14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Juomajääkaappi


Juomajääkaappi yksityiseen ja ammattimaiseen käyttöön

Juomajääkaappi on kehitetty erityisesti juomien säilytykseen niin pulloissa kuin tölkeissäkin. Siinä on tyypillisesti useampi hylly, jotka voidaan sijoittaa yksilöllisesti tarvittaviin korkeuksiin. Voit ostaa nyt Klarsteinilta korkealaatuisia juomajääkaappeja reiluun hintaan.

Juomajääkaappi on välttämätön monissa paikoissa. Niitä tarvitaan hotelleissa, ravintoloissa, baareissa ja muissa ravitsemusalan liikkeissä sekä kioskeissa ja pikaruokamyymälöissä. Lisäksi monet yritykset käyttävät juomajääkaappia tarjotakseen työntekijöilleen ja asiakkailleen kesäisin viileitä juomia. Juomajääkaapit kuuluvat itsestäänselvään kuvaan myös messuilla ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa.

Ammattimaisen käytön lisäksi juomajääkaappi tai lasiovellinen juomajääkaappi on suosittu myös yksityisessä käytössä. Ne ovat suosittuja juhlatiloissa, puutarhamajoissa ja asuntoautoissa. Kesällä, kun viileiden juomien tarve on erityisen suuri, lähes jokainen kotitalous voi hyötyä juomille tarkoitetusta erityisestä jääkaapista. Se vapauttaa tilaa tavallisessa jääkaapissa muille elintarvikkeille.

Millainen juomajääkaappi on sopiva?

Juomajääkaappeja tai pullojääkaappeja on saatavilla erikokoisia. Klarsteinin valikoiman pienimmät mallit ovat tilavuudeltaan 20–25 litraa. Ne sopivat hyvin sinkuille. Keskisuuri, noin 60 litran tilavuuden malli riittää huolehtimaan suuren perheen tai pienen seuran kylmistä juomista tauotta koko kesän. Suuret, 200 litran (tai jopa yli) juomajääkaapit sopivat erityisen hyvin ammattimaiseen käyttöön.

Juomajääkaappien lämpötila vastaa peruspiirteittäin tavallisen jääkaapin lämpötilaa. Valitusta mallista riippuen juomat voi jäähdyttää esimerkiksi 0–13 °C:ssa, 2–8 °C:ssa tai 5–10 °C:ssa. Ympäristön ihanteellinen lämpötila on yleensä n. 15–32 °C.

Juomajääkaappi lasiovella ja sisävalaistuksella

Juomajääkaapin suunnittelussa lasiovinen jääkaappi on vakiinnuttanut paikkansa. Se on eduksi etenkin kaupoissa ja muissa myyntipisteissä. Asiakkaasi ja vieraasi näkevät yhdellä silmäyksellä, mitä kylmiä juomia sinulla on tarjolla. Sama etu sinulla on tietenkin myös silloin, kun haluat käyttää juomajääkaappia yksityiseen tarpeeseen. Ammattilaisten juomajääkaapit on usein varustettu yksi- tai monivärisillä LED-valaisimilla houkuttelevan sisävalaistuksen aikaansaamiseksi.

Itsestään sulkeutuvat juomajääkaapit ja pyörälliset mallit

Ruuhka-aikaan voi aina käydä niin, että ovi jää auki, kun juomat on otettu jääkaapista. Se vaikeuttaa juomien jäähdyttämistä ja johtaa lisäksi tarpeettomaan energiankulutukseen. Jos haluat välttää tämän vaaran, voit valita juomajääkaapin, jossa on itsestään sulkeutuva ovi. Muihin saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluu pyörät. Ne mahdollistavat jääkaapin vaivattoman kuljetuksen. Siivouksen aikana voit yksinkertaisesti työntää pyörillä varustetun jääkaapin sivuun ja puhdistaa sitten lattiatilan.

Vinkkejä juomajääkaapin oikeanlaiseen puhdistukseen

Kodinkoneita, kuten jääkaappeja ja juomajäähdyttimiä, käytetään erilaisiin tarkoituksiin, aivan kuten uuneja ja mikroaaltouuneja, ja on tärkeää, ettei hygieniaa laiminlyödä, koska elintarviketurvallisuus riippuu siitä. Etenkin baari- tai juomajääkaappi tulee puhdistaa perusteellisesti säännöllisin väliajoin. Kerromme sinulle tässä, miten voit tehdä sen muutaman vaiheen avulla:

  • Ota ensin jääkaapin pistoke pois pistorasiasta ja tyhjennä kaappi kaikista juomista.
  • Puhdista ulkopuoli pehmeällä ja kostealla liinalla. Jos käytät saippuaa tai tiskiainetta, sen tulee olla mietoa. Yritä olla kastamatta käyttöpaneelia tai pistoketta liikaa. Kuivaa lopulta liinalla, ennen kuin otat laitteen taas käyttöön.
  • Juomajääkapin hyllyt voidaan irrottaa ja pestä erikseen.
  • On suositeltavaa pitää ovet, lukot ja tiivisteet puhtaina. Jos ne eivät ole paikoillaan, ne voivat vaikuttaa laitteen käyttöön ja energiankulutukseen.
  • Älä koskaan poista jäätä terävillä välineillä.
  • Puhdista lauhdutin kolmen kuukauden välein. Lauhdutin sijaitsee säleikön takana. Jos tilassa on paljon pölyä, lauhdutin tulisi puhdistaa useammin.
  • Automaattisesta sulatusjärjestelmästä huolimatta ajan kuluessa laitteeseen voi muodostua jäätä. Jos jääkerros on paksumpi kuin 1 cm, se pitää sulattaa manuaalisesti. Juomajääkaapin manuaalista sulattamista varten lämpötilansäädin on sammutettava ja jääkaapin ovi tulee pitää auki. Kun jää on sulanut, kuivaa kaappi kuivalla liinalla ja käynnistä taas termostaatti.

Edut, kun ostat juomajääkaapin Klarsteinilta

Tarjoamme sinulle Klarsteinin verkkokaupassa laajan valikoiman jääkaappeja, kuten erikokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja juomajääkaappeja, pullojääkaappeja ja olutkaappeja. Löydät malleja, joita voit käyttää juhlajääkaappina kotonasi tai suuria ravitsemusalan jääkaappeja. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi.

Tutustu Klarsteinilla myös seuraaviin:

kodinkoneet, keittiökoneet, jääkaapit & pakastimet, jääkaapit, minijääkaapit & minibaarit, pakastimet, jääkaappipakastimet, viinijääkaapit, retrojääkaapit

Ylös