14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keittiökoneet


Klarsteinin keittiökoneilla täydellinen alku päivään!

Olipa kyseessä sitten sinkkutalous, lapsiperhe tai opiskelija-asuntola – keittiö on jokaiselle keskeinen kohtaamispaikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme. Siellä valmistamme ruoan, keitämme kahvia tai teetä ja usein myös nautimme päivittäiset ateriamme. Keittiö on myös usein kohtaamispaikka, jossa vietämme aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Jotta tätä aikaa voi viettää mahdollisimman vaivattomasti, Klarsteinilla on erilaisia pieniä ja suuria apureita, jotka paitsi helpottavat keittiössä työskentelyä, myös tuovat ulkonäöllään lisäarvoa.

Optimaalisesta aamiaisesta puuttuu vielä oikea varustus? Siinä tapauksessa selaaminen voi alkaa!

Olitpa sitten kahvin ystävä tai teen juoja, halusitpa aamiaiselle paahtoleipää tai itse leivottuja sämpylöitä, Klarsteinilta löytyy oikeat tuotteet kaikille. Tuoreen kahvin nautinnon pariin pääsee heti sängystä noustuaan, jos se on valmiiksi keitetty. Miksi et soisi itsellesi hieman ylellisyyttä? Klarsteinin Bamboo Garden -kahvinkeitin tekee siitä mahdollista integroidun ajastustoiminnon avulla. Jos olet juuri uusimassa sisustusta, kannattaa ehdottomasti vilkaista Klarsteinin aamiaissettejä. Kaikki keittiökoneet huippuaamiaiseen yhdellä iskulla - ja sitä samalla tyylillä. Esimerkiksi Sunday Morning -aamiaissetti, joka sisältää sellaisten klassikoiden, kuin kahvinkeittimen, vedenkeittimen ja paahtimen, lisäksi myös munankeittimen. Näin nopeasti keittiöstä tulee katseenvangitsija ja hyvän olon tyyssija.

Terveelliset janonsammuttajat nopeasti ja yksinkertaisesti itse tehtynä!

Terveellinen ravinto on trendi, jonka vuoksi yhä enemmän ihmisiä paitsi tarttuu valmiiksi valmistettuihin smoothieihin kaupan kylmähyllystä, vaan myös sekoittaa smoothieita itse. Hanki vain supermarketista vitamiinipommeja ja tartu tehosekoittimeen tai mehupuristimeen. Miten olisi kurkku-avokadosmoothie tai eksoottinen hedelmäsmoothie Klarsteinin merkkilähettiläs Enie van de Meiklokjesin tapaan? Jos et voi saada tarpeeksesi terveellisistä juomista, löydät täältä valikoiman maukkaita reseptejä ja kaikkea smoothieteeman ympäriltä. Näin yksinkertaisesti voi tehdä hyvää keholle - ilman, että täytyisi luopua nautinnoista.

Helpota arkea Klarsteinin keittiökoneilla

Vaivalloistenkaan töiden ei pitäisi varjostaa huolettomuutta ja seurallisuutta keittiössä. Klarsteinilta löydät erilaisia avuliaita keittiökoneita, jotka huolehtivat siitä, että ruoanlaitto ja leivonta on kaksin verroin hauskempaa. Leivän leipominen itse ei ole tähän mennessä tullut kysymykseenkään, koska olet halunnut säästää itsesi kamppailusta sitkeää taikinaa vastaan? Niin ei tarvitse olla, kun on hyödyllisen yleiskoneen omistaja. Sen avulla säästetyn energian voi käyttää täydellisesti muihin askareisiin. Vielä yksinkertaisemmin asian voi tietysti hoitaa Klarsteinin leipäkoneella, joka huolehtii koko perheelle tuoretta leipää. Sillä voi leipoa myös pizzaa ja pikkuleipiä hyvin nopeasti.

Osta juuri oikea keittiökone ja pidä hauskaa keittiössä!

Jos luo silmäyksen Klarsteinin höyrykeitinten tai muiden pienten keittiökoneiden kategoriaan, löydät värikkään sekoituksen tehokkaita arjen helpottajia. Jos illalla toivoo silloin tällöin nopeaa toimintaa, voileipägrilli voi auttaa. Jokainen voi luoda itse oman lempivoileipänsä muutamilla ainesosilla. Erittäin maukasta, yksinkertaista ja nopeaa!

Kukapa ei rakastaisi sunnuntai-iltapäiviä, kun istuu perheen tai ystävien kanssa kahvin ääreen ja paistaa yhdessä maukkaita vohveleita? Niihin tilanteisiin sopii sähkökäyttöinen maidonvaahdotin, joka täydentää nautinnon. Lisäksi Klarstein tarjoaa myös suuren valikoiman kuumailmakeittimiä, jäätelökoneita, grillejä, hedelmäkuivureita, lisätarvikkeita ja sopivia lisävarusteita.

Käytännöllistä – yksinkertaista – tyylikästä! Selaaminen voi alkaa!

Ylös