Siirrettävä ilmastointilaitteet


Siirrettävät ilmastointilaitteet Klarsteinilta

Ilmasto on tärkeä asia. Se edesauttaa yhtä lailla sekä hyvinvointia että terveyttä. On tärkeää, että tiloissa, joissa elämme ja työskentelemme, on hyvä ilmasto. Mutta asiakkaat eivät kuitenkaan aina halua ostaa kiinteää ilmastointilaitetta. On olemassa hyviä syitä, jotka puhuvat ihanteellisesti joustavaan käyttöön sopivan, siirrettävän ilmastointilaitteen puolesta. Voit lukea lisää aiheesta täältä. Jos sinulla on kysymyksiä, hyödynnä Klarsteinin asiantuntijuus ja ota meihin yhteyttä!

Kiinteä vai siirrettävä ilmastointilaite?

Molemmilla on puolensa. Teollisella alalla tai toimistossa ilmastointilaite asennetaan usein tarpeen mukaan, ja se voi hyvin olla kiinteä. Siirrettävä ilmastointilaite on hyvä vaihtoehto yksityisissä tiloissa tai kaikkialla siellä, missä liikkuvuus on toivottua. Se pätee esimerkiksi ilmastointilaitteeseen, jota on tarkoitus käyttää eri huoneissa, mutta siirrettävä ilmastointilaite sopii erinomaisesti myös työmaiden parakkeihin, erilaisiin tilaisuuksiin tai tiloihin, joissa otetaan vastaan vieraita. Siirrettävät ilmastointilaitteet ovat osoittautuneet päteviksi myös konferenssitiloissa. Monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta siirrettävän ilmastointilaitteen hankkiminen kannattaa aina.

Siirrettävän ilmastointilaitteen edut lyhyesti

Siirrettävyys on vain yksi Klarsteinin valikoiman ilmastointilaitteiden etu. Kevyen painon ansiosta hyödyt myös laitteen mutkattomasta käsittelystä. Vielä huomattavasti enemmän joustavuutta sinulle tarjoaa ilmastointilaite, jossa ei ole poistoilmaputkea. Loma tiedossa? Siirrettävällä ilmastointilaitteella se ei ole ongelma! Se ei vie paljoa tilaa asuntovaunussa tai mökissä, ja se huolehtii siitä, että kuumuus pysyy aina ulkona. Se on erityisen tärkeää etenkin silloin, kun matkustat lasten tai koirien kanssa. Siirrettävissä laitteissa on myös se etu, että ne ovat nopeasti käyttövalmiita, ja ne voidaan säätää omien tarpeiden mukaan. Yksilöllinen ilmastointi on siten mahdollista – sanan varsinaisessa merkityksessä – vain käden käänteessä.

Monia erilaisia ilmastointilaitteita: Valikoimamme sinulle

Kauppamme kaikki ilmastointilaitteet ovat peräisin omasta, korkealaatuisesta ja loppuun ajatellusta tuotekehityksestämme. Siten voimme aina taata erinomaisen laadun, olipa sitten kyse materiaalista tai työstöstä. Lisäksi kehittämämme tuotteet on kohdistettu asiakkaan tarpeisiin ja suunniteltu yksilölliseen käyttöön. Useimmat mallit ottavat pisteet kotiin vähintään energialuokalla A. Siten et huolehdi vain oman ympäristösi miellyttävästä ilmastosta, vaan kannat kortesi kekoon myös yhteisen ympäristömme suojelemiseksi. Meiltä löydät siirrettävän ilmastointilaitteen, joka sopii täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi. Eri tuuletustasojen, ajastimen ja käyttötilojen avulla voit säätää laitteesi vastaamaan omia tarpeitasi. Jopa laitteiden ulkonäkö on yksilöllinen. Monet ilmastointilaitteemme ovat erittäin tyylikkäitä, ja joidenkin mallien kohdalla voit valita jopa eri väreistä.

Siirrettävän ilmastointilaitteen ostaminen: mitä minun tulee ottaa huomioon?

Haluaisitko ostaa ilmastointilaitteen, ja sinulla on kysyttävää? Haluaisitko tietää, mitä eroa on poistoilmaputkettomalla ilmastointilaitteella ja sellaisella mallilla, jossa on poistoilmaputki? Kiinnostaako sinua siirrettävien ilmastointilaitteiden lisätarvikkeet ja varaosat? Siinä tapauksessa voit aina ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai verkkosivuillamme olevan käytännöllisen yhteydenottolomakkeen kautta. Neuvontamme on asiantuntevaa, ystävällistä ja aina maksutonta. Hyödynnä tietotaitomme ja huolehdi siitä, että asuin- ja työskentelytiloissasi on ilmasto, jossa kaikki voivat tuntea itsensä hyväksi!

Löytää nyt

Ylös