14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Infrapunalämmittimet


Infrapunalämmitin

Infrapunalämmittimet luovat viipymättä lämpöä ja miellyttävää tunnelmaa huoneeseen. Lämmityspaneelit ovat pidettyjä esimerkiksi kylpyhuoneessa, jossa ne parantavat käyttömukavuutta merkittävästi. Aamuinen käynti viileässä kylpyhuoneessa tai pitkä odotus, ennen kuin huone on lämmennyt, kuuluvat menneisyyteen. Mukana tulee myös muita etuja, kuten infrapunalämmittimen helppo asennus.

Infrapunalämmittimellä täsmällistä ja tehokasta lämmitystä

Infrapunalämmitinten toimintaperiaate eroaa olennaisesti perinteisten. konvektorilämmitinten periaatteesta. Klassiset lämmittimet lämmittävät huoneilmaa, joka nousee ensimmäiseksi ylöspäin kohti kattoa: tästä syystä kestää pitkään ennen kuin ne lämmittävät koko huoneen. Infrapunalämmitinten toiminta perustuu sen sijaan infrapunasäteisiin, jotka kohtaavat erilaisia kiinteitä kohteita, kuten ihmisiä ja seiniä, ja lämmittävät niitä heti. Käynnistyksen jälkeen ei ole mitään odotusaikaa, joten asukkaat pääsevät heti käynnistyksen jälkeen nauttimaan toivomastaan lämmöstä. Ennen kaikkea kylpyhuone tuo esiin laitteen hyvät puolet: käyttäjä menee aamulla kylmään kylpyhuoneeseen, käynnistää infrapunalämmittimen ja nauttii ihanteellisesta lämpötilasta ilman rasittavaa odottamista. Muita tyypillisiä infrapunalämmittimen käyttökohteita ovat keittiöt, lukunurkkaukset ja huoneet, joissa ei ole perinteistä patterilämmitystä.

Infrapunalämmittimen kustannukset: vähän huonoja puolia, paljon hyviä puolia

Jotkut väittävät, että infrapunalämmittimen käyttökustannukset ovat korkeat. Se pitää paikkansa kuitenkin vain silloin, jos käyttäjä lämmittää tällä tekniikalla suuria tiloja pitkäkestoisesti. Monissa muissa käyttötapauksissa ostaja säästää kustannuksissa infrapunalämmittimen valitessaan. Nopea lämmitys ajoittain käytettävissä huoneissa, kuten kylpyhuoneessa, osoittautuu infrapunalämmittimellä edullisemmaksi. Lämmityspaneelin voi kytkeä päälle vain huoneessa oleskelun ajaksi, kun taas konvektorilämmittimellä täytyy esilämmittää huomattavasti. Kustannusetu ilmenee myös kaikissa korkeissa tiloissa. Konvektorilämmittimellä lämmittäminen vie ylös nousevan lämpimän ilman vuoksi runsaasti aikaa, joten heti vaikuttavat infrapunasäteet ovat parempi ratkaisu. Lisäksi infrapunalämmittimen hankintakulut ovat huomattavasti alhaisemmat kuin perinteisen lämpöpatterin, joten infrapunalämmitin soveltuu optimaalisesti huoneeseen, jossa ei ole asennettua lämmitystä.

Klarsteinin sähkölämmitysopas tarjoaa tarkemman yleiskatsauksen erilaisista sähkölämmittimistä ja heidän toimintatapansa.

Kaupastamme löytyvät innovatiiviset mallit kasvattavat energiatehokkuutta entisestään. Niissä on termostaatti, viikkoajastin, automaattinen sammutus ja avoimen ikkunan tunnistus. Kaikki nämä komponentit takaavat säästeliään energiankulutuksen. Lisäksi omistaja voi integroida laadukkaan infrapunalämmittimen termostaatilla ja muilla lisäominaisuuksilla älykkään kodin ratkaisuun.

Lukemattomia syitä infrapunalämmittimen ostolle

Infrapunalämmittimen erityinen toimintaperiaate tuo mukanaan vielä lisää hyviä puolia: lämmityspaneelit eivät pyöritä lainkaan pölyä toisin kuin konvektorilämmittimet. Se minimoi siivouksen vaivan ja ilahduttaa allergikkoja. Lisäksi nämä innovatiiviset lämmittimet ovat hiljaisia. Ne eivät vie juurikaan tilaa, mikä on hyvä ominaisuus ennen kaikkea pienissä tiloissa. Maininnan ansaitsee myös helppo ja nopea asennus: kiinnitys seinälle tai vaihtoehtoisesti lämmityspaneelin asettaminen jalustalle sekä pistorasiaan yhdistäminen ovat ainoat työvaiheet. Asentajaa ei ole tarpeen palkata, joten asennuskustannukset laskevat.

Kaunista asuinympäristöä: infrapunalämmitin kuvalla

Verkkokaupastamme asiakkaat voivat ostaa infrapunalämmittimiä, jotka yhdistävät vaikuttavan toiminnallisuuden viehättävään designiin. Jos haluat tiloihisi värikkään yksityiskohdan, se onnistuu parhaiten ostamalla ainutlaatuinen, kuvalla varustettu lämmitin. Nämä infrapunalämmittimet tekevät vaikutuksen koko etupuolen peittävillä, maalauksellisilla kuvituksillaan, esimerkiksi van Goghin kuuluisan Tähtikirkas yö -maalauksen tai modernin grafiikkataiteen muodossa.Yksi vaihtoehto kuvalle on peililämmitin, joka palvelee yhtä lailla niin lämmittimenä kuin peilinäkin.

Ylös