14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Saarekeliesituuletin


Saarekeliesituuletin on sekä käytännöllinen että tyylikäs

Liesituuletin kuuluu jokaisen keittiön perusvarustukseen. Se imee ja suodattaa ruoanlaitossa muodostuvan vesihöyryn. Samalla se imee myös keittohöyryn mukana nousevan rasvan. Siten ehkäiset epämiellyttävien, öljyisten rasvakerrosten muodostumista keittiön pinnoille ja kaappien päälle.

Imemällä höyryä ja rasvaa liesituulettimet vähentävät ruoanlaitossa syntyviä hajuja, jotka muuten jäisivät huoneeseen vielä pitkäksi aikaa ruoanlaiton ja syömisen jälkeenkin.

Erityisesti pitkään keitettäviä ruokia, monimutkaisia paistoruokia sekä hajuintensiivisiä ruokia, kuten kalaa, valmistaessasi et enää halua tinkiä liesituulettimesta. Saarekeliesituuletin on optisesti erityisessä roolissa, sillä kuten sen nimikin kertoo, se asetetaan yleensä vapaasti huoneeseen saarekkeen päälle.

Saarekeliesituuletinta käytetään erityisesti vapaana seisovien keittiösaarekkeiden päällä, ja se dominoi keittiön ilmettä yhdessä keittosaarekkeen kanssa. Klarsteinilta löydät suuren valikoiman optisesti näyttäviä malleja, jotka korostavat keittiösi ilmettä ainutlaatuisella tavalla.

Hyvä tietää keittosaarekkeen varustamisesta saarekeliesituulettimella

Teknisestä näkökulmasta kiertoilmakäyttöinen saarekeliesituuletin on klassikko. Kyse on liesituulettimesta, joka suodattaa höyryn rasvasuodattimen läpi, minkä jälkeen se päästää ilman takaisin huoneeseen. Se on siten hyvä vaihtoehto vuokra-asuntoihin.

Klarsteinin kiertoilmakäyttöisellä liesituulettimella hyödyt voimakkaasta tuuletustehosta, jonka voi säätää useampaan eri tehotasoon. Saarekeliesituulettimet, joissa on pestävä rasvasuodatin, ovat erityisen käytännöllisiä. Se säästää roskaa ja pitkällä aikavälillä myös kustannuksia.

Alumiinirasvasuodattimet voidaan pestä vaivatta astianpesukoneessa. Moniin malleihin kuuluu kaksi tai kolme suodatinta, joten voit jatkaa ruoanlaittoa ja tuulettimen käyttöä varasuodattimen avulla siitäkin huolimatta, että käytössä ollut suodatin on astianpesukoneessa puhdistumassa. Kiertoilmakäyttöisten saarekeliesituulettimien lisäksi löydät Klarsteinilta myös poistoilmaperiaatteella toimivia malleja. Ne johtavat höyryn putken kautta suoraan ulos.

Klarsteinin uusi saarekeliesituuletin keittiön katseenvangitsijana

Etsitpä sitten pyöreää, kuution mallista tai täysin litteäksi kattoon asennettavaa saarekeliesituuletinta joko kierto- tai poistoilmalla: Klarsteinin valikoimasta löydät varmasti keittiösi tunnelmaan sopivan uuden liesituulettimen keittosaarekkeesi yläpuolelle.

Valinnan vaikeus voi yllättää myös värin suhteen: monien mallien kohdalla voit valita ajattoman valkoisen, kiiltävän hopean tai ylelliseksi mustaksi lakatun ruostumattoman teräksen ja peilaavien sivujen välillä.

Tyylikäs vaihtoehto on esimerkiksi liesituuletin, joka asennetaan kattoon riippuvalaisimen tavoin aivan kuin se leijuisi itsekseen työtason yllä. Mallit voidaan tietenkin säätää keittiöösi sopivaan korkeuteen.

Valitse joko pyöreä tai kuution mallinen liesituuletin, jos etsit moderniin keittiöön sopivaa vaihtoehtoa. Jos pidät mieluummin yksinkertaisesta, kattoon asennettava liesituuletin saattaa olla kiinnostava idea. Nämä erityisen litteät mallit ovat optisesti erittäin hillittyjä ja sopivat hyvin esimerkiksi kaapiston alle tai suoraan kattoon asennettavaksi.

Väriltään ja tyyliltään työtasoon ja kaapistoihin sopiva tai mielenkiintoinen tyylin murtaja: uusi saarekeliesituuletin on sinun valintasi! Tutustu nyt laajaan valikoimaamme ja tee keittiöstäsi yksilöllinen katseenvangitsija Klarsteinin saarekeliesituulettimella!

Lue lisää:

Kodinkoneet, Keittioekoneet, Laemmittimet, Ilmastointi, Ilman laatu, Grillit, Liesituulettimet, Seinään kiinnitettävä liesituuletin, Kattoliesituuletin, Kuvuton liesituuletin, Downdraft liesituulettimet, Suodattimet & tarvikkeet liesituulettimille

Ylös