Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin

Beerenberg-sähkötakka

sähkötakka Harmaa 1800 watt
299,99 € sis. alv

Beerenberg-sähkötakka

299,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

Lämpöä ja valoa: aidon tuntuinen tuli-illuusio valinnaisella lämmitystoiminnolla

Puhdasta luonnollisuutta: aidon tuntuinen kivi- ja puukoriste

Ylellinen kehys: pehmeästi muotoiltu puupinnoite

Tuotteen yksityiskohdat

Romanttista takkatunnelmaa eloisilla liekeillä – ilman tulta ja savua. Eri kirkkaustasoihin säädettävä pehmeä valo jäljittelee todella aidontuntuisesti liekkejä ja kyteviä halkoja, joten Klarstein Beerenberg -sähkötakka muuttaa huoneen välittömästi ainutlaatuisen kodikkaaksi helmeksi. Erikseen päälle kytkettävälämmitystoiminto tarjoaa miellyttävää lämpöä 10–30 °C:n lämpötila-alueella. Ajastimen avulla voit säätää kätevästi lämpötilan ja mukauttaa viehättävän Klarstein Beerenberg -sähkötakan toiminnot viikkorytmiisi. Kaukosäädin lisää tätä mukavuutta entisestään. Takan ulkokuori jäljittelee yksityiskohtaisesti oikeaa kivitakkaa, vaikka sen materiaali onkin huomattavasti kevyempää.

Tunne olosi hyväksi kotona: Klarstein Beerenberg -sähkötakka luo kodikkaan ja lämpimän tunnelman aivan kuten loimuavan tulen äärellä.

Huom! Tämä tuote soveltuu vain hyvin eristettyihin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • Virtakytkin laitteessa tai kaukosäätimessä
 • Teho: 1800 W
 • Liekin teho: 6 W
 • Keinotekoinen LED-tuli lasin takana
 • Todellisen tuntuinen tuli-illuusio
 • Välkkyvät liekkiefektit
 • Aidon tuntuisesti hehkuvat hiilipalat
 • Eri kirkkaustasoja
 • Valinnainen lämmitystoiminto
 • Valittavissa oleva lämpötila 10–30 °C
 • Ohjaus suoraan laitteesta tai kaukosäätimellä
 • Viikkoajastin
 • Open Window Detection: kytkee laitteen pois päältä automaattisesti, kun huoneen lämpötila laskee
 • Ylikuumenemissuoja
 • Kehyksen materiaali: polyresiini
 • Taiteellinen kivijäljitelmä kauniilla yksityiskohdilla
Beerenberg-sähkötakka 1800 W lämmitystoiminto 10–30 °C kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

 • Mitat (pystytettynä): n. 59 x 67 x 22 cm (LxKxS)
 • Johdon pituus: n. 1,3 m
 • Paino: n. 21 kg
 • Käyttöjännite: 220–240 V~ | 50/60 Hz

Toimituskokonaisuus

 • 1 x sähkötakka
 • 1 x kaukosäädin
 • Monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Sehr gut schnelle Lieferung immer wieder gerne.

Erittäin hyvä, nopea toimitus, aina tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Das Problem wurde behoben, wie schon erwähnt wunderschöner kamin, sehr zufrieden.

Ongelma on ratkaistu, kuten jo mainittiin kaunis takka, erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Sehr schön

Erittäin kiva

Verified tarkastelu

Wir haben den Heizlüfter mit Flammeneffekt und Kaminoptik gekauft um im Winter eine jeweils kurz nutzbare elektrische Heizquelle zu haben, die zugleich dabei hilft den Gasverbrauch zu senken. Es ist aber klar, dass das immer nur ganz kurz geschehen wird, damit nicht auch noch die Stromrechnung explodiert. Das wäre dann kontraproduktiv. Das Stück verbindet das Nützliche mit dem Schönen auf gelungene Art. Der schnell gelieferte Kamin sieht wirklich sehr elegant und wertig aus, ist recht schwer (23 kg) und wirkt wie aus echtem Stein. Stilistisch kann ich den "Frosty Peak"- Kamin nicht eindeutig zuordnen, auf jeden Fall Antik in Richtung klassischer Landhausstil. Der Flammeneffekt ist realistisch, auch in ein entsprechend eingerichtetes Schlafzimmer passt er sicher gut, da er recht klein und kompakt ist. Am Tag der Lieferung war es über 30 Grad warm, darum haben wir die Heizung nur ganz kurz geprüft. Das Gebläse ist recht kräftig, aber nicht zu laut. Es gibt auch einen Timer und einen Fernbedienung. Auf jeden Fall ein Hingucker und eine Bereicherung im Salon.

Ostimme liekkivaikutteisen ja savupiipun näköisen lämpöpuhallin, jossa on sähköinen lämmönlähde, jota voidaan käyttää lyhyen aikaa talvella, mikä myös auttaa vähentämään kaasun kulutusta. On kuitenkin selvää, että tämä tapahtuu vain hyvin lyhyen aikaa, jotta sähkölasku ei räjähtäisi. Se olisi haitallista. Teoksessa yhdistyy onnistuneesti hyödyllinen ja kaunis.Nopeasti toimitettu takka näyttää todella tyylikkäältä ja arvokkaalta, on melko painava (23 kg) ja näyttää aidolta kiveltä. Tyylillisesti en osaa "Frosty Peak" -takkaa selkeästi luokitella selkeään, ehdottomasti antiikkiseen klassisen maalaistalon suuntaan. Liekkiefekti on realistinen, ja se sopii varmasti hyvin kalustettuun makuuhuoneeseen, koska se on melko pieni ja kompakti. Toimituspäivänä oli yli 30 astetta, joten tarkistimme lämmitystä vain hyvin lyhyesti. Tuuletin on melko voimakas, mutta ei liian kova. Mukana on myös ajastin ja kaukosäädin. Ehdottomasti katseenvangitsija ja rikastus salongissa.

Verified tarkastelu

Das ist wirklich cool. Es imitiert einen echten Kamin ziemlich gut. Super einfach zu steuern. Die Qualität scheint gut, das Ganze ist schwer, aber dadurch stabil.

Se on todella hienoa. Se jäljittelee todellista takkaa melko hyvin. Super helppo hallita. Laatu näyttää hyvältä, kokonaisuus on raskas, mutta siksi vakaa.

Verified tarkastelu

Der Artikel wird komplett geliefert und so kann es also sofort los gehen. Er wärmt schnell und zuverlässig und es lassen sich zudem noch verschiedene Stufen einstellen. Auch ohne eine Wärmeleistung kann man den Kamin anstellen. So hat man dann das schöne Licht, aber halt keine Wärme. Es schaut dabei sehr toll aus. Wir haben ihn im Wohnzimmer stehen und sind begeistert davon. Von den Optik her toll und man denkt, dass es sich dabei um einen echten Kamin handelt. Es schaut sehr gut und hochwertig aus- das war uns auch sehr wichtig gewesen.

Artikkeli toimitetaan valmiina, joten voit aloittaa heti. Se lämpenee nopeasti ja luotettavasti, ja valittavissa on myös erilaisia asetuksia. Takka voidaan käynnistää myös ilman lämmöntuotantoa. Joten sinulla on kaunis valo, mutta ei lämpöä. Se näyttää erittäin hyvältä. Meillä on se olohuoneessa ja rakastamme sitä. Vuodesta optiikka loistava ja luulet, että se on todellinen takka. Se näyttää erittäin hyvältä ja laadukkaalta - se oli myös meille erittäin tärkeää.

Verified tarkastelu

es mag trügerisch erscheinen, aber glauben Sie mir: Es tut genau das, was von ihm erwartet wird! sieht hübsch aus, wärmt perfekt, ist stilvoll und fügt sich wunderbar in jeden Stil Ihres Hauses ein. sehr zufrieden damit kann ich zu 100 % weiterempfehlen

se voi tuntua petolliselta, mutta luota minuun: se tekee juuri sen, mitä siltä odotetaan! näyttää kauniilta, lämmittää täydellisesti, on tyylikäs ja sulautuu kauniisti mihin tahansa kotisi tyyliin. Olen erittäin tyytyväinen siihen ja voin suositella sitä 100%

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja