14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Lämpöpeittotesti ja ohjeet

Jos etsit kotoisaa lämpöä ja mukavuutta kylmiin talvipäiviin, lämpöpeitto on täydellinen ratkaisu sinulle. Lämpöpeiton avulla saat itsesi lämpimäksi erittäin nopeasti, ja voit käpertyä pesään ja unohtaa kylmyyden. Käytitpä sitä sitten sängyssä, sohvalla tai työhuoneessa: lämpöpeitto tarjoaa sinulle yksilöllistä mukavuutta ja miellyttävää tunnelmaa. Nauti lämpöpeiton eduista ja opi suuresta lämpöpeitto-oppaastamme, mitä malleja meillä on sinulle tarjolla.

Lämpöpeitto: toimintojen ja tehon vertailu

Lämpöpeiton avulla sinulla on mahdollisuus säätää toivomaasi lämpöä yksilöllisesti omiin tarpeisiisi sopivaksi. Lisäksi monet mallit on varustettu ajastustoiminnolla, joka mahdollistaa lämpöpeiton kytkeytymisen automaattisesti pois päältä määritellyn ajan kuluttua. Voit siis rentoutua ja nukahtaa kaikessa rauhassa. Lisäksi muutamat lämpöpeitot tarjoavat myös erityisen "pikalämmityksen", jonka avulla peitto lämpenee toivottuun lämpötilaan muutaman minuutin sisällä. Löydä miellyttävien lämpöpeittojemme valikoima erilaisissa kokovaihtoehdoissa ja löydä juuri se peitto, joka on sinulle se oikea.

Dr. Watson XL Heizdecke

Tuotevinkki

Dr. Watson XL lämpöpeitto

Sähkökäyttöinen lämpöpeitto miellyttävästä mikroplyysistä. Dr. Watson on erittäin kevyt, siinä on kolme lämmitysporrasta ja sitä on saatavilla erilaisissa väreissä ja kuvioinneissa.

 • Sammutustoiminto 3 tunnin kuluttua
 • Helppo käyttö
 • Erittäin pehmeä materiaali
Lämpöpeittoihin

Lämmitettävä peitto on jotain vain varttuneelle väelle? Ei missään tapauksessa! Lämpöpeittomme saapuvat kotiisi eri kokovaihtoehdoissa, muodoissa, väreissä ja malleissa, ja ne vakuuttavat sinutkin käden käänteessä lämpimällä syleilyllään. Yksinkertaisen käytön, todella pehmeän materiaalin ja turvallisen sammutustoiminnon ansiosta ne ovat täydellisiä talven seuralaisia.

  Edut:​

 • Turvallinen ja helppo käyttää
 • Pehmeä ja konepestävä
 • Saatavilla monissa väreissä

  Haitat:​

 • Vaatii pistorasian

Klarstein-lämpöpeitto

Havasia UV 8 Geschirrspüler

Tuotevinkki

Dr. Watson XXL lämpöpeitto

Lämpöpeitto kahdelle: tämä lämpöpeitto on 180 x 200 cm:n mitoillaan erittäin suuri ja huolehtii mukavista hetkistä.

 • Lämmitettävä peitto 3 lämpöportaalla
 • Miellyttävää coral fleeceä
 • Irrotettava ohjain
Lämpöpeittoihin

Klarstein-lämpöpeitot tulevat kotiisi erilaisissa värivaihtoehdoissa. Erityisen pehmeän fleecen ansiosta ne ovat todellinen kohokohta jo ihan normaalinakin torkkupeittona. Ohjaimen avulla voit säätää niitä kolmessa portaassa ja antaa itsesi lämmetä. Kaiken lisäksi nämä pehmoiset lämpöpeitot ovat konepestäviä.

  Edut:​

 • Erittäin suuri ja pehmeä
 • Konepesun kestävä
 • Automaattinen sammutus 3 tunnin kuluttua

  Haitat:​

 • Vaatii pistorasian

Klarstein-lämpömatto

Magic Carpet DLX Heizmatte

Tuotevinkki

Magic Carpet DLX -lämpömatto

Lämpömatto lämpimille jaloille missä tahansa: Magic Carpet. Toimistossa, asuntoautossa, verstaalla tai muissa paikoissa. Siten sinulla ei ole enää koskaan kylmät jalat.

 • 4 lämmitysporrasta
 • Ajastustoiminto
 • Luistamaton pinta
Lämpömattoihin

Lämpömatot ovat hyvä suositus erityisesti talveen sekä ihmisille, joiden jalat palelevat helposti. Juuri työpöydän äärellä työskennellessä ne huolehtivat lämpimistä jaloista ja siten myös kaiken kaikkiaan paremmasta verenkierrosta. Lämpömattojamme saa erikokoisina, ja ne ovat LCD-näytön ansiosta erittäin helppokäyttöisiä.

  Edut:​

 • Huolehtii lämpimistä jaloista
 • Intuitiivinen käyttö
 • Hillitty design

  Haitat:​

 • Ei konepestävä
 • Vaatii pistorasian

Klarstein-lämpömatto

Magic-Carpet DX Heizteppich

Tuotevinkki

Magic-Carpet DX -lämpömatto

Helppo käyttää ja aina juuri niin lämmin, mistä itse pidät: Klarstein-lämpömatto sanoo hyvästit kylmille jaloille!

 • Helppo käyttää värikkäillä LED-valoilla
 • Koko 40 x 60 cm
 • Lyhyt lämpenemisaika
Lämpömattoihin

Lämpömatot ovat käytännöllisiä ja auttavat aina kylmiä jalkoja vastaan. Lämmitetty matto soveltuu kuitenkin myös kenkien kuivattamiseen tai lämpimäksi makuupaikaksi lemmikeille. Se on siis todellinen jokapaikanhöylä mukavan ja lämpimän ympäristön luomisessa kaikille. Tarvitsetko sinäkin pienen lämpömaton talvella?

  Edut:​

 • Helppo käyttö
 • Päällinen pestävä
 • Luistamaton pinta

  Haitat:​

 • Ilman näyttöä
 • Vaatii pistorasian

Lämpöpeitot vertailussa

Dr. Watson XL lämpöpeitto Dr. Watson XXL lämpöpeitto Magic Carpet DLX -lämpömatto Magic-Carpet DX -lämpömatto
Hinta/Teho Hyvä, 110,99 € Erittäin hyvä, 89,99 € Erittäin hyvä, 71,99 € Erittäin hyvä, 71,99 €
Tuotteen mitat 180 x130 cm 200 x 180 cm​ 40 x 98 cm​ 40 x 60 cm
Paino 2 kg​ 2,6 kg​ 0,8 kg​ 0,6 kg​​
Teho 120 watts 120 watts 100 watts 75 watts
Lämpötilaportaat 3​ 3​ 4​ 3​
Materiaali Mikroplyysi Coral fleece Maton pinnassa luistamaton alusta
Lämpöpeiton tyyli Suuri lämpöpeitto Lämpöpeitto 2 hengelle Lämpömatto jaloille Lämpömatto jaloille
Toiminnot ​​ Automaattinen sammutus 3 tunnin kuluttua, 3 lämpöporrasta Ylikuumenemissuoja, 3 lämpöporrasta, automaattinen sammutus 3 tunnin kuluttua Ajastin, toiminto, luistamaton pinta Ajastin, toiminto, luistamaton pinta, ylikuumenemissuoja
Erityisominaisuudet​ Diginäytön analoginen käyttö, villaohjelmalla pestävä, 2 m virtajohto Diginäytön analoginen käyttö, villaohjelmalla pestävä, 2,35 m virtajohto LCD-näyttö, käsinpesussa pestävä, 2 m virtajohto Käyttö värikkäillä LED-valoilla, pesu 30 °C hienopesuohjelmalla, 2 m virtajohto
Värivaihtoehdot​​​​​​ Harmaa, ruskea, punainen, beige, musta Kuvioitu antrasiitti, kuvioitu ruskea, kuvioitu vihreä, beige, kuvioitu beige Antrasiitti Antrasiitti

Oikean lämpöpeiton osto

Kun haluat ostaa lämpöpeiton, sinun pitäisi ensin miettiä kokoa sen varmistamiseksi, että se sopii sänkyysi tai sohvallesi. Tarkasta myös materiaalin laatu ja kiinnitä huomiota siihen, että kyseessä on pehmeä ja miellyttävä kangas. Tarkasta, onko lämpöpeitossa useita eri lämpöportaita, jotta lämpöä voi säädellä omien henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Ja lopuksi on hyödyllistä huomioida turvallisuusominaisuudet, kuten ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus turvallisen käytön varmistamiseksi. Jos sinulla on pikemminkin kylmät jalat tai lihasjännityksiä toimistotyön aikana, on suositeltavaa hankkia lämpömatto. Kaikissa tapauksissa pitää huomioida myös virransyöttö. Siten voit hankkia juuri itsellesi täydellisen tuotteen!

Lämpöpeitoista usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, oikein käytettynä lämpöpeittoja voidaan pitää turvallisina ja terveellisinä. On kuitenkin tärkeää huomioida turvallisuusominaisuudet, kuten ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus, eikä lämpöpeittoa pidä käyttää ylenpalttisesti.

Lämpötyynyn ja lämpöpeiton välinen valinta riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Lämpötyyny on pääsääntöisesti pienempi, ja se keskittyy täsmälliseen kehonosaan, kuten vaikkapa selkään tai niskaan. Se tarjoaa täsmällistä lämpöä, ja se voi olla erittäin tehokas kipuja ja jännityksiä vastaan. Lämpöpeitto on sen sijaan suurempi ja peittää suuremman pinta-alan, kuten koko sängyn tai sohvan. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja mahdollistaa täydellisen käpertymisen. Kun siis etsit suurialaista lämmönlähdettä, lämpöpeitto on parempi valinta. Lopuksi myös henkilökohtaiset mieltymyksesi ja käyttötarkoituksesi ratkaisevat.

Kyllä, lämpöpeiton kanssa on mahdollista nukkua. Monien mielestä se on miellyttävää ja rentouttavaa. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että lämpöpeitossasi on varmasti turvallisuustoimintoja, kuten ylikuumenemissuoja, ja noudata valmistajan ohjeita. On järkevää sammuttaa lämpöpeitto ennen nukkumaanmenoa tai käyttää ajastustoimintoa turvallisen käytön takaamiseksi.

Ei ole mitään tarkkaa aikamäärettä siihen, miten pitkään lämpöpeiton päällä saa makoilla. On kuitenkin suositeltavaa, ettei sitä käytetä ylenpalttisen pitkään. On tärkeää ottaa valmistajan ohjeet huomioon, eikä lämpöpeittoa tule pitää pitkiä aikoja päälle kytkettynä ilman tarkkailua. Lämpöpeitoissa on automaattinen sammutustoiminto, joka aktivoituu määrätyn ajan kuluttua. On hyödyllistä pitää säännöllisiä taukoja ja kiinnittää huomiota omaan mukavuuteen ja hyvinvointiin. Mikäli sinulla on terveydellisiä huolenaiheita tai olet muutoin epävarma, sinun pitäisi aina konsultoida lääkäriä.

Lämpöpeitot ovat turvallisia, kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Niissä on turvallisuusominaisuuksia, kuten ylikuumenemissuoja ja automaattinen sammutus. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita, pitää lämpöpeitto hyvässä kunnossa eikä käyttää sitä ylenpalttisesti. Kuten kaikkien sähkökäyttöisten laitteiden kohdalla, myös tämän kanssa pitäisi olla varovainen ja lopettaa käyttö poikkeavuuksien ilmetessä.

Lämpöpeiton sähkönkulutus voi vaihdella mallista, lämpöportaasta ja käytön kestosta riippuen. Pääsääntöisesti lämpöpeitot kuluttavat kuitenkin 50 - 200 wattia. Täsmällisen sähkönkulutuksen selvittämiseksi voit luoda katseen energiamerkintään tai valmistajan antamiin tietoihin. Muista kuitenkin, että tosiasiallinen virrankulutus riippuu erilaisista tekijöistä, kuten käytön kestosta ja valitusta lämpöportaasta. Energian säästämiseksi on suositeltavaa, ettei lämpöpeittoa pidetä pitkään tarpeettomasti päällä, vaan se sammutetaan saman tien, kun sitä ei enää tarvita.

Lämpöpeitto toimii sähköisellä vastuslämmityksellä. Sen sisällä on vastuksia, joiden läpi virtaa sähkövirtaa ja samalla syntyy lämpöä. Tämä lämpö jakautuu sitten lämpöpeiton materiaalin halki ja mahdollistaa siten miellyttävän lämmönlähteen lämmittelyä varten.

Lämpöpeiton pesussa on parasta noudattaa valmistajan ohjeita. Klarstein-lämpöpeitoista lähes kaikki tuotteet ovat pestävissä 30 asteen villaohjelmalla. Sitä varten voit yksinkertaisesti irrottaa ohjauselementin peitosta ja pestä sen sitten huoletta.

Ylös