14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kuvuton liesituuletin


Kuvuton liesituuletin – Klarsteinin valikoimassa on erilaisia malleja

Liesituuletin on jokaisen keittiön ehdoton varuste. Se johtaa ruoanlaitossa syntyvät höyryt ulos. Monissa liesituulettimissa on kaksoistoiminto. Ne toimivat poistoilmalla ja kiertoilmalla.

Hajut ja rasvaiset käryt kuuluvat liesituulettimen ansiosta menneisyyteen. Kuvuton liesituuletin on suositeltava, sillä se mahdollistaa vapaan liikkumistilan ruoanlaiton aikana. Voit valita erilaisista malleista, jotka sopivat harmonisesti jokaiseen keittiöön.

Kuvuton liesituuletin – laadukas design

Runsaan liikkumatilan mahdollistaville liesituulettimille on ominaista viisto muotoilu. Siten et lyö päätäsi tuulettimen teräviin kulmiin ruokaa laittaessasi. Design ei ole kuitenkaan ainoastaan toiminnallinen, vaan myös erittäin tyylikäs. Sinulla on valittavana erilaisia värivaihtoehtoja. Siten voit sopeuttaa liesituulettimen ulkonäön täydellisesti keittiösi tyyliin.

Valittavana erikokoisia kuvuttomia liesituulettimia

Kuvuttoman liesituulettimen tulee kattaa keittotaso kokonaan. Vain siten on taattu, että se voi todella imeä rasvaiset höyryt. Saatavilla on eri levyisiä keittotasoja. Klarsteinin valikoima perustuu niihin. Voit valita, haluatko 60 cm vai 90 cm leveän kuvuttoman liesituulettimen.

60 cm leveä kuvuton liesituuletin

60 cm leveä kuvuton liesituuletin sopii perinteisille liesille. Ei ole väliä, käytätkö keittolevyä vai perinteistä sähköliettä. Voit yhdistää kuvuttoman liesituulettimen täydellisesti molempiin vaihtoehtoihin.

Jos sähkölietesi leveys on 60 cm, samanlevyinen kuvuton liesituuletin on paras vaihtoehto. Voit sijoittaa sen vasemmalle ja oikealle puolelle kaappeja.

90 cm leveä kuvuton liesituuletin

Modernit liedet ovat leveämpiä kuin perinteiset 60 cm leveät liedet. Niissä on alueita lämpimänä pitoa varten ja alueita, joilla voit käyttää esimerkiksi pataa. Suuria liesiä varten voit ostaa 90 cm leveän kuvuttoman liesituulettimen. Se kattaa koko keittotason ja huolehtii höyryjen ja käryjen luotettavasta imusta.

Kiertoilma vai poistoilma – valinta on sinun

Klarsteinin liesituulettimet toimivat kahdella eri tekniikalla. Voit valita, haluatko käyttää tuuletinta poisto- vai kiertoilmaperiaatteella.

Poistoilmaliesituuletin

Jos haluat käyttää poistoilmakäyttöistä liesituuletinta, tarvitset mahdollisuuden johtaa ilmaa ulos. Jos sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta, sinun tulee tehdä aukko keittiösi ulkoseinään. Jos asut vuokralla, kyseessä on rakenteellinen muutos. Tarvitset siihen vuokranantajasi suostumuksen. Muussa tapauksessa voit käyttää kiertoilmaa.

Liitä liesituulettimen poistoilma-aukko letkuun. Voit sijoittaa sen parhaiten ulkoseinän kaapin päälle Säädä tuuletin poistoilmakäyttöön. Ilma poistuu ulos.

Tärkeää tietää:

Jos voit valita kiertoilmakäytön ja poistoilmakäytön välillä, kannattaa valita poistoilmakäyttö sen tehokkuuden vuoksi.

Kiertoilmakäyttö

Kiertoilmakäyttö tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää liesituuletinta ilman ulkoliitäntää. Tarvitset ainoastaan pistorasian. Tuulettimeen asennetaan ilmansuodatin ja rasvansuodatin. Muista vaihtaa suodattimet säännöllisesti. Silloin höyryjen tehokas poisto on taattu.

Kuvuttoman liesituulettimen valaistus ja eri tehotasot

Kaikki kuvuttomat liesituulettimet on varustettu eri tehotasoilla. Voit siis sovittaa tehon joustavasti omiin tarpeisiisi. Integroitu valaistus on käytännöllinen, sillä se valaisee keittotason. Se sopii myös lempeäksi keittiövalaistukseksi.

Kuvuton liesituuletin: helppo asennus

Kaikkien liesituulettimien asennus on erittäin helppoa. Liitä se vain pistorasiaan ja luo poistoilmalle tie ulos.

Jos haluat ostaa kuvuttoman liesituulettimen, Klarsteinin valikoimassa on erilaisia malleja. Voit sovittaa sen ulkonäön ja toiminnallisuuden keittiöösi.

Ylös