14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Löydä Klarstein uudelleen
Kaikkea siivoustunnelmaasi

Järjestys on puoli elämää. Siivottu ja puhdas koti luo sinulle paitsi hyvinvointia, myös sanan varsinaisessa merkityksessä kirkkaita näkymiä seuraaviin projekteihisi, toiveisiisi ja tavoitteisiisi. Mille esineille ja muistoille annat erityisen suurta arvoa? Mitä haluaisit varastoida hyvin tai kadottaa näköpiiristäsi? Haastat tehokkaasti sodan maton tahroille, tiskivuorille, pyykkipinoille ja jätekasoille Klarsteinin järjestyksen vartijoiden avulla - voittotakuulla. Siis: haluatko päästä siivoustunnelmaan? Olemme valmiina!

Hyvästit pyykkivuorille Klarsteinin avulla

Pyykkäystä, kuivausta, silitystä... Täysin siivoustunnelmassa ollessamme omistaudumme ensin sille, mikä lojuu lattialla: pyykkivuorelle! Esilajittelu on apukeino järkevään aloitukseen. Valkopyykit voi valkaista uudelleen pesukoneessa ympäristöystävällisesti sitruunajauheella, mustien vaatteiden tulee säilyttää mahdollisimman tumma sävy, kun taas lakanat pestään hygieenisesti korkeassa lämpötilassa ja värikkäiden tekstiilien värejä voidaan voimistaa – siksi pyykit kannattaa erotella toisistaan. Älä unohda astelukua! Seuraavaksi kuivataan ja silitetään sen mukaan, mitä vaatteet kestävät. Se, mikä on monen kotitöitä kaihtavan mielestä rasittava kotityö, onkin nyt älykkäiden ja tehokkaiden Klarstein-laitteiden ansiosta todella hauskaa, sillä näet nopeasti, mitä kaikkea olet jo saanut aikaiseksi. Aloitetaan!

Klarstein-pesukoneet ja -kuivausrummut

Klassiset pesukoneet ja kuivausrummut suuriin asuntoihin, kapeat mallit sinkuille ja asuntovaunuihin tai vaivaa säästävät paidan kuivaimet poikamiehille ja edustajille vapauttavat sinut pyykkivuorista käden käänteessä. Erityisen tärkeää Klarsteinilla: yksinkertainen käyttö. Vaatteet sisään, luukku kiinni, napin painallus, ja valmista tuli. Emme halua ryövätä kallisarvoista aikaasi monimutkaisilla ohjeistuksilla, vaan tarjota elämääsi tilaa oikeasti ihanille asioille ilman, että sinun täytyy luopua siivoustunnelmastasi. Klarsteinin avulla saat kaiken tämän yhdessä paketissa.

Klarstein-silitysraudat

Kenellepä ei olisi tuttua: "Silitä minut, kultaseni!" kaikuu usein korvissamme, kun katsomme paitojen, hameiden ja housujen muodostamaa pinoa, jonka pinoamme liian mieluusti vain aikaansaamattomasti kaappiin. Seis! Klarstein-silitysrautojemme ansiosta et enää koe kiusausta vältellä tätä kotityötä. Integroidut höyrytysvaihtoehdot, tehokas asema ja erittäin hyvin liukuvat silityslevyt poistavat rypyt kaikista vaatteistasi nopeammin kuin lempisarjasi seuraava jakso on katsottu Netflixistä. Lyödäänkö vetoa?

Heippa sitten, lattian muruset, Klarsteinin avulla

Hyppäätkö aamuisin mielelläsi sängystä paljain jaloin ja kipität kahvinkeittimen luo? Onko sinusta ihanaa sujahtaa sukkasillaan olohuoneen halki? Siinä tapauksessa tiedät varmasti, miten mukavalta puhdas lattia tuntuu, eikä sukista tarvitse puhdistaa pölyä ja murusia, kun taas haluat tehdä olosi mukavaksi sohvalla tai sängyllä. Tee villakoirista loppu tässä ja nyt. Klarstein-pölynimurimme auttavat sinua ja antavat siivoustunnelmaasi sitä tiettyä jotain – niin kuivana kuin kosteanakin. Oletko mukana?

Klarstein-akkuimurit

Langaton, pölypussiton, mutta täynnä voimaa: Klarstein-akkuimureilla sanot hyvästit lattian lialle, ärsyttävälle kaapelisotkulle ja pölyisten pussien vaihdolle. Monipuolisesti käytettävästi, kätevästi ja joustavasti voit johdattaa sitä asuntosi halki, ottaa mukaan lomalle ja varastoida siivouksen päätteeksi huomaamattomasti. Samalla murusten kilahteleva imurointi tuottaa kaiken lisäksi vieläpä iloa.

Klarstein-pölynimurit ja -robotti-imurit

Imurointi voi olla erittäin motivoivaa – ennen kaikkea, kun poistat kaikki pölykertymät kylpyhuoneesta, leivänmurut keittiöstä ja sipsin murut sohvalta ja kuuntelet ilahduttavaa kilinän ääntä. 1–0 sinulle ja Klarstein-pölynimurillesi! Eikö sinulla ole aikaa manuaaliseen imurointiin? Sekään ei ole ongelma: Klarstein-robotti-imurit ottavat paikkasi taistelussa pölyä vastaan, kun olet itse reissussa – tai vain haluat nostaa jalat ylös ja rentoutua.

Klarstein-märkä-/kuivaimurit

Puhkeatko todellakin kukkaan siivoustunnelmassa? Miten olisi märkä-/kuivaimuri? Puhdista valtakuntasi integroidulla imu- ja luuttutoiminnolla kuin ammattilainen ja julista sota muruille ruokapöydän alla, villakoirille sängyn alla ja laattojen tahroille kylpyhuoneessa. Niin määrittelet putipuhtaan täysin uudestaan ja viet hyvän olon tunteesi kotona aivan uudelle tasolle – vielä näet!

Hyvästi, keittiön kaaos Klarsteinin avulla

Pyykit on pesty ja lattia jälleen puhdas – nyt jäljellä on vielä tiskivuori ja roskapussi keittiössä. Oletko kurkkuasi myöten täynnä ikuisuuden kestävää käsin tiskaamista? Roskapussisi kököttää avoimessa roskakorissa iloisesti ammottaen? Pelastus on lähellä: siivoustunnelmasi viimeisellä portaalla automaattiset kotitaloussankarimme saavat ilosi ylimmilleen vielä kerran. Kun uusi Klarstein-astianpesukoneesi on kerran täytetty, se puhdistaa tiskisi hiljaa ja saa ne jälleen kiiltämään. Samalla Klarstein-roska-astiamme ahmii ruoantähteet ja roskat huomaamattomasti ja sopeutuu saumattomasti keittiösi sisustukseen. Keittiösi muuttuu nopeasti taas lempipaikaksesi.

Klarstein-astianpesukoneet

Miniversiona keittokomeroosi tai suuressa formaatissa koko perheelle: Klarstein-astianpesukoneet tekevät ruoanlaitosta ja leivonnasta jälleen hauskaa, sillä tiskaaminen sen jälkeen tarkoittaa ainoastaan yhtä napin painallusta. Takana ovat ne ajat, jolloin kolmen ruokalajin lempimenusi jälkeen keittiössäsi vallitsi hävityksen kauhistus. Nauti sen sijaan aterian päätteeksi lasi viiniä rakkaidesi kanssa ja anna illan päättyä rennosti. Klarstein-astianpesukoneesi hoitaa loput.

Klarstein-roska-astiat

Roska-astiat ovat todellisia altavastaajia! Astiat, joissa on poljintoiminto, ovat laajalle levinneitä klassikoita, joita emme luonnollisesti halua olla tarjoamatta sinulle. Se on erittäin vahva, kestää koko sukupolven ajan ja selviää joka muutosta. Mutta meillä on vielä muutakin tarjolla: tunnistimella toimivat jäteastiamme säästävät sinut tarpeettomalta kontaktilta roska-astiasi kanssa. Se avautuu ilman kosketusta juuri silloin, kun haluat. Et toivo hajuja tai kontakteja? Huti. Erittäin vahvana ja suurella tilavuudella varustettuna se seuraa sukupolvien ajan ja kestää kaikki muutot. Roskasi ovat poissa silmistä ja kätesi pysyvät puhtaina. Pelkkää voittoa!

Ylös