäin tyytyväinen. Voidaan ostaa

Verified tarkastelu

Entspricht absolut der Erwartung und ist schnell installiert

Vastaa täysin odotuksia ja asennetaan nopeasti

Verified tarkastelu

Sehr laut ist der Kompressor der Ventilator ist okay

Kompressori on erittäin kova, tuuletin on kunnossa

Verified tarkastelu

Das Gerät (Klarstein Klimagerät Rom) macht was es soll. Jedoch haben das Gerät nun im zweiten Sommer an und merken das die Kühlleistung deutlich weniger ist als im ersten Sommer.

Laite (Klarstein-ilmastointilaite Rome) tekee mitä pitää. Laite on kuitenkin nyt toisella kesällä ja huomaa, että jäähdytysteho on huomattavasti pienempi kuin ensimmäisenä kesänä.

Verified tarkastelu

Kann weit mehr als erhofft. Zwar können sehr heiße Tage das Gerät zum Schwitzen bringen, bringt aber die Temperatur ausreichend runter. Der Geräuschpegel lässt sich ertragen, habe nichts besseres erhofft. Die Klimaanlage ist eine mobile Anlage mit allen Vor- und Nachteilen. Das Gerät war den Kauf wert.

Voi tehdä paljon enemmän kuin odotettiin. Vaikka erittäin kuumat päivät voivat saada laitteen hikoilemaan, se laskee lämpötilaa riittävästi. Melutaso on siedettävä, en odottanut mitään parempaa. Ilmastointilaite on mobiilijärjestelmä kaikilla sen eduilla ja haitoilla. Laite kannatti ostaa.

Verified tarkastelu

Ich habe mir das Gerät für einen 28m² Raum im sanierten Altbau gekauft, in dem ich mein Home Office habe, da man ja spätestens seit Corona und wahrscheinlich auch in Zukunft mehr von zuhause aus arbeiten wird. - Installation: Ich habe zweiteilige Holzfenster ohne einen Zwischensteg. Die Fensterabdichtung mit Klebeklett ließ sich problemlos zuschneiden und anbringen. Den einen Teil habe ich auf dem Fenster angebracht und den anderen Teil neben dem Fenster, sodass es sich auch problemlos noch schließen lässt, wenn man das Klimagerät gerade nicht braucht. Natürlich wird das damit nicht perfekt dicht, aber beim Einschalten des Geräts zieht es unter der Tür durch, was aus meiner Sicht ein gutes Zeichen ist, dass das Fenster dicht genug geworden ist. - Abwasser: Wenn man wie ich keinen ebenerdigen Abfluss hat, zu dem man das Gerät hinrollen kann, sollte man es erhöht aufstellen, sodass ein Eimer unter den Auslass passt. Ich muss allerdings sagen, dass das Gerät bei mir noch nie voll war. Ich lasse nur ab und zu Mal die kleine vorhandene Menge Wasser ab. Etwas ungünstig ist, dass die Unterseite des Geräts nicht flach ist und man die Rollen anbringen muss, damit es gerade steht. Das ist dann wiederum ein Nachteil, wenn man das Gerät erhöht stellt, da es ja dann eigentlich nicht rollen soll. Ist aber halb so wild. - Kühlleistung: Die Kühlleistung ist hervorragend - auch bei 30° Außentemperatur erzielt man innerhalb kürzester Zeit (30-60 Minuten) ein sehr angenehmes Raumklima. - Geräuschpegel: Das Gerät ist auch auf der niedrigsten Stufe durchaus laut und der Unterschied zu den beiden höheren Stufen ist dann nicht mehr allzu groß. Allerdings kann ich mit meinem Headset (Steelseries Arctis 7) problemlos Meetings wahrnehmen, während das Gerät auf der kleinsten Stufe läuft. Damit ist mein Home Office Anwendungsfall gut abgedeckt, schlafen kann man dabei aber aus meiner Sicht nicht, auch wenn das Geräusch gleichmäßig und aus meiner Sicht angenehm ist. - Fernsteuerung: Ich benutze die mitgelieferte Fernbedienung nicht, sondern steuere das Gerät meist über die App. Das Interface ist erstmal etwas gewöhnungsbedürftig, aber die Steuerung funktioniert problemlos.

Ostin laitteen 28m²:n huoneeseen remontoidusta vanhasta talosta, jossa on kotitoimistoni, sillä ainakin koronasta lähtien ja luultavasti myös jatkossa ihmiset työskentelevät enemmän kotoa käsin. - Asennus: Minulla on kaksiosaiset puuikkunat ilman kourua. Ikkunan tiiviste tarranauhalla oli helppo leikata ja kiinnittää. Kiinnitin yhden osan ikkunaan ja toisen ikkunan viereen, jotta se voidaan silti sulkea ilman ongelmia, kun ilmastointilaitetta ei tarvita. Tämä ei tietenkään tiivistä sitä täydellisesti, mutta kun laite on päällä, se vetää oven alle, mikä on mielestäni hyvä merkki siitä, että ikkuna on kiristynyt tarpeeksi. - Viemäri: Jos sinulla, kuten minulla, ei ole maanpinnan tasoa viemäriä, johon yksikköä vierittäisi, on hyvä nostaa sitä niin, että ämpäri mahtuu poistoaukon alle. Minun on kuitenkin sanottava, että laite ei ole koskaan ollut täynnä minulle. Tyhjenän vain silloin tällöin sen pienen määrän vettä. Huono puoli on, että laitteen pohja ei ole tasainen ja sinun on kiinnitettävä pyörät, jotta se pysyy vaakasuorassa. Tämä puolestaan on haitta, jos laitat laitteen korkeaan asentoon, koska sen ei itse asiassa pitäisi rullata. Mutta se ei ole niin villi. - Jäähdytysteho: Jäähdytysteho on erinomainen - jopa 30°:n ulkolämpötilassa saavutetaan erittäin miellyttävä huoneilmasto erittäin lyhyessä ajassa (30-60 minuuttia). - Melutaso: Laite on melko äänekäs jopa alimmalla tasolla, eikä ero kahteen korkeampaan tasoon ole silloin niin suuri. Pääsen kuitenkin helposti kokouksiin kuulokkeillani (Steelseries Arctis 7) laitteen ollessa alimmalla tasolla. Tämä kattaa hyvin kotitoimiston käyttötilanteeni, mutta mielestäni et saa unta, vaikka melu olisi tasaista ja mielestäni miellyttävää. - Kaukosäädin: En käytä mukana toimitettua kaukosäädintä, mutta pääosin ohjaan laitetta sovelluksen kautta. Käyttöliittymä vaatii aluksi hieman totuttelua, mutta säätimet toimivat ilman ongelmia.

Verified tarkastelu

Sieht gut aus, Montage ist nicht schwer. Allerdings ist das Gerät beim Kühlen sehr laut. In manchen Bewertungen steht: &#34;könnte leiser sein&#34;. Das ist deutlich untertrieben. Auch bei niedriger Geschwindigkeit (es gibt noch &#34;Hoch&#34; und &#34;Medium&#34;) ist es sehr laut. Wer damit ein Problem hat, sollte sich unbedingt für ein anderes System entscheiden (Splitgerät, mit Außenaufstellung des Aggregates).

Näyttää hyvältä, kokoaminen ei ole vaikeaa. Laite on kuitenkin erittäin äänekäs jäähdytettäessä. Jotkut arvostelut sanovat "voisi olla hiljaisempi". Se on selvästi vähättelyä. Jopa alhaisella nopeudella (vielä on "High" ja "Medium") se on erittäin kovaääninen. Jos sinulla on ongelma tämän kanssa, sinun tulee ehdottomasti valita toinen järjestelmä (jaettu laite, jonka yksikkö on asennettu ulkopuolelle).

Verified tarkastelu

Alles okay

Kaikki hyvin

Verified tarkastelu

GRundsätzlich bin ich anfangs immer etwas skeptisch wenn ich ein Warehouse-Deal bestelle, jedoch wurde ich bei der Klarstein Metrobreeze durchweg positiv überrascht. Hochwertige Verarbeitung, super Kühlleistung, unterschiedliche Bedienungsmodi&#39;s und niedriger Ernergieverbrauch (Messgerät zwischengeschaltet) überzeugen mich voll und ganz. Im Zeitraum von 90 Minuten wurde die Raumtemperatur in einer Dachgeschosswohnung ( 40qm) von 29,4°C auf 24,6°C gesenkt. Auf kleiner Leistungsstufe kann man nachts problemlos schlafen. Lediglich das Ablassen des Kondeswassers benötigt etwas Know-How, da das Gerät schon etwas schwerer ist und nicht mal so eben in die Dusche oder Badewanne gehoben werden kann. Habe mir eine flache längliche Kunststoffschale besorgt die unter den Auslass passt.

Periaatteessa olen aina aluksi hieman skeptinen, kun tilaan varastotilauksen, mutta olin iloisesti yllättynyt Klarstein Metrobreezesta. Laadukas ammattitaito, superjäähdytysteho, erilaiset toimintatilat ja alhainen energiankulutus (välimittalaite) vakuuttavat minut täysin. Huoneen lämpötila ullakkohuoneistossa (40 neliömetriä) laskettiin 29,4°C:sta 24,6°C:een 90 minuutin aikana. Voit nukkua yösi helposti alhaisella teholla. Pelkästään kondenssiveden poisto vaatii osaamista, sillä laite on hieman painavampi eikä sitä voi nostaa edes suihkuun tai kylpyyn. Minulla on litteä, pitkänomainen muovikulho, joka sopii ulostulon alle.

Verified tarkastelu

Ein sehr leistungsfähiges Gerät,im Nachtmodus,muss der Lüfter langsamer und damit leiser laufen.Ansonsten echt zu empfehlen. In kleinen Räumen ehr nicht,da zuviel Leistung

Erittäin tehokas laite, yötilassa tuulettimen pitää käydä hitaammin ja siksi hiljaisemmin.Muuten todella suositeltavaa. Ei pienissä huoneissa, koska siellä on liikaa virtaa

Verified tarkastelu

produkt wie beschrieben.gute kühlleistung. leider dauerte die lieferung 12 tage.,was allerdings wohl an hermes (lieferant) gelegen hat.

tuote kuvauksen mukainen Hyvä jäähdytysteho. Valitettavasti toimitus kesti 12 päivää, mikä luultavasti johtui Hermesistä (toimittaja).

Verified tarkastelu

Im Sommer schlafe ich getrennt von meiner Frau im Gästezimmer. Ich brauche es kalt zum Schlafen, sie nicht. Ich habe das Gerät nun mehr als 1 Jahr im Einsatz. Auch bei 36 Grad Celsius kühlt mir die Klarstein das Gästezimmer (15m²) mit 2 Stunden Vorlauf locker auf 20 Grad Celsius runter. Danke dafür.

Kesällä nukun erillään vaimostani vierashuoneessa. Minä tarvitsen kylmää nukkuakseni, hän ei. Olen käyttänyt laitetta nyt yli vuoden. Jopa 36 celsiusasteessa Klarstein jäähdyttää vierashuoneen (15m²) helposti 20 celsiusasteeseen 2 tunnin läpimenoajalla. Kiitos siitä.

Verified tarkastelu

Hatte mich entschlossen mir eine stärkere mobile Klima zu zulegen, denn mit meine alte konnte das Wohnzimmer nicht richtig runterkühlen. Habe mich dann für diese von Klarstein entschieden. Also die Tage die nun warm waren konnte ich den Raum etwas runter kühlen und es war viel besser als mit der alten Klima. Sonst musste ich bei 35 Grad immer noch bei 31 Grad hier sitzen. Jetzt bei 35 Grad schon auf 27 Grad runter. Da ich stark Wärme bzw Hitze empfindlich bin, hätte ich vielleicht doch noch ein von Klarstein nehmen sollen mit 12000 BtU. Gerät sieht gut aus, einfach in der Handhabung, Fernbedienung praktisch. Was ich noch besser fände, wenn die Lamellen sich noch mehr nach unten bewegen würden bei der Swingauswahl. Daher kann ich die mobile Klima weiter empfehlen.

Olin päättänyt hankkia vahvemman kannettavan ilmastointilaitteen, koska vanha ei voinut jäähdyttää olohuonetta kunnolla. Päätin sitten nämä Klarsteinilta. Joten nyt lämpiminä päivinä pystyin hieman viilentämään huonetta ja se oli paljon parempi kuin vanhalla ilmastointilaitteella. Muuten minun piti silti istua täällä 35 asteessa 31 asteessa. Nyt 35 asteessa jo 27 asteeseen. Koska olen erittäin herkkä kuumuudelle, minun olisi pitänyt ottaa sellainen Klarsteinista, jossa on 12000 BtU. Laite näyttää hyvältä, helppokäyttöinen, kaukosäädin käytännöllinen. Minusta olisi vielä parempi, jos säleet liikkuisivat vielä enemmän alas keinua valittaessa. Siksi voin suositella mobiiliilmastoa.

Verified tarkastelu

Das Gerät hat eine sehr gute Kühlleistung. Mein Raum (40m2 - ca. 95 Kubikmeter Raumvolumen) wurde in relativ kurzer Zeit (10-15 min) von 26°C auf 21°C herunter gekühlt. Display und Fernbedienung (klein und gut zu handeln) sind annähernd selbst erklärend. Wasserablauf könnte etwas praktischer sein, da nix ohne &#34;kleckern&#34; geht. Aber ist ja nur Wasser! Zugesagter Liefertermin wurde 2-mal verschoben (kann natürlich mit den momentane Schwierigkeiten bezüglich Corona zusammen hängen). Bei Lieferung war eine der vier Bodenrollen gebrochen. Nach Reklamation beim Service-Center wurde jedoch recht schnell eine neue geschickt, welche einfach mit 2 Schrauben am Gerät zu tauschen war. Und wie der Packetdienst mit der Ware umgeht - na ja, dafür kann der Hersteller nix. Also hier kein Minuspunkt. Fazit: Gutes Gerät, dass meine Erwartungen (großer Raum, schnelles Kühlen) erfüllt hat. Da die Klimaanlage auch von den verarbeiteten Materialien einen guten Eindruck macht, hier also klare Kaufempfehlung.

Laitteessa on erittäin hyvä jäähdytysteho. Huoneeni (40m2 - n. 95 kuutiometriä huonetilavuus) jäähdytettiin 26°C:sta 21°C:een suhteellisen lyhyessä ajassa (10-15 minuuttia). Näyttö ja kaukosäädin (pieni ja helppokäyttöinen) ovat lähes itsestäänselviä. Vedenpoisto voisi olla hieman käytännöllisempää, koska mikään ei toimi ilman "vuotoa". Mutta se on vain vettä! Lupattua toimituspäivää lykättiin kahdesti (voi tietysti liittyä tämänhetkisiin Corona-ongelmiin). Toimituksen yhteydessä yksi neljästä lattiarullasta oli rikki. Huoltokeskukseen valituksen jälkeen lähetettiin nopeasti uusi, joka oli helppo vaihtaa laitteen 2 ruuvilla. Ja miten pakettipalvelu käsittelee tavarat - no, se ei ole valmistajan vika. Tässä ei siis ole miinuskohtaa. Johtopäätös: Hyvä laite, joka vastasi odotuksiani (iso huone, nopea jäähdytys). Koska myös ilmastointi antaa hyvän vaikutelman käytetyistä materiaaleista, tässä on selkeä ostosuositus.

Verified tarkastelu

Die Lieferung war pünktlich. Die Bedienung ist einfach. Das Ergebnis für die angegebene Größe von Räumen ist voll und ganz ausreichend. Der Stromverbrauch entspricht auch den Angaben des Herstellers. Wer eine Klimaanlage (Monoblock) sucht, wird mit diesem Gerät nicht enttäuscht. Der Geräuschpegel ist erträglich, denn ohne geht es nicht.

Toimitus oli ajallaan. Käyttö on helppoa. Tulos tietylle huonekokolle on varsin riittävä. Tehonkulutus vastaa myös valmistajan antamia tietoja. Jokainen, joka etsii ilmastointilaitetta (monoblock), ei tule pettymään tähän laitteeseen. Melutaso on siedettävä, koska ilman sitä ei tule toimeen.

Verified tarkastelu

Punktenvergabe bzw.Sternenvergabe spricht für sich.Ich bin zufrieden Preis-Leistung ist 5 Sternen,Artikel wie beschrieben,Kieferung schnell.Ich kann weiterempfehlen./würde nochmal kaufen/.

Pisteiden tai tähtien antaminen puhuu puolestaan.Olen tyytyväinen.Hinta-laatusuhde 5 tähteä, tuote kuvauksen mukainen,kiinnitys nopeasti.Voin suositella./ostaisin uudestaan/.

Verified tarkastelu

Macht was Sie soll, kühlt unser 25 qm Wohnraum gut runter. Könnte etwas leiser sein.

Tekee mitä pitääkin, 25 neliön olohuoneemme viilentää hyvin. Voisi olla vähän hiljaisempi.

Verified tarkastelu

Also ich weiß nicht was manche hier erwarten? Man sollte sich erstmal informieren statt einfach zu kaufen und dann zu meckern. Ich bin absolut zu frieden mit dieser Klimaanlage. Bei mir löst sich kein Schlauch oder sonst ist irgendwas negativ an diesem Gerät. Meines Erachtens nach sind das einfach Bedienungsfehler. Ich habe sie in einem größeren Raum stehen als dafür ausgelegt und trotzdem war ich überrascht was sie leistet. Selbst bei Temperaturen über 30* hat sie bis auf 23* runtergekühlt. Ich denke wenn man die richtige Raumgröße hat ist sie perfekt. Thema Lautstärke: Natürlich ist sie lauter als ein Splitgerät aber das liegt daran das der Kompressor das Gebläse und alles halt kompakt in einem Gerät verbaut ist. Damit muss ich rechnen bei so einem Gerät. Ich sage ja so manch einer sollte sich vorher mal schlau machen statt zu meckern. Das ist nämlich eigene Dummheit!!!! Ich persönlich hatte sie neben meinem Fernseher stehen und habe ihn einfach ein bisschen lauter gemacht und gut ist. Fazit: Für diesen Preis ist sie absolut gut und wer eine günstige Klimaanlage haben will muss bei einer Kompaktanlage mit einer gewissen Geräuschentwicklung leben!

Joten en tiedä mitä jotkut odottavat täältä? Sinun tulisi ensin ottaa selvää itsestäsi sen sijaan, että ostaisit ja sitten valittaisit. Olen täysin tyytyväinen tähän ilmastointilaitteeseen. Minulla ei ole letkua irtoamassa tai mitään muuta negatiivista tässä laitteessa. Luulen, että se on vain operaattorin virhe. Laitoin sen suurempaan huoneeseen kuin sille suunniteltu, ja olin silti yllättynyt siitä, mitä se tekee. Jopa yli 30* lämpötiloissa se jäähtyi 23*:een. Mielestäni jos sinulla on oikean kokoinen huone, se on täydellinen. Äänenvoimakkuudesta: Tietysti se on kovempaa kuin jaettu laite, mutta se johtuu siitä, että kompressori, puhallin ja kaikki on asennettu kompaktisti yhteen laitteeseen. Minun täytyy ottaa tämä huomioon tällaisen laitteen kanssa. Sanon, että monien ihmisten pitäisi tehdä tutkimusta etukäteen valittamisen sijaan. Se on omaa tyhmyyttä!!!! Henkilökohtaisesti minulla oli se televisioni vieressä ja käänsin sitä vain vähän ja se oli hyvä. Johtopäätös: Tähän hintaan se on ehdottoman hyvä ja jos haluat halvan ilmastointijärjestelmän, sinun on elettävä tietyn määrän melua kompaktissa järjestelmässä!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja