Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä levysoitin DAB+ CD-Player / DAB-Radio | Ruskea
Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä levysoitin DAB+ CD-Player / DAB-Radio | Ruskea
Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä levysoitin DAB+ CD-Player / DAB-Radio | Ruskea
Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä levysoitin DAB+ CD-Player / DAB-Radio | Ruskea

Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä

USB sisäänrakennettu kaiutin, hifi-CD-soitin, retro-levysoitin MP3
196,99 € sis. alv
muuttuva muotoilu:
väri:
Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää
60 Päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Huippuominaisuudet

digitaalinen äänielämys: kristallinkirkas radioääni DAB+-virittimellä

USB-liitäntä: kasetin, vinyylilevyn, radion ja CD-levyn digitointiin

retromuotoilu: nostalginen katseenvangitsija uusimmalla tekniikalla

Tuotteen yksityiskohdat

Molempien maailmojen parhaat puolet! Auna Belle Epoque 1908 DAB -retro-stereojärjestelmä muodostaa musiikillisen yhteyden menneisyyden ja tulevaisuuden välille.

Sen klassisiin toistovaihtoehtoihin kuuluu levysoitin, jolla voit soittaa rakkaita vinyylejäsi tyylillä, sekä kasettipesä äänikasetteja varten. Jotta aunan nostalginen musiikkijärjestelmä palvelisi kuitenkin myös moderneja toistomedioita, siinä on MP3-yhteensopiva USB-liitäntä, jossa on lisäksi myös tallennustoiminto. Esimerkiksi phono-signaalit, CD-levyraidat ja kasettitallenteet voidaan tallentaa suoraan MP3-tiedostoina USB-tikulle, ja niitä voidaan sitten käsitellä edelleen tai arkistoida tietokoneelle.

Huomaamattomasti asennettu CD-asema lukee perinteisten levytyyppien lisäksi MP3-CD-levyjä. Integroitu, digitaalinen DAB-radioviritin ja analoginen FM-vastaanotin tarjoavat lisävaihtoehtoja jatkuvaan musiikkiviihteeseen. RDS-toiminto tarjoaa sinulle hyödyllistä ohjelmiin liittyvää lisäsisältöä, kuten artistin, kappaleen, albumin, genren tai vaikkapa uutisia.

Saranoidun puukannen alla hihnavetoinen, kolmella toistonopeudella varustettu levysoitin odottaa sitä, että pölyttyneet vinyylikokoelmat heräävät taas henkiin ja nauttivat kanssasi nostalgiasta. Sivulle asennettu kasettipesä on puolestaan omistettu kasettiaarteillesi.

Ulkonäöltään tyylikäs auna Belle Epoque 1908 DAB -stereojärjestelmä ei ole millään tavalla huonompi kuin sen vanhemmat veljet tai siskot menneiltä ajoilta. Tyylikkään puukotelon ja kankaisten kaiutinsuojien lisäksi kultaiset koriste-elementit korostavat nostalgista vaikutelmaa.

Näytä lisää

Ominaisuudet

PDF-käyttöohjeet
 • liitännät: 1 x USB-liitäntä
 • tuetut levytyypit: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
 • tuetut toistonopeudet: 33, 45, 78 rpm
 • tuetut kasettimuodot: C60, C90
 • tuetut ääniformaatit: MP3
 • vetotyyppi: hihna
 • integroidut stereokaiuttimet
 • äänenvoimakkuudensäädin
 • taajuus- ja valikkosäätimet
 • selkeä LCD-näyttö
 • kellonajan ja päivämäärän näyttö
 • monikielinen valikkonavigointi
 • taajuuskorjaimen esiasetukset
 • uudelleentoistotoiminto
 • sattumanvarainen toisto
 • ohjelmoitava toisto
 • suora äänivarsi
 • automaattinen käynnistys ja pysäytys
 • teleskooppiantenni
 • jalat
 • kaukosäätimen paristo: 1 x CR 2025 (sisältyy toimitukseen)
 • käyttöjännite: AC 100–240 V, 50/60 Hz
Belle Epoque 1908 DAB retro-stereojärjestelmä levysoitin DAB+

Mitat & tekniset tiedot

 • 50 x 22 x 33 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 8 kg

Toimituskokonaisuus

 • 1 x retro-stereojärjestelmä
 • englanninkieliset käyttöohjeet (muut kielet: saksa, ranska, espanja)

Toimituskokonaisuus

Heti toimitettavissa Toimitusaika: 3 - 5 päivää

199.99 €

Asiakaskokemukset

(71 Arvostelut) Lisää arvostelusi
Tälle artikkelille ei ole kommentteja.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

Verified tarkastelu

I don't like plastic parts but for that amount of money this product is super.

En pidä muoviosista, mutta sillä rahalla tämä tuote on super.

Verified tarkastelu

Preis-Leistung stimmt. Wir haben nicht mehr erwartet. Tonqualität eingebauten Lautsprechern entsprechend.

Rahan arvo. Emme odottaneet enempää. Äänenlaatu vastaa sisäänrakennettuja kaiuttimia.

Verified tarkastelu

Sehr guter Klang, sieht gut aus. Inbetriebnahme war okay, nicht so aufwendig.

Erittäin hyvä ääni, näyttää hyvältä. Käyttöönotto oli kunnossa, ei niin monimutkaista.

Verified tarkastelu

Die Retro-Musikanlage mit Plattenspieler, Radio, CD, Cassette und DAB+ in weiß war genau das, was wir schon länger gesucht haben. Wir gehören zur Generation Ü60 und verfügen noch über Vinyl-Schallplatten, Cassetten und CDs mit großem Erinnerungswert, deshalb waren die schicken, hochmodernen Geräte nicht unser Ding. Dieses Gerät ist klasse, haben wir zu dem Preis gar nicht für möglich gehalten. Tolles Aussehen, sehr guter Klang und einfach und übersichtlich zu bedienen. Vollkommen ausreichend für den täglichen Gebrauch im eigenen Heim!

Retromusiikkijärjestelmä levysoittimella, radiolla, CD:llä, kasetilla ja DAB+:lla valkoisena oli juuri sitä mitä olimme etsineet pitkään. Kuulumme yli 60-vuotiaiden sukupolveen, ja meillä on edelleen vinyylilevyjä, kasetteja ja CD-levyjä, jotka ovat erittäin mieleenpainuvia, joten tyylikkäät, huippuluokan laitteet eivät olleet teekuppimme. Tämä laite on loistava, emme uskoneet sen olevan mahdollista tällä hinnalla. Upea ulkonäkö, erittäin hyvä ääni ja helppo ja selkeä käyttää. Täydellinen päivittäiseen käyttöön omassa kodissasi!

Verified tarkastelu

Diese anlage hat einen super klang leicht zu bedienen ,.... leider war keine gebrauchsanleitung dabei ...... sonst sehr zufrieden

Tällä järjestelmällä on upea ääni, helppokäyttöinen, .... valitettavasti ei ollut käyttöohjeita ...... muuten erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Ich bin sehr überrascht , das dieses Gerät doch so einen guten Ton hat. Es ist genial , das alles dran ist , was man braucht. USB , CD , SD Kartenslot usw. Einfach zu empfehlen , für den normalen Hausgebrauch.

Olen todella yllättynyt, että tällä laitteella on niin hyvä ääni. Mahtavaa, että siinä on kaikki mitä tarvitset. USB, CD, SD-korttipaikka jne. Helppo suositella, normaaliin kotikäyttöön.

Verified tarkastelu

ist ein Schmuckstück im Wohnzimmer.

on jalokivi olohuoneessa.

Verified tarkastelu

Gutes Produkt

Hyvä tuote

Verified tarkastelu

This sound system is what I have dreamed for long time. Vinyl, CD, tape, radio and Bluetooth with a good value for the money. Sound and material quality are not the best but the system is for my own use and not for a clubhouse which requires a more potent sound. Something to definitely improve is the base of the holder of the vinyl’s needle that comes unattached for transport reason. The base does not get properly fixed. Nevertheless, this feature does not prevent the sound to be good. Still loving my acquisition!

Tästä äänijärjestelmästä olen haaveillut pitkään. Vinyyli, CD, nauha, radio ja Bluetooth hyvää vastinetta rahalle. Äänen ja materiaalin laatu ei ole parhaimmillaan, mutta järjestelmä on omaan käyttööni eikä klubitaloon, joka vaatii tehokkaampaa soundia. Ehdottomasti parannettavaa on vinyylin neulan pidikkeen pohja, joka tulee irti kuljetussyistä. Pohja ei kiinnity kunnolla. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan estä äänestämästä hyvää. Rakastan edelleen hankintaani!

Verified tarkastelu

alles super, schnelle Lieferung, nur zu empfehlen

kaikki oli hienoa, nopea toimitus, suosittelen

Verified tarkastelu

Preisleistungsverhältnis Top Erwartungen voll erfüllt

Vastinetta rahoille Top odotukset täyttyivät täysin

Verified tarkastelu

Der Klang lässt zu wünschen übrig. Die Bedienung ist auch nicht besonders. Der Plattenspieler ist sehr einfach ausgestattet und der Tonarm kann nicht eingestellt werden. Insgesamt nicht zu empfehlen.

Ääni jättää paljon toivomisen varaa. Palvelu ei myöskään ole mitään erikoista. Kääntöpöytä on varusteltu hyvin yksinkertaisesti ja äänivartta ei voi säätää. Kaiken kaikkiaan ei suositella.

Verified tarkastelu

Kein umständlicher Aufbau erforderlich, einfach hinstellen, Stecker in die Steckdose und DAB-Sender oder alte und moderne Tonträger in guter Tonqualität hören. Das Gerät im retro look macht einen gediegenen Eindruck, die Verarbeitung ist gut, ebenso das Preis-Leistungsverhältnis.

Ei vaadi monimutkaisia asetuksia, vain seiso, liitä ja kuuntele DAB-asemia tai vanhoja ja nykyaikaisia äänikanavia hyvällä äänenlaadulla. Retroilmeinen laite tekee arvokkaan vaikutelman, ammattitaito on hyvä, samoin hinta-laatusuhde.

Verified tarkastelu

Gute Tonqualität. Kann alles z.b. USB/RADIO/KASSETTE/PLATTEN/CD Nur die Fernbedienung kann nicht viel steuern, ansonsten sind wir sehr zufrieden und haben Freude damit. Optisch auch sehr dekorativ!

Hyvä äänenlaatu. Pystyy kaikkeen esim. USB/RADIO/KASETTI/LEVYT/CD Vain kaukosäätimellä ei voi ohjata paljoa, muuten olemme erittäin tyytyväisiä ja meillä on hauskaa. Myös erittäin koristeellinen!

Verified tarkastelu

Habe es zum Geburtstag meiner Mutter bestellt und was soll ich sagen dieses Gerät ist einfach Klasse...ich kann es jeden nur an Herz legen der für einen schmalen Taler so etwas sucht

Tilasin sen äitini syntymäpäivälahjaksi ja mitä voin sanoa, tämä laite on aivan loistava...Voin vain suositella sitä kaikille, jotka etsivät jotain tällaista pienellä dollarilla

Verified tarkastelu

Ein gutes Gerät. Alles was man braucht

Hyvä laite. Kaikki mitä tarvitset

Verified tarkastelu

Von der Optik her klasse; vom Klang her nicht gut. Schade. Haben das Gerät darum wieder retourniert.

Vuodesta optiikka suuri; ei hyvä äänen suhteen. Sääli. Siksi on palautettu laite.

Verified tarkastelu

Ich finde es toll

Minusta se on hienoa

Verified tarkastelu

Ich habe mich sehr gefreut meine alten Platten wieder hören zu können und hatte eigentlich keine großen Erwartungen an das Gerät. Der Klang ist überraschend gut für den Preis. Auch die anderen Funktionen haben einen gute Klang, nur das Kassettendeck habe ich noch nicht getestet. Bei CDs und im Bluetooth Modus stört der Klang manchmal, als hätte eine CD einen Kratzer. Deshalb gibt es einen Stern Abzug. Ich kann noch nicht einordnen, woran das liegt. Da ich mit dem Gerät hauptsächlich Platten hören will, werde ich diese fraglich Störung erstmal noch beobachten. Die Fernbedienung wirkt etwas zerbrechlich und funktioniert nur, wenn man direkt vor dem Gerät steht. Alles in allem ist es für diesen Preis ein gutes Gerät!

Olin erittäin iloinen saadessani kuunnella vanhoja levyjäni uudelleen, eikä minulla itse asiassa ollut suuria odotuksia laitteelta. Ääni on hintaansa nähden yllättävän hyvä. Myös muissa toiminnoissa on hyvä soundi, en vain ole vielä testannut kasettidekkiä. CD-levyillä ja Bluetooth-tilassa ääni on joskus häiritsevä, aivan kuin CD-levyssä olisi naarmu. Siksi on tähtivähennys. En vieläkään ymmärrä, mistä se johtuu. Koska haluan ensisijaisesti kuunnella levyjä laitteella, otan ensin huomioon tämän kyseenalaisen vian. Kaukosäädin on hieman hauras ja toimii vain, jos seisot suoraan laitteen edessä. Kaiken kaikkiaan hyvä laite tähän hintaan!

Verified tarkastelu

Gerät gut,müsste nur noch höhen und tiefen Einstellungen haben

Laite hyvä, saa olla vain korkeat ja matalat asetukset

Verified tarkastelu

Das Musikcenter kam schnell und sicher verpackt an, wurde auch gleich aufgestellt und sieht echt stylisch aus !!!! Auf kleinem Raum ist alles untergebracht, was der Musikliebhaber braucht, sogar die vielen Musikkassetten und Schallplatten kommen wieder zum Einsatz. Die Fernbedienung ist natürlich echt praktisch. Wir sind sehr zufrieden mit dem Gerät !!!!

Musiikkikeskus saapui nopeasti ja turvallisesti pakattuna, pystytettiin heti ja näyttää todella tyylikkäältä!!!! Pienessä tilassa on kaikki mitä musiikin ystävä tarvitsee, vaikka monet musiikkikasetit ja -levyt ovat taas käytössä. Kaukosäädin on tietysti todella hyödyllinen. Olemme erittäin tyytyväisiä laitteeseen!!!!

Verified tarkastelu

Top Gerät

Huippulaite

Verified tarkastelu

Bedienungsanleitung ist wenig hilfreich Fernbedienung nur bedingt nutzbar

Käyttöoppaasta ei ole paljon apua, kaukosäädintä voi käyttää vain rajoitetusti

Verified tarkastelu

Radio ist OK werde aber trotzdem nichts mehr kaufen da die Zustellung eine einzige Frechheit war trotz ganztägiger Anwesenheit hat der faule Zusteller das schwere Paket gleich in`s Shop gebracht von wo ich es heimschleppen mußte " Zustellung nicht möglich" war die plumpe Ausrede

Radio on kunnossa, mutta en osta enää mitään, koska toimitus oli poski, vaikka siellä oli koko päivän, laiska toimittaja toi raskaan paketin suoraan kauppaan, josta minun piti raahata se kotiin. "Toimitus ei mahdollista " oli kömpelö tekosyy

Verified tarkastelu

Ein wunderschönes Design und eye Catcher! Mit der Bluetooth funktion hat jeder Zugriff darauf. Man kann sogar seine alten Kassette darauf abspielen. Der Sound reicht komplett aus. Sehr empfehlenswert!

Kaunis muotoilu ja katseenvangitsija! Bluetooth-toiminnolla kaikilla on pääsy siihen. Voit jopa soittaa vanhoja kasettejasi sillä. Ääni on täysin riittävä. Erittäin suositeltavaa!

Verified tarkastelu

Habe die Anlage nun seit einigen Tagen und alle Funktionen ausprobiert. Die Digitalisierung meiner alten LPs/Kassetten geht wesentlich besser als vorher mit Aufnahme auf dem Laptop. Von Radio kann nicht aufgenommen werden, aber das macht heutzutage sicher niemand mehr. Die Tonqualität ist bereits recht gut. Habe noch zusätzliche Bluetooth- Lautsprecher angeschlossen (auch an TV) und habe somit für beide Geräte und Übertragung vom Handy einen noch besseren Klang. Anleitung war leider nur in Englisch, daher 1 Stern Abzug. Ansonsten bin ich sehr zufrieden.

Minulla on ollut järjestelmä nyt muutaman päivän ja kokeillut kaikkia toimintoja. Vanhojen LP-levyjeni/kasettieni digitalisointi toimii paljon paremmin kuin ennen kannettavalla tietokoneella tallentamalla. Et voi tallentaa radiosta, mutta olen varma, että kukaan ei tee sitä enää nykyään. Äänenlaatu on jo aika hyvä. Olen liittänyt ylimääräisiä Bluetooth-kaiuttimia (myös televisioon), joten äänenlaatu on vieläkin parempi sekä laitteille että matkapuhelimen lähetykselle. Valitettavasti ohjeet olivat vain englanniksi, joten 1 tähden vähennys. Muuten olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Preisleistungsverhältnis super Tonqualität ist okey die Fernbedienung erfüllt ihren Zweck .Gute Qualität

Hinta-laatusuhde Super äänenlaatu ok, kaukosäädin palvelee tarkoitustaan.Hyvä laatu

Verified tarkastelu

You get what you order, the equipment is great.

Saat mitä tilaat, laitteet ovat mahtavia.

Verified tarkastelu

Besonders gut zum Abspielen der alten großen Schallplatten. Super Sound, sehr ansprechenddes Aussehen.

Sopii erityisesti vanhojen isojen levyjen soittamiseen. Upea ääni, erittäin houkutteleva ulkonäkö.

Verified tarkastelu

der Schallplattenspieler hat zu wenig Bässe , sonst bin ich sehr zufrieden.

levysoittimessa on liian vähän bassoa, muuten olen erittäin tyytyväinen.

Verified tarkastelu

Lieferzeit ok ,gut verpackt, Funktion ok

Toimitusaika ok, hyvin pakattu, toiminta ok

Verified tarkastelu

Diese Anlage hat fast alle unsere Erwartungen erfüllt. Endlich kann man sich wieder einmal eine SCHALLPLATTE anhören, eine MC einschieben oder eine CD genießen.....oder man schaltet einfach nur das Radio ein! Außerdem ist der USB Anschluss sehr gut, um einen eigenen Stick anzuschließen. Und das alles in EINEM Gerät für einen unschlagbaren Preis! Des weiteren ist das Gerät auch noch ein optischer Hingucker. Das einzige kleine Manko, daher nur zwei Sterne bei der Tonqualität, ist der Ton im PHONO Betrieb. Es ist zwar keine Hi-Fi Anlage, aber etwas mehr dürfte schon sein, zumal der Ton in den anderen Betriebsarten recht gut klingt. Außerdem wäre ein Kopfhöreranschluss eventuell nicht schlecht gewesen. Alles in allem ist das Gerät zu empfehlen und reicht bei diesem Preis für den Hausgebrauch vollkommen aus!

Tämä laitos täytti lähes kaikki odotuksemme. Lopuksi voit kuunnella RECORDia, ponnahtaa MC:hen tai nauttia CD:stä...tai vain käynnistää radion! USB-portti sopii erinomaisesti myös oman tikun liittämiseen. Ja kaikki tämä YHDESSÄ laitteessa lyömättömään hintaan! Lisäksi laite on myös optinen katseenvangitsija. Ainoa pieni haittapuoli, eli vain kaksi tähteä äänenlaadulle, on ääni PHONO-tilassa. Se ei ole hifijärjestelmä, mutta sen pitäisi olla hieman enemmän, varsinkin kun ääni kuulostaa varsin hyvältä muissa toimintatiloissa. Lisäksi kuulokeliitäntä ei ehkä ollut huono. Kaiken kaikkiaan laite on suositeltava ja tällä hinnalla täysin riittävä kotikäyttöön!

Verified tarkastelu

Die Qualität beim Abspielen von LP und CD ist nicht optimal. Tuner ok.

Laatu LP- ja CD-levyjä toistettaessa ei ole paras mahdollinen. viritin ok

Verified tarkastelu

Sehr gute Klangqualität und bedienerfreundlich. Sieht auch optisch gut aus auch wenn die Bedienungsknöpfe Plastik sind. Für den Preis ein sehr tolles Gerät!

Erittäin hyvä äänenlaatu ja käyttäjäystävällinen. Se näyttää myös hyvältä, vaikka napit ovat muovia. Hintaansa nähden loistava laite!

Verified tarkastelu

Das Gerät sieht wirklich hübsch aus. Radio und CD sind auch in Ordnung, aber der Klang des Plattenspielers ist wirklich unterirdisch. Da wir die Verpackung nicht mehr vollständig haben, können wir leider nicht mehr umtauschen... würden wir sonst gerne tun. Wir würden nicht zum Kauf raten.

Laite näyttää todella hyvältä. Radio ja CD ovat myös ok, mutta levysoittimen ääni on todella surkea. Valitettavasti, koska meillä ei ole enää täydellistä pakkausta, emme voi enää vaihtaa sitä... muuten teemme sen mielellämme. Emme suosittele ostamista.

Verified tarkastelu

der Klang war nicht sehr besonders und der Plattenspieler hat nach ca 18 stunden Spielzeit stark angefangen zu kratzen,dennoch sieht die Anlage nicht schlecht aus und letztendlich hat ja alles mehr oder weniger funktioniert.

Ääni ei ollut kovin erikoinen ja levysoitin alkoi naarmuuntua noin 18 tunnin toiston jälkeen, mutta järjestelmä ei näytä pahalta ja lopulta kaikki toimi enemmän tai vähemmän.

Verified tarkastelu

Ton und klang für uns perfekt. Produkt entspricht unseren Erwartungen aussehen super negativ war nur das wir drei Tage später es 40Euro billiger hätten bekommen können das ist aber nicht so schlimm bin trotzdem sehr zufrieden

Sävy ja kuulosti täydellisesti meille. Tuote vastasi odotuksiamme näyttää erittäin negatiiviselta vain, että olisimme voineet saada sen 40 euroa halvemmalla kolme päivää myöhemmin, mikä ei ole niin paha, olen edelleen erittäin tyytyväinen

Verified tarkastelu

Der Spieler sieht einfach wunderschön aus. Der Musikqualität ist (auch) 'retro'. Ich finde das kein Problem. Wenn wir gute Qualität hören wollen, fahren wir zum Elbphilharmonie. Die Fernbedienung wurde noch nicht benutzt, wir bewegen uns gerne.

Pelaaja näyttää vain kauniilta. Musiikin laatu on (myös) "retroa". En näe sitä ongelmana. Jos haluamme kuulla hyvää laatua, menemme Elbphilharmonielle. Kaukosäädin ei ole vielä käytössä, tykkäämme liikkua.

Verified tarkastelu

Die Retroanlage ist in einem tollen Design,die Tonqualität sehr klar und deutlich, CD und Kassette abspielen gelingt einfach super. Echt super diese Anlage! Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt. Es ist für jeden Laien einfach zu bedienen!

Retrojärjestelmä on hienosti muotoiltu, äänenlaatu on erittäin selkeä ja tarkka, CD-levyjen ja kasettien toisto on aivan loistavaa. Tämä laitos on todella hieno! Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Se on helppokäyttöinen kaikille maallikoille!

Verified tarkastelu

Einwandfrei.....preis-leistungsverhältnis absolut ok

Moitteeton... vastinetta rahalle aivan ok

Verified tarkastelu

Billig an Verarbeitung, Material & Sound. Für den Preis hätt ichs gleich wieder zurückgeschickt.. Zum Glück was für die schwiegermutter die des net so interessiert.:) Es kann zwar alles abspielen und sieht gut aus, das wars auch schon.

Edullinen käsittely, materiaali ja ääni. Sillä hinnalla olisin lähettänyt sen heti takaisin.Onneksi anoppille joka on niin kiinnostunut netistä. :) Sillä voi soittaa kaikkea ja näyttää hyvältä, siinä se.

Verified tarkastelu

schnelle Lieferung, Anlage ist für den Preis sehr gut verarbeitet,alles funktioniert, gerne wieder

nopea toimitus, järjestelmä on hintaansa nähden erittäin hyvin tehty, kaikki toimii, mielellään uudelleen

Verified tarkastelu

Der Plattenspieler sieht super aus, hat diesen Retro-Charme aber das ist auch schon alles. Der Plattenteller ist Plastik und besitzt nur den internen Lautsprecher. Der klingt einfach Blechern und Lustlos. Er besitzt keinen Anschluss für Chinch Kabel und es ist nicht möglich bessere Boxen zu verwenden. Schade, aussehen ist nicht alles. Aber für das Geld ist er ganz okay

Levysoitin näyttää hyvältä, siinä on retro-tyyliä, mutta siinä se. Lautas on muovia ja siinä on vain sisäinen kaiutin. Se vain kuulostaa tylyltä ja välinpitämättömältä. Siinä ei ole liitäntää chinch-kaapeleille, eikä parempia laatikoita voi käyttää. Harmi, että ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa. Mutta rahalla hän on kunnossa

Verified tarkastelu

Die Anlage sieht toll aus und alles funktionierte zunächst. Nach 3 Monaten konnte das Gerät nicht mehr eingeschaltet werden und ging sofort wieder in standby. Nach Rückmeldung beim Verkäufer wurde das Gerät repariert und bisher gehen alle Funktionen wieder problemlos. Top Kundenservice!

Järjestelmä näyttää hyvältä ja kaikki toimi aluksi. Kolmen kuukauden jälkeen laitetta ei enää voitu kytkeä päälle ja se palasi välittömästi valmiustilaan. Myyjään yhteydenoton jälkeen laite korjattiin ja toistaiseksi kaikki toiminnot toimivat jälleen ilman ongelmia. Huippu asiakaspalvelu!

Verified tarkastelu

Ich habe diese Anlage in der Küche stehen. Sie sieht toll aus und hat alle wichtigen Funktionen von damals und heute. Sie dient bei mir als Küchenradio. Mehr nicht. Um eine Gartenparty zu beschallen braucht man allerdings mehr Power. Das ist nichts für diese Anlage. Dafür hat sie nicht genug Leistung. Das muss einen klar sein. Für den Hausgebrauch aber ein tolles Gerät zum fairen Preis. Klare Kaufempfehlung!

Minulla on tämä järjestelmä keittiössä. Se näyttää hyvältä ja siinä on kaikki olennaiset ominaisuudet silloin ja nyt. Se toimii keittiöradiona. Ei enempää. Tarvitset kuitenkin enemmän tehoa saadaksesi äänen puutarhajuhliin. Se ei ole tätä laitosta varten. Hänellä ei ole tarpeeksi voimaa siihen. Sen täytyy olla selvää. Kotikäyttöön se on loistava laite kohtuulliseen hintaan. Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. This item were delivered 3 days earlier than expected, I was quite surprised with both the delivery speed and the overall quality of it. AUDIO The 2x 2.5 watts loudspeaker output power sounds great even with a small voltage, the bass could have being a bit higher though. It's perfect if you want to hear on your living room, of course you can't expect to have a good performance if you are hosting a big party (for that you will probably need some external speakers). PS: (I was struggling to find information about the loudspeaker power output here, but I was able to find it on the manufacturer’s website) MANUAL Available in many languages, has start guide from unpacking until working functionalities. WOOD FINISHING Looks very nice, the color, texture and buttons with the retro style and are very alike the one from the seller’s photo CONCLUSION I'm pretty satisfied with my retro sound system, it fulfilled my expectations. Here I listed the PROS and CONS that might be useful to whom is looking to buy it: Positive: - Nice sound quality for a nice price - Good features (remote control, CD, USB, Cassete, Vinyl Record...) - Looks very good and retro like the photos from the ad Negative: - The tone arm has not returned automatically to the rest position when reached at the end of the vinyl record as mention on the manual

Die Medien konnten nicht geladen werden. Tämä tuote toimitettiin 3 päivää odotettua aikaisemmin, olin melko yllättynyt sekä toimitusnopeudesta että sen yleisestä laadusta. AUDIO 2x 2,5 watin kaiuttimen lähtöteho kuulostaa hyvältä pienelläkin jännitteellä, vaikka basso olisi voinut olla hieman korkeampi. Se on täydellinen, jos haluat kuulla olohuoneessasi, et tietenkään voi odottaa hyvää esitystä, jos isännöit isoja juhlia (sitä varten tarvitset todennäköisesti ulkoisia kaiuttimia). PS: (Minulla oli vaikeuksia löytää täältä tietoa kaiuttimen tehosta, mutta löysin sen valmistajan sivuilta) MANUAL Saatavilla useilla kielillä, on aloitusopas pakkauksen purkamisesta toimiviin toimintoihin. PUUN VIIMEISTELY Näyttää erittäin hyvältä, väri, rakenne ja napit retrotyylillä ja ovat hyvin samanlaisia kuin myyjän kuvassa PÄÄTELMÄ Olen melko tyytyväinen retroäänijärjestelmääni, se täytti odotukseni. Tässä listasin plussat ja miinukset, joista voi olla hyötyä sille, joka haluaa ostaa sen: Positiivista: - Hyvä äänenlaatu edulliseen hintaan - Hyvät ominaisuudet (kaukosäädin, CD, USB, kasetti, vinyylilevy...) - Ulkonäkö erittäin hyvä ja retro kuin mainoksen kuvat Negatiivinen: - Äänivarsi ei ole palannut automaattisesti lepoasentoon kun se on saavutettu vinyylilevyn lopussa, kuten ohjekirjassa mainitaan

Verified tarkastelu

Habe dieses Gerät für meine Großmutter gekauft, da ihr Plattenspieler den Geist aufgegeben hatte. Sie ist super zufrieden mit dem Gerät und nutzt auch fast alle Funktionen. Die Ton Qualität ist gut. Das Gerät ist leicht zu bedienen. TOP! Klare Kaufempfehlung!

Ostin tämän isoäidilleni, koska hänen levysoitinnsa luopui haamusta. Hän on erittäin tyytyväinen laitteeseen ja käyttää myös lähes kaikkia toimintoja. Äänenlaatu on hyvä. Laitetta on helppo käyttää. TOP! Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Tolles Gerät zum kleinen Preis. Es funktioniert wunderbar und hat ein guten Klang! Mehr kann man für diesen Preis nicht verlangen! Klare Kaufempfehlung!

Loistava laite edulliseen hintaan. Toimii loistavasti ja on hyvä soundi! Et voi vaatia enempää tällä hinnalla! Selkeä ostosuositus!

Verified tarkastelu

Ich kann diese Anlage und den Verkäufer nur Empfehlen. Es ist Qualität sehr gut.

Voin vain suositella tätä järjestelmää ja myyjää. Sen laatu on erittäin hyvä.

Verified tarkastelu

Für meine Zwecke genügt die Anlage mittlerweile voll und ganz. Gut, der Klang ist nicht so optimal wie bei einer hochwertigen Anlage mit Boxen, aber das muss einem klar sein, wenn man nicht tief in den Geldbeutel greifen will. Das einzige, das ich vermisse, einen Zugang für Kopfhörer. Aber ansonsten

Järjestelmä on nyt täysin riittävä tarkoituksiini. No, ääni ei ole niin optimaalinen kuin korkealaatuisessa kaiuttimilla varustetussa järjestelmässä, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, jos et halua kaivaa syvälle lompakkoosi. Ainoa mikä puuttuu on kuulokeliitäntä. Mutta muuten

Verified tarkastelu

Für unsere Zwecke (Einsatz im Wohnzimmer) gut. Tonqualität könnte etwas besser sein.

Hyvä meidän tarkoituksiin (käytetään olohuoneessa). Äänenlaatu voisi olla hieman parempi.

Verified tarkastelu

Super Gerät für den Preis! Optisch ist es ein echter Blickfang obwohl es sehr kompakt gehalten ist. Die Funktionen gehen alle Problemlos und es ist sehr leicht zu bedienen. Die Tonqualität ist vollkommen ausreichend für die Größe könnte aber etwas besser sein! Dennoch kann man dieses Gerät ohne schlechtes Gewissen weiter empfehlen.

Hintaansa nähden loistava laite! Visuaalisesti se on todellinen katseenvangitsija, vaikka se onkin erittäin kompakti. Kaikki toiminnot toimivat ilman ongelmia ja se on erittäin helppokäyttöinen. Äänenlaatu on kokoon nähden täysin riittävä, mutta voisi olla vähän parempi! Voit kuitenkin suositella tätä laitetta ilman pahaa omaatuntoa.

Verified tarkastelu

Die Ware ist grundsätzlich vom Preis/Leistungsverhältnis voll in Ordnung. Eine Spitzen-Stereoanlage darf man sich auch nicht erwarten.... ich habe dasselbe Produkt schon seit 12 Jahren im privaten Betrieb - leider nun durch techn. Probleme beim CD-Player u Plattenspieler- eingeschränkt verwendbar. Positiv ist bei der neuen VERSION - man kann CD u Platten auf USB-Stick speicher; das funktioniert von CD auf Stick sehr gut; Leider bei Schallplatten auf Stick gar nicht - werde da eine Mängelrüge an den Verkäufer machen; Bin davon überzeugt, dass es hier eine Mängelbehebung geben wird. Kann Nur sagen --- wem so was gefällt - bei diesem Verkäufer erwerben. Claus J. Höhlhubmer aus WIEN

Tavarat ovat periaatteessa hinta/laatusuhteeltaan täysin kunnossa. Huippustereojärjestelmää ei myöskään kannata odottaa.... Minulla on ollut sama tuote yksityisesti 12 vuotta - valitettavasti nyt teknisten ongelmien vuoksi. Ongelmia CD-soittimessa ja levysoittimessa - rajoitettu käyttö. Myönteistä uudessa VERSIOssa on se, että voit tallentaa CD-levyjä ja levyjä USB-tikulle; tämä toimii erittäin hyvin CD-levyltä tikkuun; Valitettavasti ei ollenkaan levyjen kanssa - teen valituksen myyjälle; Olen vakuuttunut, että tähän tulee korjaus. Voin vain sanoa --- jos pidät jostain tällaisesta - osta se tältä myyjältä. Claus J. Hohlhubmer Wienistä

Verified tarkastelu

Als Geschenk gekauft und der beschenkte ist komplett zufrieden. freut sich seine LP wieder anzuhören.

Ostettu lahjaksi ja saaja on täysin tyytyväinen. odottaa innolla hänen LP-levynsä kuuntelua uudelleen.

Verified tarkastelu

Das Gerät wirkt hochwertig und hört sich auch ganz passabel an. Dass das Gerät Tonträger von CD bis Schallplatte abspielen kann gefällt mir sehr. Ich habe leider ein Sonntagsmodell bekommen, denn der CD Spieler funktionierte garnicht. Egal welche CD eingesteckt wurde, es wurde garnicht erst gelesen. Ging dann natürlich wieder zurück, schade!

Laite näyttää laadukkaalta ja kuulostaa melko kelvolliselta. Pidän todella siitä, että laite pystyy toistamaan äänikantoaineita CD-levyistä vinyylilevyihin. Valitettavasti sain sunnuntaimallin, koska CD-soitin ei toiminut ollenkaan. Riippumatta siitä, mikä CD laitettiin sisään, sitä ei luettu ollenkaan. Tietysti menin takaisin, harmi!

Verified tarkastelu

Diese Retroanlage erfüllt all meine Wünsche ,ich habe noch sehr viele Schallplatten und Cd auch was mir gefällt ist das diese Anlage auch für die Zukunft gerüstet ist da man Digitalradio hören kann obwohl Österreich noch nicht so weit ist aber ich hauptsächlich Bayern 1 höre und die deutschen Sender gut empfangen kann .Mit der Tonqualität bin ich auch zufrieden denn um diesen Preis kann man keinen Superton erwarten aber ist für völlig in Ordnung! Diese Retroanlage kann man wirklich weiter empfehlen !!

Tämä retrojärjestelmä täyttää kaikki toiveeni, minulla on vielä paljon levyjä ja CD-levyjä, pidän siitä, että tämä järjestelmä on valmis myös tulevaisuutta varten, koska voit kuunnella digitaalista radiota, vaikka Itävalta ei olekaan niin kaukana, mutta kuulen pääasiassa Bayernin 1 ja saksalaiset Transmitter voidaan ottaa hyvin vastaan.Olen myös tyytyväinen äänenlaatuun, koska tällä hinnalla ei voi odottaa supersoundia, mutta se on täysin kunnossa! Tätä retrojärjestelmää voi todella suositella!

Verified tarkastelu

Eine tolle Sache.

Hieno juttu.

Verified tarkastelu

Hallo....ich habe diese wunderschöne Retro Anlage gekauft und frage mich, WO IST BLUETOOTH ? Habe sogar ein Youtube Video gucken müssen, da ich schon denke,ich bin verschusselt ;-) Bei der obigen Beschreibung steht, es ist dabei, ich hab es nicht an der Anlage....Was mich etwas stört ist, die Anlage war ziemlich verstaubt im Plattenspieler, da frage ich mich, ist sie gebraucht oder stand sie länger irgendwo herum und war nicht zugedeckt?

Hei... Ostin tämän kauniin retrojärjestelmän ja ihmettelen MISSÄ BLUETOOTH ON? Jouduin jopa katsomaan YouTube-videon, koska olen mielestäni sekaisin ;-) Yllä olevassa kuvauksessa sanotaan, että se on mukana, minulla ei ole sitä järjestelmässä.... Minua hieman häiritsee se, että järjestelmä oli kaunis. pölyinen levysoittimessa, kysyn itseltäni, onko se käytetty vai onko se ollut jossain pitkään eikä ollut peitetty?

Verified tarkastelu

Lieferung: Schnell und problemlos. Aussehen: Das Gerät in weiß passt optisch sehr gut zu den weißen Möbeln. Technik: Funktioniert einwandfrei - Radio, Plattenspieler, Kassettenspieler, USB-Anschluss. Die direkte Umwandlung meiner alten Langspielplatten in MP3-Dateien auf einen USB-Stick - für mich neben DAB+ Radio die wichtigste Funktion - klappt überraschend gut. Eine weitere Bearbeitung der Dateien mit einem Audio Editor ist eigentlich nicht erforderlich. Ich habe lediglich die Lautstärke etwas gedämpft. Kleines Manko: Das Gerät enthält keinen Antenneneingang, so dass man nur auf die fest eingebaute Stabantenne angewiesen ist und damit eine etwas eingeschränkte Senderauswahl hat. Aber die von mir eingespeicherten DAB+ Sender kommen in einwandfreier Qualität herein.

Toimitus: Nopea ja helppo. Ulkonäkö: Valkoinen laite näyttää erittäin hyvältä valkoisten huonekalujen kanssa. Tekniikka: Toimii täydellisesti - radio, levysoitin, kasettisoitin, USB-portti. Vanhojen pitkään soivien levyjeni suora muuntaminen MP3-tiedostoiksi USB-tikulle - minulle DAB+-radion ohella tärkein toiminto - toimii yllättävän hyvin. Tiedostojen jatkokäsittely äänieditorilla ei ole itse asiassa välttämätöntä. Vähensin vain äänenvoimakkuutta hieman. Pieni haittapuoli: Laitteessa ei ole antennituloa, joten sinun tarvitsee vain luottaa sisäänrakennettuun sauva-antenniin ja siten jonkin verran rajoitettu asemavalikoima. Mutta tallentamani DAB+-asemat ovat täydellisiä.

Verified tarkastelu

Das Nostalgie-Audiosystem kam sehr gut verpackt und unversehrt bei uns an. Nach dem Auspacken überzeugte die Anlage direkt durch ihre Optik im Retro-Design. Wer den Vintage-Look liebt ist hier defintiv genau richtig. Auch die Funktionen sind sehr vielseitig und auf dem neuesten Stand, DAB+ Tuner, UKW Empfänger, USB, Bluetooth, CD (MP3), Kassette und sogar Plattenspieler, alles funktioniert einwandfrei und ohne Beanstandung. Außerdem gibt es die Möglichkeit Schallplatten und Kassetten zu Digitalisieren, ein weiterer Pluspunkt. Die Soundqualität ist für diesen Preis absolut in Ordnung, schade allerdings trotzdem, dass man nicht die Option hat, externe Lautsprecher anschließen zu können. Die Verarbeitung der Retroanlage ist zufriedenstellend, könnte aber für meinen Geschmack noch etwas besser sein. (siehe Foto von einer etwas unsauber gearbeiten Stelle - eine von mehreren Kleinigkeiten, die aber allesamt kaum auffallen) Anzumerken sei noch ein kleiner Minuspunkt und zwar die schlechte Lesbarkeit der Knöpfe an der Anlage, diese wären in weißer Farbe defintiv besser. In Allgemeinen ist das Gerät optisch ein mega Hingucker im Retro-Look, bietet aber dennoch die neueste Technik und lässt keine Wünsche offen. Preis-Leistung passt und macht die Anlage empfehlenswert.

Nostalginen äänijärjestelmä saapui erittäin hyvin pakattuna ja vahingoittumattomana. Pakkauksesta purkamisen jälkeen järjestelmä teki heti vaikutuksen retro-designillaan. Jokainen, joka rakastaa vintage-ilmettä, on ehdottomasti oikeassa paikassa täällä. Toiminnot ovat myös erittäin monipuoliset ja ajan tasalla, DAB+-viritin, FM-vastaanotin, USB, Bluetooth, CD (MP3), kasetti ja jopa levysoitin, kaikki toimii täydellisesti ja ilman moitteita. On myös mahdollisuus digitoida levyjä ja kasetteja, toinen plussa. Äänenlaatu on aivan hyvä tähän hintaan, mutta harmittaa silti, ettei sinulla ole mahdollisuutta liittää ulkoisia kaiuttimia. Retrojärjestelmän käsittely on tyydyttävä, mutta voisi olla hieman parempi minun makuuni. (katso kuva hieman likaisesta paikasta - yksi useista pienistä asioista, mutta jotka kaikki ovat tuskin havaittavissa) Pieni miinus on huomioitava, nimittäin järjestelmän painikkeiden huono luettavuus, nämä olisivat ehdottomasti parempia valkoisina. Yleisesti ottaen laite on mega katseenvangitsija retro-ilmeellä, mutta tarjoaa silti uusinta teknologiaa eikä jätä toivomisen varaa. Vastinetta rahoille ja tekee järjestelmästä suositeltavan.

Verified tarkastelu

Zwei Minuspunkte, deshalb nicht volle Sternezahl: - Die Beschriftung der Knöpfe ist zu klein und dunkel. Ich muss jedesmal ganz nah hin und Brille runter nehmen .. - Beim Kassettenrekorder kann man nicht vor und zurückspulen und ich habe jetzt erste gesehen, das es das Gerät bei mehreren Anbietern günstiger gibt.

Kaksi miinuspistettä, joten ei täydellisiä tähtiä: - Painikkeiden teksti on liian pieni ja tumma. Täytyy mennä todella lähelle ja ottaa silmälasit pois .. - Kasettinauhuria ei voi kelata taaksepäin ja eteenpäin ja olen nyt huomannut, että laite on halvempi useilta toimittajilta.

Verified tarkastelu

Die Anlage ist jetzt seit 3 Monaten im Gebrauch. Der Sound ist wirklich klasse, ich habe mich schon auf das schlimmste vorbereitet aber egal ob CD, Kassette, DAB oder Schallplatten, der Sound ist wirklich klasse auch wenn man die Lautstärke richtig aufdreht. Wir können uns bis jetzt nicht beschweren und die Anlage ist jeden Tag in Gebrauch. Wir haben zwar erst beim Preis für das Top Modell mit DAB, Schallplatte, Kassette und CD zurück geschreckt aber wir bereuen es auf keinen Fall und würden es wieder kaufen

Järjestelmä on nyt ollut käytössä 3 kuukautta. Ääni on todella hieno, olen varautunut pahimpaan, mutta ei väliä onko CD, kasetti, DAB tai vinyyli, ääni on todella hieno, vaikka äänenvoimakkuutta lisää kunnolla. Toistaiseksi meillä ei ole valittamista ja laitos on joka päivä käytössä. Aluksi välttelimme huippumallin hintaa DAB:lla, levyllä, kasetilla ja CD:llä, mutta emme todellakaan kadu sitä ja ostamme sen uudelleen

Verified tarkastelu

Gut verpackt kam das Gerät schnell an. Nach der ersten Inbetriebnahme und dem Ausprobieren der angebotenen Möglichkeiten, möchte ich die Musikanlage als gut bewerten. Allerdings fehlen beim Sound eindeutig die Bässe. In diesem Zusammenhang wurde mir dann doch schmerzhaft bewusst, dass es keinen externen Anschluss für Zusatzlautsprecher gibt. Das Fehlen dieser Anschlussmäglichkeit ist bedauerlich.

Laite saapui nopeasti ja oli hyvin pakattu. Ensimmäisen käynnistyksen ja tarjottujen vaihtoehtojen kokeilun jälkeen haluaisin arvioida musiikkijärjestelmän hyväksi. Äänestä puuttuu kuitenkin selvästi basso. Tässä yhteydessä huomasin tuskallisen, ettei lisäkaiuttimille ole ulkoista liitäntää. Tämän yhteysvaihtoehdon puuttuminen on valitettavaa.

Verified tarkastelu

Mir gefällt alles an der Anlage, das Design passt, die Funktionen sind top und einfach zu bedienen, Preis - Leistungsverhältnis sind top. Wer wie bereits in anderen Rezensionen beschrieben hier eine Profianlage vermutet, der ist auf dem Holzweg. Die eingebauten Lautsprecher reichen uns vollkommen aus. Sicher wären Buchsen für externe Lautsprecher nicht schlecht gewesen, aber was die Anlage alles kann & das bei dem Preis, da sollten Nörgler doch tiefer in die Tasche greifen und hoffen etwas besseres zu bekommen was nicht all zu teuerer ist. Wir sind vollends zufrieden & haben den ersten Abend gleich eine ausgeweitete Retroparty veranstaltet, welche übrigens äußerst gut ankam.

Pidän kaikesta järjestelmässä, muotoilu sopii, toiminnot ovat loistavia ja helppokäyttöisiä, hinta-laatusuhde on loistava. Jokainen, joka epäilee täällä ammattimaista järjestelmää, kuten muissa arvosteluissa on jo kuvattu, on väärällä tiellä. Sisäänrakennetut kaiuttimet ovat meille täysin riittävät. Tietenkään ulkoisten kaiuttimien pistorasiat eivät olisi olleet huonoja, mutta mitä järjestelmä voi tehdä ja tällä hinnalla, valittajien pitäisi kaivaa syvemmälle taskuihinsa ja toivoa saavansa jotain parempaa, joka ei ole liian kallista. Olemme täysin tyytyväisiä ja järjestimme ensimmäisenä iltana laajennetun retrojuhlan, joka muuten sai erittäin hyvän vastaanoton.

Verified tarkastelu

Leider konnte das Gerät nicht getestet werden, man konnte es noch nicht mal einschalten. Das Gerät war komplett stromlos. Update.... Das Gerät wurde umgetauscht, das Neue funktioniert. Die Erwartungen waren nicht hoch und wurden auch nicht übertroffen. Jeder Bluetooth Speaker in der Preisklasse klingt besser. Aber um seine Plattensammlung zu hören und ab und an mal Radio reicht es aus.

Valitettavasti laitetta ei voitu testata, et edes käynnistänyt sitä. Laite oli täysin ilman virtaa. Päivitys... Laite vaihdettu, uusi toimii. Odotukset eivät olleet korkealla eivätkä ylittyneet. Jokainen hintaluokan Bluetooth-kaiutin kuulostaa paremmalta. Mutta riittää, kun kuuntelet hänen levykokoelmaansa ja satunnaista radiota.

Verified tarkastelu

Ein Nostalgiekombigerät. Radiosender durch DAB + sehr gut zu empfangen. Plattenspieler ist etwas schlicht. Man sollte nicht zu hohe Ansprüche stellen CD-Player ist ähnlich wie der Plattenspieler. Die anderen Funktionen nicht ausprobiert. Dennoch für nicht zu hohe Ansprüche ein schönes Gerät.Fernbedienung ein bisschen sehr klein

Nostalginen yhdistelmälaite. Radioasemat voidaan vastaanottaa erittäin hyvin DAB+:lla. Levysoitin on hieman tasainen. Vaatimukset eivät saa olla liian korkeita CD-soittimet ovat samanlaisia kuin levysoittimet. Muita toimintoja en ole kokeillut. Kuitenkin mukava laite ei liian korkeisiin vaatimuksiin Kaukosäädin vähän pieni

Verified tarkastelu

Die Auna Belle Epoque 1908 war mein dritter Versuch. Nachdem ich zwei Modelle von Soundmaster mit verschiedenen Defekten erhalten hatte. Die Lieferung ging schnell und war gut Verpackt. Nach dem ich die Anlage angeschlossen hatte ging ich mit gemischten Gefühlen ans ausprobieren. Zu meinem erstaunen muss ich sagen, dass die Anlage um Welten besser ist als die Soundmaster DAB-545. Diejenigen die Behaupten, es komme alles aus dem selben Chinawerk könnten teilweise recht haben. Dies denke ich gilt aber hauptsächlich fürs Gehäuse. Der Klang der Auna ist nicht Hochwertig, aber um einiges besser als die der Konkurrenz Soundmaster. Das DAB Radio hat einen schönen klaren Empfang und auch die FM Funktion geht in Ordnung. Das Tape macht was es soll und der CD-Spieler läuft sehr leise und liest die CD`s alle sehr schnell ein. Die Klangausgabe des Plattenspielers dürfte etwas besser sein. Aber auch hier muss ich sagen, der Klang ist besser als der von der vergleichbaren Roadstar. Alles in allem kann ich die Auna 1908 empfehlen wenn man nicht all zu hohe Ansprüche an volle Bässe hat. Bei uns läuft die Anlage im Wohnzimmer als Hintergrunduntermalung. Nachtrag: Ich habe nun die eingebauten 5Watt 1Weg Lautsprecher doch noch durch ein Paar JVC 2-Weg Lautsprecher mit 20 Watt RMS ersetzt. Nun tönt die Anlage richtig geil. Der Umbau war sehr einfach. Es passen die Standartlautsprecher mit 100mm Tieftöner ohne etwas abzuändern ins Gehäuse. Es ist natürlich immer noch kein Vergleich zu einem teuren Verstärker, aber nun kommen doch die Bässe schön satt zur Geltung und die hohen Töne sind durch die 2-Weg Lautsprecher schön klar. Die Klangausgabe des Plattenspielers kann jedoch trotz bessern Lautsprecher nicht wesentlich verbessert werden. Der Rest jedoch kling wunderbar.

Auna Belle Epoque 1908 oli kolmas kokeiluni. Saatuaan Soundmasterilta kaksi mallia, joissa on erilaisia vikoja. Toimitus oli nopea ja hyvin pakattu. Kun olin yhdistänyt järjestelmän, lähdin kokeilemaan sitä ristiriitaisin tuntein. Yllätyksekseni minun on sanottava, että järjestelmä on maailmaa parempi kuin Soundmaster DAB-545. Ne, jotka väittävät, että kaikki tulee samalta Kiinan tehtaalta, voivat olla osittain oikeassa. Mielestäni tämä koskee lähinnä tapausta. Aunan ääni ei ole korkealaatuista, mutta se on paljon parempi kuin Soundmaster-kilpailun. DAB-radiolla on mukava selkeä vastaanotto ja myös FM-toiminto on hyvä. Nauha tekee mitä pitääkin, ja CD-soitin toimii erittäin hiljaa ja lukee kaikki CD-levyt hyvin nopeasti. Levylevyn äänentoisto voisi olla hieman parempi. Mutta tässäkin minun on sanottava, että ääni on parempi kuin vastaavassa Roadstarissa. Kaiken kaikkiaan voin suositella Auna 1908:aa, jos sinulla ei ole liian suuria vaatimuksia täydelle bassolle. Meillä järjestelmä toimii olohuoneessa taustamusiikkina. Lisäys: Olen nyt vaihtanut sisäänrakennetut 5 watin 1-tiekaiuttimet JVC:n 2-tiekaiuttimiin, joissa on 20 wattia RMS. Nyt järjestelmä kuulostaa todella siistiltä. Muuntaminen oli erittäin helppoa. Vakiokaiuttimet 100 mm:n bassokaiuttimella sopivat koteloon muuttamatta mitään. Se ei tietenkään vieläkään ole verrattavissa kalliiseen vahvistimeen, mutta nyt bassot ovat täynnä ja korkeat äänet kuuluvat kauniin selkeästi 2-tiekaiuttimien kautta. Levysoittimen äänentoistoa ei kuitenkaan voida merkittävästi parantaa paremmista kaiuttimista huolimatta. Loput kuitenkin kuulostaa ihanalta.

Verified tarkastelu

Nach langer Wartezeit und einmaligem Verlust der Zustellung, habe ich das Teil nun endlich erhalten. Ich muss sagen: Ein herrlicher Gag! Wer eine HiFi-Anlage möchte, muss sich auch eine solche kaufen. Das Gerät ist einfach nur herrlich und erinnert mich an DDR-Plattenspieler mit 2 normalen Boxen. Also: Eine normale Klangqualität. Leider habe ich bis jetzt nur die Schallplatten ausprobiert, zu mehr bin ich nicht gekommen. Klappt alles super und ich gehe davon aus, dass auch der Rest in gleicher Form meinen Erwartungen entspricht. Ich habe nur 4 Sterne gegeben, weil ich denke, dass durch ein gutes und massives Holzgehäuse die Klangqualität zu steigern wäre.

Pitkän odotuksen ja yhden toimituksen menetyksen jälkeen sain vihdoin osan. Minun on sanottava: ihana vehje! Jos haluat hifi-järjestelmän, sinun on ostettava sellainen. Laite on aivan ihana ja muistuttaa minua DDR-levysoittimista, joissa on 2 normaalia laatikkoa. Joten: Normaali äänenlaatu. Valitettavasti olen toistaiseksi kokeillut vain levyjä, enempään en ole päässyt. Kaikki toimii hienosti ja oletan, että myös loput vastaavat odotuksiani samalla tavalla. Annoin vain 4 tähteä, koska uskon, että äänenlaatua voisi parantaa hyvällä ja tukevalla puukotelolla.

Verified tarkastelu

Wir haben unsere Erwartungen nicht all zu hoch gesteckt, aber schon beim ersten abspielen einer LP waren wir positiv überrascht. Wir hatten keine Highend Anlage mit Equalizer gesucht, es sollte diesen alten nostalgischen Klang haben und dies wird hier voll erfüllt. Auch die Aufnahmefunktion auf USB Stick hat wunderbar funktioniert - man muss nur teilweise 2x drücken, damit die Anzeige auch wirklich mal anfängt zu blinken. Und nach der Aufnahme halt die große MP3 Datei in kleine Stücke schneiden, wenn man einzelne Tracks haben möchte. Das einzige was mich halt stört ist die schlechte Lesbarkeit bei den Knöpfen und die Beleuchtung hätte etwas mehr in Richtung Retro sein können und kein Blaues Display. Für das Geld absolut zu empfehlen.

Emme asettaneet odotuksiamme liian korkeille, mutta olimme iloisesti yllättyneitä, kun soitimme ensimmäistä kertaa LP:tä. Emme etsineet korkealuokkaista taajuuskorjaimella varustettua järjestelmää, siinä pitäisi olla se vanha, nostalginen soundi ja tämä on täysin täytetty täällä. Myös tallennustoiminto USB-tikulle toimi loistavasti - sitä tarvitsee vain joissain tapauksissa painaa kahdesti, jotta näyttö alkaa todella vilkkua. Ja tallennuksen jälkeen leikkaa iso MP3-tiedosto pieniksi paloiksi, jos haluat yksittäisiä raitoja. Ainoa mikä minua häiritsee on painikkeiden huono luettavuus ja valaistus olisi voinut olla hieman retrompi ja ilman sinistä näyttöä. Täysin suositeltavaa rahalle.

Verified tarkastelu

Wer hier meckert hat das falsche Gerät gekauft (Version)! Ich hab das Teil in weiß mit DAB + und Bluetooth Alles funktioniert tadellos und lässt sich sm Gerät selbst aber auch mit der Fernbedienung steuern ! DAB + hat einen guten Empfang auch das normale FM Radio hat einen guten Empfang. Es hat Bluetooth und die Verbindung klappt schnell und ohne Probleme. Es hat eine USB Funktion womit man Musik abspielen kann von einem USB Stick und man kann damit auch Platten und Kassetten digitalisieren was ich aber noch nicht ausprobiert habe. Das Kassettendeck ist einfach gehalten man hat eine Play und Vorspulfunktion so wie früher bei den alten Autoradios irgendwie passt es auch zu dem Gerät und ist schön Retro. Der Plattenspieler läuft auch nicht unrund wie von einigen anderen beschrieben wurde und ist auch nicht wackelig sondern ist schwimmend gelagert so wie es sich gehört und wenn bei jemand die Platten am Holz anstößt der hat wahrscheinlich die Transportsicherungsschraube nicht reingedreht und das ist dann ein Bedienungsfehler! Die Bedienung des Plattenspielers ist klassisch Platte auflegen Tonarm in Position bringen und auflegen, Platte anhören, die Rückführung des Tonarm erfolgt automatisch. Wer beim Sound meckert der hat das falsche Gerät gekauft in dieser Version ist nämlich eine Equalizer Funktion verbaut welche für den normalen Hausgebrauch vollkommen ausreichend ist und auch im Plattenspielermodi funktionier! Klar ist auch das man hier keinen highdefinitionsound erwarten kann wie bei einer 1000€ Anlage es kann aber locker mit einem normalen Haushalts - Radio mithalten und übertrifft es sogar noch es ist für den normalen Hörer vollkommen ausreichend. Wer perfekten Musikgenuss möchte der kauft sich auch nicht so ein Gerät sondern hat entsprechendes Equipment wie Plattenspieler an einer Anlage und entsprechende Lautsprechern für den perfekten Musikgenuss zu Hause. Vielleicht macht der Hersteller in einer noch neueren Version dann Anschlüsse für Lautsprecher und eine extra Bass Einstellung dann sollten alle zufrieden gestellt sein. Ein Manko für mich ist noch das im Standbymodus das Display nicht beleuchtet ist da es da auch noch die aktuelle Uhrzeit und das Datum anzeigt was es sich, denk ich , von der DAB + Funktion herholt das wäre noch schön gewesen. Insgesamt bin ich aber sehr zufrieden und möchte es nicht mehr missen!

Jokainen täällä valittaa on ostanut väärän laitteen (version)! Minulla on osa valkoisena DAB+:lla ja Bluetoothilla Kaikki toimii täydellisesti ja voit myös ohjata sm-laitetta itse kaukosäätimellä! DAB+:lla on hyvä vastaanotto, myös tavallisella FM-radiolla on hyvä vastaanotto. Siinä on Bluetooth ja yhteys toimii nopeasti ja ilman ongelmia. Siinä on USB-toiminto, jolla voi toistaa musiikkia USB-tikulta ja myös digitoida levyjä ja kasetteja, joita en ole vielä kokeillut. Kasettidekki on pidetty yksinkertaisena, siinä on toisto- ja kelaustoiminto, kuten vanhoissa autoradioissakin, jotenkin se sopii myös laitteeseen ja on kiva ja retro. Levysoitinkaan ei lopu kesken, kuten jotkut muut ovat kuvanneet, eikä sekään ole horjuva, vaan kelluu niin kuin pitääkin ja jos joku osuu levyihin puuhun, niin ei varmaan ole ruuvattu kuljetusturvaa paikoilleen. ruuvi ja se on toimintavirhe! Levysoittimen toiminta on klassista, laita levy päälle, laita äänivarsi paikoilleen ja sulje puhelu, kuuntele levyä, äänivarsi palautuu automaattisesti. Äänestä valittava on ostanut väärän laitteen tähän versioon asennettuna taajuuskorjaintoiminto, joka riittää täysin normaaliin kotikäyttöön ja toimii myös levysoitintilassa! On myös selvää, että täällä ei voi odottaa teräväpiirtoääntä, kuten 1000 €:n järjestelmässä, mutta se pysyy helposti normaalin kotiradion perässä ja jopa ylittää sen, ja se on täysin riittävä normaalille kuuntelijalle. Jos haluat täydellisen musiikin nautinnon, et osta sellaista laitetta, vaan sinulla on järjestelmässä sopivat laitteet, kuten levysoitin ja sopivat kaiuttimet täydelliseen musiikin nauttimiseen kotona. Ehkä valmistaja sitten tekee liitännät kaiuttimille ja ylimääräisen bassoasetuksen vielä uudempaan versioon, niin kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä. Minusta puute on se, että näyttöä ei valaistu valmiustilassa, koska se näyttää myös nykyisen kellonajan ja päivämäärän, mikä mielestäni on johdettu DAB + -toiminnosta, joka olisi ollut mukavaa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, enkä halua missata sitä enää!

Verified tarkastelu

Vom Klang her natürlich weit entfernt von der Kenwood-Anlage meines Mannes, die aus lauter Einzelkomponenten besteht und an die dann auch noch sauteure Boxen angeschlossen sind.... Aber mir reicht die Anlage völlig aus und ich kann auch endlich wieder Platten hören, ohne vorher einen Lehrgang belegen zu müssen, um zu wissen, welche verdammten Knöppe ich auf dem Hightech-Teil in welcher Reihenfolge drücken muss. Ja - es wäre nett, wenn man eine Möglichkeit hätte, Höhen und Tiefen zu regeln. Aber gut. Die Lautstärke ist für mich auch völlig ausreichend - für 'ne Disco-Party wird's wohl nicht unbedingt reichen, aber aus dem Alter solcher Partys im eigenen Zuhause bin ich eh raus. Und mein Freundeskreis auch. Von den Äußerlichkeiten des Gerätes bin ich total begeistert. Wird super ins neue Wohnzimmer passen. Also für jemanden, der wie ich auf Retro steht und dem der Hightech-Schnickschnack egal ist, ist die Anlage sicher zu empfehlen. Allen anderen sei davon abgeraten.

Äänen osalta tietysti kaukana mieheni Kenwood-järjestelmästä, joka koostuu vain yksittäisistä komponenteista ja johon on kytketty erittäin kalliita kaiuttimia.... Mutta järjestelmä on minulle täysin riittävä ja voin vihdoin kuunnella levyjä jälleen ilman, että joutuisi suorittamaan kurssia etukäteen tietääkseen, mitä vitun painikkeita missä järjestyksessä korkean teknologian osassa pitää painaa. Kyllä – olisi mukavaa, jos olisi olemassa tapa hallita ylä- ja alamäkiä. Mutta hyvä. Volyymi on myös minulle täysin riittävä - ei varmaan riitä diskojuhliin, mutta omassa kodissani olen joka tapauksessa tällaisten bileiden iässä. Ja ystäväpiirini myös. Olen täysin hämmästynyt laitteen ulkonäöstä. Näyttää hyvältä uudessa olohuoneessa. Joten jollekin, joka, kuten minä, pitää retrosta eikä välitä korkean teknologian röyhelöistä, järjestelmää suositellaan ehdottomasti. Kaikki muut ovat masentuneita.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja Näytä vähemmän asiakkaiden arvosteluja