14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kodinkoneet


Klarsteinin kodinkoneet – mikroaaltouunista jääkaappiin

Olipa koti sitten pieni tai suuri – kodinkoneista ei voi missään nimessä tinkiä. Jääkaapin tai viinikaapin viilentämät juomat eivät ole ainoastaan kesällä tervetullut virkistys, ja ilman näitä arjen apulaisia monet elintarvikkeet pilaantuisivat hyvinkin nopeasti. Mutta viileäsisältöinen kaappi ei ole enää pitkään aikaan ollut ainut laite, josta kukaan ei haluaisi tinkiä.

Välttämättömät kodin apulaiset helpompaan elämään

Jääkaapit ovat jo pitkään olleet arjen itsestäänselvyys. Sama koskee myös uunia ja mikroaaltouunia. Halusitpa sitten leipoa tai laittaa pihvit vetäytymään paiston jälkeen, ilman uunia se ei ole mahdollista. Mikroaaltouunit puolestaan ovat ihanteellisia silloin, kun on tarve lämmittää ruokaa nopeasti. Lisätoiminnoista riippuen siinä voidaan myös kypsentää tai sulattaa aterioita.

Jotta keittiöstä ei ruoanlaiton seurauksena tule höyryhuonetta, myöskään liesituulettimestaei voida tinkiä. Se ei ainoastaan ime höyryä ja huolehdi paremmasta näkymästä. Se poistaa ilmasta myös kosteutta ja hajuja. Siten huonekalujen ja seinien pinnoille tiivistyy vähemmän nestettä, mikä suojelee pintoja. Se myös pienentää siivouksen tarvetta. Sillä ruoanlaitosta syntyvien höyryjen välityksellä myös rasva levittyy ilmaan ja sen myötä keittiöön ja viereisiin huoneisiin. Liesituulettimet voivat estää sen ja vähentää siten työmäärää.

Suuret kodinkoneet – suuri helpotus

Ruoanlaiton ja syömisen jälkeen on epäsuositun työn aika: tiskien tiskaus. Ruokailuvälineet, astiat ja lasit kasaantuvat jo parin aterian jälkeen tiskipöydälle. Ja jotta tunnelma ei latistuisi neljän ruokalajin illallisen jälkeen, kun on aika tiskata kattilat ja lautaset, astianpesukoneon jokaisen keittiön ehdottomuus. Ja jos joku väittää, että astianpesukoneen hankkiminen ei kannata sinkkutaloudessa, jossa kerääntyy vain vähän tiskiä, on väärässä. Sillä pienten ja suurten mallien ansiosta jokaiseen kotitalouteen löytyy sopiva malli. Ja useimmat ihmiset eivät enää halua tinkiä siitä.

Pyykinpesu on useimmille ihmisille yhtä epämieluinen asia kuin tiskaaminen. Totta kai jokainen rakastaa vastapestyjen pyykkien tuoksua – mutta peseminen, ulos tai kuivaushuoneeseen kantaminen, ripustaminen, viikkaaminen... Eikö se voisi olla helpompaa? Kyllä voi, jos hankkii kuivausrummun. Se toimittaa luotettavasti kuivaa pyykkiä. Siitä on etua muulloinkin kuin silloin, kun ulkona sataa tai pyykkinarut ovat täynnä. Kuivausprosessin seurauksena pyykistä tulee erityisen pehmeää, se poistaa nukkaa ja eläinten karvoja, ja kuivausliinojen tai asianmukaisten nesteiden avulla pyykille voi antaa miellyttävän tuoksun.

Klarstein tarjoaa myös valikoiman oluthanoja kotikäyttöön, jääpalakoneita ja keittolevyjä. Klarsteinilla on myös sopivia lisätarvikkeita kaikkiin kodinkoneisiin.

Kodinkoneen ostaminen – mitä pitää ottaa huomioon?

Ennen kaikkea tietenkin siihen, että se on hyvin energiatehokas. Sillä vaikka kodinkoneet ovatkin käytännöllisiä, ne tarvitsevat jatkuvasti sähköä. Jotta kustannukset voidaan pitää matalina, laitteen tulisi olla mahdollisimman energiatehokas.

Tärkeää on myös laitteen sopivuus omaan käyttötarpeeseen. Tarjoamme sen vuoksi laajan valikoiman erikokoisia laitteita, josta niin sinkkutalous kuin suurperhekin löytää omansa.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä myös ulkonäön tulisi tietenkin miellyttää silmää. Jokainen kodinkone vaikuttaa tilan yleisilmeeseen. Arvostamme sen vuoksi modernia, viehättävää ja tyylikästä designia.

Ylös