14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Klarsteinin jääkaappipakastin – korkeaa laatua ja tyylikästä designia

Jääkaappipakastin on modernin keittiön ehdoton varuste. Voit jäähdyttää ja pakastaa elintarvikkeita pienessä tilassa. Klarsteinin mallit tuovat keittiöösi kauniin väripilkun. Valitse yhdistelmäjääkaappi, joka vastaa tarpeitasi ja sopii optisesti täydellisesti keittiöösi.

Klarsteinilta löydät laajan valikoiman jääkaappipakastimia, jenkkikaappeja ja retrojääkaappeja, jotka sopivat modernin elämän vaatimuksiin, mitä tulee käyttöön, mukavuuteen ja kulutukseen. Helpottaaksesi parhaan mallin valikoimista, tarjoamme sinulle hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua löytämään sopivan jääkaappipakastimen.

Ennen pakastelokerollisen jääkaapin ostamista sinun tulisi tietää, kuinka paljon sinulla on tilaa käytettävissäsi, ennen kuin perehdyt designiin, tilavuuteen ja toimintoihin. Mittaa mitat jääkaapin oven ollessa auki. Monet mallit voidaan kääntää, eli ovi voidaan asentaa niin, että sen ovi aukeaa myös toiselta puolelta.

Laadukasta jäähdytystä ja pakastamista

Ulkonäön lisäksi on tärkeää, että laite täyttää korkeat laatuvaatimukset. Se on taattu kaikkien Klarsteinin jääkaappipakastimien kohdalla. Hiljainen käyttöääni on avoimissa keittiöissä tärkeä kriteeri. Ratkaisevaa on kuitenkin jäähdytys- ja pakastusteho.

Monissa malleissa on neljän tähden pakastelokero, joka on sijoitettu kaapin yläosaan. Tällainen design on saanut inspiraationsa amerikkalaisesta esikuvastaan. Pakastin on jääkaappiosan yläpuolella. Siten voit ottaa pakasteita kaapista kumartumatta.

Amerikkalaistyyliset jääkaappipakastimet

Klarsteinin jääkaappipakastin on vapaana seisova malli. Se tarkoittaa, että jääkaappipakastimen voi sijoittaa keittiössä minne tahansa. Et tarvitse sitä varten verhoilukaappia. Siten jääkaappipakastin löytää paikkansa myös nurkasta tai vapaalta seinältä.

Vapaana seisovan jääkaappipakastimen tulisi olla ulkonäöltään miellyttävä. Klarsteinin mallit ovat optisesti todellisia helmiä. Klassisen hopean lisäksi voit ostaa myös mustan tai vaaleanpunaisen jääkaappipakastimen.

Eikö klassinen, valkoinen jääkaappi ole oikein sinun makuusi? Klarstein tarjoaa sinulle vaihtoehtoja. Valitse tyylikäs, amerikkalainen design. Ovet ovat hieman pyöristetyt.

Kahvat sopivat sopusointuisesti tyyliin. Siten jääkaapista voi tulla keittiösi todellinen katseenvangitsija. Valitse väri, joka sopii keittiökalusteisiisi. Vaihtoehtoisesti voit luoda värivalinnallasi tietoisen yksityiskohdan keittiöösi ja tuoda kokonaisuuteen kontrastia.

Energiaa säästävät mallit takaavat vähäisen sähkönkulutuksen

Modernin keittiökoneen tulee työskennellä taloudellisesti. Klarstein asettaa tässäkin suhteessa uudet mittasuhteet. Valitse valikoimasta A+++ -energialuokan jääkaappipakastin, jos arvostat hyvin energiaa säästävää laitetta. Jäähdytys- ja pakastusteho eivät kärsi matalamman energiankulutuksen seurauksena.

Sopeuta koko tarpeisiisi

Jääkaappipakastimen koko pitäisi sopeuttaa taloudessa asuvien henkilöiden määrän mukaan. Yksinelävälle riittää pieni ja kompakti jääkaappipakastin. Klarsteinin valikoimassa on erilaisia malleja, joiden tilavuus on noin 65 litraa. Tällainen jääkaappipakastin sopii myös puutarhamajoihin tai mökeille.

Perheet tarvitsevat enemmän jäähdytys- ja pakastustilaa. Suurempi jääkaappipakastin täyttää nämä kriteerit. Myös tästä kategoriasta voit valita A+++ -energialuokan jääkaappipakastimen. Suuret, 1940- ja 1950-luvun retrotyyliä huokuvat mallit ovat erityisen kysyttyjä. Myös niissä sinulla on valittavissasi erilaisia värejä.

Elintarvikkeet säilyvät ihanteellisissa säilytysolosuhteissa huomattavasti pidempään. Klarsteinin jääkaappipakastimessa on erilaisia säilytysalueita. Voit säilyttää vihanneksia, lihaa ja maitotuotteita ihanteellisissa lämpötilaolosuhteissa. Eri alueet ovat itsenäisiä. Siten helposti pilaantuvat elintarvikkeet pysyvät huomattavasti pidempään tuoreina.

Side-by-side-jääkaappi – klassikon moderni versio

Side-by-side-jääkaapit ovat nauttineet suuresta suosiosta jo muutaman vuoden ajan. Tällaisessa jääkaappipakastimessa jäähdytys- ja pakastusosat ovat toistensa vieressä. Jos tarvitset erityisen tilavan jääkaappipakastimen, side-by-side-jääkaappipakastin on oikea valinta.

Side-by-side-jääkaapin jääkaappiosa on jaettu erilaisiin osiin. Itsenäiset jäähdytysalueet on sopeutettu elintarvikkeiden erilaisiin vaatimuksiin. Lämpötilan säätö tapahtuu ovessa sijaitsevan kosketusherkän näytön avulla.

Tällaisen jääkaappipakastimen suuri etu on, että siihen ei muodostu jäätä. Siten sinun ei tarvitse sulattaa jääkaappipakastinta säännöllisesti. Se tekee päivittäisestä käytöstä turvallista ja mukavaa.

Tutustu eri malleihin, ominaisuuksiin ja hintoihin osoitteessa klarstein.fi. Valitse jääkaappipakastin, joka vastaa sinun laatu- ja design-vaatimuksiasi.

Ylös