Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin Valkoinen

Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin

infrapuna-säteilylämmitin Valkoinen
210,99 € sis. alv
väri:

Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin

210,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

tehokasta lämpöä terassille: tehokas infrapunalämmitin, jonka teho on 2400 W

älykästä mittaustekniikkaa: integroitu termostaatti sekä lämpöanturi ulkolämpötilan tarkkailua varten

yhtä miellyttävä kuin aurinko: IR Comfort Heat lämmittää sinua ja vieraitasi kylminäkin päivinä terveellisillä infrapunasäteillä

Tuotteen yksityiskohdat

Pimeässä on hyvä olla, varsinkin kun on mukavan lämmin. Blumfeldt Cosmic Beam Plus -infrapunalämmittimen avulla terassilla, bilekellarissa tai parvekkeella olevat istuinryhmät lämpenevät kodikkaasti - ilman häiritsevää punaista valoa.

Kevyt blumfeldt Cosmic Beam Plus -sähkölämmitin asennetaan yksinkertaisesti seinälle tai kattoon. Näin se pysyy poissa tieltä luovuttaessaan nopeasti ja tehokkaasti pitkäaaltoista infrapunavaloa 2400 watin teholla. IR ComfortHeat -teknologia hyödyntää auringon lämmön periaatetta. Säteilyn alueella olevia esineitä ja ihmisiä lämmitetään kohdennetusti, eikä lämpö joudu tekemään kiertotietä ilmaa lämmittämällä. Cosmic Beam Plus kuuluu rakenteensa ansiosta pimeiden lämmitinten ryhmään. Se säteilee vain lämpöä eikä valoa. Lisäksi se toimii täysin äänettömästi eikä levitä pölyä - täydelliset edellytykset meluherkillä alueilla käyttämiseen sekä allergikoille.

Käytännöllisen kaukosäätimen avulla se ei vain kytkeydy kätevästi päälle ja pois, vaan haluttu ympäristön lämpötila voidaan myös asettaa asteen tarkkuudella 5-45 °C:n lämpötilaan sekä säätää käytännöllistä sammutusajastinta. Suunnittele illallisia ja autotallibileitä murehtimatta lämpötiloista, blumfeldt Cosmic Beam Plus -sähkölämmitin tekee siitä mahdollista. Erittäin pitkän, 135 cm:n vastuksen ansiosta se lämmittää juhlapöydän kunnolla koko pituudelta. Tukeva, jauhemaalattu valualumiinikotelo on säänkestävä IP44-luokan ansiosta.

Juhli myöhään yöhön tai nauti romanttisesta illasta viinin ja kynttilänvalon parissa terassilla, kunnes tähdet jo tuikkivat taivaalla. Blumfeldt Cosmic Beam Plus -terassilämmittimen ansiosta olo pysyy miellyttävän lämpimänä loppuun asti.

Huomaa, että lämmitin on tarkoitettu käytettäväksi vain sisätiloissa tai suojaisissa ulkotiloissa. Suojaamattomissa ulkotiloissa lämmitysteho voi laskea voimakkaasti.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • virtakytkin laitteessa
 • teho: 2400 W
 • vaikutusalue: jopa 15 m²
 • kantama: n. 5 m
 • lämpötila-alue: 5-45 °C
 • säänkestävä, jauhemaalattu kotelo
 • erittäin pitkä vastus: 135 cm leveä lämmitin koko juhlapöydän tehokkaaseen lämmittämiseen
 • kaukosäädin kätevään päälle ja pois kytkentään, varustettu näppäinlukolla ja ECO-tilalla näytön sammuttamiseksi
 • kotelointiluokka: IP44
 • sisältää asennusmateriaalit
 • IR Comfort Heat -teknologiaa: kohdennettu lämpösäteily ihmisiin ja esineisiin, ei ympäristöön
 • pimeä säteilin: ei tuota valoa, ei houkuttele hyttysiä
 • soveltuu vain suojattuihin ulkotiloihin: katetuille terasseille, jotka on sivuilta suojattu jne.
 • kaukosäätimen paristo: 1 x CR2032-paristo (sisältyy toimitukseen)
 • käyttöjännite: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Cosmic Beam Plus infrapunalämmitin 2400 W IP44 kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 153 x 6,5 x 15 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • johdon pituus: n. 150 cm
 • paino: n. 7,3 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x infrapunalämmitin
 • 1 x kaukosäädin, sis. CR2032-pariston
 • 1 x kiinnitysmateriaalit
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

275.99 €

Asiakaskokemukset

(20 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Gute Heizleistung, Fernbedienung lässt sich Stufenweise einstellen.

Hyvä lämpöteho, kaukosäädintä voidaan säätää portaittain.

Verified tarkastelu

Gibt gute Wärme ab! Unsere Terrasse ist auf drei Seiten zu , daher ausreichend .

Antaa hyvää lämpöä! Terassimme on suljettu kolmelta suunnalta, joten se riittää.

Verified tarkastelu

In einer Laube

Lehtimajassa

Verified tarkastelu

Ein Infrarot Strahler heizt besser. Dieser Schwarzstrahler braucht Stunden bis er die eingestellte Temperatur erreicht hat. Nur das Design des Strahlers bringt nicht den Effekt. Musste mir zusätzlich noch einen Infrarot Strahler dazu kaufen. Das sollte ja eigentlich nicht sein.

Infrapunasäteilijä lämmittää paremmin. Tämä musta kappale tarvitsee tunteja saavuttaakseen asetetun lämpötilan. Vain valonheittimen suunnittelu ei tuota vaikutusta. Jouduin myös ostamaan infrapunalämmittimen. Sen ei todellakaan pitäisi olla.

Verified tarkastelu

Der Strahler sieht nicht nur sehr chic aus, er heizt auch wohlig und umfassend wie angegeben.

Kiuas ei vain näytä erittäin tyylikkäältä, vaan se myös lämmittää mukavasti ja kattavasti, kuten sanottu.

Verified tarkastelu

Entspricht genau unseren Vorstellungen und dem Zweck. Dazu sieht es noch toll aus. Wärmeleistung ist sehr gut, Zelt oder Pavillon sollte allerdings geschlossen sein.

Vastaa täsmälleen ideoitamme ja tarkoitustamme. Se näyttää edelleen upealta. Lämmöntuotto on erittäin hyvä, mutta teltta tai paviljonki tulisi sulkea.

Verified tarkastelu

Leichte Montage, sieht gut aus, Fernbedienung funktioniert gut

Helppo koota, näyttää hyvältä, kaukosäädin toimii hyvin

Verified tarkastelu

Sieht toll aus ! Bei der Wärmeangabe hätte ich mit mehr erwünscht

Näyttää hyvältä ! Olisin toivonut enemmän lämmön suhteen

Verified tarkastelu

Hätte mir mehr erwartet

Olisin odottanut enemmän

Verified tarkastelu

Ist zu teuer für diese Leistung und ich habe sie im Innenraum der Garage montiert und in der Beschreibung steht bis 5 Meter Hitze Abgabe was in der Garage nicht einmal 2 Meter ist Und der Verkäufer ist uneinsichtig kein entgegengekommen Sogar bei Rücksendung keine Verpackung zusenden da ich meine schon entsorgt habe Also der Kauf von diesen Strahlern und auch bei diesem Verkäufer ist nicht zu empfehlen Bin sehr sehr enttäuscht Mit freundlichen Grüßen

Se on liian kallis tähän suorituskykyyn ja asensin sen autotalliin ja kuvauksessa lukee jopa 5 metriä lämmönpoistoa, joka ei ole edes 2 metriä autotallissa Ja myyjä oli kohtuuton eikä tehnyt myönnytyksiä edes pakkauksen puuttuessa, koska Luulen, että olen jo hävittänyt Joten näiden patterien ostaminen ja myös tältä myyjältä ei ole suositeltavaa, olen erittäin pettynyt Ystävällisin terveisin

Verified tarkastelu

Ich bin überglücklich mit diesem Heizstrahler.Die Leistung ist sensationell und die Fernbedienung dazu,ist auch eine super Idee. Meine Wohnung heize ich mit einer Gas Therme ,aber um in der Übergangszeit nicht extra die Heizung zu starten ,ist das eine feine Sache und eine supergute Alternative. Natürlich kann ich meine Heizkörper auch "AUS" lassen, aber die Therme läuft trotzdem und verbraucht Gas.Wirtschaftlich gesehen ist nur der Heizstrahler im Wohnzimmer also effizienter. Sollte mich bei der nächsten Stromrechnung deshalb der Schlag treffen,werde ich es hier kundtun.

Olen todella iloinen tästä lämmittimestä, jonka suorituskyky on sensaatiomainen ja kaukosäädin on myös loistava idea. Asuntoni lämmitän kaasukattilalla, mutta jotta lämmitystä ei tarvitsisi aloittaa siirtymäkaudella, tämä on hieno asia ja superhyvä vaihtoehto. Tietysti voin myös jättää patterini pois päältä, mutta kattila käy silti ja käyttää kaasua.. Taloudellisesta näkökulmasta vain olohuoneen säteilylämmitin on tehokkaampi. Jos joudun seuraavaan sähkölaskuun tämän takia, ilmoitan siitä täällä.

Verified tarkastelu

Was für ein super Teil - hab den Heizstrahler am Boden zu meinem Gasheizstrahler - eine perfekte Kombi! Sieht edel aus - Leistung hervorragend - genauso stell ich mir so ein Teil vor! Lieferung / Abwicklung hat wunderbar gepasst - sehr gerne wieder :-) 10 von 10 Pkt

Mikä hieno osa - minulla on lämmityspatteri lattialla kaasulämmittimeni kanssa - täydellinen yhdistelmä! Näyttää jalolta - suorituskyky erinomainen - sellaiseksi kuvittelen sellaisen osan! Toimitus/käsittely oli ihanaa - erittäin tyytyväinen jälleen :-) 10/10 pistettä

Verified tarkastelu

Hatte ein ähnliches Model bei meiner Nachbarin im Wintergarten gesehen und auch probieren dürfen und war sehr begeistert. Eigentlich wollte ich das gleiche Model bestellen, bemerkte aber das es nur 3 Heizstufen bietet. Bei meiner Suche bin ich dann auf dieses Model gestoßen, welches nur zwei primäre Heizstufen hat, dafür aber eine Temperaturregelung. Also bestellt, montiert und getestet, Ergebnis: Das Teil heizt genau so gut wie das meiner Nachbarin auch von einem Namhaften Hersteller, verbraucht aber weniger da es sich bei erreichen der eingestellten Temperatur abschaltet und nicht wie das Gerät meiner Nachbarin manuell runter geregelt werden muss. Fazit: für meine/unsere Bedürfnisse ein echtes Top-Produkt. Wer jetzt denkt warum gibt der Kerl nur 4 statt 5 Sterne, ganz einfach. Wäre das Teil einfach und schnell auf die aktuelle Position einstellbar, würde ich 5 Sterne geben. Da aber immer 2 Schrauben zu lösen sind um die Anpassung durch zuführen muss ich hier einen abziehen.

Olin nähnyt samanlaisen mallin naapurin talvipuutarhassa ja sain kokeilla sitä ja oli erittäin innostunut. Halusin itse asiassa tilata saman mallin, mutta huomasin, että siinä on vain 3 lämpöasetusta. Etsinnässäni törmäsin tähän malliin, jossa on vain kaksi ensisijaista lämmitystasoa, mutta lämpötilan säätö. Joten tilattu, koottu ja testattu, tulos: Osa lämpenee yhtä hyvin kuin naapurini tunnetulta valmistajalta, mutta kuluttaa vähemmän, koska sammuu kun asetettu lämpötila saavutetaan, eikä sitä tarvitse säätää manuaalisesti kuten naapurini laite. Johtopäätös: todellinen huipputuote minun tarpeisiini. Kuka nyt ajattelee, miksi kaverilla on vain 4 tähteä 5 tähden sijasta, hyvin yksinkertainen. Jos osa voitaisiin säätää helposti ja nopeasti nykyiseen asentoon, antaisin 5 tähteä. Mutta koska säätöä varten on aina löystettävä 2 ruuvia, minun on poistettava yksi täältä.

Verified tarkastelu

Halterungen für die Befestigung könnten etwas stabiler sein.

Kiinnityskannattimet voisivat olla hieman tukevammat.

Verified tarkastelu

Hochwertige Verarbeitung. Schönes Design. Einfach Montage mit zwei Personen. Fernbedienung könnte höhere Sendeleistung besitzen. Nach einer Aufwärmphase von ca. 10 - 15 Minuten hat der Strahler die gewünschte Temperatur erreicht. Einsatzbereich: windgeschützte Terrasse mit einer Größe von 15 qm. Gut geeignet für Außentemperaturen bis ca. 15 Grad. Indirekte Wärmeentwicklung. Nicht vergleichbar mit einem klassischen Infrarotstrahler, dafür aber keine Lichtentwicklung. Insgesamt zufrieden mit dem Produkt.

Korkealaatuinen. Kaunis muotoilu. Helppo koota kahdella henkilöllä. Kaukosäätimellä voi olla suurempi lähetysteho. Noin 10 - 15 minuutin lämmitysvaiheen jälkeen patteri on saavuttanut halutun lämpötilan. Käyttöalue: tuulelta suojattu terassi kooltaan 15 neliömetriä. Sopii hyvin ulkolämpötiloihin n. 15 asteeseen asti. Epäsuora lämmöntuotanto. Ei verrattavissa klassiseen infrapunasäteilijään, mutta ei valokehitystä. Kaiken kaikkiaan tyytyväinen tuotteeseen.

Verified tarkastelu

Das Gerät wurde prompt geliefert und kam unbeschädigt an. Verpackung sehr gut ausgeführt. Zur Funktion - das Gerät benötigt ca. 10 bis 20 Minuten um ordentlich Temperatur zu bekommen. Dann ist die Heizleistung gut wenn auch nicht sehr gut. Kommt natürlich immer auf die Umgebungstemperatur an. Wir heizen eine überdachte Terasse die an allen Seiten durch eine Vertikalmarkise geschlossen ist. Der Raum hat ca. 26m². Für die Größe des Raumes ist das Gerät mit der Heizleistung von 3000 Watt nicht ausreichend. Da wäre ein zweites angebracht. Allerdings ist darauf zu achten dass die Elektroleitungen auch dafür ausgelegt sind. Mit einer Absicherung von 13 Ampere ist nur ein Gerät möglich da ansonsten eine Überlastung der Leitungen und Absicherung die Folge ist. Für die Auslegung der maximalen Heizleistung unbedingt eine Profi heranziehen. Im Großen und Ganzen sind wir sehr zufrieden da wir uns auch nicht mehr erwartet haben. Bei etwas kühleren Sommernächten ist es daher sehr angenehm wenn eine wärmende Quelle die Temperatur etwas erhöht.

Laite toimitettiin nopeasti ja saapui vahingoittumattomana. Erittäin hyvin tehty pakkaus. Mitä tulee toimintoon - laite tarvitsee noin 10-20 minuuttia saavuttaakseen oikean lämpötilan. Silloin lämmitysteho on hyvä, ellei kovin hyvä. Riippuu tietysti aina ympäristön lämpötilasta. Lämmitämme katettua terassia, joka on kaikilta puolilta pystymarkiisilla suljettu. Huone on kooltaan noin 26 m². Laite, jonka lämmitysteho on 3000 wattia, ei riitä huoneen kokoon. Toinen olisi sopiva. On kuitenkin varmistettava, että myös sähkökaapelit on suunniteltu tätä varten. 13 ampeerin sulakkeella vain yksi laite on mahdollinen, muuten kaapelit ja sulakkeet ylikuormituvat. On välttämätöntä kääntyä ammattilaisen puoleen maksimilämmitystehon suunnittelussa. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä, koska emme odottaneet enempää. Hieman viileämpinä kesäöinä on siksi erittäin miellyttävää, kun lämmittävä kevät nostaa hieman lämpötilaa.

Verified tarkastelu

Hab die Heizung um in unseren Wintergarten während der Übergangszeit und Abends für wohlige Wärme zu sorgen und genau das Funktioniert. Um den kompletten Wintergarten 20qm zu heizen reicht die Leistung nicht aus aber sie ist gut geeignet um z.B. Abends für Wärme zu sorgen wenn man noch etwas länger im Wintergarten sitzen möchte. Die Befestigung mit variablem Abstrahlungswinkel ist leicht montierbar und gut einzustellen. Die Strahlung ist nach 3-4min Anheizzeit stark genug um bis in ca.4 Meter Entfernung noch ausreichend Wohlfühlwärme abzustrahlen. Der große Vorteil eine Dunkelheizung ist das es keine hellglühenden Heizelemente gibt welche den Garten beleuchten. Achtung das Heizelement wird an der Oberfläche in Abstrahlrichtung sehr heiß. Man kann es aber trotzdem relativ dicht unter die Decke hängen da die Wärme nicht nach oben strahlt. Die Heizung läßt sich ausschließlich über die mitgelieferte Fernbedienung steuern, da hätte ich mir eine zusätzliche Option am Gerät gewünscht. Deshalb nur 4 statt 5 Sterne.

Pyydä lämmitin tuomaan viihtyisää lämpöä viherhuoneessamme siirtymäkauden aikana ja iltaisin, ja juuri se toimii. Teho ei riitä lämmittämään koko 20 neliötä viherhuonetta, mutta se sopii hyvin esimerkiksi lämmittämään iltaisin, jos haluat istua viherhuoneessa vähän pidempään. Säädettävällä sädekulmalla varustettu kiinnike on helppo koota ja helppo säätää. 3-4 minuutin lämpenemisen jälkeen säteily on riittävän voimakasta päästämään tarpeeksi mukavaa lämpöä noin 4 metrin etäisyydelle. Pimeän lämmityksen suuri etu on se, ettei puutarhaa valaise kirkkaasti hehkuvia lämmityselementtejä. Huomio, lämmityselementti kuumenee pinnalla erittäin kuumaksi säteilyn suunnassa. Mutta voit silti ripustaa sen suhteellisen lähelle kattoa, koska lämpö ei säteile ylöspäin. Lämmitystä voi ohjata vain mukana tulevalla kaukosäätimellä, joten olisin toivonut laitteeseen lisämahdollisuuden. Siksi vain 4 tähden 5 sijasta.

Verified tarkastelu

Abzug wegen Lieferverzug, da Sperrgut und die Bedineungsanleitung könnte etwas ausführlicher sein. Ich als alter Jahrgang muss sich einarbeiten. Die Leistung und die Qualität hat uns bisher nicht enttäuscht. Schön ist die Grösse. Gut finde ich, dass diese Heizstrahler dunkel sind. Die Temperaturanzeige ist sehr hilfreich. Ich habe 2 Stück an einer 5 m Wand. Aufpassen bei dere elektrischen Absicherung. Ich habe jeweils eine an einen eigenen Stromkreis amgschlossen wegen der 3000 Watt.. Die Kommunikation mit dem Händler war sehr gut.Gerne wieder.

Toimituksen viivästymisestä johtuva vähennys, koska iso tavara ja käyttöohjeet voisivat olla hieman tarkemmat. Vanhana vuotena minun täytyy tutustua siihen. Suorituskyky ja laatu eivät ole pettäneet meitä toistaiseksi. Koko on mukava. Pidän siitä, että nämä lämmittimet ovat tummia. Lämpömittari on erittäin hyödyllinen. Minulla on 2 kpl 5 m seinällä. Ole varovainen sähkösulakkeesi kanssa. Yhdistin kummastakin yhden omaan piiriinsä 3000 watin takia. Yhteydenpito jälleenmyyjän kanssa sujui erittäin hyvin, mielellään taas.

Verified tarkastelu

Super einfache Installation. Man muss nur die Halterung an die Decke oder Wand schrauben. Die andere Halterung lässt sich seitlich auf der Oberseite einschieben und fixieren. Man braucht zur Aufhängung definitiv eine 2. Person, die einmal kurz hält. Heizleistung unter Terrassendach ganz beachtlich. Da das Gerät ganz neu ist, testen wir gerade noch den optimalen Winkel und die optimale Einstellung. Mit Stufe 2 geht’s jedenfalls recht flott. Einen Stern Abzug gibt es für: - Keine Alternative zur Fernbedienung (keine Ersatzfernbedienung) - Kontrolleinheit mit Netzanschluss immer rechts - Kabel 1m kurz - Abbildungen im Usermanual viel zu undeutlich Mal sehen, wie sich das Gerät im Langzeittest macht. (insbesondere im Winter) Nach einem Jahr im Betrieb: Sehr gute Heizergebnisse insbes. bei 2m Entfernung. Mit der Entfernung lässt das natürlich nach. Saßen aber auch schon in der Weihnachtszeit warm angezogen draußen.

Super helppo asennus. Sinun tarvitsee vain ruuvata kannatin kattoon tai seinään. Toinen kiinnike voidaan työntää sisään ja kiinnittää sivuun ylhäältä. Tarvitset ehdottomasti toisen henkilön ripustamaan sen, joka pitää sitä hetken. Huomattava lämmitysteho terassikaton alla. Koska laite on aivan uusi, testaamme vain optimaalista kulmaa ja asetusta. Joka tapauksessa taso 2 on melko nopea. Tähtivähennys koskee: - Ei vaihtoehtoa kaukosäätimelle (ei korvaavaa kaukosäädintä) - Ohjausyksikkö, jossa verkkoliitäntä aina oikealla - Kaapeli 1m lyhyt - Käyttöoppaan kuvat aivan liian epäselviä. Katsotaan kuinka laite toimii pitkän aikavälin testi. (erityisesti talvella) Vuoden käytön jälkeen: Erittäin hyvät lämmitystulokset, erityisesti 2m etäisyydellä. Tämä tietysti pienenee etäisyyden myötä. Mutta myös istui ulkona joulun aikaan lämpimästi pukeutuneena.

Verified tarkastelu

Habe mir diesen Dunkelstrahler wegen des tollen Designs gekauft. Sicherlich – ich habe mich vorher über die Vor- und Nachteile zwischen Dunkelstrahler und Hellstrahler informiert, aber scheinbar nicht ausreichend. Wichtig in meinen Augen: Ein Hellstrahler heizt schon nach wenigen Sekunden deutlich spürbar. Der Dunkelstrahler braucht länger und die Strahlung ist weniger spürbar. Teilweise wird es mit direkter und indirekter Sonnenstrahlung verglichen. Bei direkter Sonnenstrahlung spüre ich die Strahlung deutlich – teilweise brennen und ich kann die Richtung direkt bestimmen; bei indirekter Sonnenstrahlung spüre ich weniger und auch die Richtung ist weniger spürbar. Deshalb wird die Wärmeleistung von fast allen Dunkelstrahlern in vielen Rezessionen als zu schwach bewertet, aber sie ist da. Ein weiterer Unterschied ist, dass die Dunkelstrahler windanfälliger sind. Deshalb – wer eine windgeschützte Terrasse oder Sommergarten etc. hat und nicht innerhalb von wenigen Sekunden die Wärme braucht (z.B. Raucher), kann einen Dunkelstrahler kaufen. Da ich einen Sommergarten habe und mich mit den Besonderheiten (Nachteilen) der Dunkelstrahler auseinandergesetzt habe, kann ich die hier beworbenen Vorteile umso mehr schätzen.

Ostin tämän tumman lämmittimen upean suunnittelun takia. Varmasti - olen kertonut itselleni etukäteen tummien ja kirkkaiden patterien eduista ja haitoista, mutta ilmeisesti en tarpeeksi. Tärkeää mielestäni: Säteilylämmitin lämpenee huomattavasti jo muutaman sekunnin kuluttua. Tumma säteilijä kestää kauemmin ja säteily on vähemmän havaittavissa. Joskus sitä verrataan suoraan ja epäsuoraan auringonsäteilyyn. Kun on suoraa auringonvaloa, tunnen säteilyn selvästi – joskus se polttaa ja voin määrittää suunnan suoraan; epäsuoralla auringonvalolla tunnen vähemmän ja suunta on myös vähemmän havaittavissa. Siksi lähes kaikkien säteilylämmittimien lämpöteho on monissa taantumissa liian heikko, mutta se on olemassa. Toinen ero on, että tummat patterit ovat herkempiä tuulelle. Siksi - jos sinulla on tuulelta suojattu terassi tai kesäpuutarha tms. etkä tarvitse lämpöä muutamassa sekunnissa (esim. tupakoitsija), voit ostaa säteilylämmittimen. Koska minulla on kesäpuutarha ja olen käsitellyt putkilämmittimien erityispiirteitä (haittoja), osaan arvostaa täällä mainostettuja etuja sitäkin enemmän.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja