14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Eväsrasiat & Snack Boxes


Välipalarasiat pieniin taukoihin - eväsrasiat viehättävällä muotoilulla

Kun pikkunälkä lähestyy, on aika pitää tauko ja suoda itselleen maukkaita välipaloja. Välipalarasiassa voi säilyttää eväsleipiä, vihanneksia, hedelmiä ja monia muita herkkuja houkuttelevasti ja hygieenisesti. Välipalarasia päiväkotiin tai eväsrasia aikuisille: Klarsteinin verkkokaupasta voit ostaa laadukkaita eväsrasioita. Valittavissasi on kattava valikoima eväsrasioita erilaisissa muodoissa, materiaaleissa, designeissa ja vaihtelevilla suljentamekanismeilla. Vilkaise ihmeessä kauppaamme ja löydä juuri itsellesi sopivat aamiaisrasiat.

Lokeroidut välipalarasiat - ihanteellisia lapsille

Haluaisitko pelkän eväsleivän sijaan säilyttää tuoreena myös munaa, tomaattia ja mozzarellaa tai porkkanatikkuja? Sellainen välipalarasia soveltuu ihanteellisesti päiväkotiin. Voit toki hyödyntää sitä yhtä hyvin myös toimistolla. Lokeroitu eväsrasia tai välipalarasia erottelee sisällön osat toisistaan, jotta elintarvikkeet säilyttävät autenttisen makunsa. Lisäksi voit erinomaisesti säilyttää sellaisessa mallissa myös koostumukseltaan nestemäisiä elintarvikkeita, kuten dippiä. Nauti tällä tavalla täysin aromaattisesta mausta. Lisäksi voit siten valmistella lapsellesi välipaloja juuri sopiviksi suupaloiksi.

Tällaisen eväsrasian avulla olet aina erinomaisesti varustettu vaelluksen välipalahetkeen. Suunnitteletko piknikkiä ja haluaisit vähentää retken kantamuksiasi? Lokeroidun eväsrasian avulla vältyt useiden rasioiden käytöltä ja sinulla on kaikki selkeästi yhteen rasiaan järjesteltynä.

Aamiaisrasiat erilaisissa muodoissa - osta joka tilanteeseen sopiva eväsrasia

Päiväkotiin mennessä tulee useimmiten kysymykseen vain pieni kassi tai minireppu. Pienten vartalo on kuitenkin vielä täydessä kehityksessä, eikä sitä pitäisi rasittaa suurilla kantamuksilla. Sen mukaisesti myös välipalojen säilytys on syytä pitää pienessä formaatissa. Nelikulmainen eväsrasia on tähän tarkoitukseen ihanteellinen, ja tarjoutuu käyttöösi samoin käytännöllisellä lokerojaottelulla. Lokerot on järjestelty siten, että eri ruoat on helppo ottaa rasiasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu välipalarasia on kevyen omapainonsa ansiosta vaihtoehtoisesti optimaalinen valinta tähän tarkoitukseen. Saat niitä kaupastamme suorakulmaisessa muodossa, mikä osoittautuu erityisen tilaa säästäväksi ratkaisuksi.

Aikuisille tarkoitettu eväsrasia voi olla myös hieman suurempi, ja myös sitä on saatavilla erilaisissa muotoiluissa. Jotta aromeja ei mene lainkaan hukkaan, suorakulmainen rasia on varustettu pääsääntöisesti kahdella lukituksella. Sen voi sulkea käytännöllisellä napsautusjärjestelmällä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa eväsrasioissa, joita myös saat Klarsteinilta 2 in 1 -ratkaisuna säiliön muodossa, on integroituna kiinteät sangat, jotka antavat erittäin suurta tukevuutta.

Tilaa välipalarasiat lapsille Klarsteinilta

Ihan sama, päädytkö eleganttiin eväsrasiaan ruostumattomasta teräksestä vai muoviseen malliin: tarjoamme sinulle houkuttelevan valikoiman loistavalla ulkonäöllä ja säteilevillä väreillä. Niiden joukossa on myös monia malleja säteilevissä trendiväreissä, jotka pätevöityvät katseenvangitsijoina taukohuoneessa. Valitse nyt oma lempimallisi ja osta laadukas välipalarasia, eväsrasia tai lasten välipalarasia yksinoikeudella eksperteiltä - Klarsteinilta!

Ylös