14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Astianpesukoneet


Astianpesukone - älykkäät ratkaisut astioiden mukavaan puhdistukseen

Suurin osa meistä haluaisi valita klassisen astianpesukoneen, jos meillä vain olisi hieman enemmän tilaa keittiöissämme. Jos sinulla kuitenkin on haasteita koon suhteen, pöytäastianpesukone tai miniastianpesukone on hyvä vaihtoehto, sillä se on pienin markkinoilla oleva malli. Onko myös sinulla tilan puutetta keittiössäsi, mutta et kuitenkaan haluaisi jäädä paitsi pienen astianpesukoneen eduista? Siinä tapauksessa voit luottaa ostossasi Klarsteinin seisovaan astianpesukoneeseen, jota tarjotaan erilaisissa variaatioissa. Ja kompaktien kokojen ansiosta ne ovat vieläpä kannettavia, joten niitä voi käyttää sekä kotona että yrityksissä.

Valinta pienen astianpesukoneen, pöytäastianpesukoneen tai integroitavan astianpesukoneen välillä ei aina ole yksinkertainen. Pöytäastianpesukone tai miniastianpesukone soveltuu henkilöille, jotka pesevät vain vähän astioita, eivätkä tee sitä välttämättä aina omassa asunnossaan. Sen voi sijoittaa joko lattialle tai keittiön työskentelytasolle. Lisäksi tällä kompaktilla astianpesukonetyypillä on pääsääntöisesti viehättävä design.

Klarsteinilta voit ostaa astianpesukoneen, joka sopii omiin elinolosuhteisiisi. Selaile verkkokauppaamme sopivan mallin perässä ja iloitse moderneista malleista suurella käyttömukavuudella.

Miten astianpesukoneet ja miniastianpesukoneet toimivat?

Modernit astianpesukoneet tai miniastianpesukoneet toimivat samalla tavalla kuin perinteiset astianpesukoneet. Myös tässä on sähkömoottori, joka käyttää vesipumppua, joskin hieman vähemmän voimakkaasti kuin perinteisissä astianpesukoneissa. Suihkuvarsista tuleva vesisuihku ja siihen liukeneva pesuaine tekevät loput. Kaksi asiaa pitää selventää: ensinnäkin astianpesukone voi käyttää kuumaa vettä, koska siinä on sähkövastuksia, joiden ansiosta vesi voi saavuttaa 55 - 65 °C:een lämpötilat. Toisekseen pitää huomioida, että siirrettävän astianpesukoneen kori ja suihkuvarret liikkuvat aina erittäin hitaasti, jotta astiat eivät rikkoudu. Lisäksi herkät astiat ja lasit voi pestä hellävaraisesti erillisessä lokerossa.

Pieni astianpesukone, miniastianpesukone tai integroitava astianpesukone tarjoaa valikoiman erilaisia ohjelmia ja toimintoja, kun on kyse astioiden puhdistamisesta. Äänieristettyjen verhoilujen ja modernien moottorien ansiosta äänitehotasot ovat alhaisempia kuin perinteisissä astianpesukoneissa, ja niitä voi siksi käyttää myöhäänkin illalla. Muita pöytäastianpesukoneiden hyödyllisiä toimintoja ovat viivästetty käynnistys tai astianpesukonesuolan lisäystarpeesta ilmoittava varoitusvalo. Lisäksi muutamissa malleissa on turvalukitus ja automaattinen sammutus sekä huuhtelutoiminto ja kuivatusmahdollisuus.

Pienet astianpesukoneet voivat puhdistaa 4, 6, 8 tai 10 astiastoa. Pääsääntöisesti tämän astianpesukoneen mitat ovat 55 cm leveä, 50 cm syvä ja 40/45 cm korkea. Ne vievät suunnilleen saman verran tilaa kuin suuri mikroaaltouuni. Kiinnitä ostossa huomiota paitsi työskentelytason mittoihin, myös etäisyyttä yläkaappeihin.

Integroitu pesuaine integroituun astianpesukoneeseen

Jos annat arvoa hyvällä maulla toteutettuun ulkonäköön ja keittiösi viehättävään kokonaisuuteen, integroitava astianpesukone on sopiva valinta. Se sulautuu ulkonäöltään keittiön muihin laitteisiin ja huonekaluihin. Integroitava astianpesukone asennetaan keittiösi työskentelytason alle. Siinä ei ole lainkaan laitteen ulkokuorta, joten sen voi verhota samanlaisella etusivulla kuin keittiön kaapitkin. Siten syntyy harmoninen kokonaiskuva, eikä astianpesukone ole siten heti erotettavissa.

Miten puhdistaa astianpesukone?

 • Lian poistaminen astianpesukoneesta
  Astianpesukoneen suihkuvarsien puhdistamiseksi elintarvikejäämistä sinun pitäisi mahdollisuuksien mukaan purkaa ne ja puhdistaa käsin. Voit käyttää hammastikkua tai suihkuvettä suutinten puhdistamiseen. Liota sitten suihkuvarsia laimennetulla sitruunahapolla tai etikalla. Huuhtele hyvin vedellä ja kokoa uudelleen.

 • Suodattimen ja sihdin puhdistus
  Sekä suodatin että sihti löytyvät astianpesukoneen pohjasta. Molemmat pitäisi irrottaa ja puhdistaa käsin harjalla ja pesuaineella.

 • Poistoaukon ja pumpun puhdistus
  Heti kun sihti on irrotettu, poistoaukon voi tutkia vierasesineiden ja karkeiden ruoanjäämien varalta. Jos löydät tukoksia, sinun pitäisi poistaa ne varovasti käsineillä.

 • Tiivisteiden puhdistus
  Home ja bakteerit ovat mieltyneet erityisesti tiivisteisiin. Siksi niiden perusteellinen puhdistus on välttämätöntä. Puhdista oven alla oleva sauma ja muut tiivisteet pehmeällä liinalla.

 • Puhdistusohjelman suorittaminen
  Sen jälkeen kun olet sijoittanut irrotetut osat takaisin paikoilleen, käynnistä ohjelma tyhjällä astianpesukoneella. Ihanteellista on käyttää vähintään 60 asteen ohjelmaa, jotta astianpesukonetta voi desinfioida entisestään. Siten bakteereilla ja lialla ei ole mitään mahdollisuuksia!

Mitä etuja on astianpesukoneen ostossa Klarsteinilta

Astianpesukoneen ostossa sinun pitäisi kiinnittää huomiota pitkäaikaiseen vedenkulutukseen. Astianpesukoneitamme on saatavilla energiatehokkuusluokissa A - G, ECO-toiminnolla varustettuna. Parhaat laitteet eivät kuluta enempää kuin seitsemän litraa vettä per pesuohjelma. Muutamat mallit on varustettu erityisillä sensoreilla, jotka tunnistavat astioiden likaisuusasteen ja mukauttavat veden ja sähkön kulutuksen siihen sopivaksi. Ja lopuksi sinun pitäisi käyttää tarkoin harkiten erikoisohjelmia, jotka vaativat tiettyjä energiamääriä.

Klarsteinilta voit ostaa sopivan integroitavan astianpesukoneen, pöytäastianpesukoneen, kapean astianpesukoneen, miniastianpesukoneen tai pienen astianpesukoneen. Inspiroidu valikoimastamme, joka on suunniteltu vastaamaan modernien kotitalouksien tarpeita. Houkuttelevan designin, kompaktien mittojen ja keskitason yläpuolelle asettuvien tehojen ansiosta astianpesukoneemme huolehtivat perusteellisesta puhdistuksesta ja tekevät sen alhaisemmalla energiankulutuksella korkean energiatehokkuutensa ansiosta. Lisäksi tarjoamme asiakkaille tuotteidemme ostoon kaksivuotisen takuun, ilmaiset lähetyskulut ja 60 päivän palautusoikeuden.

Tilaa nyt lempimallisi!

Ylös