14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Seinään kiinnitettävä liesituuletin


Seinään kiinnitettävä liesituuletin – viehättävä keittiöapulainen

Seinään kiinnitettävä liesituuletin imee höyryt ja epämiellyttävät hajut varmasti ja suoraan sieltä, missä ne syntyvät: lieden yläpuolelta. Liesituulettimissa on kolme perustekniikkaa. Seinän kiinnitettävä liesituuletin puhdistaa ilmaa ruoanlaiton aikana imemällä keitettäessä ja paistettaessa syntyvän höyryn ja sen mukana nousevan rasvan.

Ne kulkevat rasvasuodattimen läpi, joka imee höyryjen sisältämät lika- ja rasvahiukkaset ympäröivästä ilmasta. Tärkeää on siis valita korkealaatuinen seinään kiinnitettävä liesituuletin, jossa on tehokkaat suodattimet. Klarsteinilla voit valita joko poistoilma- tai kiertoilmatoiminnolla tai jopa niiden yhdistelmällä varustettujen, seinään kiinnitettävien liesituulettimien välillä.

Seinään kiinnitettävät liesituulettimet

Klassinen seinään kiinnitettävä liesituuletin toimii poistoilmalla. Se imee ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja siirtää ne poistoilmaputken kautta suoraan ulos. Jotta se on mahdollista, seinään kiinnitettävä liesituuletin tulee asentaa joko ulkoseinään tai sen viereen. Kun se on taattu, hyödyt seuraavasta edusta: sinun ei tarvitse asentaa lisäsuodatinta takaisin virtaavaa ilmaa varten. Toisin on silloin, kun valitset seinään asennettavan liesituulettimen, joka toimii kiertoilmaperiaatteella.

Seinään kiinnitettävä liesituuletin – tutustu nyt Klarsteinin valikoimaan

Kiertoilmakäyttöiset liesituulettimet kuljettavat imetyn ilman takaisin huoneeseen, jossa ruoanlaitto tapahtuu. Kuitenkin vasta sen jälkeen, kun aktiivihiilisuodatin on puhdistanut ilman perusteellisesti. Kiinnitä sellaista liesituuletinta ostaessasi huomiota siihen, että hajusuodatin pitää vaihtaa, tai ainakin puhdistaa, säännöllisin väliajoin.

Löydät tietenkin myös sopivia, korkealaatuisia suodattimia osoitteesta Klarstein.fi. Liesituulettimen ei tule kuitenkaan vakuuttaa pelkästään toiminnoillaan, vaan sen designkaan ei saa jättää toivomisen varaa.

Valikoima on valtava

Varaa aikaa ja tutki rauhassa Klarsteinin laajaa valikoimaa. Löydät valikoimasta muun muassa Aurora Eco 60 -liesituulettimen, joka vakuuttaa loppuun ajatellulla Balanced Light -konseptillaan. Myös integroitava Gusteau Aurora -setti tekee vaikutuksen tyylillä ja luotettavalla laadulla. Lasinen Annabelle 60 -liesituuletin hurmaa sinut ja vieraasi hetkessä ylellisellä ulkonäöllään.

Mikä liesituuletin saa sydämesi lyömään kiivaammin? Inspiroidu Klarsteinin suuresta valikoimasta ja hyödy lukuisista eduista, jotka korkealaatuinen, tunnetun valmistajan seinään kiinnitettävä liesituuletin tuo mukanaan. Oston jälkeen tulet iloitsemaan siitä usean vuoden ajan!

Lue lisää:

Kodinkoneet, Keittioekoneet, Laemmittimet, Ilmastointi, Ilman laatu, Grillit, Liesituulettimet, Saarekeliesituuletin, Kattoliesituuletin, Kuvuton liesituuletin, Downdraft liesituulettimet, Suodattimet & tarvikkeet liesituulettimille

Ylös