14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Pölynimurit & Robotti-imurit


Pölynimuri Klarsteinilta

Yksityiselämässä, töissä tai muissa rakennuksissa puhdas lattia toimii mainosvalttina. Pölynimurilla on tässä suuri merkitys. Sopivalla laitteella puhdistuksesta tulee lasten leikkiä. Jos haluat ostaa pölynimurin, löydät suuren valikoiman verkkokaupastamme.

Pölynimuri - erilaisia tyyppejä

Markkinoilla on monia erityyppisiä imureita. Tehon, käsittelyn ja toimintaperiaatteen lisäksi ratkaisevia ovat myös omat vaatimukset ja tottumukset sekä talon tai rakennuksen koko. Yleisin versio on perinteinen pölynimuri. Voit käyttää monia laitteita 2 in 1 -toiminnon ansiosta sekä pölynimurina että rikkaimurina. Näistä jälkimmäinen sopii esimerkiksi murujen poistamiseen aina aika ajoin. Lattiasuulakkeen lisäksi toimitukseen sisältyy usein muita suulakkeita, esimerkiksi tekstiili- ja rakosuulake, jonka voit tarpeen tullen vaihtaa imurin letkun päähän. Pölypussittomissa laitteissa on pölysäiliö/-astia, jonka sisällön voit tyhjentää kotitalousjätteeseen. Se hellii ympäristöä ja kotitalouskassaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa uusia pölynimurinpusseja.

Akkuimuri/johdoton pölynimuri

Kehittyneen akkuteknologian ansiosta voit imuroida johdottomasti myös paikoissa, joissa ei ole verkkovirtaa tarjolla. Portaikot, auton sisätilat tai puutarhamajan voi puhdistaa vaivattomasti. Modernit, tehokkaat akut ovat mahdollistaneet aiempaa suurempien, joustavien pölynimurien kehittymisen. Pitkästä käyttöajasta huolehtii esimerkiksi 25,2 voltin litiumioniakku, jolla voit imuroida johdottomasti jopa 50 minuutin ajan. Kun haluat ostaa pölynimurin, sinun pitäisi kiinnittää huomiota puhdistustehon lisäksi myös akun kestoon. Suoritetun työn jälkeen imuri latautuu taas uudestaan latausasemassa. Kätevän akkuimurin lisäetuna on kapea muotoilu. Sen voi siksi sijoittaa tilaa säästävästi huoneen jokaiseen nurkkaan, josta se on yhtä nopea ottaa taas käyttöön.

Märkä-kuivaimuri

Voimakkaasti likaantuneiden lattioiden puhdistukseen soveltuu erinomaisesti märkä-kuivaimuri. Se kerää sekä kiinteät että nestemäiset liat, kun taas perinteinen pölynimuri voi vahingoittua kosteudesta. Sillä voit puhdistaa myös matot ja pehmusteet. Sitä voisi sen vuoksi nimittää myös yleisimuriksi. Märkä-kuivaimurit tulevat yritys- ja teollisuusmaailmasta, mutta sittemmin niitä on alettu käyttää monitoimi-imureina myös yksityistalouksissa. Syksyn ja talven kelien vuoksi likaantunut sisääntuloalue on sopiva esimerkki käytöstä. Myös ulkoalueilla ne suorittavat hyviä palveluksia esimerkiksi laatoitukselle pudonneen puutarhamullan poistamisessa.

Teollisuusimurit

Laite- ja konepuhdistuksessa voimakkaat teollisuusimurit ovat osoittautuneet kultaakin kalliimmiksi. Ne selviytyvät vaikeistakin lioista ja suurista määristä. Teollisuusimurit ovat erityisen tehokkaita ja optimaalisia yrityskäyttöön. Suurin osa laitteista on suunniteltu monikäyttöimureiksi erilaisten kosteiden ja kuivien epäpuhtauksien poistamiseen korkealla imuteholla, myös karkealle materiaalille, kuten rakennusjätteelle. Normaalit imurit saavuttavat tällaisissa tilanteissa nopeasti rajansa. Myös yksityistalouksille teollisuusimurit, joita on saatavilla erilaisilla imutehoilla ja erilaisilla säiliön tilavuuksilla, ovat osittain kannattava investointi.

Robotti-imurit

Modernit robotti-imurit mahdollistavat automaattisen puhdistuksen ja muodostavat siten erityisen mukavan mahdollisuuden puhdistaa kovia pintoja ja lyhytkarvaisia mattoja myös ihmisten poissa ollessa. Voit ohjelmoida robotti-imurin siten, että se käynnistyy asetettuna ajankohtana. Esteiden tunnistamiseksi laitteissa on erityiset sensorit. Osittain ne ovat sovellusohjattavia, ja niissä on lisäksi pyyhintätoiminto, jotta myös märkäpuhdistus on mahdollista.

Pölynimurin osto

Nykyään on tarjolla moninainen määrä erilaisia pölynimureita. Perinteinen laite, akkuimuri, märkä-kuivaimuri, teollisuusimuri, joka poistaa myös nesteitä, tai täysin automaattinen robotti-imuri: valikoima on suuri.

Ylös