14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Oluthana nestemäisen kullan nauttimiseen

Oluentuntijat tietävät, että vasta laskettu olut maistuu monin kerroin paremmalle, kuin pullo- tai tölkkiolut. Se ei kuitenkaan ole vain subjektiivinen käsitys, vaan sillä on hyvin erityinen (tekninen) syy. Oluessa, joka lasketaan suoraan tynnyristä, on noin 5 % enemmän hiilihappoa kuin tavanomaisissa oluissa. Oluthanasta laskettu olut maistuu huomattavasti raikkaammalle, se helmeilee kauniisti ja sitä koristaa kaunis vaahtokruunu.

Eikö sinua kuitenkaan huvita lähteä hanaoluen takia baariin tai ravintolaan? Ei sinun tarvitsekaan, sillä voit ostaa oman oluthanan Klarsteinilta. Älä tee kompromisseja oluen maun suhteen, vaan tutustu kotikäyttöön tarkoitettujen oluthanojen valikoimaamme.

Miten jäähdytyksellä varustettu oluthana toimii?

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen käyttääksesi oluthanaa. Oikealla perustietämyksellä sinusta voi tulla hetkessä oluen laskun mestari.

Oluthanan tärkein osa on karbonaattori. Se sisältää pullon, joka rikastuttaa oluen hiilidioksidilla. Se varmistaa jäähdytyksellisessä oluthanassa, että kurkusta alas valuva tippa on virkistävä, ja se on yhteydessä liitoksiin, jotka yhdistävät annostelupään olutvarastoon. Tynnyriin kohdistuvan, nousuputken kautta annostelupäähän kuljetetun paineen avulla voit laskea herkullisen oluen milloin tahansa kotikäyttöön tarkoitetulla laitteella.

Jokaiseen tarpeeseen sopiva malli: oluthanan ostaminen

Karbonaattorin koko vaihtelee hanasta riippuen. Varmistaaksesi, että jäähdytysteho riittää yksilöllisiin tarpeisiisi, suosittelemme, että määrittelet käytön intensiivisyyden ennen, kuin valitset sopivan oluthanan.

Hankitko oluthanan ainoastaan yhden ihmisen käyttöön vai haluatko tarjota vasta laskettua olutta koko seurueelle seuraavissa juhlissasi? Oma oluthana on erinomainen varustus myös silloin, jos tiedossa on häät tai syntymäpäiväjuhlat.

Jos haluat nauttia herkullista olutta vieraidesi kanssa mukavan grilli-illan puitteissa, voit valita 5 litran tynnyrin oluthanan. Se jäähdyttää noin 4 tuntia miellyttävän raikkaaseen juomalämpötilaan. Suuriin yksityisjuhliin tai tilaisuuksiin voit valita oluttynnyrijääkaapin kahdella oluthanalla. Siinä on se etu, että voit laskea kaksi olutta samanaikaisesti. Mitä useampi ihminen haluaa nauttia viileästä oluesta, sitä parempi valinta kaksoislaite on.

Oluen paneminen itse mäskikattilan avulla

Aiotko hankkia kotiisi oluthanan lisäksi muitakin elämyksiä? Klarsteinin verkkokaupasta löydät siihen tarkoitukseen sopivia mäskikattiloita, joilla voit panna itse omat oluesi. Siinä maltaan sisältämä tärkkelys käsitellään entsyymeillä ja muunnetaan sokeriksi. Oluthanojen ja mäskikattiloiden lisäksi löydät Klarsteinin verkkokaupasta muitakin tarvikkeita, kuten erillisiä hanasuuttimia. Hemmottele itseäsi nyt omalla oluenlaskuelämyksellä!

Oluthana – usein kysyttyä

Miten oluthana toimii ilman hiilidioksidia?

Useimmiten käytetään hiilidioksidia johtamaan olut paineen avulla hanaan. Joskus sen sijaan käytetään hiilidioksidin CO2 ja typen N2 kaasuseosta tai vain typpeä N2.

Miten oluthana jäähdyttää oluen?

Jotta voit juoda raikasta ja kylmää olutta, jäähdytys on tietysti välttämätön. Mutta miten oluthana oikein jäähdyttää? Oluthanan jäähdytysperiaate on periaatteessa sama kuin jääkaapissa ja toimii kompressoriprosessin mukaisesti.

Millaisen oluthanan tarvitsen?

Ensinnäkin haluat oluthanan juodaksesi olutta. Jotta voit juoda olutta, tarvitset oluttynnyrin. Yleensä voit ostaa tavallisen 5 litran oluttynnyrin kaupasta ja liittää sen oluthanaan. Lisäksi oluthanaa käytetään hiilidioksidilla paineväliaineena. Sitä varten käytetään CO2-pulloa.

Kuinka usein oluthana tulee puhdistaa?

Oluthana suositellaan puhdistamaan perusteellisesti viikoittain. Lisäksi päivittäisen käytön jälkeen tulee varmistaa, ettei putkissa, johdoissa tai missään muualla tynnyrin ulkopuolella ole olutjäämiä. Puhdistus suositellaan tekemään kuumalla vedellä tai kuumalla liinalla.
Ylös