14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Säilytyspurkit & Ruoan säilytys

Pyöreä lasipurkki 950 ml, 620 ml, 400 ml kannella  pakkasenkestävä vuotamaton
Palautukset: -15%
Teelaatikko 6 lokeroa 90 teepussille muovi-ikkuna bambu
Palautukset: -15%
Teelaatikko 8 lokeroa 120 teepussille muovi-ikkuna bambu
Palautukset: -15%
Teelaatikko 10 lokeroa 150 teepussille muovi-ikkuna bambu
Palautukset: -15%

Säilytys 2.0 - säilytyspurkit keittiöön ja ruokapöydälle

Säilytyspurkit ovat pitkään olleet käytännöllisiä, mutta vähemmän viehättäviä keittiötarvikkeita. Tämän mielikuvan ne ovat kuitenkin jättäneet jo kauan sitten jälkeensä. Modernisoiduissa versioissa tuore- ja leipärasiat sekä säilytys- ja maustelasipurkit esittäytyvät älykkäinä arkiratkaisuina sellaisella tyylillä ja viehätysvoimalla, että niiden käyttö nousee huomattavasti pelkän säilytyksen yläpuolelle.

Säilytyspurkit keittiöön: tarkoin harkitut materiaalit viehättävyyslisällä

Jo yksin materiaalivalinta takaa säilytyspurkeille kiinnostavan uudelleensyntymän paikan. Entinen jokapaikanhöylä muovi on saanut väistyä ympäristöystävällisempien materiaalien, lasin ja bambun tieltä, mikä tekee näistä käytännöllisistä apureista hieman houkuttelevampia. Laadukkaan työstön ja miellyttävien muotojen ansiosta uudet säilytyspurkit voivat saada paikan keittiössä vaikka suoraan pöydältä. Se mahdollistaa luopumisen ruokien siirtelystä astiasta toiseen tai tarjolle asettelun - sen sijaan voit tarjoilla ne suoraan jääkaapista.

Etu, josta tulee hyötyä muidenkin kuin leikkeleiden tai juuston kohdalla - myös salaatille, jonka olet tehnyt kannella varustettuun lasikulhoon tai säilytyspurkille, jossa on mysliä tai tuorepuuroa. Kaikki nämä maukkaan iltapalan tai aamiaisen ainekset voi tuoda pöytään säilytyspurkissaan rikkomatta kattauksen estetiikkaa.

Säilytyspurkit: helppohoitoiset, monipuoliset ja neutraalin makuiset

Säilytyspurkit lasista ja bambusta eivät suinkaan loista ainoastaan paremman ulkonäön osalta - ne vakuuttavat myös liudalla muita etuja. Ennen kaikkea hygieenisestä näkökulmasta. Päin vastoin kuin tähän asti käytetyt muovirasiat, lasipurkit kestävät kuumuutta, jotta ne voi puhdistaa kuumassa ja säilyttää hyvin puhdistettuna. Muutamat esitellyistä malleista ovat jopa tulenkestäviä, jotta niitä voi käyttää keitto- ja paistoastioina paistien, patojen ja laatikkojen valmistukseen. Se lisää säilytyspurkkien toimintakykyä ja käyttöä.

Myös kanteen käytetty bambu tekee vaikutuksen lukemattomilla eduillaan. Tällä uusiutuvalla materiaalilla on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia, jotka suojaavat säilytyspurkkien tai maustepurkkien sisältöä pilaantumiselta. Lisäksi bambu säilyttää muotonsa hyvin ja on kestävää, sillä sen kuivumis- ja kostumiskäyttäytyminen on hyvin vähäistä. Se tekee bambusta täydellisen kansimateriaalin säilytyspurkeille, joita käytetään keittiössä. Koska siellä vallitsee korkeampi ilmankosteus, säilytyspurkit vaativat erityisen tiiviisti sulkeutuvan kannen, joka on vielä lisäksi hengittävä.

Säilytyspurkkien osto: erityisvaatimuksiin optimoituja

Lisäksi lasiset säilytyspurkit auttavat sinua keittiöaskareissa. Koska niiden sisältö on suoraan nähtävillä, näet aina niissä olevat ainekset ja mausteet. Siten paitsi tunnistat heti, mihin tulee tarttua, vaan myös näet, kun jokin alkaa loppua. Tällainen näkösällä olo on kuitenkin vain rajoitetusti suositeltavaa, sillä jotkin elintarvikkeet ovat hyvin herkkiä valolle ja voivat kärsiä avoimesta esillepanosta.

Myös tällaisiin tapauksiin meillä on kuitenkin tarjolla sopivia säilytyspurkkeja. Ne on valmistettu hyväksi havaittujen esikuviensa mukaan, ja ne yhdistävät vuosisatoja vanhan tietouden innovatiiviseen muotoiluun. Sipuli-, peruna- ja valkosipuliastiat estävät, että niihin varastoidut viljelytuotteet eivät ala itää ja muutu siten käyttökelvottomiksi. Keraaminen tai metallinen leipälaatikko suojaa leivonnaisia kuivumiselta ja pitää ne pidempään tuoreena.

Ylös