14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Miellyttävä lämpötila kotona lattiatuulettimella

Kun kesä etenee ja lämpötila nousee, huoneisto lämpenee usein epämukavasti. Etenkin kattohuoneistot tai huoneet, joihin paistaa keskipäivän aurinko, kaipaavat usein viilennystä. Lattiatuuletin sopii hyvin tuomaan raitista ilmaa kotiin! Kun ostat lattiatuulettimen, voit käyttää sitä olohuoneessa, lastenhuoneessa ja makuuhuoneessa. Klarsteinin valikoimissa on erilaisia lattiatuulettimia, jotka takaavat miellyttävän huoneilman. Käytännöllisestä tuulettimesta on apua myös toimistossa, jolloin työnteko on helpompaa!

Näin lattiatuuletin toimii

Kaikki mallit toimivat samalla tavoin. Säleikön sisällä on lavat, jotka toimivat sähköllä ja laittavat ilman liikkeelle. Näin huonelämpötila pysyy samana, mutta huoneilma tuntuu viileämmältä. Vieno tuulenvire on vaaraton terveydelle, mutta voit tuntea sen miellyttävänä ja hengittää jälleen helpommin.

Jalka varmistaa vakaan pidon. Lisäksi tuuletin on siirreltävä ja voidaan asettaa eri pakkoihin. Virrankulutus on pieni, tuulettimemme käyvät 28-65 watin teholla. Lattiatuulettimet ovat edullisia ja tehokkaita ja palvelevat hyvin koko kesän.

Ihanteellinen makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja toimistoon: lattiatuulettimet matalalla melutasolla

Hiljainen lattiatuuletin on miellyttävä. Kaikki Klarsteinin lattiatuulettimet ovat erittäin hiljaisia käytössä. Kuuluu vain vaimea ääni, joka ei häiritse työtä, television katselua tai musiikin kuuntelua. Tasainen, hiljainen ääni ei häiritse edes yöllä. Näin moderni lattiatuuletin on niin hiljainen, että sitä voi käyttää myös makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa.

Käytännöllinen: lattiatuuletin kaukosäätimellä

Jokaista tuuletinta voi käyttää eri tehoilla. Pyörivien lapojen nopeutta voi säätää sen mukaan, haluaako ilmavirrasta heikomman vai voimakkaamman. Valikoimissamme on kauko-ohjattavia lattiatuulettimia, joita voidaan käyttää kätevästi sohvalta tai työpöydältä käsin. Hyvä esimerkki kaukosäätimellä varustetusta lattiatuulettimesta on Cool Tropic, joka on saatavana punaisena tai mustana. Tuulettimessa on myös tyylikäs muotoilu ja ajastin. Jos etsit trendikästä ja tehokasta lattiatuuletinta, löydät sopivan mallin Klarsteinilta.

Muotoilu ja tehokkuus - tärkeää tuulettimessa

Klarsteinilla on useita lattiatuulettimia, jotka sopivat täydellisesti helteelle. Jalustallisia tuulettimia on saatavana mustana tai valkoisena. Metallisen näköinen tuuletin, kuten Ethos High Performance, on myös tyylikäs. Kaikki mallit ovat tehokkaita, joten ostaessasi tuulettimen saat miellyttävän huoneilman.

Jos haluat ilmavirran lisäksi alentaa huonelämpötilaa muutamalla asteella, löydät Klarsteinilta myös laajan valikoiman tornituulettima ja muita ilmastointilaitteita. Mikään ei pilaa kaunista kesää - osta nyt lattiatuuletin ja nauti aurinkoisista päivistä!

Löytää nyt

Ylös