Induktiokeittotasot


Klarsteinin induktiokeittotasovalikoima

Klarsteinilta löydät korkealaatuisia induktiokeittotasoja, jotka vakuuttavat ensiluokkaisella laadulla, erinomaisella toiminnallisuudella ja modernilla designilla. Erilaisille malleille on lisäksi ominaista vähäinen energiankulutus ja kattiloiden ja pannujen ennätysmäisen nopea lämpeneminen.

Premium-valmistaja tarjoaa sopivan induktiokeittotason kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla on kaikkea käytännöllisestä yksittäisestä levystä, kaksialueisesta induktiokeittotasosta klassiseen, nelialueiseen induktiolieteen.

Miten induktiokeittotaso toimii?

Toisin kuin perinteisessä keittolevyssä, induktiolevy ei kuumene itsessään. Sen sijaan se luo sähköistä virtaa, joka indusoidaan kattilaan tai pannuun magneettikenttien avulla. Se toimii ainoastaan silloin, kun astiat on valmistettu johtokykyisestä materiaalista.

Lisäksi liesituulettimelliset Klarstein-keittolevyt voivat vakuuttaa korkealla turvallisuustasolla. Heti kun otat kattilan liedeltä, se sammuu automaattisesti. Lisäksi niissä on ylikuumenemissuoja. Induktiokeittotason energiankulutus on suunnilleen yhtä korkea kuin tavanomaisen sähköisen keittotasonkin. Induktiokeittotaso johtaa 84 % sähköstä pannuun, sähköliedellä vastaava luku on 74 %, ja hyötysuhde on jopa 40 % korkeampi kuin kaasuliedellä, jonka kohdalla lämpöhukka on suurempaa kuin näiden keittotasojen kohdalla.

Keittiössä, jossa on induktioliesi, on siksi korkeampi lasku kuun lopussa. Kuluttajat, jotka haaveilevat induktiokeittotasosta, joutuvat nostamaan mittarin tehon 4,5 kW:iin, vakiosopimuksen ollessa 3,3 kW, mikä nostaa laskun hintaa. Miten sähköliesi, jossa on integroitu liesituuletin, voi kuluttaa vähemmän energiaa kuin tavallinen kaasuliesi? Se johtuu siitä, että induktiokypsennyksessä 90 % energiasta siirtyy metallipannun lämmittämiseen, eikä lämpö jakaannu keittotasolle. Tämän seurauksena kypsennysajat ovat lyhyempiä.

Millaisia induktiokeittolevyjä on olemassa?

Monet Klarsteinin induktiokeittotasoista tai liesituulettimella varustetuista induktiokeittotasoista voidaan upottaa työtasoon ja integroida siten optimaalisesti keittiöösi. Selkeän muotoilun ja klassisen mustan värimaailman ansiosta Klarsteinin integroitava induktioliesi voidaan integroida melkein mihin tahansa keittiöön.

Jotta löydät sopivan mallin, Klarsteinin valikoimassa on erikokoisia malleja. Voit esimerkiksi valita 80 cm leveän induktiokeittolevyn. Mutta valikoimassa on myös pienempiä, 59 cm leveitä vaihtoehtoja, joissa on vain kolme keittoaluetta.

Erinomainen vaihtoehto integroitavalle liedelle on Klarsteinin mallit, jotka voit yksinkertaisesti asettaa työtasolle tai pöydälle. Ne tulevat kyseeseen esimerkiksi leirintäaluekäytössä tai opiskelija-asunnoissa.

Edut, kun ostat induktiokeittotason Klarsteinilta

Ennen kuin ostat induktiolieden tai sähkölieden Klarsteinilta, ota selvää eduista, jotka tekevät tästä tuotteesta paitsi toimivan, myös erittäin tehokkaan. Näitä ovat muun muassa suunnittelu, turvallisuus, puhdistuksen helppous ja energiansäästö:

 • Design:
  Klarsteinin induktiokeittotasot ovat tyylikkäitä ja ne on helppo asentaa yksilölliseen keittiöön. Saatavilla on erikokoisia ja erilaisia malleja, kannettavista induktiokeittotasoista 2-, 3- tai 4-levyisiin malleihin. Ne sopeutuvat ympäristöönsä visuaalisella vetovoimallaan. Valitse materiaali ja väri ja löydä juuri sinun keittiöösi parhaiten sopiva malli.

 • Turvallisuus:
  Induktioliesi on erittäin turvallinen. Siinä ei ole liekkejä, eikä siten vaaraa polttaa itseään ruoanlaiton yhteydessä, sillä keraaminen levy pysyy aina kylmänä. Koska induktioliesi toimii vain kattiloiden tai pannujen ollessa paikalla, itse levy ei kuumene, ja se sammuu kattilan puuttuessa. Lisäksi useimmat sähköliedet on varustettu turvalaitteilla, jotka pysäyttävät toiminnan, jos kattiloista roiskuu. Se suojaa kuumia levyjä.

 • Helppo puhdistus:
  Induktiokeittotasot on helppo puhdistaa. Kattiloiden ylikiehumisen estävän toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse käsitellä vaikeasti poistettavia jäämiä tai tahroja. Voit puhdistaa laitteen pyyhkimällä sen kostealla liinalla poistaaksesi lian ja tahrat. Sinnikkään tahran kohdalla voit käyttää yksinkertaista astianpesuainetta perusteelliseen huuhteluun tai lasikeramiikan hoitoon tarkoitettua erikoistuotetta. Helppo puhdistus tarkoittaa, että säästät myös rahaa puhdistusaineiden kohdalla.

 • Energiansäästö:
  Induktiokeittotaso säästää merkittävästi energiaa, koska käytetty energia johdetaan suoraan kattilan pinnalle ilman lämpöhäviötä. Tällä tavalla keittoaika lyhenee huomattavasti. Lisäksi keittolevy toimii ainoastaan silloin, kun sen päällä on kattila tai pannu, joten kulutus rajoittuu ainoastaan siihen aikaan, kun ne ovat keittolevyn päällä.

Klarsteinin induktiokeittotasoja on helppo käyttää joko kiertosäätimellä tai kosketuksella. Modernit digitaalinäytöt näyttävät lämpötilan ja tehotason, ja useimmat liesituulettimelliset induktiokeittotasot on varustettu boost-alueilla, jotka nostavat lämpötilan erittäin nopeasti. Lisäksi voit ostaa myös liesituulettimellisen induktiokeittotason. Nämä mallit suodattavat ruoanlaitossa syntyviä rasva- ja likahiukkasia suoraan ilmasta.

Kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden takuu ja 60 päivän maksuton palautusoikeus. On siis aika löytää sopiva induktiokeittotaso sinun kotiisi!

Ylös