14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kuivaavan pyykinpesukoneen

Klarstein Zap Dry kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuspaneeli LED-näyttö punainen
Palautukset: -15%
oneConcept DB003 mini-pyykkikone linkous 2 kg
Palautukset: -35%

Päältä täytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut Klarsteinilta

Tärkeimpien kodinkoneiden, kuten jääkaappien ja astianpesukoneiden lisäksi myös pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat epäilemättä myös välttämättömiä laitteita, jotka helpottavat elämää olennaisesti. Kompaktin kokonsa ansiosta modernit, päältä täytettävät astianpesukoneet ja kuivausrummut voi sijoittaa joko kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen, ja siten ne säästävät aikaa ja vaivaa.

Klarsteinilla on tarjolla ostettavaksi runsas määrä kuivausrumpuja, kannettavia pyykinpesukoneita, päältä täytettäviä pyykinpesukoneita, kapeita pyykinpesukoneita, minipyykinpesukoneita ja matkapyykinpesukoneita. Kun ostat pyykinpesukoneen tai kuivausrummun Klarsteinilta, sinun pitäisi kiinnittää huomiota useisiin tekijöihin. Tärkeimmät näkökohdat ovat kapasiteetti, koko ja tehokkuus. Luonnollisesti myös designilla on tärkeä rooli. Pyykinpesukoneiden ei pitäisi kuitenkaan loppujen lopuksi vakuuttaa pelkällä ulkomuodollaan, vaan myös toiminnallisuudellaan.

Pieniin asuntoihin tai sinkkutalouksiin on ihanteellista valita päältä täytettävä pyykinpesukone, kapea pyykinpesukone tai minipyykinpesukone. Sellaisen voi sijoittaa ongelmattomasti ahtaisiinkin nurkkiin, minkä lisäksi sen saa myös paljon nopeammin täyteen. Se auttaa estämään veden ja energian tuhlaamista. Myös ympäristö ja rahapussi höytyvät, kun päättää tällaisissa tilanteissa valita pienen pyykinpesukoneen.

Kuivausrummun ja pyykinpesukoneen osto - mihin kiinnittää huomiota?

Pyykinpesukoneissa ja kuivausrummuissa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta ne täyttävät täysin erilaisia tehtäviä. Siinä missä ilman pyykinpesukonetta ei voi olla, ilman kuivausrumpua todennäköisesti pärjää, jos on riittävästi tilaa ja aikaa kuivattaa pyykit telineessä tai narulla. Kuivausrumpu osoittautuu äärimmäisen käteväksi, jos käytettävissä ei ole parveketta ja pyykit pitää kuivattaa talon tai asunnon sisällä. Helpottaaksemme päätöksentekoasi olemme listanneet muutamia tietoja erilaisista pyykinpesukonemalleista, kuten päältä täytettävästä pyykinpesukoneesta, minipyykinpesukoneesta tai matkapyykinpesukoneesta sekä siitä, mitä ennen ostoa pitäisi ottaa huomioon:

 • Energiamerkintä ja kulutus:
  Kiinnitä huomiota laitteen energiankulutukseen, joka on aina ilmoitettu energiamerkinnässä. Jos käytät aluksi hieman enemmän rahaa, voit ostaa pyykinpesukoneen, jolla on korkeampi energiatehokkuusluokka, mikä myöhemmin johtaa alhaisempaan sähkölaskuun.

 • Mitat:
  Standardimitat, kun ostaa kuivausrummun ja päältä täytettävän pyykinpesukoneen tai kapean pyykinpesukoneen, ovat 60 x 60 x 85 cm. Kaksi vierekkäin sijoitettua konetta vie siis tuplasti pinta-alaa. Älä kuitenkaan unohda, että joissain tapauksissa koneita voi myös pinota torniksi. Kuivausrummulla varustettu pyykinpesukone sen sijaan säästää paljon tilaa, koska pesu- ja kuivaustoiminnot on yhdistetty yhteen ainoaan laitteeseen.

 • Täyttötapa:
  Pyykinpesukone, joka täytetään päältä, on varmasti mukavampi kuin klassinen etuluukullinen kone. Lisäksi se säästää hieman tilaa. Toisaalta taas päältä täytettävän koneen päälle et pysty pinoamaan kuivausrumpua.

 • Täyttömäärä:
  Valinta riippuu tottumuksistamme ja käyttötavoistamme. Päältä täytettävän pyykinpesukoneen ja kuivausrummun kohdalla pitäisi aina miettiä, että kuivauskapasiteetti on yleensä alhaisempi kuin maksimipesukapasiteetti.

 • Linkouksen kierrosnopeus:
  Kun kierrosluku kasvaa, linkous kuluttaa enemmän sähköä, mutta tekee samalla kylläkin parempaa jälkeä. Minimi on 400 kierrosta minuutissa, mutta huippumallit voivat saavuttaa jopa 1800 kierrosta minuutissa.

 • Ohjelmavalikoima:
  Perusohjelmat pitäisi valita huolellisesti ennen käyttöä, esimerkiksi puuvilla, synteettiset, hienopesu ja villa. Lisäksi on tarjolla pesuohjelmia urheiluvaatteille ja kengille sekä hyödyllinen energiansäästöohjelma.

 • Äänitehotaso:
  Päältä täytettävän pyykinpesukoneen linkousohjelmalle on yleensä tunnusomaista korkea äänitehotaso. Desibeleissä ilmoitettu arvo on kerrottu energiamerkinnässä, ja on tärkeää arvioida sen vaikutuksia erityisesti silloin, jos linkoat pyykkiä öisin.

Minipyykinpesukone - pieni pyykinpesukone suurilla eduilla

Minipyykinpesukone tai kapea pyykinpesukone on ihanteellinen valinta juuri pieniin asuntoihin tai sinkkutalouksiin. Sellaisen voi nimittäin sijoittaa ongelmattomasti ahtaisiinkin nurkkiin, minkä lisäksi sen saa myös merkittävästi nopeammin täyteen. Se auttaa välttämään sekä veden että energian tuhlaamista. Myös ympäristö ja budjetti hyötyvät siitä, jos tällaisissa tapauksissa pieni pyykinpesukone.

Jos haluaa ostaa minipyykinpesukoneen tai matkapyykinpesukoneen, pitäisi ottaa huomioon muutamia seikkoja. Tärkeimmät näkökohdat tässä ovat: kapasiteetti, koko ja tehokkuus.

Luonnollisesti kuitenkin myös designilla on tärkeä rooli. Loppujen lopuksi pyykinpesukoneet ja kumppanit eivät voi olla vain toiminnallisesti sopivia, vaan niiden pitää sopia myös ulkonäön osalta sisustukseen. Siinä missä tehokkuus ja design ovat joka tapauksessa tärkeitä, myös kapasiteetti ja koko ovat merkittäviä tekijöitä käytännöllisiä ominaisuuksia tarkasteltaessa.

Mikä kuivausrumpu on oikea minulle?

Sähkövastuksella varustetuissa kuivausrummuissa kuivaaminen tapahtuu sähkövastuksen ja puhaltimen yhteiskäytöllä, joka jakaa lämmön tasaisesti ympäri kuivausrumpua. Ulkoilma johdetaan erittäin kuuman sähkövastuksen läpi ja sitten ohjataan rummun sisäpuolelle.

Lämpöpumppukuivausrummut käyttävät modernia teknologiaa. Tällainen kuivausrumpu eroaa edeltäjistään siinä, että lämmin ilma syntyy lämpöpumpulla laitteen sisällä. Lämpöpumppukuivausrumpuja on saatavilla energiatehokkuusluokassa A - lämpöpumpulla toimivan kuivausrummun energiankulutus on huomattavasti pienempi kuin sähköisen kuivausrummun.

Kaiken kaikkiaan kuivausrumpua käytettäessä kuivausajat lyhenevät merkittävästi, ja voit kuivattaa pyykkejä milloin vain ja sääolosuhteista riippumatta. Kondenssivesi ei päädy ympäristöön, vaan se otetaan talteen, ja pyykit pysyvät pehmeinä, sileinä, tuoksuvina ja helposti silitettävinä. Vaihtoehdon tähän tarjoaa muun muassa kuivausjärjestelmät paidoille ja housuille, kuten vaatehöyrystimet ja paidankuivaajat. Vaatekappale vedetään laitteen päälle ja kuivataan kuivaimella. Se säästää aikaa ja vaivaa, kun vaatekappaleet ovat nopeasti taas käyttövalmiita.

Klarsteinin päältä täytettävät pyykinpesukoneet, minipyykinpesukoneet ja matkapyykinpesukoneet sekä kuivausrummut ovat täydellisiä, kun et halua jäädä paitsi pehmeiden, tuoksuvien pyykkien nautinnosta silloinkaan, kun niitä ei ole mahdollista kuivattaa ulkona. Kompaktilla rakenteellaan, lukemattomilla kuivatusohjelmillaan ja yksinkertaisella käytöllään kuivausrumpumme ovat välttämättömiä kotitalouslaitteita. Sen lisäksi kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Saat kahden vuoden takuun ja voit palauttaa tilauksesi ilmaiseksi ensimmäisten 60 päivän aikana.

Ylös