14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Sähkötakat


Sähkötakka: miellyttävää lämpöä, koristeellista ulkonäköä!

Jos unelmoit avotakasta tai kamiinasta, mutta asunnossasi ei ole savuhormia, niin sähkötakka on varteenotettava vaihtoehto. Sähkötakka näyttää koristeelliselta ja tarjoaa suurta lämmitystehoa. Käyttöönotto vaatii ainoastaan liittämisen verkkovirtaan. Laite on siis mahdollista sijoittaa joka huoneeseen.

Sähkötakat eri tyylisuunnissa

Sähkötakoista on olemassa erilaisia versioita. Valikoima ulottuu modernisti muotoilluista sähkötakoista perinteisemmän muotoilun malleihin. Erittäin kauniilta näyttää esimerkiksi valkoinen sähkötakka, joka sulautuu harmonisesti ympäristöönsä. Sivu- ja yläosat voivat olla hillitysti ja sileästi muotoillut, mutta myös monimutkaisemmat koristelut ja kaiverrukset ovat pidettyjä. Sähkötakan voi muitta mutkitta ostaa myös puu-, kivi- tai laattakoristelulla. Jos pidät enemmän kamiinan tyyppisestä ulkonäöstä, tarjolla on yhtä lailla monia malleja, jotka sopivat omaan asuintyyliisi.

Mihin sähkötakka on parasta sijoittaa?

Sähkötakat toimivat aina katseenvangitsijoina, joten niiden sijoituspaikka tulisi valita harkiten. Sähkötakan voi sijoittaa seinän viereen, ja myös ripustettavia ja vapaasti sijoitettavia malleja on tarjolla. Sähkötakan ostajille Klarsteinin valikoima tarjoaa lukemattomia takkoja monissa väreissä, koristeluissa, kokoluokissa ja sijoitusversioissa. Luonnollisesti Klarstein tarjoaa myös erilaisia hintaluokkia. Siten valikoimasta löytyy juuri oikea sähkötakka jokaiseen budjettiin.

Sähkötakan tekninen varustus

Sähkötakan sydän on se komponentti, joka on vastuussa lämmitysvaikutuksesta ja tulitehosteesta. Periaatteessa jokaista mallia voi käyttää sekä lämmitystoiminnolla että ilman. Kun halutaan nauttia vain takkatulen ulkonäön luomasta tunnelmasta, lämmitys jätetään yksinkertaisesti pois. Viileinä päivinä on kuitenkin todella mukavaa, kun takka levittää myös lämpöä ympärilleen. Jopa 2000 watin tehon ansiosta sähkötakan on mahdollista lämmittää tiloja, joiden koko on noin 20–25 m². Erityisesti keväällä ja syksyllä, kun ei ole varsinaisen lämmityskauden aika, sähkötakan palvelukset tulevat hyvään tarpeeseen.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna tarjolla on useita vaihtoehtoja. Moderni sähkötakka vesihöyryllä tarjoaa runsasta lämmitystehoa ja tekee vaikutuksen realistisella liekkitehosteella. Ajanmukainen LED-tekniikka huolehtii siitä, että syntyy aidon tulen ulkonäkö. Yhdistettynä lämpöön, jota sähkötakka säteilee, syntyy erittäin miellyttävä tunnelma huoneeseen.

Jotkin sähkötakat on varustettu kaukosäätimellä, jotta ne voi kytkeä päälle mukavasti vaikkapa sohvalta. Halusitpa sitten pelkän liekkitehosteen tai samalla lämmitystäkin, sähkötakka tuo joka tapauksessa lisäarvoa asuntoosi modernissa tai klassisessa lookissa!

Sähkötakan oston edut

Sähkötakkaa ei tarvitse huoltaa. Siinä missä perinteiseen takkaan tarvitaan polttopuita, sähkötakka on yksinkertaista vain kytkeä päälle. Myös vaivalloisesta puhdistuksesta tulee tarpeetonta. Lisäksi sähkötakka on erittäin turvallinen, eikä palovaaraa ole missään vaiheessa. Lisätietoja sähkötulista on myös Klarsteinin sähkölämmittimien oppaassa.

Klarstein tarjoaa kaikenlaisia sähkötakkoja jokaiseen makuun. Mikäli haluat kotiisi englantilaisen maalaistalon tai sveitsiläisen alppimajan viehätysvoimaa, sähkötakalla voi saavuttaa ihastuttavaa vaikutelmaa! Nyt vain sähkötakkaa ostamaan, ja hetken kuluttua pääset nauttimaan miellyttävästä lämmöstä ja kauniista liekkitehosteesta - luonnollisesti Klarsteinin sähkötakoilla!

Ylös