14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Löydä Klarstein uudelleen
Kaikki tarvittava mukavuustunnelmaasi

Mukava koti miellyttävässä ympäristössä on perusedellytys rentoutumiseen. Niinpä toivomme lämpötilojen noustessa miellyttävää huoneilmaa ja haluamme estää korkean ilmankosteuden. Kylminä päivinä pidämme lämpimästä ja kotoisasta olosta. Klarstein auttaa sinua älykkäillä tuotteilla, jotta voit saavuttaa henkilökohtaisen mukavuustunnelmasi käden käänteessä. Rauhoitu, tankkaa voimaa, rentoudu ja omistaudu harrastuksillesi henkilökohtaisessa hyvinvoinnin tyyssijassasi.

Säilytä viileä tunnelma Klarsteinin avulla

Kuvittele, miten erityisen kuumat kesäpäivät kuluivat menneisyydessä: otsallesi muodostui vienoja hikipisaroita, T-paitasi oli oitis kostea kainaloista ja selästä ja rentoutuminen oli täysin vieras sana kodin elinympäristössä. Se oli silloin ennen! Nyt voit valmistella itsesi ja huoneilmasi jo etukäteen sellaisia tilanteita varten: Klarstein-ilmastointivalikoimamme puhaltaa, jäähdyttää ja ilmastoi systemaattisesti saavuttaakseen hyvän olon lämpötilasi, jotta voit oleskella kotonasi jatkossakin mukavuustunnelmassasi.

Klarstein-ilmastointilaitteet

Mikään ei mene hyvän huoneilman edelle: parhaassa tapauksessa se on virkistävää, mutta ei liian kylmää, jotta voit rentoutua kevyen liikunnan tai elokuvan parissa ja saada taukoa ulkona vallitsevasta kuumasta säästä. Voit siis näyttää kuumuudelle pitkää nenää: aseta oma toivelämpötilasi integroidulla ajastimella, niin voit jo kotimatkalla iloita pääsystä mukavan raikkaaseen asuntoon, jossa voit antautua viileästi mukavuustunnelmallesi sanan varsinaisessa merkityksessä. ​

Klarstein-jäähdytyslaitteet

Esittelyssä: ilmastointilaitteiden Ferrari – Klarstein-jäähdytyslaite. Integroidulla tuulettimella ja rinnakkaisella huoneilman jäähdytys-, kosteutus- ja puhdistustoiminnolla olet aina parhaiten aseistettuna kaikkia ilmastollisia tilanteita vastaan. Muodosta huoneilmasi intuitiivisesti henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivaksi, jotta voit taas täysin omistautua lempipuuhillesi kotona ja rentoutua täysillä.

Klarstein-tuulettimet

Kun kuumuus patoutuu olohuoneeseesi, täsmällinen ilmavirta on juuri sitä, mitä kaipaat, kun olet menossa nukkumaan hikikarpalot otsalla. Klarstein-tuulettimemme, jotka valinnaisesti roikkuvat katosta tai ovat vienoja pylväitä, tukevia torneja tai klassisia jalallisia tuulettimia, varmistavat sinulle tuulisia hetkiä sohvalla. Siis: tekeekö mieli viileitä tuulahduksia?

Hyvää ilmaa hyvälle mielelle Klarsteinin avulla

Huoneilmasi laadusta riippuu moni tekijä. Ilman puhtaus ja kosteusaste muodostavat perustan pitkäkestoisesti terveelliselle asumiselle ja elämiselle. Hyvä ilma luo hyvinvointia, auttaa keskittymistä ja rentoutumista ja lisää halua oleskella paljon pidempään lempihuoneessasi. Klarsteinin ilmaa parantavilla laitteilla voit antaa huoneilmalle sellaisen loppusilauksen, jota se tarvitsee ollakseen hyvää hengitettävää.

Klarstein-ilmanpuhdistimet

Hengitä sisään, hengitä ulos, uppoudu mukavuustunnelmaasi! Se on paljon mukavampaa puhtaassa ilmassa. Erityisen kivaa allergikoille: pöly, lemmikkien ympäriinsä leijuvat karvat ja hajut sekä punkit voidaan suodattaa tehokkaasti pois. Mitä enemmän raitista ilmaa elimistösi saa, sitä paremmin se voi toimia ja kehittää hyvän olon tunteen. ​

Klarstein-ilmankuivaimet

Tunnettu asia on, että liian korkea ilmankosteus voi rasittaa verenkiertojärjestelmäämme ja altistaa meidät kaiken kaikkiaan stressille: alamme hikoilla, vaatteistamme tulee nihkeitä, kaikki tarttuu ja tunnemme olomme epämukavaksi. Klarsteinilla on ratkaisu: ilmankuivain! Ylimääräisen veden systemaattinen poisto huoneilmasta tasoittaa ilmastoa sekä vähentää kondenssivettä ja hometta. Löydät täältä täydellisen rentoutuslaitteesi kylpyhuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi.

Klarstein-ilmankostuttimet

Myös tällaisia tilanteita voi tulla eteen huoneilman kanssa: kuiva lämmitysilma olohuoneessa tai makuuhuoneessa voi kuivattaa limakalvoja ja vaikeuttaa hengitystä ennen kaikkea astmaatikkojen osalta. Hyvä uutinen: Klarstein auttaa tässäkin tilanteessa! Ilmankostuttimemme antavat ilmalle kosteutta, jota se tarvitsee hengitysteiden rentouttamista varten, jotta voit taas tuntea olosi mukavaksi kotona neljän seinän sisällä raittiin ilman ansiosta.

Tee olosi lämpimäksi ja mukavaksi Klarsteinin avulla

Kaikille vilukissoille, mukavuudenhaluisille ja lämmön ystäville keskuudessamme: tästä eteenpäin tuemme lämpimiä ajatuksiamme älykkäillä Klarstein-laitteilla, jotka siirtävät sinut oitis mukavuustunnelmaasi – ja sopivat kaiken lisäksi harmonisesti kodin keitaaseesi – sillä loppujen lopuksi silmätkin haluavat nauttia!

Klarstein-lämpöpeitot

Kokeile mukavuutta! Sänkyyn, sohvalle tai lempinojatuoliisi television ääreen: Klarsteinin pehmeillä, sähköisillä lämpöpeitoilla vuoraat itsesi napin painalluksessa miellyttävällä lämmöllä, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, suojatuksi ja lämmitetyksi. Raajasi voivat vähitellen rentoutua. Nojaa siis taakse, sulje silmät tai kuuntele ympäristöäsi lähes meditatiivisessa tilassa. Tärkeintä on, että tunnet olosi hyväksi.

Klarstein-infrapunalämmittimet

Lämmitystä auringon periaatteen mukaisesti: Klarstein-infrapunalämmittimemme lämmittävät sinua ja lämmittimen välittömässä läheisyydessä olevia esineitä ilman, että se lämmittäisi turhaan ilmaa tai pyörittäisi pölyä. Yhtään lämpöä ei mene hukkaan ja ilman kuivuminen vähenee. Jäljelle jää miellyttävän lämmin huonelämpötila, jonka voit sovittaa omiin tarpeisiisi sopivaksi. ​

Klarstein-takat

Kuuluuko kotoisan takan tanssiva liekkinäytelmä mukavuuden tunteeseesi aivan kuin voi leivälle? Siinä tapauksessa mukavuustunnelmasi on vain pistorasian päässä. Sähkökäyttöisillä Klarstein-takoillamme saat luotua itsellesi ikiaikaisen mökkitunnelman hämmästyttävän aidon liekkijäljitelmän, kirkkauden säädön ja integroidun lämmitystehon ansiosta– samalla saat lämpimät jalat ja tyylikkään ympäristön. ​

Ylös