Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin Valkoinen

Studio 5 Arc sähkötakka

sähkötakka Valkoinen 1800 watt
359,99 € sis. alv
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

elegantti ulkonäkö: sähkötakka realistisella liekkitehosteella

900 tai 1800 wattia: kaksi valittavissa olevaa lämmitysporrasta

koristeellinen: alapuolella puulokero

Tuotteen yksityiskohdat

Tyylikäs ulkonäkö, miellyttävää lämpöä ja yksinkertainen käyttö: Studio 5 Arc -sähkötakka Klarsteinilta loihtii realistisia liekki-illuusioita kotiisi. LED-liekit välkkyvät täysin kaksivaiheisesta lämmitystoiminnosta riippumatta ja levittävät välittömästi kodikasta ja romanttista tunnelmaa. Eri kirkkaustasot ja erittäin helppo käyttö laitteesta tai kaukosäätimellä täydentävät ajattoman Klarstein Studio 5 Arc -sähkötakan mahtipontisen kokonaiskuvan.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • sähkötakka, jossa LED-liekit ja kytkettävä lämmitystoiminto
 • lämmitysteho: 900 / 1800 W
 • valaistus: 6 W
 • 2 lämpöporrasta
 • säädettävä kirkkaus
 • lämpötila säädettävissä 10 ja 30 °C:n välille
 • lämpötilan näyttö celsius- tai fahrenheit-asteissa
 • termostaatti
 • ajastustoiminnot
 • sis. kaukosäätimen
 • Open Window Detection: tunnistaa lämpötilan nopean putoamisen ja kytkee takan itsenäisesti pois päältä
 • näppäinlukko
 • moderni design
 • lasinen ylähylly
 • alapuolella puulokero
Studio 5 Arc sähkötakka 1800 W LED-liekit lämpöpuhallin kaukosäädin

Mitat & tekniset tiedot

 • mitat: n. 62 x 81 x 21 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • johdon pituus: n. 138 cm
 • paino: n. 20 kg
 • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz
 • kaukosäätimen paristo: CR2025-nappiparisto

Toimituskokonaisuus

 • 1 x takka
 • 1 x kaukosäädin (sis. CR2025-nappipariston)
 • monikieliset käyttöohjeet

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

Asiakaskokemukset

Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

Natürlich hört man das Gebläse. Ist aber nicht zu laut. Die Wärmeleistung ist aber sehr gut . Das Feuer sieht sehr echt aus

Tietysti voit kuulla tuulettimen. Mutta se ei ole liian kovaääninen. Mutta lämmöntuotto on erittäin hyvä. Tuli näyttää hyvin todelliselta

Verified tarkastelu

Gemütliche Atmosphäre, hält was er verspricht. Kamin war super verpackt und konnte mit etwas Geschick zügig montiert werden. Gibt eine schöne,wohlige Wärme ab. Nur der Lüfter ist, deutlich zu hören, was man aber nur wahr nimmt,wenn man den Fernseher aus hat. Sehr gerne wieder

Kodikas tunnelma, pitää lupauksensa. Takka oli pakattu erittäin hyvin ja se saatiin koota nopeasti pienellä taidolla. Antaa mukavaa, mukavaa lämpöä. Vain tuuletin kuuluu selvästi, mutta tämä on havaittavissa vain, kun televisio on pois päältä. Ihana taas

Verified tarkastelu

Attraktives Teil, welches sich gut in verschiendene Räume integrieren lässt. Die Skepsis die zunächst vorhanden war, weil es kein echter Kamin ist, ist weg. Durch das virtuelle Feuer entsteht eine recht gemütliche Atmosphäre. Das Gebläse läuft leise und erwärmt den Raum. Das virtuelle Feuer kann auch ohne das Wärmegebläse eingeschaltet werden.

Viehättävä kappale, joka voidaan helposti integroida eri huoneisiin. Alun perin olemassa ollut epäilys, koska se ei ollut todellinen takka, on poissa. Virtuaalinen tuli luo erittäin mukavan tunnelman. Tuuletin käy hiljaa ja lämmittää huoneen. Virtuaalinen tuli voidaan sytyttää myös ilman lämpöpuhallinta.

Verified tarkastelu

sehr schön und dekorativ

erittäin kaunis ja koristeellinen

Verified tarkastelu

Lüfter zu laut Sonst alles super

Tuuletin liian kovaa, muuten kaikki on hienoa

Verified tarkastelu

Dieser Ofen ist ein Traum! Das einzige Manko ist die sehr umständliche Programmierung! Damit wird Oma und Opa gewaltige Probleme haben! Das Gebläse ist nicht unbedingt leise, aber jeder Heizlüfter macht nun mal Geräusche. Ich bin sehr glücklich damit und kann ihn nur weiterempfehlen!

Tämä uuni on unelma! Ainoa haittapuoli on erittäin hankala ohjelmointi! Isoäidillä ja isoisällä tulee olemaan valtavia ongelmia sen kanssa! Tuuletin ei välttämättä ole hiljainen, mutta jokainen puhallin pitää ääntä. Olen erittäin tyytyväinen ja voin vain suositella sitä!

Verified tarkastelu

Lieber frühzeitig an die kalte Jahreszeit denken und antizyklisch kaufen war mein Gedanke, sodass er daher im Frühjahr schon bestellt und aufgebaut wurde. Einen kalten Tag gab es zwischenzeitlich sogar, sodass wir auch schon "angeheizt" haben. 2 große Kartons beinhalten alle Teile und somit auch die Glasplatte - vorsichtig sein beim auspacken. Der Zusammenbau kann dann auch alleine mit etwas Geschick und knapp 15-30min Aufwand erledigt werden. Die Fernbedienung kann die Intensität (900W / 1800W), Helligkeit und die Klänge regulieren, diese könnte gerne etwas hochwertiger sein und eine Halterung zur Aufbewahrung haben. Ich fürchte schon, dass sie irgendwann weg kommt :/ Die Programmierung zum Heizen an bestimmten Wochentagen etc ist natürlich Spielerei, werden wir nicht nutzen. In Zeiten stark steigender Strompreise natürlich nichts für jeden Tag, mal 2h oder mit Besuch werden wir ihn jedoch gerne nutzen und uns die Gemütlichkeit ins Wohnzimmer holen.

Ajatukseni oli ajatella kylmää vuodenaikaa ajoissa ja ostaa antisyklisesti, joten se tilattiin ja pystytettiin keväällä. Välillä oli jopa kylmä päivä, niin että olemme jo "lämpenneet". 2 isoa laatikkoa sisältävät kaikki osat ja siten myös lasilevyn - ole varovainen pakkauksen purkamisessa. Kokoaminen voidaan sitten tehdä yksin pienellä taidolla ja vajaalla 15-30 minuutin vaivalla. Kaukosäätimellä voi säätää intensiteettiä (900W / 1800W), kirkkautta ja ääniä, tämä voisi olla hieman premium-luokan ja siinä olisi pidike säilytystä varten. Pelkään, että se loppuu aikanaan :/ Lämmitysohjelmointi tiettyinä viikonpäivinä yms on tietysti kikka, emme käytä sitä. Voimakkaan sähkön hinnannousun aikana ei tietenkään mitään joka päivä, mutta käytämme sitä mielellämme 2 tuntia tai vieraiden kanssa ja tuomme viihtyisyyttä olohuoneeseen.

Verified tarkastelu

Der Kamin ist ein Augenschmaus. Die Installation ist sehr simpel gehalten und die Verarbeitung ist hervorragend. Trotzdessen, dass es sich hierbei um einen Elektrokamin handelt, gibt es die selbe Atmosphäre wie eines echten Kamins. Die Heizfunktion muss nicht zwingend eingeschaltet sein, damit man die schöne Feuerbeleuchtung zu sehen bekommt. Die Heizfunktion ist nicht zu laut und ist angemessen. Mein Fazit: Eine super Entscheidung gewesen, einen Elektrokamin zu kaufen! Die Atmosphäre ist unschlagbar und wird von jedermann angemerkt.

Takka on ilo silmille. Asennus on erittäin yksinkertaista ja työn laatu on erinomaista. Huolimatta siitä, että tämä on sähkötakka, se antaa saman tunnelman kuin oikea takka. Lämmitystoimintoa ei välttämättä tarvitse kytkeä päälle nähdäkseen kauniin tulen valaistuksen. Lämmitystoiminto ei ole liian kova ja riittävä. Päätelmäni: Oli hieno päätös ostaa sähkötakka! Tunnelma on lyömätön ja sen huomaavat kaikki.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja