[C-Stock] Bornholm Curved Smart -konvektorilämmitin

169,99 € sis. alv
tuotenumero: 53035237
Bornholm Curved Smart -konvektorilämmitin
169,99 € sis. alv
Tämä tuote on saatavana myös uutena
 • Comprar reenvasado
  212,99 €
 • Heti toimitettavissa Heti toimitettavissa
 • Toimitusaika: 4 - 6 päivää Toimitusaika: 4 - 6 päivää
 • Valmis lähetettäväksi 24 tunnissa
 • 14 Päivän peruutusoikeus
 • Ilmainen toimitus

C-Stock: pieniä käytön jälkiä

Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.

Huippuominaisuudet

 • Tehokas: 2 lämmitystehoa (500 tai 1000 W) jopa 45 °C:n lämpötiloihin

 • Mukava: hallitaan joko Klarstein-sovelluksella tai kaukosäätimellä

 • Käytännöllinen viikkoajastin lämmitysaikojen helppoa ohjelmointia varten

Ominaisuudet

 • Teho: 1000/2000 W
 • Vaikutusalue: 28–40 m² (huoneen eristyksestä riippuen)
 • Suojausluokka: IP24
 • Lämpötila: 5–45 °C 1 °C:n portaissa
 • OpenWindow Detection: tunnistaa lämpötilan nopean putoamisen ja kytkee lämmityksen itsenäisesti pois päältä
 • Virtakytkin laitteessa ja kaukosäätimessä
 • Ajastin: säädettävissä tunneittain 24 tuntiin asti
 • LED-kosketusnäyttö
 • Huonelämpötilan näyttö
 • Kaksi lämmitystehoa
 • ECO-tila
 • Lapsilukko
 • Ylikuumenemissuoja
 • Voidaan asentaa seinään – asennusmateriaali sisältyy toimitukseen
 • Käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz
tuotenumero: 53035237

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat (jalat mukaan lukien): n. 82 x 45 x 25 cm (LxKxS)
 • Mitat (ilman jalkoja): n. 82 x 45 x 10,5 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: 150 cm
 • Paino: n. 8 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x lämmitin
 • 1 x kaukosäädin
 • 2 x jalka
 • 1 x asennusmateriaali
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa

Toimitusaika: 4 - 6 päivää

Asiakaskokemukset
25 Arvostelut

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista
Verified tarkastelu 18/12/2023

Goed te gebruiken in een hybride situatie! B.v. voorverwarmen met convector kachel . Daarna samen verder met C.V. C.K. daarna op stand 1 op lage stand.

Hyvä käyttää hybriditilanteessa! Esilämmitys esim. konvektorilämmittimellä. Jatka sitten yhdessä CVCK:n kanssa ja sitten asetuksesta 1 matalalla asetuksella.

Verified tarkastelu 17/10/2023

Mooie grote kachel. Luxe uitstraling. Geen ondersteuning voor Google Home en de Google Assistent. Dat is een gemis. Ik heb Klarstein gemaild en via de app een bericht gestuurd, maar ik krijg geen antwoord van ze. Dat vind ik jammer. Het feit dat de kachel smart is, is ideaal. Maar alleen via de Klarstein app. Je kunt tijdschema's toevoegen en de kachel op afstand aan- en uitzetten. Heel handig.

Hieno iso liesi. Ylellinen ulkonäkö. Ei tukea Google Homelle ja Google Assistantille. Se on menetys. Olen lähettänyt sähköpostia Klarsteinille ja lähettänyt viestin sovelluksen kautta, mutta en ole saanut heiltä vastausta. Minusta se on sääli. Se, että lämmitin on älykäs, on ihanteellinen. Mutta vain Klarstein-sovelluksen kautta. Voit lisätä aikatauluja ja kytkeä lämmittimen päälle ja pois päältä etänä. Tosi kätevä.

Verified tarkastelu 05/10/2022

Sieht echt gut aus, heizt auch prima, die Füße könnten Gummi oder so vertragen

Näyttää todella hyvältä, lämmittää myös hyvin, jalat voisi tehdä kumilla tai jotain

Verified tarkastelu 26/09/2022

Heizt gut, aber die Programmierung ist leider sehr kompliziert.

Lämmittää hyvin, mutta ohjelmointi on valitettavasti hyvin monimutkaista.

Verified tarkastelu 22/09/2022

Ich bin zufrieden. Sieht wirklich geil aus und erfüllt ihren Zweck. Man kann die Zieltemperatur einstellen und die Heizung heizt bis dorthin und stellt sich dann ab bzw. heizt wieder an, wenn die gewünschte Temperatur unterschritten wird. Ausserdem erkennt sie offene Fenster und stellt sich dann ab. Ein nettes Gimmick sind angebrachte LEDs auf der Rückseite, die verschiedene Lichtstimmungen an die Wand projizieren. Mir gefällt's! Oft wurde hier die absolut unzureichende Gebrauchsanweisung kritisiert. Und ja, die Funktionen sind tatsächlich mies beschrieben. Auch ich brauchte ne gute halbe Stunde, bis ich wirklich kapiert habe, wie sie funktioniert. Musste einfach viel rumprobieren. Aber gut, egal. Für mich kein Grund das Gerät scheisse zu bewerten, denn wenn man weiß wie es geht, tut es was es soll und das mehr als vernünftig und auch noch extremst leise! Ich bin super zufrieden mit diesem Kauf

Olen iloinen. Näyttää todella siistiltä ja palvelee tarkoitustaan. Voit asettaa tavoitelämpötilan ja lämmitin lämpenee siihen asti ja sammuu sitten itsestään tai lämpenee uudelleen, kun haluttu lämpötila on alitettu. Se tunnistaa myös avoimet ikkunat ja sammuttaa sitten itsensä. Kiva temppu ovat takaosaan kiinnitetyt LEDit, jotka heijastavat erilaisia valaistustunnelmia seinälle. Pidän siitä! Täällä kritisoitiin usein täysin riittämättömiä käyttöohjeita. Ja kyllä, toiminnot on todella huonosti kuvattu. Kesti myös reilu puoli tuntia ennen kuin ymmärsin, miten se toimii. Piti vain kokeilla paljon. Mutta okei, ei välitä. Minusta ei ole mitään syytä arvioida laitetta paskaksi, koska jos osaa tehdä sen, se tekee mitä pitääkin ja enemmän kuin järkevää ja myös erittäin hiljaista! Olen super tyytyväinen tähän ostokseen

Verified tarkastelu 30/08/2022

Ich habe das Produkt für meine Schwiegermutter (85) gekauft. Da sie jedoch mit dem technischen Aufbau überhaupt nicht zurecht kam, habe ich gebeten, das Produkt wieder retourieren zu können. Dies geschah schnell und unkompliziert. Über das Produkt selbst kann ich nichts sagen.

Ostin tuotteen anoppilleni (85). Koska hän ei kuitenkaan voinut tulla toimeen teknisen rakenteen kanssa, kysyin, voisinko palauttaa tuotteen. Tämä tapahtui nopeasti ja helposti. Itse tuotteesta en osaa sanoa mitään.

Verified tarkastelu 23/07/2022

Preis Leistung ist ok

Hinta suorituskyky on ok

Verified tarkastelu 22/07/2022

Fernbedienung fehlerhaft

Kaukosäädin viallinen

Verified tarkastelu 21/07/2022

Sehr gutes Gerät, schnelle Lieferung. Habe darum gleich noch ein 2. Gerät bestellt. Aber: Den Start macht einem Klarstein schwer: Dier Anleitung ist komplett falsch (scheinbar für ein anderes Modell), auch der Download von der WEB-Site liefert das falsche Manual. Vom Support kam nur eine allgemeines Mail, aber nicht, wo man die korrekte Anleitung bekommt. Hätte das erste Gerät beinahe zurückgeschickt, weil ja zunächst wegen falscher Bedienung (nach Anleitung!!) nichts funktioniert hat. Weiter: Die Füße haben messerscharfe Grate, so dass zuerst Abschleifen nötig war. Und: Montiert man die Füße wie vorgesehen, drückt der Fuß auf das Glas. Bei einem Gerät lag ein Fuß dann voll auf der Glaskante auf. Hier ist zu befürchten, dass bei Erwärmung das Glas springt. Abhilfe: Habe die Füße mit Beilagscheiben montiert. Also Leute, das solltet Ihr ändern, es vermiest einem den Start mit dem Gerät.

Erittäin hyvä laite, nopea toimitus. Joten tilasin heti toisen laitteen. Mutta: Klarstein vaikeuttaa aloittamista: Ohjeet ovat täysin väärät (ilmeisesti eri mallille), ja myös verkkosivustolta ladattavassa oppaassa on väärä käyttöopas. Tuesta tuli vain yleinen sähköposti, mutta ei mistä saada oikeat ohjeet. Lähetin melkein ensimmäisen laitteen takaisin, koska aluksi mikään ei toiminut virheellisen toiminnan takia (ohjeiden mukaan!!). Seuraava: Jaloissa on veitsenteräviä jäysteitä, joten hiominen oli välttämätöntä ensin. Ja: Jos asennat jalat tarkoitetulla tavalla, jalka painaa lasia. Yhdellä laitteella toinen jalka lepäsi sitten kokonaan lasin reunaa vasten. Tässä on pelättävä, että lasi halkeilee kuumennettaessa. Korjaustoimenpide: Jalat asennettu aluslevyillä. Joten ihmiset, teidän pitäisi muuttaa se, se pilaa laitteen käytön.

Verified tarkastelu 21/07/2022

Die Bestellung klappte ganz gut, doch als ich den Heizer zurückgeben wollte fingen die Probleme an. Das Rücksendezertifikat bekam ich auf vielen Umwegen nach ca. einer Woche und auf mein Geld warte ich immer noch.

Tilaus sujui melko hyvin, mutta kun halusin palauttaa kiukaan, alkoivat ongelmat. Sain paluutodistuksen monilla kiertoteillä noin viikon kuluttua ja odotan edelleen rahojani.

Verified tarkastelu 18/07/2022

Lfg zügig u Gerät schick, ABER die Betriebsanleitung. Numirierung im Bild stimmt nicht mit dem Text überein. Im Bild sind 1 - 13 gezeigt, aber im Text Muß man 13 bis 16 u 22 bedienen. Als QR-Code gibt es eine Anleitung, aber da ist die Numirierung auch anders und eine andere Fernbedienung wird gezeigt. Hab es mit Logik versucht und einiges verstanden, aber es bleibt die Gefahr, dass es falsch ist. Ist meine 2. Klarstein Gerät (Sous Vide Garer-Testsieger) gleiches Problem u deshalb meine Folgerung: Verkauf ist wichtiger als Bedienung. Ob es gut heizt? Weiss ich noch nicht: Juli, aber Probelauf ok.

Lfg nopeasti ja laitteen tyylikäs, MUTTA käyttöohjeet. Kuvan numerointi ei vastaa tekstiä. 1 - 13 näkyvät kuvassa, mutta tekstissä on käytettävä numeroita 13 - 16 ja 22. Ohjeet ovat saatavilla QR-koodina, mutta numerointi on erilainen ja eri kaukosäädin näkyy. Olen yrittänyt logiikkaa ja ymmärtänyt joitain asioita, mutta on olemassa riski, että se on väärin. Onko 2. Klarstein-laitteeni (Sous Vide Garer -testin voittaja) sama ongelma ja siksi päätelmäni: myynti on tärkeämpää kuin palvelu. Lämmittääkö hyvin? En vielä tiedä: Heinäkuu, mutta koeajo ok.

Verified tarkastelu 12/07/2022

Geeignet für alle Räume bis 30 m2 Meter.

Sopii kaikkiin tiloihin 30 m2 asti.

Verified tarkastelu 01/07/2022

Wärmeleistung ist sehr gut . Temperatur kann man individuell einstellen. Ein schönes Gerät. Stylische Form. Wärmt keine Räume sehr gut und schnell

Lämmöntuotto on erittäin hyvä. Lämpötila voidaan asettaa erikseen. Hieno laite. Tyylikäs muoto. Ei lämmitä yhtään huonetta kovin hyvin ja nopeasti

Verified tarkastelu 18/03/2022

Das Gerät sieht toll aus und hat eine gute Heizleistung. Die Lieferung kam verzögert, was aber nicht am Versender, sondern an DHL lag. Gute Kommunikation durch den Versender und sehr schnelle Reaktion auf Nachfragen.

Laite näyttää hyvältä ja sillä on hyvä lämmitysteho. Toimitus viivästyi, mikä ei ollut lähettäjän, vaan DHL:n vika. Hyvä yhteydenpito lähettäjältä ja erittäin nopea vastaus tiedusteluihin.

Verified tarkastelu 03/01/2022

Die Infrarotheizung sieht gut aus, heizt schnell auf und durch die Standfüße kann sie in jedem Raum nach Bedarf aufgestellt werden. Das Gerät ist gut über die App zu bedienen. Ich würde sie jederzeit wieder kaufen.

Infrapunalämmitin näyttää hyvältä, lämpenee nopeasti ja jalkojen ansiosta se voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen tarpeen mukaan. Laitetta on helppo käyttää sovelluksen kautta. Ostaisin ne uudestaan koska tahansa.

Verified tarkastelu 16/08/2021

Die Wärmeleistung ist ok. Mit der Fernbedienung läßt sich das Gerät besser einstellen, als im Bedienfeld. Allerdings ist die Bedienung an sich nicht leicht durchschaubar und die Bedienungsanleitung ist nicht aussagekräftig genug. Preis-Leistungsverhältnis ist im Grunde Ok. Mehr aber auch nicht.

Lämmöntuotto on ok. Kaukosäätimellä laitetta voi säätää paremmin kuin ohjauspaneelista. Itse toiminta ei kuitenkaan ole helppo ymmärtää ja käyttöohjeet eivät ole tarpeeksi merkityksellisiä. Hinta-laatusuhde on periaatteessa kohdallaan. Mutta ei sen enempää.

Verified tarkastelu 03/06/2021

Angenehm überrascht funktioniert so wie ich es mir vorgestellt habe

Iloisesti yllättynyt toimii juuri niin kuin kuvittelin

Verified tarkastelu 28/11/2020

Hält was es verspricht - super

Tekee mitä lupaa – hienoa

Verified tarkastelu 02/11/2020

Super Produkt. Einfache Bedienung. Sehr zu empfehlen.

Hieno tuote. Helppo käsitellä. Suosittelemme.

Verified tarkastelu 20/10/2020

Überrascht war ich besonders, als ich nach Hause kam und das Paket sah. Es war nämlich weitaus kleiner, als ich erwartet hatte. Schmal und ohne viel drum herum, wurde mir die Infrarot Heizung geliefert. Als ich sie dann auspackte, fiel mir ihr minimalistisches Design direkt ins Auge. Live ist das Gerät einfach viel besser als auf den Bildern!! Meiner Meinung nach ist dieses Modell für seinen Preis unschlagbar und funktionell. In meiner kleiner Hütte im Garten findet sie also ihren berechtigten Platz.

Olin erityisen yllättynyt, kun tulin kotiin ja näin paketin. Se oli itse asiassa paljon pienempi kuin odotin. Infrapunalämmitin toimitettiin minulle kapeasti ja ilman paljon sen ympärillä. Kun purin sen pakkauksesta, sen minimalistinen muotoilu pisti silmään. Livenä laite on vain paljon parempi kuin kuvissa! Mielestäni tämä malli on lyömätön hinnaltaan ja toiminnallisuudeltaan. Pienessä mökissäni puutarhassa se löytää oikean paikkansa.

Verified tarkastelu 19/10/2020

Die Heizung sieht durch die schwarze Glasfront sehr edel aus. Mitgeliefert werden gebürstete Metallfüße, welche die Optik, wenn man diese in den Raum stellt, nochmals abrundet. Bedienung ist durch die Touchtasten an der Heizung und durch die Fernbedienung sehr einfach. Was mich jedoch ein wenig stört, ist die zugehörige App, welche in meinen Augen noch nicht wirklich gut funktioniert. Hier soll man sich mit dem Facebook Account oder dem Google Account anmelden können, was aber leider nicht funktioniert. Nichts desto trotz ist diese Heizung für alle zu empfehlen, die sich eine extra Heizung zulegen möchten.

Lämmitin näyttää erittäin tyylikkäältä mustan lasietuosan ansiosta. Mukana ovat harjatut metallijalat, jotka viimeistelevät ulkoasun vielä kerran, kun ne asetetaan huoneeseen. Käyttö on erittäin helppoa lämmittimen ja kaukosäätimen kosketuspainikkeilla. Minua kuitenkin hieman häiritsee siihen liittyvä sovellus, joka ei mielestäni toimi vielä kovin hyvin. Täällä sinun pitäisi pystyä kirjautumaan sisään Facebook- tai Google-tilillä, mikä ei valitettavasti toimi. Tästä huolimatta tätä lämmitintä suositellaan kaikille, jotka haluavat ostaa lisälämmittimen.

Verified tarkastelu 08/10/2020

Die Heizung sieht sehr schön aus und ist auch sehr stabil. Man kann sie an die Wand hängen, ich nutze sie lieber auf dem Boden und dann kann ich sie auch in andere Zimmer stellen. Sie wird schnell warm und das Zimmer auch. Man kann die Einstellungen an der Heizung machen oder über eine Fernbedienung. Über das Handy mag ich das nicht. Ich finde die Heizung sehr schön. Ich habe sie in schwarz gekauft.

Lämmitin näyttää erittäin hyvältä ja on myös erittäin vakaa. Voit ripustaa ne seinälle, käytän mieluummin lattialla ja sitten voin laittaa ne muihin huoneisiin. Hän lämpenee nopeasti ja niin myös huone. Voit tehdä asetukset lämmityksellä tai kaukosäätimellä. En pidä siitä mobiilissa. Pidän lämmityksestä todella paljon. Ostin ne mustana.

Verified tarkastelu 25/09/2020

Die Heizung wirkt sehr edel. Betrachtet man sie von vorne wirkt das Design sehr schlank ins integriert sich gut in jeden Raum. Von hinten dagegen sieht man eine nicht ganz so schöne Rückseite. Die Stellfüsse sind ebenfalls edel und praktisch. Sie sollten aber auf jeden Fall mit Filz abgeklebt werden, da sie leicht Scharfkantig sind. Hier hätte der Hersteller bereits mitdenken können und entweder eine Unterlage mitliefern oder die Kanten besser abrunden sollen. Die Bedienung ist einfach. Jedoch sind manche Funktionen entweder auf der Fernbedienung oder aber am Gerät selbst zu tätigen. Das leuchtet nicht ganz ein, warum die Funktionen trotz gleichen Symbolen jeweils an Fernbedienung und gerät etwas anders sind. Die Wärmeleistung ist sehr gut. Am besten stellt man sie vor/unter ein Fenster um eine optimale Effizienz der Raumlufterwärmung zu erzielen. Alles in allem ein sehr gutes Gerät und auf jeden Fall sein Geld wert.

Lämmitin näyttää erittäin tyylikkäältä. Edestä katsottuna muotoilu näyttää erittäin ohuelta ja integroituu hyvin mihin tahansa huoneeseen. Toisaalta takaa näkee ei-niin kivan takapuolen. Säädettävät jalat ovat myös tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Joka tapauksessa ne tulee peittää huovalla, koska ne ovat hieman teräviä. Valmistaja olisi voinut ajatella tässä etukäteen ja joko sisällyttää pohjan tai pyöristää reunat paremmin. Käyttö on helppoa. Joitakin toimintoja voidaan kuitenkin käyttää joko kaukosäätimellä tai itse laitteella. Ei ole aivan järkeä, miksi kaukosäätimen ja laitteen toiminnot ovat samoista symboleista huolimatta hieman erilaisia. Lämmöntuotto on erittäin hyvä. On parasta sijoittaa ne ikkunan eteen/alle optimaalisen huoneilman lämmityksen tehokkuuden saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä laite ja ehdottomasti hintansa arvoinen.

Verified tarkastelu 07/09/2020

Das Gerät wurde schnell geliefert. Einstellung lt. Anleitung ging ohne Probleme. Einzig das Starten in den Heizbetrieb fehlt in der Anleitung. Es ist dort nicht beschrieben. Habe ich erst bei You Tube gefunden. Heizung wird schnell warm. Über die Erwärmung des Raumes kann ich noch nichts sagen. Das wird sich in der Zukunft zeigen. Werde dann darüber berichten.

Laite toimitettiin nopeasti. Ohjeiden mukainen säätö sujui ongelmitta. Ohjeista puuttuu vain lämmitystilan käynnistäminen. Siellä sitä ei kuvata. Löysin sen vain You Tubesta. Lämmitin lämpenee nopeasti. Huoneen lämmityksestä en osaa vielä sanoa mitään. Se näkyy jatkossa. Raportoidaan siitä sitten.

Verified tarkastelu 13/06/2020

leider ist die Anleitung eine Katastrophe. Offenbar ganz mies übersetzt. Geht man nach der Anleitung vor, hat man an dem Gerät nicht viel Freude. Mit logischem Menschenverstand kommt man aber auf die richtige Bedienung. Dann ist's gut. Die Hotline des Anbieters ist leider auch nicht zu empfehlen. Trotzdem Kaufempfehlung, vorausgesetzt man kriegt die Bedienung hin.

Valitettavasti ohjeet ovat katastrofi. Ilmeisesti erittäin huonosti käännetty. Jos noudatat ohjeita, sinulla ei ole paljon hauskaa laitteen kanssa. Mutta loogisella maalaisjärkellä saat oikean toiminnan. Sitten on hyvä. Valitettavasti palveluntarjoajan hotline-puhelinta ei myöskään suositella. Kuitenkin ostosuositus, jos saat toimenpiteen oikein.