14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

imureista usein kysytyt kysymykset

Pölynimurit ovat pidettyjä siivoustuotteita, jotka auttavat luomaan puhtaan ja terveellisen asuinympäristön. Ajan myötä on tapahtunut monia teknisiä edistysaskeleita kasvavien vaatimusten täyttämiseksi. Hyvin pidettyjä ovat johdottomat imurit, sillä johdoista riippuvaisten mallien käsittely on usein vaivalloista. Lue tästä, mikä on niille ominaista ja mitkä ominaisuudet ovat hyödyllisiä.

Mitä erityistä on pölynimurissa, joka on johdoton?

Johdolla varustetut imurit sotkeutuvat helposti johtoihinsa, minkä lisäksi niiden liikkumavapaus on rajoittunut. Jos haluat välttyä siltä, sinun kannattaa ostaa johdoton imuri, joka tekee tästä usein aika raskaasta työstä erittäin mukavaa. Voit liikkua sen kanssa paljon vapaammin, toimintasäde on suurempi ja sekä johdon ulos vetäminen että pistokkeen laittaminen pistorasiaan ja mahdollinen siirtäminen toiseen pistorasiaan jäävät pois. Energiansyötöstä huolehtii akku, joka tarjoaa virtaa moottorille. Johdottomat imurit ovat lisäksi kevyempiä kuin suurin osa johdollisista laitteista, ja ne vievät vähemmän varastointitilaa. Johdottomat imurit ovat hyödyksi monissa tapauksissa:

 • Suuret huoneet

 • Pistorasiaa ei lähettyvillä

 • Vaikeasti lähelle päästävät alueet

 • Ruumiilliset vaikeudet

 • Iäkkäät henkilöt paremman imurointimukavuuden ansiosta

Johdottoman imurin tehokkuus on noussut näihin päiviin tultaessa, ja suurimmassa osassa malleista ei ole enää pölypussia. Pölysäiliön voi yksinkertaisesti irrottaa, tyhjentää ja asettaa takaisin paikoilleen. Se säästää ympäristöä ja rahaa. Akun kesto vaihtelee. Suurinta osaa johdottomista imureista voi käyttää yhdellä akun latauksella jopa tunnin ajan. Pölysäiliön tilavuus on 0,3 litrasta yhteen litraan.

Minkä tyyppisiä johdottomia imureita voi ostaa ja mitä erityisominaisuuksia niissä on?

Varsi-imurit muistuttavat muita pölynimureita, mutta ne ovat johdottomia ja kevyitä. Valitse varsi-imuri suurten pintojen selkäystävälliseen siivoukseen tai käytännöllinen, pieni rikkaimuri, kuten akullinen LARMA-rikkaimuri murusten, nukan, eläinten karvojen ja muun nopeaan poistamiseen suurempien siivousten välillä. Moderneissa laitteissa, kuten pölypussittomassa LARMA-akkuimurissa, integroitu sensori mukauttaa tehoa imuroitavaan pintaan sopivaksi. Ei vain asunnossa, vaan myös autossa, veneessä ja muissa paikoissa johdottomat imurit ovat erittäin pidettyjä. Erilaiset ominaisuudet ovat houkuttelevia, esimerkiksi:

 • erilaiset tehoportaat

 • pölyanturi: säätää automaattisesti tehotasoa

 • joustava, käännettävä lattiaharja

 • lisäsuulakkeet, kuten rakosuulake ja huonekaluharja

 • LED-valo

 • seinäkiinnike, jossa on latausmahdollisuus

 • vaihdettava akku

Muutamat imurit on varustettu LED-valoilla. Siten voit valaista pimeitä nurkkia. Märkä-kuivaimureilla, kuten Klarsteinin Caswell-märkä-kuivaimurilla, jossa on kaksi vesisäiliötä, voit samanaikaisesti imeä ja pyyhkiä lattioita.

Johdottoman imurin osto - mikä sen pitäisi olla?

Klarsteinin verkkokaupasta löydät suuren valikoiman laadukkaita, johdottomia imureita johtavilta valmistajilta. Tilaa laitteesi mukavasti verkosta ja hyödynnä osamaksumahdollisuutta, jos toivot. Varsi-imurit soveltuvat hyvin suurten lattiapintojen puhdistamiseen. Hyödyllinen ominaisuus on 180 astetta taittuva nivel. Lisäksi voit täydentää lattiaimuria rikkaimurilla nopeaa välisiivousta varten. Märkä-kuivaimuri soveltuu sekä kuivalle että kostealle lialle. Vaihdettavan akun ansiosta voit vaihtaa tyhjän akun täyteen ja siten tuplata käyttöajan.

Usein kysyttyä

Mikä on johdoton imuri?

Kotitöiden pitäisi sujua mahdollisimman mukavasti. Imuroinnin kohdalla akkuimuri on moderni, innovatiivinen apuri. Et tarvitse pistorasiaa, sillä sitä käytetään uudelleenladattavalla akulla. Tarjolla on varsi-, rikka- ja märkä-kuivaimureita.

Mitä etuja johdottomalla imurilla on?

Johdottoman imurin avulla voit liikkua vapaammin pistorasioista riippumattomasti. Se on helppokäyttöisempi ja käytännöllisempi kuin johdolla varustettu imuri, jossa on pitkä virtakaapeli. Erilaiset ominaisuudet ovat hyödyllisiä, esimerkiksi toimitukseen sisältyvät imuharjat ja lisäsuulakkeet, LED-valo ja seinäkiinnike.

Kenelle rikkaimuri soveltuu?

Johdoton rikkaimuri soveltuu lyhyisiin imurointitoimiin. Voit esimerkiksi imuroida huonekalujen pehmusteet ja poistaa niistä eläinten karvoja ja murusia suurempien siivousurakoiden välillä.
Ylös