14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Roskakorit

Klarstein tarjoaa sinulle laadukkaita ja moderneja roskakoreja erilaisissa kokovaihtoehdoissa ja toteutuksissa. Niitä on erittäin helppo käyttää ja ne tekevät vaikutuksen houkuttelevalla muotoilulla. Monet keittiöön tarkoitetut roskakorit on varustettu jätteidenlajittelujärjestelmällä. Siten on erittäin helppoa lajitella esimerkiksi kaatopaikkajäte, biojäte ja muovit. Voit valita erilaisista malleista, joissa roskakoreissa on kaksi lokeroa. Ordnunghüter 3 tarjoaa sinulle jätteidenlajittelujärjestelmän, jossa roskakori on jaettu kolmeen lokeroon. Kaikki tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ne on jauhemaalattu. Sisältä löydät käytännöllisen telineen jätekassille, joka on nopea irrottaa.

Roskakorit Cleansmann ja Cleanton

Näissä kahdessa mallissa on monia yhtäläisyyksiä ja vain vähän eroja. Ne soveltuvat paitsi keittiöön, myös kylpyhuoneeseen, eteiseen, puutarhaan tai kaikkialle sinne, missä haluat lajitella jätteesi nopeasti ja luotettavasti. Laadukkaiden materiaalien ja houkuttelevan muotoilun ansiosta ne integroituvat hyvin sisätilojen tai pihan kokonaisilmeeseen. Molempien mallien käyttötilavuus on 50 litraa, eli ne ovat erittäin suuria. Jätteet sulkeutuvat kannen alle turvallisesti ja neutraalin hajuisesti. Molemmissa tapauksissa on kyse sensorilla varustetusta roskakorista. Jos haluat heittää jätteitä pois, voit tehdä sen täysin roskakoriin koskematta. Kun saavut enintään 20 cm:n etäisyydelle roskakorista, se avautuu sensorilla automaattisesti. Se pysyy viisi sekuntia auki ja sulkeutuu sitten itsestään. Vaihtoehtoisesti voit käyttää roskakoria napin painalluksella.

Ordnungshüter 3 - roskakori kolmella lokerolla

Ordnungshüter 3 -mallilla jätteiden lajittelu on lasten leikkiä. Sen sisällä on kolme tukevaa astiaa, jotka on eroteltu toisistaan selkeästi. Biojätteelle tarkoitetussa astiassa on vihreä tarra, normaalin kotitalousjätteen astiassa ruskea tarra ja muoveille tarkoitetussa astiassa keltainen tarra. Kun haluat heittää roskia pois, roska-astia avautuu etupuolelta. Sen mahdollistaa integroitu etuluukun avaus. Sinulla on mahdollisuus irrottaa, tyhjentää ja lopulta laittaa takaisin paikoilleen jokainen astia erikseen.

Roskakori kahdella lokerolla - kotitalousjäte ja biojäte

Erilaisissa malleissa on joko yksi tai kaksi lokeroa. Jälkimmäisenä mainitussa tapauksessa kyse on lajitteluroskakorista tai sensorilla varustetusta roskakorista, joka mahdollistaa selkeän lajittelun normaalin kotitalousjätteen ja biojätteen välillä. Jos arvostat sensorilla tapahtuvaa käyttöä, voit valita seuraavista malleista:

  • Grandmaster Trash
  • Royal Trash Sensor tai
  • Touchless Ultraclean Sensor -roskakori.

Näissä roskakoreissa on se ratkaiseva etu, että ne on varustettu paitsi hajusuodattimella, myös vakaalla ostonisteriloinnilla. Tämä mahdollistaa sen, että noin 90 % viruksista ja bakteereista, joita esiintyy jätteissä, kuolee turvallisesti ja luotettavasti. Koska tarjolla on sensori, sinun ei tarvitse avata keittiöön suunniteltua roskakoria käsin. Kun astut enintään 20 cm:n päähän roska-astiasta, avaus tapahtuu automaattisesti. Sitten sinulla on viisi sekuntia aikaa heittää jätteet sisään, sillä sen jälkeen astia sulkeutuu taas itsestään.

Roskakorin osto - neuvomme sinua mielellämme!

Olemmeko herättäneet kiinnostuksesi ja haluaisit ostaa roskakorin? Siinä tapauksessa olemme iloisia, jos otat meihin yhteyttä. Neuvomme sinua mielellämme ja tuemme sinua valinnassa.

Ylös