Lämpöpeitto


Nauti miellyttävästä lämmöstä lämpöpeitoilla ja lämpötyynyillä - hyvä teko koko keholle

Lämmöllä on monissa tilanteissa lyömätön vaikutus iholle, elimille ja autonomiselle hermostolle. Ensisijaisesti lihakset rentoutuvat sillä tavalla, joten päivän stressi vaikuttaa katoavan lähes kokonaan jo parissa minuutissa. Lisäksi lämpö parantaa verenkiertoa. Se edistää kehon aineenvaihduntaa, jotta se voi saada suuremman määrän happea ja ravinteita. Samanaikaisesti kuona-aineita kulkee poispäin. Sähköinen lämpöpeitto on siksi arvostettu ratkaisu viileisiin vuodenaikoihin tai vaikkapa rentoutumiskeinoksi vapaailtana.

Klarstein tarjoaa kattavan lämpöpeittovalikoiman sänkyyn tai olohuoneen sohvalle, minkä lisäksi meiltä on mahdollista ostaa myös pehmoinen lämpötyyny.

Klarsteinin lämmitettävissä peitoissa on nämä edut

Lämmön ohjaus

Jokainen ihminen voi kokea lämmön todella eri tavalla, joten Klarsteinin lämpöpeitot tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen ohjaamiseen. Valitsemalla voimakkaamman tehoportaan voi sulattaa kauttaaltaan jäätyneen kehon taas mukavasti, ja sitten alentaa lämpötilaa vähitellen.

Joustavuus

Lämpöpeitot ovat ilman muuta joustava ratkaisu, sillä niitä voi käyttää toiveidensa mukaisessa paikassa asuintiloissa, kunhan läheisyydessä vain on pistorasia. Lämpöpeiton alla vietettyä aikaa ei välttämättä tarvitse viettää toimettomana. Siksi myös työntekijöiden ja yksityisyrittäjien kannattaa ostaa lämpöpeitto, kun kotitoimiston lämpötilat viilenevät ja keho ei saa liikettä näyttöpäätetyön vuoksi. Myös lämpötyyny luo työskentelyn aikana mukavaa rentoutusta alaselän alueelle. Jos pidät erityisen mukavasta olosta, osta lämpöpeitto, joka on varustettu hihoilla.

Sen lisäksi Klarstein tarjoaa mukavia lämpöpeittoja sänkyyn, jolloin voit esilämmittää miellyttävästi sänkyä ennen kylmää yötä. Nimittäin: nukahtaminen jalat kylminä ei ole kovinkaan helppoa, eikä sen paremmin terveellistä keholle. Lämpöpeitto poistaa kylmää ja muodostaa mukavan vastakohdan makuuhuoneen muutoin viileille lämpötiloille.

Mukavuutta & hygieniaa

Sähköisen lämpöpeiton pinta on valmistettu laadukkaasta ja helppohoitoisesta mikroplyysistä. Sen ansiosta sähköinen lämpöpeitto tarjoaa vielä lisää lämpöä. Koska ohjausyksikön voi irrottaa, lämpöpeiton voi puhdistaa pyykinpesukoneessakin. Se takaa erittäin hyvän hygienian, ja lisäksi lämpöpeitto tuoksuu aina raikkaalta.

Turvallisuus

Lämmitettävät peitot on kytketty verkkovirtaan, minkä vuoksi turvallisuuteen liittyvät näkökohdat on syytä nostaa tärkeään asemaan. Kun ostat Klarsteinilta lämpöpeiton tai lämpötyynyn, turvallisuus on otettu huomioon. Jotta ei synny tulipalovaaraa, mikäli lämpöpeitto unohtuu kytkeä pois päältä, sammutus tapahtuu yleensä automaattisesti kiinteästi määritellyn ajan kuluttua. Sen ansiosta ei ole välttämättä vaarallista nukahtaa peittoa käytettäessä.

Lämpöpeittojen ja -tyynyjen osto Klarsteinilta satumaisissa designeissa

Verkkokaupassa on tarjolla kattava valikoima monenlaisia designeja. Ne voi integroida harmonisesti sisustustyyliin, ja ne tarjoavat jännittäviä yhdistelymahdollisuuksia muiden tyylikkäiden koriste-elementtien kanssa. Yksiväristen peittojen lisäksi tarjolla on myös ruudullisia malleja, jotka luovat erityistä viehätysvoimaa ennen kaikkea adventin aikaan. Myös muut hillityt ja huomaamattomat mallit täyttävät vakuuttaville sisustustuotteille asettavat toiveet.

Ylös