Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin Musta

Lausanne sähkötakka

Musta sähkötakka 2000 watt
373,99 € sis. alv
väri:

Lausanne sähkötakka

373,99 € sis. alv
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Kaikki 23.10. ja 30.11.2023 välisenä aikana tehdyt ostokset voi palauttaa 31.1.2024 mennessä.

60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

moderni muotoilu: elegantti sähkötakka

liekki-illuusio: välkkyvät valotehosteet ja LED-taustavalaistus

hehkuvaa romantiikkaa: lämmittävää takkatunnelmaa ilman oikeaa tulta

Tuotteen yksityiskohdat

Klarsteinin Lausanne on -sähkötakka, joka tarjoaa romanttista, hehkuvaa mukavuutta - ilman tulta, tuhkaa tai savua. Aidosta lasista valmistetun, kiiltävän mustan etupuolensa ansiosta se tuo huoneeseen annoksen eleganssia jo ennen kuin se on kytketty päälle. Kun se kytketään päälle, se simuloi kauniisti liekkien leiskuntaa, joka valaisee koko huoneen eri kirkkaustasoilla. Viihtyisää valoinstallaatiota korostaa kiehtovasti värillinen, erikseen kytkettävä LED-taustavalaistus, ja voit jopa kytkeä kaksivaiheisen lämpöpuhaltimen päälle napin painalluksella.

Hehkuvaa kodikkuutta kaukosäätimellä: Lausanne -sähkötakka Klarsteinilta valaisee ja lämmittää kotiasi mutkattomalla takkatuli-illuusiolla.

Huom! Tämä tuote soveltuu vain hyvin eristettyihin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • keinotekoinen takka, jossa on tuli- ja hiillosjäljitelmä
 • huomiota herättävä loimuavien liekkien jäljitelmä
 • erikseen päälle kytkettävä LED-taustavalaistus
 • ihanteellinen enintään 40 m²:n huoneisiin
 • yksinkertainen asennus seinälle
 • himmennystoiminto
 • kaksivaiheinen lämpöpuhallin (1000 tai 2000 wattia)
 • tehokas ja hiljainen
 • kaukosäädin
 • loistava, lasinen etupuoli
 • virtakytkin laitteen yläosassa
 • käyttöjännite: 230 V / 50 Hz
Lausanne sähkötakka teho: 1000 - 2000 W LED kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

 • 88 x 56 x 14 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 16 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x takka
 • 1 x kaukosäädin
 • 1 x asennusmateriaalit
 • 1 x koristekivet
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

(19 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Wie beschrieben alles Top

Kuten kuvattiin, kaikki on hienoa

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Kamin kam gut verpackt an und ohne Beschädigungen,keine lauten Geräusche, alles top auch vom Preis her kann man nicht meckern, sind total begeistert würden ihn wieder kaufen.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Takka saapui hyvin pakattuna ja ehjänä, ei kovaa ääntä, kaikki oli hienoa, hinnastakaan ei voi valittaa, olemme täysin innoissamme ja ostaisimme sen uudelleen.

Verified tarkastelu

schön design und leise aber der Hitze ist schwach

kaunis muotoilu ja hiljainen, mutta lämpö on heikko

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Fernbedienung top, Helligkeit einstellbar, Preis auch gut. Aberleider hat die Scheibe Kratzer. Kamin war doppelt und sauber verpakt, also muß das vor Versendung passiert sein. Punktabzug für die Qualität.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Huippukaukosäädin, säädettävä kirkkaus, hyvä hinta myös. Valitettavasti levyssä on naarmuja. Takka oli pakattu kahdesti ja siististi, joten tämän on täytynyt tapahtua ennen toimitusta. Pisteiden vähennys laadusta.

Verified tarkastelu

Nur 4 Sterne in der Gesamtbewertung, weil der Kamin Geräusche macht, obwohl nur das Display eingeschaltet ist (ohne Heizung und Lüftung). Vermutlich ein Problem der Aufhängung des Displays am Kamingehäuse. Ansonsten bin ich sehr zufrieden.

Kokonaisarviossa vain 4 tähteä, koska takka pitää ääntä, vaikka vain näyttö on päällä (ilman lämmitystä ja ilmanvaihtoa). Todennäköisesti ongelma on näytön ripustuksessa takan rungossa. Muuten olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Der Kamin ist dank genauer Anleitung sehr einfach zu montieren. Das Flammenbild wirkt sehr realistisch und macht richtig Spaß. Wir sind sehr zufrieden; zumal auch der Preis sehr moderat ist.

Takka on erittäin helppo koota yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta. Liekit ovat hyvin realistisia ja hauskoja. Olemme erittäin tyytyväisiä; varsinkin kun hinta on erittäin kohtuullinen.

Verified tarkastelu

Erstmal das Positive: Optik super und ordentlich verarbeitet Flammenbild sehr schön und nahezu geräuschlos (leichtes schaben vom Drehmechanismus) Neutral: Fernbedienung man muss schon genau zielen startet immer mit Heizung und Flamme, so das man die Heizung wieder abstellen muss, das geht besser Negativ: wollte nach der Winterzeit den Kamin nach 3 Monaten Pause mal wieder benutzen, kein Ton oder Reaktion Gerät Tod. Support angeschrieben, automatisierte Rückmeldung es meldet sich ein Service Mitarbeiter, seit dem bei Klarstein ebenfalls Funkstille. Keiner meldet sich, und auf eine 2. Mail wird auch nicht mehr geantwortet. Telefonisch braucht man es auch nicht zu probieren. Sehr enttäuschend bei einem Verkäufer mit so vollmundigen Garantieversprechen in den AGBs. Ticket: 8001041669 falls Klarstein hier mitliest. So bleibt man auf den Schaden als Kunde sitzen. Daher kauft man in Zukunft bei einem Händler wo der Kunde auch nach Kauf König ist. Schade und nur 1 Stern. 04.08.21 Nachtrag Änderung auf 3 Sterne, da letztendlich nach Anschreiben über Amazon doch auf einmal der Service reagierte und einen kostenlosen Rücksendeschein schickte. Verpackt und zurückgeschickt. Nach 20 Tagen gibt es jetzt das Geld zurück da Gerät nicht zu reparieren und auch nicht mehr verfügbar ist.

Ensin positiiviset: Näyttää hyvältä ja oikein prosessoitu Liekin kuva on erittäin kaunis ja lähes äänetön (pientä raapimista pyörivästä mekanismista) Neutraali: kaukosäädin pitää tähdätä tarkasti aina alkaa lämmityksestä ja liekistä, joten lämmitys täytyy sammuttaa uudelleen , joka toimii paremmin Negatiivinen: halusin käyttää takkaa uudelleen talviajan jälkeen 3 kuukauden tauon jälkeen, ei ääntä tai reaktiolaitetta. Kirjoitettu tukeen, automaattinen palaute, huoltotyöntekijä raportoi, siitä lähtien on ollut myös radiohiljaisuus Klarsteinissa. Kukaan ei vastaa, eikä toiseen sähköpostiin enää vastata. Sinun ei tarvitse edes kokeilla sitä puhelimella. Erittäin pettymys myyjältä, jolla on niin kattava takuulupaus ehdoissa. Lippu: 8001041669, jos Klarstein lukee tätä. Näin sinä asiakkaana jäät tappioon. Siksi ostat jatkossa jälleenmyyjältä, jossa asiakas on kuningas oston jälkeenkin. Harmi ja vain 1 tähti. 08.04.21 Addendum Muuta 3 tähteä, koska lopulta Amazonin kautta lähetetyn kirjeen jälkeen palvelu vastasi yhtäkkiä ja lähetti ilmaisen palautuslipun. Pakattu ja lähetetty takaisin. 20 päivän kuluttua on nyt rahat takaisin, koska laitetta ei voida korjata eikä se ole enää saatavilla.

Verified tarkastelu

Die Anzeige des Displays sitzt schief und die Anzeige erscheint vollkommen verschwommen. Die Zahlen kann man ja gerade noch erahnen aber die Wochentage sind nicht mehr zu lesen. Ich kann mir nicht vorstellen das dies normal ist. Vielleicht können sie mir da weiterhelfen

Näyttö on vinossa ja näyttö näyttää täysin epäselvältä. Voit vain arvata numerot, mutta viikonpäivät eivät ole enää luettavissa. En voi kuvitella, että tämä on normaalia. Ehkä voit auttaa minua siellä

Verified tarkastelu

Ich muss leider sagen, dass mich der Kamin von der Helligkeit des Feuers und vom Gesamteindruck nicht überzeugen konnte. Nach wenigen Tagen fing die Mechanik, die die bewegende Flamme erzeugt, an zu schnarren, alle fünf Sekunden zirka. Rein äußerlich macht der Kamin aber einen gute Eindruck. Er kam super verpackt an. Keine Macken oder sonstiges. Ich habe mich letztlich gegen das Produkt entschieden. Der Rückversand war problemlos. Ich bekam ein Retouren-Ettiket und habe dann für 3 Euro bei DHL die Abholung des Paketes beauftragt. Nun warte ich noch auf die Gutschrift.

Valitettavasti minun on sanottava, että takka ei saanut minua vakuuttuneeksi tulen kirkkaudesta ja kokonaisvaikutelmasta. Muutaman päivän kuluttua liikkuvan liekin luova mekanismi alkoi surinaa noin viiden sekunnin välein. Ulkopuolelta takka tekee kuitenkin hyvän vaikutelman. Tuli superpakattuna. Ei omituisia tai mitään muutakaan. Lopulta päätin olla tuotetta vastaan. Paluu oli helppoa. Sain palautuslipun ja pyysin sitten DHL:ää noutamaan paketin 3 eurolla. Odotan edelleen luottoa.

Verified tarkastelu

Bestellung, Lieferung, Gerät selbst hat gut geklappt. Einziges Manko - wir glaubten, er macht auch das Feuergeräusch, aber es klingt so komisch, als ob sich jemand unanständig benimmt oder stöhnt. Haben uns dann den Bluetooth-Lautsprecher mit den installierten Feuer-Knistern nachgekauft. Nun haben wir 5 Stunden knistern zur Verfügung :-)

Tilaus, toimitus, itse laite toimi hyvin. Ainoa haittapuoli - luulimme, että hän saa myös tulen äänen, mutta se kuulostaa niin oudolta kuin jonkun tuhma käytös tai voihkiminen. Sitten ostimme Bluetooth-kaiuttimen, johon oli asennettu rätisevä tuli. Nyt meillä on 5 tuntia räiskytystä tarjolla :-)

Verified tarkastelu

Verpackung war gut, trotzdem waren am Rahmen leichte Kratzer und eine kleine Delle zu sehen. Flammenbild ist sehr schön und wenn die Heizung aus ist ist das Gerät geräuschlos. Wir mögen dieses Gerät, weil es nicht nur einfach einen schwarzen Rahmen hat und somit im ausgeschalteten Zustand wie ein Fernseher aussieht. Trotz der Kratzer haben wir das Gerät behalten, weil Klarstein uns entgegen gekommen ist.

Pakkaus oli hyvä, mutta rungossa oli pieniä naarmuja ja pieni kolhu. Liekkikuva on erittäin mukava ja kun lämmitys on pois päältä, laite on äänetön. Pidämme tästä laitteesta, koska siinä ei ole vain mustaa kehystä, joten se näyttää televisiolta, kun se on pois päältä. Naarmuista huolimatta pidimme laitteen, koska Klarstein majoitti meidät.

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Schön und doch mit kleinen Mängeln. Wie in einer Rezension sehr gut beschrieben wurde, war die Aufhängung der Lichtwalze nicht entkoppelt. Es gab ein störendes Geräusch. Siehe Fotos. Habe nun auch etwas Gummi und eine Unterlegscheibe verwendet. Nun kein störendes Geräusch mehr. Innen doch sehr billig verarbeitet. China lässt grüssen! Vom Preis gerade noch akzeptabel. 4 Sterne sind akzeptabel. Und es war wirklich nicht schwer! Nur 5 Schrauben lösen...

Tietovälinettä ei voitu ladata. Siisti mutta pienillä puutteilla. Kuten katsauksessa erittäin hyvin kuvattiin, kevytsylinterin jousitusta ei irrotettu. Kuului ärsyttävää ääntä. Katso kuvat. Käytin myös kumia ja aluslevyä. Nyt ei enää häiritsevää ääntä. Sisäpuoli on valmistettu erittäin halvalla. Terveisiä Kiinasta! Hintaansa nähden melkein hyväksyttävä. 4 tähteä ovat hyväksyttäviä. Eikä se todellakaan ollut vaikeaa! Löysää vain 5 ruuvia...

Verified tarkastelu

Der Kamin wirkt an der Wand sehr edel. Die Flammen und das Holz sehen täuschend echt aus. Die Montage war sehr einfach lediglich danach ist das Reinigen des Edelstahlrahmens etwas mühsam, aber ansonsten fasst man den ja nicht an. Das Geräusch der Heizung hört sich an wie ein Föhn. Ich wollte den Kamin aber nur zur Optik somit schalte ich die Heizung aus. Was mir nicht gefällt ist die Tiefe des Kamins. Bei mir hängt er leider so, dass man das sieht. Wenn er aber so angebracht werden kann, dass man nur von vorne draufsieht, stört das nicht. Vielleicht könnte der Hersteller Seitenblenden anbieten. Schön wäre es gewesen, wenn das typische Knistern zu hören wäre, werd mir aber ein Gerät dazu kaufen.

Takka näyttää erittäin tyylikkäältä seinällä. Liekit ja puu näyttävät petollisen todelliselta. Kokoaminen oli erittäin helppoa, vasta jälkikäteen ruostumattoman teräsrungon puhdistaminen on vähän tylsää, mutta muuten siihen ei kosketa. Lämmön ääni kuulostaa hiustenkuivaajalta. Mutta halusin takkaan vain visuaalisiin tarkoituksiin, joten sammutan lämmityksen. Se mistä en pidä, on savupiipun syvyys. Valitettavasti minulle se roikkuu niin, että sen näkee. Mutta jos se voidaan kiinnittää niin, että sitä voi katsoa vain edestä, se ei haittaa. Ehkä valmistaja voisi tarjota sivupaneeleja. Olisi ollut mukavaa, jos tyypillinen rätinä olisi kuulunut, mutta ostan laitteen mukaan.

Verified tarkastelu

Gleich vorweg, der Kamin ist schön. Sehr schön sogar. Leider ist die Qualität der innen verbauten Teile eher durchwachsen. Als mein Kamin ankam, war die Verpackung komplett in Ordnung, auch das Glas, und der Metallkorpus waren komplett ohne Dellen, Kratzer, oder sonstige Beschädigungen. Soweit so gut. Optisch der erwartete Hingucker. Leider machte er jedoch beim Einschalten des Feuereffektes alle paar Sekunden quitschende/schleifende Geräusche. Da ich die Verpackung bereits entsorgt hatte und ich das Gerät somit nicht mehr zurück senden konnte, hab ich es kurzer Hand selbst aufgeschraubt. Einmal zerlegt musste ich feststellen, dass die INNEN verbauten Komponenten teilweise verbeult oder eingerissen waren, und zudem leider auch noch ziemlich lieblos miteinander verbaut wurden. Funktioniert zwar alles, und das Innenleben sieht im Normalfall ja auch keiner, aber notwendig ist das trotzdem nicht. Das Quietschgeräusch konnte ich so aber leicht identifizieren: die Welle, an der die Effektlampe verbaut ist, war etwas schief eingebaut worden. Durch den Resonanzkörper (die Welle samt Antrieb ist direkt mit Metallhalterung mit dem Korpus verbunden, drum herum ein größerer Hohlraum...) wurde das Quitschen noch zusätzlich verstärkt. Da ich den Kamin ja schon offen hatte, hab ich aber nicht nur die Wellenhalterung gerade gerückt, sondern auch gleich das Wellenlager nachgefettet und die Aufhängung akustisch mit Moosgummi vom restlichen Korpus entkoppelt Danach natürlich wieder alles verschraubt. Jetzt sieht alles nicht nur wieder top aus, sondern ist nun auch nahezu komplett geräuschlos. So hätte ich es eigentlich out of the box erwartet... Aber: Der Kamin ist trotzdem Top! Die Flammenoptik ist ein Traum, und die von Außen sichtbaren Teile (Korpus, Glas) sehen ebenfalls sehr gut und edel aus. Das Innenleben könnte zwar etwas hochwertiger sein, wird seinen Dienst aber vermutlich dennoch lange tun. Für die Bastler unter euch: es ist jedenfalls sehr simpel gehalten, und damit im Bedarfsfall auch recht leicht zu reparieren. Resüme: ich bereure den Kauf absolut nicht, und erfreue mich abends an der tollen Kaminfeueroptik Kleiner Nachsatz: Ein Elektrogerät aufschrauben soll bzw. darf natürlich nur jemand, der dazu auch befugt ist.

Ensinnäkin takka on kaunis. Erittäin mukava jopa. Valitettavasti sisäisesti asennettujen osien laatu on melko vaihtelevaa. Takkani saapuessa pakkaus oli täydellisessä kunnossa, mukaan lukien lasi ja metallirunko, ilman kolhuja, naarmuja tai muita vaurioita. Toistaiseksi hyvin. Optisesti odotettu katseenvangitsija. Valitettavasti hän kuitenkin piti vinkuvaa/hihailevaa ääntä muutaman sekunnin välein, kun tuliefekti oli päällä. Koska olin jo hävittänyt pakkauksen enkä pystynyt lähettämään laitetta takaisin, irroitin sen nopeasti itse. Purkamisen jälkeen jouduin toteamaan, että SISÄLLÄ rakennetut komponentit olivat osittain lommoja tai repeytyneet ja valitettavasti myös melko huolimattomasti yhteen rakennettuja. Kaikki toimii, eikä kukaan normaalisti näe sisäistä toimintaa, mutta se ei silti ole välttämätöntä. Mutta pystyin helposti tunnistamaan vinkuvan äänen: akseli, johon efektilamppu on asennettu, oli asennettu vinoon. Narinaa vahvisti edelleen resonaattori (akseli ja käyttö on kytketty metallikannattimella suoraan runkoon, jonka ympärillä on suurempi ontelo...). Koska savupiippu oli jo auki, en vain oikaisin akselin kannatinta, vaan rasvasin myös akselin laakerin ja irrotin jousituksen akustisesti muusta rungosta vaahtomuovilla ja ruuvasin sitten kaikki takaisin yhteen. Nyt kaikki ei vain näytä jälleen hyvältä, vaan on nyt lähes täysin hiljaista. Sitä olisin odottanut laatikosta... Mutta: Takka on silti loistava! Liekin ilme on unelma, ja myös ulkopuolelta näkyvät osat (runko, lasi) näyttävät erittäin hyviltä ja jaloilta. Sisäinen toiminta voisi olla laadukkaampaa, mutta luultavasti se tekee tehtävänsä pitkään. Tee-se-itse-ammattilaisten keskuudessa: se on pidetty erittäin yksinkertaisena ja siksi helppo korjata tarvittaessa. Yhteenveto: En ole katunut ostosta yhtään, ja illalla nautin takan upeasta ulkonäöstä Pieni jälkikirjoitus: Sähkölaitteen saa ruuvata tai saa ruuvata vain joku, jolla on siihen myös lupa.

Verified tarkastelu

Ich bin 61 Jahre, weiblich und "blond". Trotzdem konnte ich ganz alleine, völlig stressfrei mit Hilfe einer Schlagbohrmaschine die obere Befestigungsleiste des Kamines an der Wand befestigen. Wenn mann vorher die Frontabdeckung aushängt, kann man auch als Frau den Kamin problemlos auf der Schiene einhängen. Und wenn man vorher auch noch die untere kleine Befestigungsschiene am Kamin anschraubt, kann man deren Bohrlöcher ganz unkompliziert kennzeichnen, Kamin wieder abhängen, Dübel anbringen, Kamin wieder einhängen, untere Befestigungsschiene in Wand verschrauben und Frontscheibe einhängen. Dazu braucht es keine 2 Personen. Kamineffekt super, tauscht man die mitgelieferten Steine gegen Holzstücke aus, wirkt alles noch authentischer. Die Hintergrundbeleuchtung ist ein schöner Zusatz. Mit einer zusätzlich angeschafften super kleinen Soundbox mit Kamingeräuschen ist die Illusion perfekt. Preis-Leistungsverhältnis ist super. Jetzt im Sommer kaufen, im Winter genießen!

Olen 61-vuotias nainen ja "blondi". Sain kuitenkin takan yläkiinnitysliuskan kiinnittää seinään täysin itse, täysin stressittömästi iskuporan avulla. Jos irrotat etukannen etukäteen, voit myös ripustaa piipun kiskoon naisena ilman ongelmia. Ja jos ruuvaat myös alemman pienen asennuskiskon savupiippuun etukäteen, voit helposti merkitä porausreiät, irrottaa savupiipun uudelleen, kiinnittää tapit, ripustaa savupiippu uudelleen, ruuvata alempi asennuskisko seinään ja ripustaa etupaneelin. Et tarvitse 2 henkilöä tähän. Loistava savupiippuefekti, jos vaihdat mukana tulleet kivet puupaloihin, kaikki näyttää vielä autenttisemmalta. Taustavalo on hyvä lisä. Lisäostetun superpienen äänilaatikon kanssa takkaäänillä illuusio on täydellinen. Hinta-laatusuhde on loistava. Osta nyt kesällä, nauti talvella!

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Bisher sind alle zufrieden: Familie, Besucher finden den Elektro-Kamin gut. Ich muss allerdings zwei Kritikpunkte loswerden. Der Elektro-Kamin kommt mit einer weiß umrandeten Glasscheibe, wird von von mir auf einer weiß geputzten Wand montiert und ich stelle dann fest, dass das Anschlusskabel und Stecker schwarz sind. Geht nur abschneiden und ein weißes Kabel mit weißem Stecker montieren, sonst ist die Kaminillusion dahin. Die Glasscheibe ist leider nicht entspiegelt - ein weiteres Manko, denn damit geht die Wirkung des 'offenen Feuers' verloren, wenn sich in der Scheibe die Umgebung spiegelt. Empfehlen würde ich in jedem Fall den separaten 'Knistereffekt'. Der ist die Tage eingetroffen und passt perfekt zu der Licht-Kamnin-Feuer-Illusion.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Toistaiseksi kaikki ovat tyytyväisiä: perhe, vierailijat pitävät sähkötakasta. Minulla on kuitenkin kaksi kritiikkiä. Sähkötakkaan tulee valkoreunainen lasiruutu, jonka asennan valkoiseksi rapatun seinän päälle ja sitten huomaan, että liitäntäkaapeli ja pistoke ovat mustia. Sinun tarvitsee vain leikata se pois ja asentaa valkoinen kaapeli valkoisella pistokkeella, muuten piipun illuusio katoaa. Valitettavasti lasiruutu ei ole heijastamaton - toinen haittapuoli, koska "avotulen" vaikutus menetetään, kun ympäristö heijastuu lasiin. Joka tapauksessa suosittelisin erillistä "crackle-efektiä". Se on saapunut ja sopii täydellisesti valo-savupiippu-tuli-illuusioon.

Verified tarkastelu

Ich habe für unsere Gartensauna (Holzbau) einen Schnellheizer gesucht, um den Vorraum/Ruheraum schnell auf eine angenehme Temperatur zu bringen. Bei den anderen infrage kommenden Modellen handelte es allerdings durchweg um wenig attraktive Badlüfter. Da dieses Gerät optisch einen schönen Eindruck machte, darüber hinaus über eine Heizleistung von 2000 W verfügen sollte, haben wir uns für dieses Heizgerät entschieden. Die Optik ist wirklich schön und macht an einer Holzwand schon was her. Die Heizleistung wurde mit 1000 bzw. 2000 W angegeben. Gemessen habe ich etwas mehr als 1900 W, aber keine volle 2000 W. Bei einem Wechsel von niedriger auf maximale Heizstufe erhöht sich die Gebläseleistung nicht, sondern bleibt gleich. Die Lautstärke des Gebläses ist für einen Ruheraum eigentliche zu laut. Wir benutzen das Gerät allerdings ohnehin nur zum vorheizen. Zwischen den Saunagängen lassen wir die Tür der Saunakabine, bei abgeschalteten Saunaofen, geöffnet, bis die Wohlfühltemperatur im Vorraum erreicht ist. Am Heizgerät flackert dann nur noch die künstliche Flamme(11 W). Um die Temperatur im Vorraum (ca. 8 m2) von ca. 5-6 °C auf ca. 17° zu bringen dauert es gut 1 Stunde. (Der Holzbau verfügt über massive Außenwände aus Blockbohlen mit einer Stärke von 95 mm, mit Isolierglasfenstern - ist also gut isoliert). Da hätte ich mir etwas mehr Heizleistung gewünscht. Schade auch, dass das Gerät nicht über eine Smart-Home Steckdose in Gang gesetzt werden kann. Ist das Gerät einmal vom Netz genommen und wird wieder angeschlossen, schaltet es lediglich in den Stand-by-Modus. zur Inbetriebnahme muss man das Gerät direkt am dortigen Schalter einschalten. Das Anschlusskabel dürfte länger sein. es ist keinesfalls 3 m lang wie aus der Beantwortung einer Frage von 2014 zu lesen ist. Das Gerät hängt in ca. 1,40 m Höhe .Zur 1,20 m entfernten Steckdose brauche ich schon ein Verlängerungskabel. Aber in punkto Anschlusskabellänge geizen ja alle Hersteller. (Es geht immer billiger.) Die Empfehlung, statt der mitgelieferten Kieselsteine kleine künstliche Holzscheite, aus Keramik, zur Dekoration zu verwenden, um der Kaminofenoptik ein noch realistischeres Bild zu verschaffen kann ich nicht weitergeben. Die Auflagefläche ist zu gering und es sieht einfach nicht gut aus. Alles in allem aber sind wir mit dem Gerät zufrieden. Optik schön – Heizleistung befriedigend. Die Montage konnte ich alleine bewältigen. Das Gerät wiegt zwar ca. 20 kg. Bei abgenommener Frontscheibe lassen sich beide Teile aber gut justieren. Wegen einer anderweitigen Bewertung hatte ich allerdings sicherheitshalber stärkere Schrauben für die Wandmontage verwendet.

Etsin pikakiuasta puutarhasaunaamme (puurakenteinen), jotta eteinen/rentoutumishuone saataisiin nopeasti mukavaan lämpöön. Muut mahdolliset mallit olivat kuitenkin kaikki epämiellyttäviä kylpyhuonefaneja. Koska tämä laite teki visuaalisesti hyvän vaikutelman ja sen pitäisi olla myös 2000 W:n lämmitysteho, päädyimme tähän lämmittimeen. Ulkonäkö on todella mukava ja näyttää hyvältä puisella seinällä. Lämmitystehoksi annettiin 1000 tai 2000 W. Mittasin hieman yli 1900 W, mutta en täyttä 2000 W. Vaihdettaessa matalasta maksimilämmitystasoon puhaltimen teho ei nouse, vaan pysyy samana. Tuulettimen äänenvoimakkuus on itse asiassa liian kova lepohuoneeseen. Käytämme laitetta kuitenkin vain esilämmitykseen. Saunojen välillä jätämme saunamökin oven auki, saunan uuni sammutettuna, kunnes eteisessä on saavutettu mukava lämpötila. Vain tekoliekki (11 W) välkkyy lämmittimessä. Eteisen (n. 8 m2) lämpötilan saaminen n. 5-6 °C:sta n. 17 °C:een kestää reilun tunnin. (Puurakennuksessa on massiiviset ulkoseinät hirsistä, paksuus 95 mm, eristävät lasi-ikkunat - on siis hyvin eristetty). Olisin toivonut hieman enemmän lämpötehoa. Harmi myös, että laitetta ei voi käynnistää älykodin pistorasian kautta. Kun laite on irrotettu verkkovirrasta ja liitetty uudelleen, se siirtyy yksinkertaisesti valmiustilaan. käynnistääksesi laitteen on kytkettävä päälle suoraan siinä olevasta kytkimestä. Liitäntäkaapeli voisi olla pidempi. se ei missään nimessä ole 3 m pitkä, kuten vuoden 2014 kysymyksen vastauksesta voidaan lukea. Laite roikkuu n. 1,40 m korkeudella Tarvitsen jatkojohdon pistorasiaan, joka on 1,20 m päässä. Mutta mitä tulee liitäntäkaapelin pituuteen, kaikki valmistajat ovat niukka. (Aina halvempaa.) En voi välittää suositusta käyttää koristeeksi pieniä keraamista tehtyä tekohirttä mukana toimitettujen kivien sijaan, jotta kiukaan ulkonäkö olisi entistä realistisempi. Kosketuspinta on liian pieni ja se ei vain näytä hyvältä. Kaiken kaikkiaan olemme kuitenkin tyytyväisiä laitteeseen. Näyttää hyvältä - lämmöntuotto tyydyttävä. Kokoonpanon pystyin tekemään itse. Laite painaa noin 20 kg. Kun tuulilasi on poistettu, molemmat osat ovat kuitenkin helposti säädettävissä. Toisen arvion vuoksi olin kuitenkin käyttänyt vahvempia ruuveja seinäkiinnitykseen ollakseni varma.

Verified tarkastelu

Das Kaminfeuer ist wirklich ein schöner Blickfang bei uns im Wohnzimmer. Die Qualität überzeugt für diesen Preis meiner Meinung nach sehr: POSITIV: - In einem dunkeln Raum erzeugt das Feuer eine sehr entspannte Atmosphäre - Durch die LEDs auf der Rückseite erzeugt man zusätzlich noch ein schönes Stimmungslicht. - Die Montage war Kinderleicht. - Dank einer Fernbedienung kann man es gemütlich von überall ansteuern - Alles hochwertig verarbeitet und sinnvoll durchdacht NEGATIV: - Das Feuer sieht bei Tageslicht nicht ganz so schön aus, wie Abends. - Die mitgelieferten Steine wirken mit dem Feuer leider nicht ganz so toll -> Ich empfehle zusätzlich noch Keramik Holzscheitel für eine bessere Optik zu besorgen - Lüfter für die Heizfunktion können etwas laut sein (habe hierzu aber keinen Vergleich) Wenn man über diese kleinen "Makel" hinwegsehen kann, ist das wirklich ein sehr schöner Elektrokamin! Klare Kaufempfehlung meinerseits.

Takka on todella mukava katseenvangitsija olohuoneessamme. Laatu on mielestäni erittäin vakuuttava tähän hintaan: POSITIIVISTA: - Pimeässä huoneessa takka luo erittäin rennon tunnelman - Takana olevat ledit luovat myös mukavan tunnelmavalon. - Kokoaminen oli helppoa. - Kaukosäätimen ansiosta voit ohjata sitä mukavasti mistä tahansa - Kaikki on laadukasta ja hyvin harkittua NEGATIIVINEN: - Tuli ei näytä päivänvalossa aivan yhtä hyvältä kuin illalla. - Valitettavasti toimitetut kivet eivät toimi tulessa niin hyvin -> Suosittelen myös hankkimaan keraamiset puuharjat paremman ilmeen saamiseksi - Lämmitystoiminnon tuulettimet voivat olla hieman äänekkäitä (mutta minulla ei ole vertailua) Jos sinulla on nämä pienet "puutteita", tämä on todella mukava sähkötakka! Selkeä ostosuositus minulta.

Verified tarkastelu

Ich möchte betonen dass dieser Kamin wirklich so aussieht, wie auf dem Bild. Er hat eine edle Optik und sieht schon fast Zeitlos aus. Die Flammen wirken authentisch und durch die seitlich angebrachten LED’s, strahlt er eine gewisse wärme und Entspannung aus. Diese kann man je nach Stimmung mit der mitgelieferten Fernbedienung farblich verändern. Ich bin sehr zufrieden mit dem Kamin, da er auch über eine sehr gute Heizfunktion verfügt. Ich würde Ihn immer wieder kaufen.

Haluan korostaa, että tämä takka todella näyttää kuvassa. Sillä on jalo ulkonäkö ja se näyttää melkein ajattomalta. Liekit näyttävät aidolta ja sivuilla olevien LEDien ansiosta se säteilee tiettyä lämpöä ja rentoutumista. Voit vaihtaa näiden väriä mielialaasi mukaan mukana tulevalla kaukosäätimellä. Olen erittäin tyytyväinen takkaan, koska siinä on myös erittäin hyvä lämmitystoiminto. Ostaisin hänet uudestaan ja uudestaan.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja