14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Löydä Klarstein uudelleen
Löydä ​säilytystunnelmasi​

Järjestelyä, säilytystä, pakastusta, valmistelua: laita asiat kuntoon keittiössäsi ilman ruoan poisheittoa. Kokoa lempievääsi valmiiksi stressaavaa aamua varten, anna lasagnen vetäytyä jääkaapissa ja sekoita virkistävää kivennäisvettä sitruunaviipaleilla, mintulla ja inkiväärillä maustettuna mukaan otettavaksi. Oletko sydämeltäsi enemmän barista ja luot itsellesi ja vieraillesi mieluiten tuoreita kahviluomuksia? Myös siinä tapauksessa tuomme sinulle lasisia juomanautintoja ja sanomme: säilytys on harvoin tarjonnut näin monia nautinnon hetkiä. Pengo valikoimaamme ja ylläty.

Ruokaa ja juomaa varastossa Klarsteinin avulla

Se, mikä oli isovanhemmillemme itsestäänselvyys, on vielä tänäkin päivänä tosi käytännöllistä: elintarvikevaraston pitäminen kotona. Säilössä viikonlopun ruoanlaittoa varten, muutamaksi päiväksiesivalmisteluna tai myöhempää käyttöä varten pakastettuna: tämä metodi säästää sinulta aikaa, jonka muuten menettäisit kaupassa piipahteluun, minkä lisäksi se tarjoaa suunnitelmallisuutta ruoanlaittoon ja mahdollisuuden yllätysvieraiden kestitsemiseen tai äkillisten herkkuhetkien tyydyttämiseen. Ja aivan kuin siinä sivussa se voi hiukkasen vähentää kaikkien elintarvikkeiden haaskaamista, sillä: jos mielesi ei juuri nyt tee eilistä kiusausta, voit pakata sen ilmatiiviisti säilytykseen Klarstein-rasioihin. Kokeilepa vaan...

Klarstein-säilytysastiat ja -rasiat

Onko sinusta ihanaa kokata seuraaville päiville varastoon ja siten pitää aina jotain valmiina pienen tai suuren nälän varalle? Toivotko säilytysmahdollisuuksia perunoille, sipuleille tai mausteille siten, että sinulla on kaipaamasi ainesosat kätevästi käden ulottuvilla niin, että keittiösi vieläpä näyttää samalla tyylikkäältä? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa: Klarstein-säilytysastiamme ja -rasiamme tekevät aterioiden valmistelusta helpompaa kuin ennen. Voit pakata kaiken kylmistä leikkeleistä tuoreen leivän ja kakun kautta kiusauksiin ilmatiiviisti, varastoida ne turvallisesti ja lopuksi tarjoilla herkullisesti.

Klarstein-uunivuoat ja salaattikulhot

Kaikille pilkkomisen, sekoittamisen, kerrostamisen ja ripottelun ystäville: Klarstein-uunivuoat ja lasiset salaattikulhot tarjoavat runsaasti tilaa kulinaaristen unelmiesi toteuttamiseen erilaisilla aineksilla, ja lisäksi niiden selkeä muotoilu erottuu edukseen jokaisessa ruokapöydässä. Maukkaat kermaperunat, värikkäät salaatit ja ihanan makea tiramisu valmistuvat kuin itsestään – ja lisäksi ne voidaan asettaa vaivatta jääkaappiin vetäytymään. Ei muuta kuin: hyvää ruokahalua!

Klarstein-teelaatikot

Laventelia, hunaja-minttua, omena-appelsiinia, tai täyteläisiä, mausteisen tulisen inkiväärin kohtaavia kanelin aromeja... teen maailmassa maun rajat ovat häilyvät ja yhdistelmämahdollisuudet loputtomat. Vasta haudutettu lempiteesi tarjoaa sinulle ja vieraillesi rauhaa, mukavuutta ja seurallisia hetkiä.​ Klarstein-teelaatikot ja puurasiat huolehtivat siitä, että teepussisi ja -sekoituksesi pysyvät tuoreina ja ovat esillä kauniisti selkeässä järjestyksessä. Valinnan vaikeus on osa nautinnon iloa!

Hyvin pakattuna ja maukkaasti mukaan otettavana Klarsteinin avulla!

Tee ateriastasi liikkuva! Lyhyen valmistelun jälkeen voit huolehtia omista ja perheesi kulinaristisista tarpeista Klarstein-eväsrasioilla, leipärasioilla ja juomapulloilla yksilöllisesti aamusta iltaan vieläpä turvallisesti kuljetettuna. Siten ravitseva lounas, terveelliset ja tuoreet välipalat iltapäivän minibuffettina sekä voimistava siemaus itse tehdystä jääteestä palan painikkeeksi ovat täydellisiä voimanlähteitä reissussa.

Klarstein-eväsrasiat & -leipärasiat

Mukaan, kiitos! Miksi? Säästät rahaa, tiedät täsmälleen, mitä itse tehdyissä herkuissa on, sinulla on äärimmäisen paljon muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia ja toimit kaiken lisäksi vielä kestävästi. Makeaa aamiaista, suolaista lounasta tai tuhtia päivällistä mukaan: Klarstein-ateriamestarimme seuraavat sinua annoskokoisina, vuotamatta ja houkuttelevina mihin tahansa. Kun olet taas kotona, voit yksinkertaisesti pestä rasiat astianpesukoneessa ja täyttää ne heti seuraavaa päivää varten. Tällä tavalla on paljon mukavampi olla reissussa, vai kuinka?

Klarstein-juomapullot

Fanta tai Coca-Cola ovat eilisen juttuja! Nykyään voit laittaa itsellesi ja lapsillesi lempijuomia mukaan kassiin – itse sekoitettuna ja täytettynä. Siten jälkikasvultasi ei kirjaimellisesti koskaan lopu mehut treeneissä, yhteisellä pyöräretkellä, koulussa tai päiväkodissa.
Plus: luovut tarpeettomasta muovista ja ostettujen juomien kemiallisista lisäaineista ja tuet siten kestävämpää ja terveellisempää juomista. Tällä tavalla janon sammutus on kivaa!

Klarstein-lastenastiat

Tuttu tilanne meille kaikille: olemme pikkuisemme kanssa matkan päällä tai asioita hoitamassa – ja tiedämme hyvin, että retki saattaa kestää hieman pidempään. Tällaisissa tilanteissa ruokailu saattaa muodostua todelliseksi haasteeksi. Olipa sitten kyse kävelyretkestä puistossa tai pidempien automatkojen taukopysähdyksistä – mukaan otettavien astioiden ja aterimien tulisi herätellä pienten herkkusuiden ruokahalua ja olla samalla rikkoutumattomia ja helposti pakattavissa. Se ei ole ongelma Klarsteinille: kemikaalittomasta bambusta valmistetuilla lastenastioillamme ja puuaterimillamme olet hyvin varustautunut retkeen kuin retkeen.

Lisää Klarsteinin keittiövälineitä

Ylös